jackpriv 23.09.09, 23:53 No Panie Szefie WTK pokazywanie rano wiadomosci z poprzedniego dnia to przeciez wasza domena:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenek34 Re: Teleskop ścięty do 4,5 minuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 07:43 Zgadza się. WTK przestaje interesować się tym co w mieście o 15:00. Cały wieczór puszczają to samo. Jedyna sensacja w WTK to jak Gulczyńska przeklnie na antenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: Teleskop ścięty do 4,5 minuty IP: *.icpnet.pl 24.09.09, 09:26 Zgadzam się z przedmówcami. Wieczne powtórki. Impresje z maja pokazywane naście razy we wrześniu. Widoczki z miasta w godzinach potencjalnie dużej oglądalności. Brak newsów z ostatniej chwili. No i te tragiczno komiczne relacje nadawane przez komórkę. Całości dopełnia potworny image prezenterek. Z całkiem ładnych dziewczyn stylista (?) robi megapotworki z dziwnym makijażem i fryzurą. Jak może się zmienić wygląd można było zobaczyć, gdy pewnego razu nastąpił transfer czołowej prezenterki do TVN24. Nie poznałem kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Teleskop ścięty do 4,5 minuty IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.09, 09:33 Zgadzam się. WTK absolutnie nie wykorzystuje swojego potencjału. Mając cały dzień dla siebie mogliby "zgnieść" TVP Poznań. Mogliby, gdyby pracowali tam dobrzy i kreatywni dziennikarze. A tak, to cały wieczór to samo nadają. A sport w WTK to już jest takie dno, że przestałem oglądać. Dobrze, że w TVP zostawili Kolejorza Gola i Sportowy Weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmmm000 PTV jest wciąż za mało poznańska i wciąż błądzi po 24.09.09, 09:55 tematach zupełnie pobocznych. Militaria, parki krajobrazowe??? Czy to jest to, co na prawdę najbardziej obchodzi widzów? Pytanie trochę z innej beczki. Kiedy WTK trafi wreszcie na platformy cyfrowe jak np. TVS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: PTV jest wciąż za mało poznańska i wciąż błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 10:54 Jakby Gulczyńska przeklinała na cały świat to dopiero byłaby oglądalność. Ciekawe skąd ja znależli? Odpowiedz Link Zgłoś
mozgy biometr 24.09.09, 11:46 takie trudne słowa to domena pogodynek w WTK :) panie powinny sprawdzić w słowniku co to zanczy i dla porównania sprawdzić biomet Odpowiedz Link Zgłoś