Gość: Magdalena IP: 172.20.6.* 29.03.04, 18:49 Wspaniała restauracja!!!Jedzenie naprawdę wyśmienite, atmosfera bardzo przyjemna.Ja osobiście polecam włoskie dania. GORĄCO POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waa Re: Trattoria Donatello IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 17.10.04, 12:18 Dosyc czesto wpadam tam na makarony - sa b. dobrze przyrzadzone choc nie najtansze. Donatello stosuje warzywka ekologiczne co, byc moze poprawia smak potraw.....polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saimon Re: Trattoria Donatello IP: 150.254.206.* 05.05.05, 14:27 polecam gorąco zupę z borowików z grzankami, paluszki lizać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanianka Re: Trattoria Donatello IP: *.crowley.pl 08.05.05, 22:52 czy ta restauracja ma www?? szukalam w necie ale nie znalazlam. czy nadaje sie na uroczystosc rodzinna ok 10 osob?? czy maja stoliki odgrodzone tak by czuc sie w miare swobodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Trattoria Donatello IP: *.icpnet.pl 15.09.05, 14:59 droga w ch**, tak samo jak Valpolicceli (też do nich należy), nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jung Re: Trattoria Donatello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 21:25 Jeżeli za drogo - to polecam Mc'Donalda. "tak samo jak Valpolicceli (też do nich należy)" valpolicelli? nie ma takiej knajpy. Polecam przejście się na ulicę Wrocławską, chociażby, żeby zobaczyć szyld, jeśli portfelik za cienki. "Do nich" - do kosmitów? Czy 22 złote za obiad w restauracji to za dużo? A panu kucharskiemu polecam Donatello od środka - proszę chociażby menu raz przeczytać - nie ma polędwicy wołowej w sosie z sera gorgonzola. Od 7 lat jadam w Donatello, takiego dania jeszcze nie było :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Trattoria Donatello IP: 217.153.71.* 07.11.07, 12:02 kucharz moim zdaniem rewelacyjny! niestety obsługa jest tragiczna - przed kelnerką to prawie bronić się trzeba bo zabija wzrokiem i uprzejmością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dona Trattoria Donatello IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 10:31 Moim zdaniem knajpa super, uwielbiam tam jadać. Pizze i makarony pyszne, polecam też sałatkę na placku pita. No i najlepsze pieczywo czosnkowe z serem jakie jadłam:) Wołowina pozostawiała jeszcze trochę do życzenia, ale może była to jednorazowa wpadka (nie próbowałam drugi raz). Co do obsługi to ujdzie w tłoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Trattoria Donatello IP: *.icpnet.pl 04.08.09, 17:38 tragiczna obsługa, długo trzeba czekać aż łaskawie podadzą kartę nie mówiąc o sprzątaniu talerzy dwa razy trafiłam na przesolone potrawy, raz to była zupa z anchovis a raz danie mięsne nie, dziękuję :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Trattoria Donatello IP: *.icpnet.pl 05.08.09, 19:38 powiem tylko tyle : do restauracji przychodzi się po to, żeby przebywać / obcować z kimś lub czymś i przy okazji smakuje się potraw - nie przychodzi się do restauracji, żeby żreć . Jeśli chcesz szybko zjeść to podaję przepis : market, sos z torebki, makaron = do 7 minut wyrobisz się ze wszystkim - nawet dasz radę zwymiotować. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś