kontakt_operacyjny 09.10.09, 02:34 to student farmacji?!?! uczelnia medyczna zeszla na psy, skoro ma takich "studentow"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lustracja Upublicznić nazwisko tego rzeźnika! IP: *.icpnet.pl 09.10.09, 04:16 To byłaby dla niego największa kara. Przeraża to, że taki delikwent mógły w przyszłości zajmować się naszym zdrowiem! Relegowanie go jest dla mnie czymś oczywistym. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak_44 Jeśli nie miał schizofrenii... 09.10.09, 09:45 to zdarzenie to swiadczy o podnoszącym się nieustannie poziomie. Nie tylko studentów. A nawoływanie, żeby go powiesić za *** tez z racjonalnym postępowniem nie ma nic wspólnego. Nieuchronnie zmierzamy do świata Mad Maxa. --- Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami. Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami... Jestesmy Słowianie ! Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie znają 09.10.09, 09:51 portierek w akademikach. Niektóre zasługują na taką reprymendę, czasem jedynym rozwiązaniem jest wezwać policję gdy portierka bruździ, pyskuje i zatrzymuje dokumenty z czystej złośliwości. Metoda znacznie mniej czasochłonna to rękoczyn. Jest to dosyć częste, kobieta najwyraźniej wulgarnie pyskowała i kpiła z człowieka aż puściły mu nerwy (moralnośc była już uśpiona alkoholem co jest okolicznością bardzo łagodzącą). Odpowiedz Link Zgłoś
hellbert Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie 09.10.09, 09:59 Alkohol nie wyłącza odpowiedzialności za czyn, nie jest okolicznością łagodzącą. A nerwy w konsery! Gdybym "kombinował" tak jak Ty to w ZUSie nigdy bym nic nie załatwił! A portierki i tak na poziomie studentów jak widać. Tu i tam samo buractwo... Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie 09.10.09, 11:01 Nie dopowiadaj sobie, że ja tak kombinuję. Alkohol jest okolicznością łagodzącą. Człowiek upojony nie ma świadomości, zamienia się w zwierzę, nmiezaleznie od tego jaki był po trzeźwemu ostateczną formą jest czworonogie bydlę. Kwesta ilości. Co do załatwiania, okazuje się, że jeśli niekompetentny urzędnik robi problemy to wystaczy na niego nakrzyczeć, gdy poczuje rękę pańską zaraz przynosi co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
hellbert Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie 09.10.09, 11:54 megasceptyk napisał: > Nie dopowiadaj sobie, > że ja tak kombinuję. > Alkohol jest okolicznością łagodzącą. > Człowiek upojony nie ma świadomości, > zamienia się w zwierzę, > nmiezaleznie od tego jaki był po trzeźwemu > ostateczną formą jest czworonogie bydlę. > Kwesta ilości. > > Co do załatwiania, > okazuje się, że jeśli niekompetentny urzędnik robi problemy > to wystaczy na niego nakrzyczeć, > gdy poczuje rękę pańską > zaraz przynosi co trzeba. Blebleble... troll. Ale masz kompleksy. Czyżby tatuś sprawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie IP: *.totaalholding.nl 09.10.09, 13:55 > Alkohol jest okolicznością łagodzącą. > Człowiek upojony nie ma świadomości, > zamienia się w zwierzę, Ja się jakoś nie zamieniam w zwierzę i jeszcze nigdy nie zaatakowałem fizycznie cżłowieka po pijanemu. Poza tym to nie jest okoliczność łagodząca, bo nikt mu nie kazał pić, w dodatku w takiej ilości. Jeśli wie, że robi się agresywny po pijaku, to niech nie pije - proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie IP: *.sky24.pl 09.10.09, 16:15 Znam sytuacje i tego kolesia. Nie ma on nic na swoje usprawiedliwienie!!! Znany był wszystkim jako "damski bokser". Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie 09.10.09, 16:39 Po adresie widać, że nadajesz z agencji newsów malutki prowokatorku. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie 09.10.09, 16:34 Gość portalu: michał napisał(a): (...) > Ja się jakoś nie zamieniam w zwierzę i jeszcze nigdy nie zaatakowałem fizycznie > cżłowieka po pijanemu. Poza tym to nie jest okoliczność łagodząca, bo nikt mu > nie kazał pić, w dodatku w takiej ilości. Jeśli wie, że robi się agresywny po p > ijaku, to niech nie pije - proste. Zgadzam się ale to nie zmienia faktu, że człowiek po dostatecznej ilosci alkoholu przestaje byc istotą ludzką. A portierki znam z trzeźwości, to są stare lampucery, które za komuny były paniami i teraz je boli, że już nie są. Mówię oczywiście o marginalnych przypadkach. Znakomita większość to normalne, miłe osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masztaf Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie IP: *.autocom.pl 09.10.09, 16:54 Wiem jak jest w akademiku , sam miałem kilka ciężkich z charakteru portierek miały swoje humory ale nikt nie zamierzał ich katować a jeśli już coś portierka przegięła załatwiało się to w cywilizowany sposób z kierownikiem akademika i po sprawie . A ten student to raczej kultury z domu nie wyniósł zwierze i tyle a pozatym nie broniłbym go tym że był pijany niech idzie w pasiak popierdzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Alkohol NIE JEST żadnym usprawiedliwieniem 09.10.09, 19:24 a właśnie że kombinujesz, bo alkohol NIE JEST okolicznością łagodzącą. Zapoznaj się z Kodeksem karnym, koniec, kropka: "Art. 31. § 1. Nie popełnia przestępstwa, kto, z powodu choroby psychicznej, upośledzenia umysłowego lub innego zakłócenia czynności psychicznych, nie mógł w czasie czynu rozpoznać jego znaczenia lub pokierować swoim postępowaniem. § 2. Jeżeli w czasie popełnienia przestępstwa zdolność rozpoznania znaczenia czynu lub kierowania postępowaniem była w znacznym stopniu ograniczona, sąd może zastosować nadzwyczajne złagodzenie kary. § 3. Przepisów § 1 i 2 nie stosuje się, gdy sprawca wprawił się w stan nietrzeźwości lub odurzenia powodujący wyłączenie lub ograniczenie poczytalności, które przewidywał albo mógł przewidzieć." podane za: kodeks.wirt.pl/index.php?id=152,761,0,0,1,0 Sprawa jest jasna i oczywista - nie masz racji. Intencja ustawodawcy też jest jasna: alkohol zmienia świadomość, ale skoro piłeś go z własnej woli, to trzeba było o tym pomyśleć, więc odpowiadasz tak samo, jakbyś był trzeźwy. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Sprawa jest jasna ale to TY NIE MASZ racji 14.10.09, 14:48 Sam to dokładnie zacytowałeś. A jeśli chcesz interpretować to zrób to w sądzie, może to cię przekona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak-sobie Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie IP: *.icpnet.pl 10.10.09, 08:54 to ciekawe, bo jak zwierze narozrabia, pogryzie, zaatakuje to sie je izoluje celem diagnozy na obecnosc wscieklizny a potem usypia. identycznie powinno sie wiec postapic z tym delikwentem. i tak pozytku dla spoleczenstwa juz z niego nie bedzie. a tak ogolnie, to co to do cho**ry jest za chlanie w akademikach? do nauki sie brac studenciny a nie imprezy tylko. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świadek Nie pyskowała IP: *.bg.am.poznan.pl 09.10.09, 11:36 Akurat w tym wypadku TA PORTIERKA nie była złośliwa, nie pyskowała itp. Wiem, bo sprawę znam "z pierwszej ręki". To niegodziwe tak pisać, nie znając faktów, o osobie, która być może będzie kaleką do końca życia po tym pobiciu. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Nie pyskowała 09.10.09, 16:45 Jakich faktów? Których faktów. Chyba nie wierzysz w artykuły polskich "dziennikarzy". Poziom zmanipulowania przekazu informacji w Polsce powala na kolana. Od 10 lat nie weirzę w ani jedno słowo, raczej uwierzę CNN i BBC niż jakiejś PAP czu IAR. Jak mi CNN napisze tego newsa to będze on miał jakąś wartość i będzie o czym rozmawiać a tak przez rozsądek należy założyć że artykuł po prostu ma być sensacyjny więc tu i ówdzie "mija się delikatnie" z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Nie pyskowała IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.09, 18:14 jesteś żałosny jakkolwiek byś nie próbował argumentować (i z jakiegokolwiek powodu - czyżby podniecało Cię bicie słabszych?) na korzyść tej karykatury człowieka, to nic to nie da nieważne co i jak zrobiłaby ta portierka, atak fizyczny na 40 lat od siebie starszą kobietę jest najpodlejszym aktem tchórzostwa i gdyby to ode mnie zależało, powinno się taki element wykluczać ze społeczeństwa na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk O matko, mam wytłumaczyć jak głupiemu? Chyba tak. 09.10.09, 20:20 Nigdzie nie popieram i nie tłumaczę. Piszę, że zwierzęta (dziwni ludzie) tak między sobą załatwiają sprawy i jest to normalne. Piszę też, jakie są portierki a są jak kierowcy autobusów, różne. Niestety o tym się nie dowiedzieliśmy z artykuliszacza sensacyjnego dlatego ja o tym napisałem. Żałosny to jest brak umiejętności rozumienia prosatego tekstu pisanego i nienormalne ekscytowanie się półprawdami. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Prawda zaś jest taka... 09.10.09, 22:10 Jesteś po prostu bezdennie głupi. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Bo? Może jakieś krótkie uzasadnienie? 10.10.09, 14:06 Czy może po prostu nie ogarniasz zagadnienia i z bezradności zaszczekałeś jak zwierz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczoland Atakuje Re: Oto krótkie uzasadnienie... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 10.10.09, 15:45 Coz, twoje "megasceptyku" posty wskazuja tylko i wylacznie na to, iz musisz byc wyjatkowej klasy szmaciarzem! Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk A teraz pewnie mnie skatujesz, tak? 11.10.09, 12:39 Bo cię prawdą zdenerwowałem, zburzyłem twoją opinię opartą na niczym i to cię złości, że rzucasz się jak wesz na grzebieniu? Bardzo dobrze, może nauczysz się korzystać z rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadebil Re: A teraz pewnie mnie skatujesz, tak? IP: 95.108.61.* 11.10.09, 21:42 Megadebil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fido Re: O matko, mam wytłumaczyć jak głupiemu? Chyba IP: *.chello.pl 10.10.09, 22:11 Megasceptyk, to po prostu megatępak i margines społeczny, dyskusja z nim nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakol Re: Nie pyskowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 17:01 Gość portalu: pm napisał(a): > nieważne co i jak zrobiłaby ta portierka Piszesz bez sensu. To byłaby zasadnicza sprawa dla sądu. Mogła np. zaatakować go nożem. Oczywiście tak nie było, ale nie masz pojęcia o czym piszesz z prawnego punktu widzenia. Niezwykle ważne jest jak zachowuje sie i co robi ofiara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Mieszkam w Wawrzynku !!!!! IP: 80.54.27.* 09.10.09, 21:22 Słuchajcie mnie wszyscy- to co większośc z Was pisze, że wina portierek itp to już jest lekka przesada. Znam ludzi w tym akademiku, a zwłaszcza ekipę siedzącą na korytarzu na 1 piętrze i wiem, jakie to bydło. Weźmy chociażby noc z czwartku na piątek z 8 na 9 października 2009 r. Mieszkańcy 1 piętra podpalali sobie petardy, ponieważ im się nudziło i puszczali je w akademiku.I co w związku z tym ??? że oni mają w dupie uwagi portierów, poniewaz oni mogą wszystko i to niestety są studenci lekarskiego i farmacji. Mieszkam w tym akademiku 4 rok więc wiem co to znaczy imprezy i chamskie zachowanie studentów. Wczoraj, zgłosiłam portierce to co oni robia, ale odpowiedziała mi że powinnam iść z nimi porozmawiać, bo ona już nie ma siły, i tak jej nie słuchają. Zadzwoniłam nawet na policję, która nie przyjechała, ponieważ NIE MAJA PRAWA WCHODZIC DO AKADEMIKÓW!!! Powiedzieli mi tylko,że mogę spisać nazwiska tych osób (których nawet w większości nie znam) i podać listę rektorowi uczelni, a on ich wyrzuci.Więc ja się pytam czy polska młodzież akademików ma czuć się bezkarna ???? czy naprawdę człowiek jak zostanie zabity w akademiku to policja też nie przyjedzie ????!!!!! Z tego co wiem, to POLICJA MA PRAWO PRZYJECHAĆ DO AKADEMIKA, ALE TO OD PORTIERA ZALEŻY CZY GO WPUŚCI CZY NIE. ponadto nawet interwencja sąsiadów nic nie da!!! Wiem z własnego doświadczenia, że do tego bydła (bo inaczej ich nie nazwę) nic nie trafia ,żadne groźby, prośby, bo oni czują się górą,a jak człowiek sie odezwie to jeszcze od nich po mordzie może dostać że się raczył odezwać i uwagę zwrócic.Więc osoby które tak zaciekle bronia studenta (a pewnie i kolegę) to naprawdę mnie bawią. Jak można wypowiadac się że sprawa jest nagłośniona, skoro kobieta leży w szpitalu !!!!!????? a to że niby to jest nagonka, że babka pyskowała, to uwłacza ludzkiej godności. Znam te portierki osobiście i jakoś przez 5 lat nie miałam z nimi problemu.To sa osoby starsze i wypadałoby je szanować, bo nie wiadomo jacy my na starość będziemy.. Osobiście uważam że na portierów nadają się osoby młode,ok. 30- 40 lat, i w dobrej kondycji, a najlepiej tajniacy, poniewaz wtedy (w co wątpię) może i młodzież będzie sie ich bała. A tak to nic nie skutkuje !!!! a najzabawnijesze jest to, że jak widze młodzież z rodzicami w pierwszym tygodniu studiów w akademikach, to wielkie aniołki, a jak już są spuszczeni ze smyczy, "to pożal sie Panie Boże "...niestety, mam nadzieje że ten incydent sprawi, że akademiki będa kontrolowane przez policje, straż miejską lub ochronę zabytków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Mieszkam w Wawrzynku !!!!! IP: 95.108.61.* 11.10.09, 21:47 Niestety dzisiejsza "młodzież". Rodzice tego bydlaka, pewnie nie mieli czasu na wychowanie synka - zapracowani w przyjmowaniu nowych pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa12321 Dlaczego "pierwsza reka" nie wstawila sie 10.10.09, 21:15 za portierka? > Akurat w tym wypadku TA PORTIERKA nie była złośliwa, nie pyskowała > itp. Wiem, bo sprawę znam "z pierwszej ręki". To niegodziwe tak > pisać, nie znając faktów, o osobie, która być może będzie kaleką do > końca życia po tym pobiciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 15:27 KOLEJNY!! Szczyt wszystkiego! niektóre portierki zasługują na taką "reprymendę"?! Metoda mniej czasochłonna to "rękoczyn"?! Facetowi, który skopał kobietę "puściły nerwy"?! Skąd ty się urwałeś?! Co to za myślenie?! Po lekturze artykułu to drugi szok!! Totalne zezwierzęcenie... Tacy ludzie mienią się być kulturalnymi... W zaciszu domowym udzielasz takiej "reprymendy" w ramach mniej czasochłonnej metody swoim najbliższym? ZASTANÓW SIĘ. ZASTANÓW SIĘ!!! A następnie zastanów się zanim pomyślisz!! Twoje samozadowolenie dorównuje rozmiarami nabzdyczonemu EGO. GRATULUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie 09.10.09, 16:38 Nie napisałem, że ja tak robię? Nie, nie robię tak bo uważam to za niegodne. Jednak bez trudu potrafię sobie wyobrazić jak ktoś nie daje rady się powstrzymać. Napisałem o faktach i załatwianiu spraw międzyludzkich. Skąd wiesz, że skopał, po artykuliszczu, które z definicji musi mieć sensacyjny wydźwięk? Matko Tereso z Kalkulatora! Łykacie wszystko jak młode pelikany. I jeszzce te szczenięce emocje, zupełnie nikt nad sobą nie panuje a jeszcze daje się manipulować marnemu newsowi. Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie 09.10.09, 22:50 skoro nie skopał, to co sugerujesz, że kość w noce pękła od samego sugestywnego spojrzenia kolesia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak-sobie Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie IP: *.icpnet.pl 10.10.09, 09:03 napisales ze zasluzyla ne taka reprymende. czyli akceptujesz takie zachowania raz akzeptujesz raz mowisz ze sa karygodne zaleznie jak ci pasuje do komentarza). to ze JESZCZE NIE dopusciles sie takej reprymendy na kims, nie oznacza nic, duzo czasu przed toba jeszcz, nadrobisz. ;)... btw. ile ty masz lat? 13? a moze jestes studentem pomieszkujacym w akademiku? ;) (nie musisz odpowiadac, to sa pytania retoryczne) i kto tu sie dal zmanipulowac artykulowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fido Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie IP: *.chello.pl 10.10.09, 22:16 Megatłumok i tak nie zrozumie. To jest forum na Gazecie, a nie na Popcornie, megatłumoku. Idź się paść gdzie indziej. Nie używaj słów, których nie rozumiesz, np. "sceptyk"; to dla ludzi z iq powyżej 100. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie 12.10.09, 20:10 Uzasadnij dziecię neostrady co cię tak ujęło w internetowym teście IQ. Czy to nieuzasadnione poczucie bycia połechtanym i złudzenie , że może nie jesteś nikim tak jak reszta takich jak ty? Eh biedna, zadufana w sobie istotko, jesteś na złej drodze. Nienawidzisz całego świata, za to że jesteś nikim. Miotasz się jak wesz na grzebieniu, jak mawia poeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.09, 15:48 jesteś kompletnym idiotą, też mi nerwy puściły Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie 09.10.09, 16:41 O, pierwszej puściły nerwy. Nie wierzę, taka święta a co by zrobiła jakbym był portierką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isia Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie IP: *.150.167.2.csa-net.pl 09.10.09, 17:15 Za czasów moich studiów to nie do pomyślenia. Student miał wydojony sweter, przetarte spodnie ale klasa i wysoki poziom kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczoland Atakuje Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy??? IP: *.dhcp.embarqhsd.net 10.10.09, 15:40 "Niektóre zasługują na taką reprymendę..." Czy "megasceptyk" zawsze i wszedzie probuje usprawiedliwiac pospolitych bandytow? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy??? 11.10.09, 12:58 Czym innym jest prawo a czym innym sprawiedliwość. Nikogo nie usprawiedliwiam, rzucam nowe światło na sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie IP: *.bb.online.no 11.10.09, 14:05 Jeśli stan po alkoholu jest okolicznością łagodzącą - to ty jesteś po prostu ograniczony, a jej prawem jest to by pilnowała porządku. Relegowanie z Uczelni to bardzo delikatna kara; takich lodzi powinno się eliminować ze społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Niech się nie wypowiadają ludzie, którzy nie 14.10.09, 14:50 Pogadamy jak będziesz duża i zorientowana bardziej w faktach o naturze ludzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwel Re: Upublicznić nazwisko tego rzeźnika! IP: *.pools.arcor-ip.net 09.10.09, 17:40 tak mu wpie...c,zeby sie zesral Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: Upublicznić nazwisko tego rzeźnika! 09.10.09, 22:42 dokładnie, powinni upublicznić dane. Jest na V roku, zatem pójdzie na inną uczelnię, powtórzy ostatni rok i będzie sadysta brał się za sprzedawanie, czy może nawet przygotowywanie leków. Inną karą powinno być zatrzymanie go na 48 godzin na dołku. To jakieś nieporozumienie, że złapanego na gorącym uczynku za przestępstwo karane z urzędu (przeciwko życiu i zdrowiu, gdzie hospitalizacja trwa powyżej 7-miu dni), i pijaczyna po przesłuchanie idzie sobie jak gdyby nigdy nic do domu. To jest po prostu przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Student skatował portierkę w akademiku 09.10.09, 04:35 No to sie dziwie, ze zostal ot tak zwolniony. Kwalifikacja czynu nie powinna byc az tak uzalezniona od nastepstw i raczej powinno byc na odwrot - siedziec w areszcie az sie okaze, ze skutki pobicia nie sa powazne. Tyle, ze skoro kobieta ma skomplikowane zlamanie nogi... to to nie jest powazne nastepstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: Student skatował portierkę w akademiku IP: *.chello.pl 09.10.09, 04:41 No to ładnie się bawi, Kwiat i Przyszłość Narodu... Wstyd mi, że jestem częścią społeczności, którą tworzy bydło, czyli studentką... Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Student skatował portierkę w akademiku 09.10.09, 05:16 Na tej kobiecie rany nie zagoją się tak szybko, jak na młodym człowieku. Może debil, który oceniał skutki, myślał, że kobieta złamała nogę studentowi? Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni wywalić śmiecia na zbity pysk 09.10.09, 06:33 pewnie jakich arogancki synalek bogatych rodziców. Jedyne co miał w zyciu zrobić to przejąć aptekę. I nawet tego śmieć nie potrafi. Zwyczajny chwast społeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: wywalić śmiecia na zbity pysk 09.10.09, 07:07 27-letni student 5. roku. Wnikliwy bardzo niego studenciak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: wywalić śmiecia na zbity pysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 10:42 zapewnie jakis przyjezdny, nie zdziwilbym sie gdyby sie okazalo ze pochodzi z okolic Wrocławia lub Warszawy , gdzie bandytyzm szerzy sie na potege... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dev Re: wywalić śmiecia na zbity pysk IP: *.acn.waw.pl 09.10.09, 07:08 Ale widać, że to jakiś wyjątkowo zdolny osobnik skoro w wieku 27 lat jest nadal studentem. No chyba, że to drugi kierunek ale myślę, że wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judasz Re: wywalić śmiecia na zbity pysk IP: *.chello.pl 09.10.09, 23:26 Nasłać na niego Sławomira Suleja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judasz <a href="http://patrz.pl/filmy/kultowy-monolog-polskiego-ki" targe IP: *.chello.pl 09.10.09, 23:27 patrz.pl/filmy/kultowy-monolog-polskiego-kina Odpowiedz Link Zgłoś
lkleon Re: wywalić śmiecia na zbity pysk 10.10.09, 16:44 Przeorają mu d.u.p.ę. w pierdlu że będzie nią chuchał. Co za śmieć. Odpowiedz Link Zgłoś
asias79 Student skatował portierkę w akademiku 09.10.09, 07:34 Wywalić gnoj.ka ze studiów, same tam bydło i bandyci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Student skatował portierkę w akademiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 07:37 2 operacje w znieczuleniu ogólnym u blisko 70-letniej kobiety odbiją się na jej zdrowiu. Rehabilitację będzie miała paskudnie długą i to też przez wzgląd na wiek. Pełnej sprawności raczej już nie odzyska. To może jakieś zadośćuczynienie ze strony uczelni, skoro to Wasz student? Może chociaż darmowa rehabilitacja? Starsza pani, która musiała dorabiać do emeryturki pracując po nocach, z pewnością nie będzie miała pieniędzy na odpowiednią ilość zabiegów rehabilitacyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Student skatował portierkę w akademiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 09:07 A dlaczego to uczelnia (i my, podatnicy) ma płacić za tego bandziora? Niech sam pokryje koszty leczenia portierki. Nie rozumiem Twojego podejscia. Odpowiedz Link Zgłoś
hellbert Ale "gieroje" z tych studentów 09.10.09, 07:49 Tia skopać babcie to takie bohaterstwo, a inni twardziele stali i patrzyli. Jasna d00pa, same eunuchy na tym uniwerku medycznym. Ci co patrzyli nic lepsi od bijącego. Eunuchy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
viola311 Re: Student skatował portierkę w akademiku 09.10.09, 08:10 A Ci ,którzy stali i przypatrywali sie całej tej tragedii, powinni odpowiadać jako współwinni. Bali sie kolegi ,a może jest on znany z takich sytuacji stąd brak reakcji z ich strony?? 27-latek dawno powinien skończyć studia .... Współczuję tej starszej Pani:( Jeden poważny wybryk studenta popsuje opinie o nich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coroner0 Re: Student skatował portierkę w akademiku 09.10.09, 09:06 "27-latek dawno powinien skończyć studia..." Wiek tu nie ma nic do znaczenia ja mam 22 lata , i sytuacja życiowa mnie zmusiła do tego że najpierw musiałem pracować , więc takie teksty są daremne bo nie wiesz jaki jest powód bycia w wieku 27 lat na V roku.... Odpowiedz Link Zgłoś
poika Student skatował portierkę w akademiku 09.10.09, 08:13 ja piernicze. Tez kiedys bylem mlody i rozne glupstwa sie robilo czy widzialo, ale zeby skatowac blisko siedemdzisiecioletnia kobiete, to jednak spore przegiecie. Nie wspominowac o obserwatorach, ktorzy zdobyli sie az na telefon na policje - smiech przez lzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lukask73 Re: Student skatował portierkę w akademiku 09.10.09, 10:27 > skatowac blisko siedemdzisiecioletnia kobiete, to jednak spore > przegiecie. Pięćdziesięcioletnią to jeszcze jest okej. A lanie żony to przecież niezastąpiony instrument wychowawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
poika Re: Student skatował portierkę w akademiku 09.10.09, 14:00 Wnioskuje, ze to taka przypiatkowa kpina? Czy faktycznie z mojego wpisu wyczytales, ze pobicie nieco mlodszej (badz starszej) kobiety badz rownie "dojrzalego" mezczyzny byloby dopuszczalne? Odpowiedz Link Zgłoś
lukask73 50 vs. 70 lat 12.10.09, 08:55 Przypiątkowa, choć można było to tak zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
poika Re: 50 vs. 70 lat 12.10.09, 09:04 :-). W sumie masz racje, tak to mozna bylo zrozumiec, aczkolwiek to umiejetnosc blizej "tekst nie przeszkadza w rozumieniu przekazu" skraju widma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuman na Jeżycach IP: *.echostar.pl 09.10.09, 08:17 i kto jest najwiekszymi bandziorami na Jeżycach? Odpowiedz Link Zgłoś
microtune 27 lat i na V roku??? 09.10.09, 09:13 to musi byc jakis bardzo dobry student, pewnie robi juz drugi fakultet bo ci mniej inteligentni w tym wieku juz sa dawno po studiach Odpowiedz Link Zgłoś
jim777 Re: 27 lat i na V roku??? 09.10.09, 12:03 oj nie przesadzaj...slyszales o dziekankach...wyjazdach na stypendia...etc? Zaczynaniu studiow nieco pozniej...Wieku bym sie nie czepial! Reszty jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: 27 lat i na V roku??? IP: *.bg.am.poznan.pl 09.10.09, 19:25 jeżeli chodzi o farmacje kolego/koleżanko to wg mnie są to najtrudniejsze studia na naszej uczelni. sam studiuje stomatologie i nawet medycyna ogolna nie jest trudniejsza i bardziej wymagajaca. i na naszej uczelni sporo jest starszych, wiec się tak nie dziw!! i nie szufladkuj. oczywiscie zachowania bohatera artykułu absoulutnie nie popieram!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiol nieuk i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 12:20 Jesli jest debilem to powinien wyleciec po planowych 6 latach. I tak nic z takich nieukow nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Student skatował portierkę w akademiku 09.10.09, 09:25 Życie w Polsce parszywieje, bo parszywieje Polska. Nie jestem dumny ze swojej narodowści. Za moich czasów studenckich (lata 70-te) zupełnie inaczej zachowywali się studenci- tryskali humorem, czym wzbudzali sympatię otoczenia. Potrafili się bawić, potrafili się uczyć i potrafili szanować ludzi. Kiedyś portierka nie chciała wpuścić nas po godz. 22:00 do żeńskiego akademika - aby zdobyć jej przychylność zaproponowaliśmy pokaz taneczny i odtańczyliśmy przed okienkiem portierni "kujawiaka". Uśmiała się kobieta, ale i tak nas nie wpuściła. Odśpiewaliśmy jej za to sto lat i opuściliśmy akademik - ubawieni po pachy. Polecam tę historyjkę wszystkim agresywnym typom, mianującym się studentami Odpowiedz Link Zgłoś
hellbert Wesoła opowiastka ale... 09.10.09, 09:34 ale dzisiaj "studenty" raczej narobiłyby dymu a panienki jeszcze by im przyklasnęły. Że takie gieroje, "ochraniacza" z umiarkowanym stopniem niepełnosprawności potrafią pozamiatać, albo 70cio letniego emeryta. Takie ogiery. Na wymioty się zbiera... Teraz, skoro ma być możliwość wezwania grupy interwencyjnej, tylko czekać na łzawe doniesienia jak to "kwiat narodu" został poturbowany przez osiłków z ochrony. Bo do tych jakoś ciężej skakać, i bić też potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Re: Student skatował portierkę w akademiku 09.10.09, 09:38 W uzupełnieniu: Tym powinien zając się prokurator z prawdziwego zdarzenia, a nie jakiś amator i nieudacznik, który ochoczo zamyka za kradzież landrynek, a bandytów puszcza wolno. Pewnie z tego prokuratora tak sam intelektualista, jak z z tego bandyty i dlatego okazał mu zrozumienie. Zgroza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blazej271 Zapraszam do krakowa 09.10.09, 09:29 W Krakowie coś takiego jest nie do pomyślenia. Reagujemy skutecznie i szybko na akty prostactwa i prymitywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpu Re: Zapraszam do krakowa IP: *.icpnet.pl 09.10.09, 11:16 Jesteś tego pewien?? byłem kilka razy na juwenaliach w Krakowie i to co tam zobaczyłem skutecznie zniechęciło mnie do studiowania w tym mieście. Latające drzwi i lodówki z wysokości kilku pięter akademików, ciągłe bijatyki i ataki dresów (szczególnie w akademikach na Czyżynach), już nie mówiąc o akcjach ochroniarzy, którzy zamiast bronić studentów po prostu ich bili. A może mówisz o jakimś innym Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
bierfreund Re: Zapraszam do krakowa 09.10.09, 12:05 Nie,nie, to naprawde brzmi jak moj Krakow... Dwa wnioski mi sie rzucaja w oczy, jak przypomne sobie ostatnie lokalne wydarzenia z gazet i z obserwacji: 1. Pijanego "dresa" od pijanego studenta odroznia jedynie stroj, a w grupie ofiara: spici studenci raczej bija slabszych od siebie 2. Pijany "dres" po dwoch, trzech zgloszonych napadach pojdzie beknac i nikomu zal nie bedzie. Pijany student nawet zawiasow nie dostanie, zeby nie zepsuc zdolnemu, aczkolwiek troche zapalczywemu mlodziencowi z DOBREGO DOMU przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
blazej271 Re: Zapraszam do krakowa 09.10.09, 18:23 W każdym mieście dzieją się złe rzeczy. Na dresiarzy i inne bandyctwo nie mamy wpływu. Ludzie ale atakować starszą kobietę?!!! To się w głowie nie mieści! Tacy ludzie powinni być relegowani ze studiów w trybie przyspieszonym! Przecież na tego człowieka "patrzy" cała historia uniwersytetu w Poznaniu! Szacunek dla tego miejsca i szkoły nakazuję taką osobę pozbawić praw studenta! Odpowiedz Link Zgłoś
bierfreund Re: Zapraszam do krakowa 09.10.09, 20:36 Problem w tym, ze dzis juz nie ma uogolniania, ze "dresy" i osiedlowa mlodziez to bandyci, a studenci to przyszlosc narodu... Nie mozna sie juz kierowac wygladem, bandytyzm przesiakl wszystkie warstwy spoleczne i jedyna rada na to, moim skromnym zdaniem, to traktowac wszystkich tak samo, niezaleznie kim sa rodzice. Oczywiscie nigdy do tego nie dojdzie, ale mozna pomarzyc o sprawiedliwosci, no nie? I dopoki czesc spoleczenstwa bedzie czula sie bezkarna, albo przynajmniej mniej narazona na kare, dopoty blizej bedzie nam do Rosji i Rumunii niz do Berlina i Paryza. Niezaleznie od tego, co pieprza politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkosynrybaka W Krakowie nie bija... 09.10.09, 19:06 Tam od razu tratuja jakas podkuta szkapa na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
bierfreund Re: W Krakowie nie bija... 09.10.09, 21:49 Aha, rozumiem, rybaczysynu, ze tak twoja mama w ciaze zaszla? Tos nicki pomylil, winno byc : "gniewkosynszkapy Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: Zapraszam do krakowa 09.10.09, 23:51 Taaak w Krakowie byscie goscia skutecznie obezwladnili poezja spiewana albo nalotem eskadry golebi z rynku:P Odpowiedz Link Zgłoś
niepisaty_wyksztalciuch Re: Zapraszam do krakowa 10.10.09, 00:25 Od kiedy taka kultura w k. Krakowie? Jak zaczynałem studia w 87 na miejscowym ...ujocie to cieć w Bursie Jagiellońskiej pierwszego dnia spytał mnie z jakiej dziury przyjechałem. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Student skatował portierkę w akademiku 09.10.09, 09:52 Historia ta wstrząsnęła mną tak mocno, że muszę jeszcze raz zabrać głos. Facetowi należy się kara adekwatna do czynu i powinna być wymierzona jak najszybciej. Ta sprawa nie może ciągnąc się latami. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Szanowna Redakcjo Gazety 09.10.09, 10:02 Zwracam się do Redakcji aby tym razem pociągnęła sprawę do końca. Żeby znów nie było tak, że jutrzejsze wydarzenia przykryją sprawę ohydnego czynu "studenta" i wszyscy i niej zapomnimy. Redakcji droga! Wyznaczcie jednego redaktora i niech śledzi postęp śledztwa i procesu tego bandyty. I niech nas informuje o tym. Niech to będzie raz na miesiąc ale konsekwentnie. Aż do wyroku i informacji, że rozpoczął odbywanie kary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tressa Re: Student skatował portierkę w akademiku IP: *.amg.gda.pl 09.10.09, 10:05 w każdym fachu i grupie zawodowej znajdują się chwasty które należy wyplenić.Zresztą mało istotne co się studiuje,gdzie pracuje itp. zachował się jak bydle i powinien siedzieć za to. Odpowiedz Link Zgłoś
olias niezły początek kariery zawodowej 09.10.09, 10:21 przyszły lekarz. teraz powinien go bronić szef Izby Lekarskiej, Radziwiłł. On zawsze swoich broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmaceuta Re: niezły początek kariery zawodowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 10:38 Czytaj ze zrozumieniem analfabeto, nie student medycyny tylko farmacji, wiec jakby ktoś mial go wyciagac ta Bąbelek jak juz. (prez. Izby Aptekarskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bcd Re: niezły początek kariery zawodowej IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.10.09, 10:50 taa lekarz na farcmcji! czytaj ze zrozumieniem a jak nie potrafisz to sie cofnij do podstawowki Odpowiedz Link Zgłoś
emka222 Re: niezły początek kariery zawodowej 09.10.09, 12:57 olias napisał: > przyszły lekarz. teraz powinien go bronić szef Izby Lekarskiej, > Radziwiłł. On zawsze swoich broni. gdybyś umiał czytać, wiedziałbyś że to przyszły farmaceuta.. ale łatwiej o razu szczekać, chciałoby się powiedzieć ujadać, niż nauczyć się czytać ze zroumieniem.. Bez pozdrowienia. emka222 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: niezły początek kariery zawodowej IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.10.09, 23:14 nie lekarz tylko farmaceuta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayah Re: niezły początek kariery zawodowej IP: *.spray.net.pl 11.10.09, 01:09 1. bez uogolnien 2.ignorancie czy frustracie jeden - lekarze koncza medycyne a nie farmacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopel Ooo koles jest niesamowity pobil 70-letnia babcie IP: 194.145.229.* 09.10.09, 10:31 musi byc twardzielem nie kazdy dalby rade. A tak powaznie mam nadzieje ze wyp*$% do z hukiem z tych studiow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dywan Re: Ooo koles jest niesamowity pobil 70-letnia ba IP: *.static.t-2.net 09.10.09, 10:47 wyrzucic ze studiow wszystkich co tam byli i nie powstrzymali oprawcy (nie wiem czy wiezienie tez ich nie czeka?). Odpowiedz Link Zgłoś
wiaderko.stefana Ten student nie pasuje do zawodu farmaceuty 09.10.09, 10:40 Farmaceuci są grzeczni, mówią ściszonym głosem i powoli w skupieniu tworzą jakieś mikstury - jak Druidzi XXI wieku. A tu koleś krzyczy, klnie kopie staruszki. Jak taki gość trafiłby w przyszłości do apteki, to jeszcze pobiłby klientów - przeważnie starszych schorowanych ludzi, którzy są zżędliwi i niecierpliwi. Nie powinno mu się pozwolić skończyć tych studiów. Niech się zajmie czymś, co bardziej współgra z jego temperamentem. Może np. pilnować dyskoteki w jakiejś wiosce albo walczyć w kisielu na pokazach dla gejów Odpowiedz Link Zgłoś
hellbert Re: Ten student nie pasuje do zawodu farmaceuty 09.10.09, 10:52 wiaderko.stefana napisał: > Farmaceuci są grzeczni, mówią ściszonym głosem i powoli w skupieniu tworzą > jakieś mikstury - jak Druidzi XXI wieku. > A tu koleś krzyczy, klnie kopie staruszki. Jak taki gość trafiłby w > przyszłości do apteki, to jeszcze pobiłby klientów - przeważnie starszych > schorowanych ludzi, którzy są zżędliwi i niecierpliwi. Nie powinno mu się > pozwolić skończyć tych studiów. Niech się zajmie czymś, co bardziej współgra z > jego temperamentem. Może np. pilnować dyskoteki w jakiejś wiosce albo walczyć > w kisielu na pokazach dla gejów Twój komentarz absolutnie WYMIATA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawna_ studentka Re: Ten student nie pasuje do zawodu farmaceuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 11:11 oj wiaderko, ale fajny archetyp farmaceuty, niestety obecnie to raczej pseudobiznesmeni szykujący się na schedę po rodzicach w postaci 3 aptek w dobrych lokalizacjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WATCHER Re: Ten student nie pasuje do zawodu farmaceuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 11:42 TAK JEST!WYJALES MI T OSPOD KLAWIATURY;P jA OZUMIEM ZE MOZNA ZROBIC ROZNE RZECZY KIEDY CI SIE ZYCIE WALI NA LEB ALE COS TAKIEGO POPOROSTUB MI SIE NIEMIESCI W GLOIWE. zWOLNIENIE PO PRZESLUCHANIU , , ZWOLANIE WIELKIEJ NARADY???!!! CO ZA SKUTECZNOSC DZIALANIA, CO ZA KLIKA...SKALNDAL!A CO POLEWAJA NA TY,M SEJMIKU? STUDDENCKA? LITOSCI! PO DOKONANIU PRZEDSTEPSTWA NA TERENIE UCZELNI JEST NA TYL CZYTELNE ZE REKTOR SAM SE POWINIEN DAC RADE Z DECYZJA! STUDIA TO NEPRZYMUS...PS.CO GLUPOTA-ZMARNOWAC SE ZYCIE, 5LAT PRACY PRZED SAMA KULMINACJA MLODOSCI! KOSMOS...A WIELKOOLSKA JEST TU;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek to chyba kpiny - od razu powinien trafić do pudła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 00:27 Napastnikiem okazał się 27-letni student piątego roku farmacji na Uniwersytecie Medycznym. Po przesłuchaniu został zwolniony. Policja uzależnia zarzuty od stanu zdrowia portierki. Jeśli lekarze stwierdzą ciężki uszczerbek na zdrowiu, studentowi będzie groziło osiem lat więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Student skatował portierkę w akademiku 09.10.09, 11:17 podobno nie można zostawiać dowodów osobistych w sklepie czy na stacji benzynowej jako zastawu gdy się np. zapomniało pieniędzy i chce się je zaraz donieść. Któryś ze sprzedawców został za to ukarany wysokim mandatem, jest to bezprawne. Jak to jest, że w akademikach można czyjś dowód zatrzymać? To tak z ciekawości, abstrahując od całej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigga taaa, podobno IP: 160.83.30.* 09.10.09, 15:53 Oczywiście - Ustawa o szczególnych warunkach dysponowania dowodem osobistym. Par 8 ust. 3 pkt. 1 mówi: "Zabrania się zostawiać dowodów osobistych w sklepie czy na stacji benzynowej jako zastawu gdy się np. zapomniało pieniędzy i chce się je zaraz donieść. Czyn ten karany jest wysokim mandatem". urban legend z d...py Żądać od nikogo nie można. Ale też i wpuszczać do akademika nie trzeba z mocy prawa. Tak samo na stacji - żądać nie mogą, jak chcesz "walczyć o swoje prawa" zamiast załatwić to wygodnie dla obu stron to po prostu czekaj sobie z dowodem osobistym w ręku na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: taaa, podobno 09.10.09, 23:22 > urban legend z d...py nie misiu, takie jest prawo i ktoś za to beknął, gdybyś czytał prasę to wiedziałbyś o tym jeszcze jakiś czas temu wszędzie, gdzie wypożyczało się sprzęt wodny/rowery był zastaw w postaci dokumentu (dowód, paszport), o dziwo ostatnio gdy byłem w jednym ośrodku, pani spisała sobie tylko nr dowodu i pesel mówiąc to samo, co wyczytałem wcześniej z gazety i prawo takie jest, niezależnie czy to mi się podoba jako klientowi który zapomniał drobnych czy nie, zostawiając im dowód nawet w dobrej wierze, w przypadku kontroli skazuję ich na spory mandat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Student skatował portierkę w akademiku IP: *.ghnet.pl 10.10.09, 15:24 niestety nie warto abstrahować od całej sytuacji, bo za chwilę zacznie sie dyskusja, czy portierka miała prawo itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akle2 Re: Student skatował portierkę w akademiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 00:07 Hotel lub akademik to nie sklep. Można nie zostawiać dowodu i można nie chodzić w gości. Coś za coś. Właściciel obiektu ma prawo wiedzieć, kto do niego przychodzi. Ty byś wpuścił do siebie obcego?? Odpowiedz Link Zgłoś
ooolooo Student skatował portierkę w akademiku 09.10.09, 11:17 A potem sie dziwicie u lerkarza i w aptece. Sluzba zdrowia jest zdemoralizowana juz na etapie ksztalcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 cienias i cwaniaczek 09.10.09, 11:42 dla czego nie skatował pani w dziekanacie? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: cienias i cwaniaczek 09.10.09, 18:59 carpaccio4 napisał: > dla czego nie skatował pani w dziekanacie? A uważasz, że jakikolwiek rozsądny człowiek odważyłby się zaatakować Nadczłowieka? Pani z dziekanatu w ciągu 10 sekund zamieniłaby go w skamlące i popiskujące zombie. Z rok by dochodził do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jim777 Student skatował portierkę w akademiku 09.10.09, 12:01 Ciekawe co kretyn na tej farmacji cpal! Odpowiedz Link Zgłoś