Dodaj do ulubionych

Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwolniona

16.11.09, 22:00
Oh, jaki ten pan Żyd jest delikatny. I tak jego krucha psychika...
Obserwuj wątek
    • Gość: ww Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: *.echostar.pl 16.11.09, 22:19
      babie przy wladzy i kasie sie we lbie przewraca, dobrze ze ja
      wywalil...
      • Gość: rfx27@o2.pl Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: 95.108.25.* 16.11.09, 22:33
        Dyrektor teatru nie powinna zachować się w ten sposób, ale... sam artysta też
        nie jest bez winy - dlaczego milczy się na temat JEGO nietolerancji wobec
        pracownika teatru???
        Czy artysta z racji tego,że jest obywatelem Izraela jest kimś lepszym i jego
        obrażać nie wolno, a on pracownika teatru już tak???
        Może i pracownik przypominał mu Hitlera, ale to nie znaczy,że mial prawa zażadać
        jego usunięcia. TO JEST także przejaw nie tolerancji.
        Ale, w imie poprawności politycznej o tym już się nie mówi...
        • Gość: student Re: żydowski tancerz rządzi Teatrem Wielkim w Pozn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 01:05
          żydowskiemu tancerzowi nie podoba się jakiś robotnik sceny bo ma wąsik jak
          Hitler, i robi skandal i żąda wywalenia człowieka - TO JEST SKANDAL
          NIKT NIE POWINIEN IŚĆ JAK TEN FACET WYSTEPUJE
      • Gość: syn Boleslawa Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: *.adsl.alicedsl.de 16.11.09, 22:35
        dobry Zyd to taki ktory nie zdradzi sie,zly Zyd to taki ktory
        zdradzil sie to tyle.........
      • Gość: nef nef nef Dobrze że ją wywalili zachowałasię jak głupia ci.a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.09, 08:37
        A tak z drugiej strony zobaczcie jak wytresowano ludzi. Nauczono żeby się
        oburzać na hasła ty pier.... Żydzie, głupa lesbo, pedale, downie itp, itd.
        Kiedyś człowiek albo by olał matoła, który tak mówi albo skwitował wal się ćwoku
        i było by po sprawie. Człowiek sobie nie psuł humoru. A teraz usłyszysz przykry
        tekst i musi być ci przykro. Musisz nagłaśniać i pisać i robić z siebie ofiarę.
        Bez sensu.
    • Gość: niewybredny Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: *.adsl.szeptel.net.pl 16.11.09, 22:24
      czy to też jest rasizm? --> skocz.pl/wygrani
      • Gość: a Za co ja zwolnili, za pierd.,czy za Zyda IP: *.chello.pl 16.11.09, 22:31
        Juz zglupialem, co jest obrazą, jezeli jest genetycznie Zydem to zadna obraza to
        fakt po prostu, chyba ze ten tancerz sie tego wstydzi,

czy tez ze fakt nazwania go pierd..., to rzeczywiscie problem , ale bez
        sprecyzowania czy od przodu czy od tylu, z gory czy z dolu, trudno ocenic skale
        obrazy, no nie wiem kogo ....
        • Gość: qqq Re: Za co ja zwolnili, za pierd.,czy za Zyda IP: 83.238.95.* 16.11.09, 22:55
          to żydzi różnią się genetycznie od reszty ludzi? skoro ta baba jest
          rasistką, to żydzi są kolejną rasą? rasa żydowska?;|

ten świat jakiś popierniczony jest, nic z tego nie wiem
          • Gość: a Re: Za co ja zwolnili, za pierd.,czy za Zyda IP: *.chello.pl 16.11.09, 23:22
            doladnie sie sporo roznia, podobnie jak murzyni, hindusi, aryjczycy czy
            slowianie, to jest tak jak roznice miedzy zwierzetami, roznice w genomie sa ogromne.
            DNA kazdej rasy i kazdego czlowieka to jak siatkowka oka czy odciski palcow,
            kompletnie rozne, zwlaszcza to dotyczy zydow ktorzy sie nigdy nie asymilowali,
            poczytaj troche genetyki
            • koham.mihnika.copyright ambasada Izraelska nie powinna sie w to mieszac. 17.11.09, 07:06
              jesli facet jest obywatelem polskim, to szanowna ambasada powinna sie....
              jak zwykle, sa zwierzeta rowniejsze, chociaz to zle porownanie z uwagi na fakt
              niejadalnosci tychze.
              ten specjalista od wywijania konczynami moglby pokazac klase, gdyby sprawe
              zignorowal. a tak to go wszyscy beda uwazac, no za .....
              moze pani dyrektor zna sie na ludziach?
              szkoda mi kobiety.
          • jestemthebestem Re: Za co ja zwolnili, za pierd.,czy za Zyda 17.11.09, 10:07
            Dramat po prostu...histeria...na miejscu pracownika technicznego
            natychmiast wytoczyłbym proces temu tancerzykowi.Pani Wycichowska
            powinna zaprowadzić fikacza do psychiatry. Drodzy Państwo najlepszym
            rozwiązaniem jest bojkot tego przedstawienia. W kraju solidaryzmu
            społecznego tancerzyk fikałby do pustych foteli. U nas niestety nie
            wierzę...
            • jestemthebestem Re: Za co ja zwolnili, za pierd.,czy za Zyda 17.11.09, 10:27
        • Gość: teragiga no właśnie: za pierd.,czy za Zyda? IP: *.iitd.pan.wroc.pl 17.11.09, 07:46
          Też sie zastanawiam. Za "Żyda" się obraził? To coś z nim nie tak.
          Bo gdyby wywalali z pracy za każdym razem jak ktoś komuś powie słowo
          na P dyscyplinarek w tym pięknym kraju byłyby krocie. Koleś nagadał
          babie, że nazistka- to dla mnie ZNACZNIE bardziej obraźliwe niż
          ten "Żyd". To oskarżenie wprost o przestępstwo bo bycie nazistą jest
          w karalne a bycie Żydem nie.
      • Gość: Ahmed Dlaczego nie można komentować pod artykułem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 22:32
        W kategorii prawdy i fałszu dyrektor powiedziała prawdę, żyd
        prawdopodobnie klamał...Obrazili się wzajemnie wyleciała tylko jedna
        osoba... Czy to przypadkiem nie jest niesprawiedliwe ? A gość był
        mocno przeczulony :/ Przeszkadzał mu jakiś pracownik fizyczny
        ogglądający przedstawienie za sceną :(
        • Gość: :( za chwilę wszystkich nas aresztują za opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.09, 08:50
          :(
        • Gość: Gołda Re: Dlaczego nie można komentować pod artykułem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 09:23

Apeluję o przywrócenie PANI DYREKTOR DO PRACY.
    • prtzn ja tam bym się obraził jakby mnie Anglik w Anglii 16.11.09, 22:38
      nazwał pier**lonym Polakiem. zaś osoba na tak wysokim stanowisku instytucji
      krzewiącej kulturę wyższą musi mieć trochę oleju w głowie, pani dyrektor
      najwidoczniej zabrakło wyobraźni. decyzję zwierzchnika w pełni popieram
      • Gość: Piotr Re: ja tam bym się obraził jakby mnie Anglik w An IP: *.cs.ubc.ca 16.11.09, 22:55
        A czy bys zawiadamial ambasade i robil z tego przypadek rasizmu?

I tak najciekawszy jest ten gosc co podobno wyglada jak Hitler. To raczej nie
        przypadek, musi sie starac, bo wasik Hitler mial nitypowy.
        • kazek100 Re: ja tam bym się obraził jakby mnie Anglik w An 17.11.09, 11:46
          ja bym ambasady nie zawiadamiał, ale rozumiałbym, gdyby ktoś
          zawiadomił.

Zgadzam się, że w instytucji kultury na takim stanowisku nie powinna
          pracowac osoba o takich standardach... Inna rzecz, że z tego, co
          słyszałem, pani dyrektor awanturowała się wobec całego zespołu,
          chciała nieomal przerwac próbę generalną i odwołać premierę, no
          kompromitacja po prostu. I chyba m.in. dlatego poleciała ze
          stanowiska. I nie jest jakoś chyba przypadkiem, że ktoś, kto ma
          chore poglądy, kiepsko sobie radzi na stanowisku wymagającym
          opanowania.

Dla mnie to w takich wypadkach wystarczyłoby
          szczere "Przepraszam" ,które zresztą nastapiło, ale szkoda, że
          dopiero wtedy, gdy prasa temat wywlekła.
      • Gość: P---a Re: ja tam bym się obraził jakby mnie Anglik w An IP: *.hsd1.fl.comcast.net 18.11.09, 00:10
        A ja bede popierala jak Ciebie w--------a z pracy i zebys jej nie
        mogl znalesc. Zydowi sie nie podoba to wracac do siebie i tam
        pokazywac "swoje ja." Popieram bojkot przedstawienia !!! gdzie
        wystepuje zyd !!!
      • Gość: P---a Re: ja tam bym się obraził jakby mnie Anglik w An IP: *.hsd1.fl.comcast.net 18.11.09, 00:25
        dlaczego odpowiedzi nie przechodza - cenzura zydowska !!!
    • ab_extra A Urbaniak do dzis się przechwala pier... Polakiem 16.11.09, 22:40
      ...którym pono go Miles raz obdarzył. Co za uderzający brak symetrii :)
    • michaelus_maximus Re: Pierd... Żyd - chyba sie potne z rozpaczy, jak 16.11.09, 23:13
      mogla tak powiedziec :P a powaznie to chyba kogos pogrzalo, ze pisze
      takie rzeczy na pierwszej stronie? przeczytalem tylko tytul i pare pierwszych
      zdan. kogo to wogole moze obchodzi????? mam to kapeltenie w du...
      :) dla mnie mogla go nazwac nawet pier... Polakiem, Niemcem, czy kimkolwiek
      innym, a wtedy ten artykul nigdy by nie powastal.

no ale co sie dziwic, w koncu to "zydowska gazeta"... i coraz bardziej
      zaczynam w to wierzyc.
      • Gość: axel Re: Pierd... Żyd - chyba sie potne z rozpaczy, ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 23:26
        dla mnie Pierd... nazistka jest dużo bardziej obraźliwe, niezależnie
        od tego kto to powiedział i w jakiej sytuacji powinien być
        pozbawiony wizy polskiej i tańczyć w innym kraju.
        Ciekawe w którym kraju w Europie by mu uszło to na sucho.

ps. pani dyrektor tez przesadziła i poniosła karę.
        • Gość: minik no wlasnie! IP: *.devs.futuro.pl 16.11.09, 23:50
          dyrektorka powinna pozwac tego faceta. "Jesteś nazistką! - odparował artysta."
          to nie artysta ale glupek, nie wiedzacy co to nazizm. za takie uwagi powinna go
          pozwac do sadu i to bylby dobry final sprawy!
          • Gość: misio1942 Re: no wlasnie! IP: *.sub-70-210-69.myvzw.com 17.11.09, 00:22
            tylko, ze w sadzie nie mialaby szansy wygrac bo tam tez zydzi
    • Gość: ka. Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: *.chello.pl 16.11.09, 23:58
      Po prostu tolerancja, jednym przysługuje - innym nie.
    • Gość: Dan Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: *.zax.pl 17.11.09, 00:06
      Z powodu pyskówki na bruk?? Chore...
      Ale jasne, mogą sobie przyjeżdżać z ochroną, która ma broń! Zaraz
      będzie że jesteśmy antysemitami....
      A jak będzie napisane na murze, że jakiś klub to ŻYDY to też będzie
      antysemickie i przeciwko narodowi wybranemu....
      Chore, chory kraj.... No i dajmy sobie tak chodzić po głowie...
      Każdy z nasz może się śmiać, i z naszych polityków....
      Gdzie, rzecznicy tej pani, aktorzy współpracujący z tą p. dyr?
      Za Polańskim wstawiali sie wszyscy (prawie)...
      Bo medialnie można było zaistnieć... Jaki to jestem wspaniały...
      pomagam "Łomanowi".
      A tu? Eeee jakaś tam p. dyr....
    • Gość: leeloo Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 00:16
      zastanawiam się co jest tu obraźliwego? Bo dla mnie chyba tylko słowo pierd....
      Przecież chyba Żyd nie obraził się o to że został nazwany Żydem?
    • ulanzalasem Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln 17.11.09, 00:19
      A gdyby powiedziała np. pierd0l0n*m złamasem/kut@s3m?
      lub
      pierd0l0n białasem?...a gdyby jeszcze była "kolorowa"?
      A co gdyby wypsnęło się by jej pierd0l0n*m polakiem i rzecz działa się by w
      jakimkolwiek państwie UE? Polak spuścił by potulnie uszy czy zadzwonił do
      Sikorskiego?
    • Gość: PsssSs Czy kiedykolwiek zyd poniosl takie konswekwencje ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.09, 00:20
      Dlaczego, nazwanie kogos zydem jest obrazliwe, a Polakiem nie ? Z definicji ?
    • Gość: Andzia WYborcza jak zwyklę żenująca IP: *.globalconnect.pl 17.11.09, 00:36
      Zamiast stanąc w obronie dyrektor i wyłumaczyć jej zachowanie, to wypisuje
      głupoty... Nic dziwnego - Wyborczej nie przeszkadzają "polskie obozy
      koncentracyjne' a przeszkadzają jej nerwówki na próbie operowej. To jest po
      prostu chore...
      Dla mnie jest to oczywiste to napędzanie "antysemityzmu" przez Wyborczą, co nie
      dziwi... bo oni tak już mają i dobrze wiedzą, że
      teraz wielu Żydów usłyszy, ze są pier...nymi Żydami, a Wyborcza opisze to jako
      polski antysemityzm i tak w kółko... Tylko po co?

• Gość: ... Re: WYborcza jak zwyklę żenująca IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.11.09, 02:26
        dla kasy proszę pani,
        dla kasy.
    • w105n4 Poznań - Europejska Stolica Kultury 2016 17.11.09, 00:48
      Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
      • w105n4 POZnan* - miasto know how 17.11.09, 00:50
        Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
        hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
        hahahaha.....
    • brak.slow Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln 17.11.09, 01:08
      o to fragment z artykulu jaki pokazal sie pare dni temu:
      "...Zaczęliśmy tańczyć i nagle poczułem, że ktoś mnie obserwuje - opowiada
      Ofir Levie. - Jeszcze nie wiedziałem, kto albo co to jest, ale czułem się
      nieswojo. Poszedłem za kulisy, ale dziwne uczucie nie mijało. Nagle się
      odwróciłem. Byłem w szoku. Zobaczyłem Hitlera! Patrzył na mnie, byłem
      przerażony. Głównie przez te jego wąsy i uczesanie..."

Kim był "Fuhrer"? Czy był prawdziwy? I skąd się nagle wziął w operze?
      Ustaliliśmy, że domniemany wódz III Rzeszy to jeden z pracowników Teatru
      Wielkiego o ksywie "Adolfik". Wszystko przez fantazyjnie zaczesaną na bok
      grzywkę i charakterystyczny wąsik"...

oraz

"...Wróćmy jednak do feralnego poniedziałku. Ofir Levie jest wyraźnie
      roztrzęsiony. Chcąc uniknąć ponownego spotkania z "Adolfikem", idzie do Anny
      Gruszki, swojej szefowej z Polskiego Teatru Tańca: - Powiedziałem, że dziwnie
      się czuję w obecności tej osoby i że przypomina mi Hitlera. Zapytałem też, czy
      mogłaby poprosić go o opuszczenie kulis..."

zrodlo
      miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,7252580,Awantura_w_teatrze__Hitler__opera_i_zona_Hitlera.html

po prostu nie wiem czy się śmiać czy płakać... ten gość jest kompletnie
      poroniony z tą jego żydowską wrażliwością. k... trochę luzu, jestesmy ponad 60
      lat po wojnie i ciągle nadaje się o zydach.. zydzi to zydzi tamto... dyrektorka
      wyleciala, natomiast on pomimo tego, ze obrazil ja bardziej niz ona jego nadal
      grzeje d.upe na swojej posadzie. pier... zyd i tyle. tylko zyd moze odje.bać cos
      takiego.
      • Gość: muniek Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: *.devs.futuro.pl 17.11.09, 01:48
        moze gazeta znowu cos poprzekrcala, zeby dodac "pikanterii" artykulowi i przy
        okazji zrobic go bardziej prozydowskim?

moze ona mu powiedzial, ze jest "popier.. zydem" w swietle tej hitorii, to
        mialoby nawet jakies uzasadnienie ;)
    • Gość: malinka Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: *.nette.pl 17.11.09, 01:40
      Babie pusciły nerwy.Bardzo dobrze że wywalili ja na zbity pysk za obrażanie
      człowieka.Dyrektor teatru powiniemn reprezentowac soba pewien poziom.
      • czarek1 Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln 17.11.09, 01:45
        Bardzo dobrze, że ją wyrzucili za chamskie zachowanie, natomiast smutne, ze
        poziom wielu wypowiedzi rodzimych troglodytów-antysemitów jest tak żałosny.
        • Gość: rafael Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: *.devs.futuro.pl 17.11.09, 01:52
          szkoda, ze go nie wyrzucili, ale moze jeszcze to napirawia. czlowiek na prawde
          ma nierowno pod sufitem... wystarczy przeczytac o "hitlerku"
          jeszcze nazwal babke nazistka -to jest dopiero niepelnosprawnosc umyslowa.
          • Gość: ... Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.11.09, 02:24
            Hitlera widzę, Hitlera czuje
            to się nazywa
            ...wyczucie sytuacji do autoprezentacji.
            A Polak traci pracę.
            THX
    • 0ffka Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln 17.11.09, 02:41
      Jak taka pipencja została dyrektorem? Kompletne dno z tej paniusi wylazło.
    • Gość: zyzio Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: *.acn.waw.pl 17.11.09, 03:25
      Za bardzo nie wiem o co ta cała sytuacja,wywalili ją za
      pie...nego,czy za żyda? Chyba zaczne nosić na piersi gwiazde
      dawida,to będe nietykalny w pracy.I jakoś to dziwne,jak ktoś coś
      powie złego żydowi to ma przerąbane,jak Edelman obrażał ludzi w TV
      to wszystko ok - coś tu nie tak
    • yanfhowah a Rydzyk,,, 17.11.09, 04:24
      nazwal czarnoskorego mnicha "brudasem" i to wobec calego tlumu
      i,,,,nikt go nie zwolnil...
      • Gość: Finwal Re: a Rydzyk,,, IP: *.chello.pl 17.11.09, 08:34
        Jak już używasz cudzysłowu to zamknij w nim dokładny cytat a nie wkładaj w
        czyjąś gębę własnych słów.
    • Gość: gość1 Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: *.krosno.vectranet.pl 17.11.09, 05:40
      Zwolnienie dyscyplinarne dyr. teatru to jedyna możliwa decyzja
    • Gość: historia Aj waj! Koszerny brukowiec broni swojego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 05:51
      Najbardziej walący po oczach temat na głównej stronie, normalnie
      śmiech! Z niecierpliwością czekam aż naczelny potomek żydowskiego
      komunisty i agenta NKWD zacznie dodawać do Wybiórczej jarmułki i
      pejsy na rzepy...

pl.wikipedia.org/wiki/Ozjasz_Szechter
      PS. Gazetkowa CENZURA pewnie i tak to wytnie - nic nowego, wycina
      kążdą niewygodną dla niej prawdę.
    • Gość: JON Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: *.hsd1.nj.comcast.net 17.11.09, 06:24
      moze za krutko był w piecu
    • Gość: klawóz Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln IP: *.nat.tvk.wroc.pl 17.11.09, 06:26
      proponuję pANA levie na dyrektora tegoż teatru w miejsce obecnego.
      ------pozdrawiam ambasadę polski w ISRAELU.
      --------------wynalazcaXXIw.
    • Gość: judeosceptyk przez Żydów zawsze sa problemy IP: *.static.aps-pl.pl 17.11.09, 07:01
      ja tam nie chciałbym pracować z zydami.. i na szczescie nie musze ;-)
    • 0x0001 Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln 17.11.09, 07:14
      Jedno mnie ciekawi - gdyby tego tancerza dyrektorka nazwała pier... ch...jem, to pewnie skończyłoby się na naganie.

• ethelfeld Re: Pierd... Żyd - finał awantury. Dyrektor zwoln 17.11.09, 07:21
      perfumowany pudel

no bo on nie moszssze hhhobić sztuki w takiej nietolehhhancyjnej atmosfesze ...
      kontakt z upiohhhem Adolfa to była thhhhauma, co namniej jak depilowanie
      pośladków woskiem ... pszejszły go takie szmehhhhcen !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka