Gość: Ronni IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 15:50 Już niedługo w Kinach...co sądzicie o tym filmie ? Jaki będzie wg was... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exe Re: Władca Pierścieni IP: *.icpnet.pl 07.02.02, 16:16 > Już niedługo w Kinach...co sądzicie o tym filmie ? Jaki będzie wg was... Nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc go w kinie... Widzialem cztery razy i jestem uzalezniony :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Władca Pierścieni IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 18:13 Gość portalu: Ronni napisał(a): > Już niedługo w Kinach...co sądzicie o tym filmie ? Jaki będzie wg was... Wczoraj go obejrzałem!Fajny!Jednak jest pewien niedosyt, ponieważ 2 część będzie za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronni Re: Władca Pierścieni IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 18:59 Ale słyszałem, że jest troche melancholijny....nie ma akcji... Odpowiedz Link Zgłoś
posener Re: Władca Pierścieni 11.02.02, 11:05 nie wiem, ale ksiazka jest dobra, ale ja juz mam takie zdanie ze ksiazka jest zawsze lepsza od filmu a wyjatki od tej reguly mozna policzyc na palcach jednej reki - m.in. lista schindlera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastic Re: Władca Pierścieni IP: *.icpnet.pl 11.02.02, 14:13 jest zajebisty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schab Re: Władca Pierścieni IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 08:16 Wybieram się do kina we wtorek o godz. 25.59 Pozdrawiam Poznań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schab Re: Władca Pierścieni IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 08:18 Nie we wtorek, tylko w środę. Nie o 25 tylko 23. To pomyłka w afekcie. Odpowiedz Link Zgłoś