misiamisia 17.02.02, 14:00 Beznadziejnie. Ludzie, gdzie Was wcięło???!!! Tęsknię. :-/ Pozdroofky Misia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BRO Re: Niedzielne forum IP: *.acn.waw.pl 17.02.02, 14:04 Pozdrowienia z Warszawy Sympatyk Poznania BRO misiamisia napisał(a): > Beznadziejnie. > Ludzie, gdzie Was wcięło???!!! > > Tęsknię. :-/ > > > Pozdroofky > Misia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Niedzielne forum 17.02.02, 19:43 O, to miło z Twojej strony, BRO. Dzięki. :-) :-* Misia (sympatyczka Wawy, której nie zna jednak zbyt dobrze...) Odpowiedz Link Zgłoś
lechita2 Re: Niedzielne forum 17.02.02, 22:34 Misiu! ludzie wolą niedzielę spędzić w gronie rodzinnym, a nie w Internecie. Są jednak pewne wyjątki.... ja na forum jestem codziennie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Niedzielne forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 22:42 misiamisia napisał(a): > Beznadziejnie. > Ludzie, gdzie Was wcięło???!!! poszli do spowiedzi... :) > > Tęsknię. :-/ > > > Pozdroofky > Misia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Niedzielne forum IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 18:39 Gość portalu: vinc napisał(a): > misiamisia napisał(a): > > > Beznadziejnie. > > Ludzie, gdzie Was wcięło???!!! > > poszli do spowiedzi... :) czyli w tym tygodniu starasz sie byc dowcipny?? ech frajer ma wiele twarzy... > > > > Tęsknię. :-/ > > > > > > Pozdroofky > > Misia ;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bula Re: Niedzielne forum IP: *.icpnet.pl 17.02.02, 23:31 misiamisia napisał(a): > Beznadziejnie. > Ludzie, gdzie Was wcięło???!!! > > Tęsknię. :-/ > > > Pozdroofky > Misia ;-) Ja na ten przykład wybrałem się dzisiaj z żoną do Kołobrzegu. Taka piękna pogoda była, że szkoda mi było siedzieć w domku przy kompie. "Rybka" rewelacja!!!! Tylko trochę zimno było na spacerki (brrr!!!) Ale i tak było fajnie :)) Pozdro bula Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Niedzielne forum 18.02.02, 15:58 Niektórzy to mają dobrze. Ale to fajnie. Grunt to korzystać z życia. Ja też korzystam, ale w P-niu. :-) Niedziela w gronie rodzinnym? Jak najbardziej! Oczywiście! Ale czasem trzeba pozwolić innym na samotność, a wtedy... Misia ląduje na www.gazeta.pl :-) Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: Niedzielne forum 20.02.02, 22:18 dlatego nie zagladam juz w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Niedzielne forum 22.02.02, 14:10 W ogóle, Anka, coś mało Cię czytam ostatnio... Czemuż to? Już nas nie lubisz? :-/ ;-) Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Niedzielne forum IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 22:55 mam zajęty komputer. moge byc w internecie najwyżej raz na tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Niedzielne forum 23.02.02, 11:09 Uuu, współczuję. Ale pozdrawiam serdecznie Misia :-) Odpowiedz Link Zgłoś