Dodaj do ulubionych

Lepper chwali Hitlera..

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.04, 09:53
info.onet.pl/901373,11,item.html
Obserwuj wątek
    • Gość: magda010 Re: Lepper chwali Hitlera.. IP: 80.48.238.* 14.04.04, 10:01
      Ja piernicze, zmobilizujmy sie ludzie na wyborach i niech wygra ktokolwiek, kto
      ma szanse wygrac z Samoobrona. Najlepiej niech sie potworza koalicje. Wszystko,
      zeby ten grozny pajac nie wygral.
    • Gość: no i co Re: Lepper chwali Hitlera.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 10:02
      no i co
      • Gość: czyli Re: Lepper chwali Hitlera.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 10:18
        Teraz jest już wszystko jasne dla wszystkich mam nadzieje - jakie są plany
        leppera, na kim sie wzoruje. Oby ta wiadomość dotarła do wszystkich.
        • Gość: Leon Re: Lepper chwali Hitlera.. IP: *.cswl.poznan.pl / *.man.poznan.pl 14.04.04, 11:26
          jeśli będzie konsekwentny to wszyscy traficie do wojska; oprócz kobiet - te do
          szpitali na pielęgniarki :\
          ciekawe jak będzie usiłował rozwiązać kwestię żydowską, no i w którą stronę
          będzie rozwijał polski Lebensraum...

Tak to jest jak ktoś historię zna z opowiadań "znawców" i snuje na ten temat
          swoje wyobrażenia. A przeinaczyć można wszystko. Na przykład: bitwę pod
          Grunwaldem wygrali Litwini, bo była ich połowa z walczących po naszej stronie
          wojsk a w dodatku dowodzący przecież był narodowości litewskiej. Proste,
          nie? :\ oczywiście nie ma tu żadnego znaczenia, że ilość nie znaczy jakość i że
          litewska imitacja jazdy mogła tylko odciągać uwagę wrogów, bo walczyła polska
          ciężka konnica. Bez niej wspomniani Litwini byliby zdmuchnięci pierwszym
          atakiem. Ale co tam, po latach ludzie zapomną takie nieistotne szczegóły.
    • tulin Re: Lepper chwali Hitlera.. 14.04.04, 11:21
      Elektorat Leppera nie wchodzi na onet ;-)

Wiec niech szanowni poslowie z innych partii rusza swoje tluste tylki, pojezdza
      po wsiach i przekonaja te ~25% spoleczenstwa ze maja lepszy program a Lepper to
      populista i zagrozenie dla Polski.
      Tylko niech nie uzywaja slowa 'populista' bo i tak nie zrozumieja.
      • Gość: sigi Re: Lepper chwali Hitlera.. IP: *.vbc-genomics.com 14.04.04, 13:43
        dokladnie!
        • Gość: uwaga Re: Lepper chwali Hitlera.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.04, 19:36
          ja sie tylko zastanawiam, co jeszcze ten facet wymysli - Lepper stosuje
          wewnatrz swojej partii takie metody jak w NSDAP - zauwazcie ze ludzie albo
          odplywaja z tej partii albo stoja na bacznosc przy "Przewodniczacym", ze
          strachem w oczach..Wiec najprawdopodobniej testuje on juz opcje zamordyzmu na
          swoich ludziach, zanim wdrozy ten system w skali kraju...
          Naprawde nie rozumiem ludzi ktorzy mu wierza. ale jestem optymista i wierze ze
          ludzie sie opamietaja, zanim ewentualny premier-fuhrer lepper wcieli ich
          majatek w majatek polskiej rzeszy...
          okropnosc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka