anders76 22.06.10, 21:40 Czysto seksualnego molestowania to moze i za duzo nie bylo, ale za chamstwo i brutalnosc w kontaktach z dziewczynami to sie mu nalezy posiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajpitoajpi12 Re: Trener molestował 23.06.10, 09:30 Facet 52 letni, nie stażysta przecież, od 6 lat trener poznańskiej drużyny....To mam domniemanie CO BYŁO W POPRZEDNICH KLUBACH, dziewczyny zapomniały, czy się wstydzą, że uwierzyły w plusy spania z trenerem? Jak środowisko trenerów oceniało przez cały czas kolegę doprowadzającego dziewczyny do stanu w którym wierzą w konieczność sypiania z trenerem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Trener molestował IP: 67.159.31.* 23.06.10, 16:51 Ale to za co poszedł siedzieć konkretnie? Współżył czy nie współżył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka UAM Re: Trener molestował IP: *.146.73.105.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.06.10, 09:35 Własciwie co udowodniono Trenerowi? Naganne zachowanie... 3 lata dostaje sie za zbrodnię!. Podobna sytuacja z Centrum Psychoseksuologii Gapika, szum, szum - a zostanie naganne zachowanie... Skrzywdzono Trenera, za chamstwo sa inne kary, nie niszczenie człowieka. Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Trener molestował IP: *.icpnet.pl 23.06.10, 16:58 Miły był... i pech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodniczka Re: Trener molestował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 08:51 Wiem co sie tam działo. Sama byłam ofiara. chce zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś