Dodaj do ulubionych

Teleskop ścięty do 4,5 minuty

23.09.09, 23:53
No Panie Szefie WTK pokazywanie rano wiadomosci z poprzedniego dnia
to przeciez wasza domena:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenek34 Re: Teleskop ścięty do 4,5 minuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 07:43
      Zgadza się. WTK przestaje interesować się tym co w mieście o 15:00. Cały wieczór
      puszczają to samo. Jedyna sensacja w WTK to jak Gulczyńska przeklnie na antenie.
      • Gość: JS Re: Teleskop ścięty do 4,5 minuty IP: *.icpnet.pl 24.09.09, 09:26
        Zgadzam się z przedmówcami.
        Wieczne powtórki. Impresje z maja pokazywane naście razy we wrześniu. Widoczki z miasta w godzinach potencjalnie dużej oglądalności. Brak newsów z ostatniej chwili. No i te tragiczno komiczne relacje nadawane przez komórkę.
        Całości dopełnia potworny image prezenterek. Z całkiem ładnych dziewczyn stylista (?) robi megapotworki z dziwnym makijażem i fryzurą. Jak może się zmienić wygląd można było zobaczyć, gdy pewnego razu nastąpił transfer czołowej prezenterki do TVN24. Nie poznałem kobiety :)
        • Gość: poznaniak Re: Teleskop ścięty do 4,5 minuty IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.09, 09:33
          Zgadzam się. WTK absolutnie nie wykorzystuje swojego potencjału. Mając cały
          dzień dla siebie mogliby "zgnieść" TVP Poznań. Mogliby, gdyby pracowali tam
          dobrzy i kreatywni dziennikarze. A tak, to cały wieczór to samo nadają. A sport
          w WTK to już jest takie dno, że przestałem oglądać. Dobrze, że w TVP zostawili
          Kolejorza Gola i Sportowy Weekend.
    • mmmmmm000 PTV jest wciąż za mało poznańska i wciąż błądzi po 24.09.09, 09:55
      tematach zupełnie pobocznych. Militaria, parki krajobrazowe??? Czy
      to jest to, co na prawdę najbardziej obchodzi widzów?
      Pytanie trochę z innej beczki. Kiedy WTK trafi wreszcie na platformy
      cyfrowe jak np. TVS?
      • Gość: tygrysek Re: PTV jest wciąż za mało poznańska i wciąż błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 10:54
        Jakby Gulczyńska przeklinała na cały świat to dopiero byłaby
        oglądalność. Ciekawe skąd ja znależli?
    • mozgy biometr 24.09.09, 11:46
      takie trudne słowa to domena pogodynek w WTK :)
      panie powinny sprawdzić w słowniku co to zanczy
      i dla porównania sprawdzić biomet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka