Gość: uwaga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.04, 09:53 info.onet.pl/901373,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda010 Re: Lepper chwali Hitlera.. IP: 80.48.238.* 14.04.04, 10:01 Ja piernicze, zmobilizujmy sie ludzie na wyborach i niech wygra ktokolwiek, kto ma szanse wygrac z Samoobrona. Najlepiej niech sie potworza koalicje. Wszystko, zeby ten grozny pajac nie wygral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i co Re: Lepper chwali Hitlera.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 10:02 no i co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyli Re: Lepper chwali Hitlera.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 10:18 Teraz jest już wszystko jasne dla wszystkich mam nadzieje - jakie są plany leppera, na kim sie wzoruje. Oby ta wiadomość dotarła do wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Lepper chwali Hitlera.. IP: *.cswl.poznan.pl / *.man.poznan.pl 14.04.04, 11:26 jeśli będzie konsekwentny to wszyscy traficie do wojska; oprócz kobiet - te do szpitali na pielęgniarki :\ ciekawe jak będzie usiłował rozwiązać kwestię żydowską, no i w którą stronę będzie rozwijał polski Lebensraum... Tak to jest jak ktoś historię zna z opowiadań "znawców" i snuje na ten temat swoje wyobrażenia. A przeinaczyć można wszystko. Na przykład: bitwę pod Grunwaldem wygrali Litwini, bo była ich połowa z walczących po naszej stronie wojsk a w dodatku dowodzący przecież był narodowości litewskiej. Proste, nie? :\ oczywiście nie ma tu żadnego znaczenia, że ilość nie znaczy jakość i że litewska imitacja jazdy mogła tylko odciągać uwagę wrogów, bo walczyła polska ciężka konnica. Bez niej wspomniani Litwini byliby zdmuchnięci pierwszym atakiem. Ale co tam, po latach ludzie zapomną takie nieistotne szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
tulin Re: Lepper chwali Hitlera.. 14.04.04, 11:21 Elektorat Leppera nie wchodzi na onet ;-) Wiec niech szanowni poslowie z innych partii rusza swoje tluste tylki, pojezdza po wsiach i przekonaja te ~25% spoleczenstwa ze maja lepszy program a Lepper to populista i zagrozenie dla Polski. Tylko niech nie uzywaja slowa 'populista' bo i tak nie zrozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigi Re: Lepper chwali Hitlera.. IP: *.vbc-genomics.com 14.04.04, 13:43 dokladnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga Re: Lepper chwali Hitlera.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.04, 19:36 ja sie tylko zastanawiam, co jeszcze ten facet wymysli - Lepper stosuje wewnatrz swojej partii takie metody jak w NSDAP - zauwazcie ze ludzie albo odplywaja z tej partii albo stoja na bacznosc przy "Przewodniczacym", ze strachem w oczach..Wiec najprawdopodobniej testuje on juz opcje zamordyzmu na swoich ludziach, zanim wdrozy ten system w skali kraju... Naprawde nie rozumiem ludzi ktorzy mu wierza. ale jestem optymista i wierze ze ludzie sie opamietaja, zanim ewentualny premier-fuhrer lepper wcieli ich majatek w majatek polskiej rzeszy... okropnosc. Odpowiedz Link Zgłoś