Gość: george IP: *.icpnet.pl 22.04.04, 11:36 Dziwne, ale nie w Poznaniu, lecz w Krakowie, jak to teraz mówią, w Gejlicji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Ciekawe......... IP: *.echostar.pl 22.04.04, 18:53 Ciekawe, czym to się różni "kultura gejowska" od zwykłej kultury. Bo nijak nie mogę dostrzec różnicy. Czyż by to jakaś inna rasa ludzi ??? A może to dotyczy publicznego przedstawiania wyuzdanych homoseksualnych scen erotycznych. No to na prawdę wysoka "kultura" .............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush [...] IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 01:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ciekawe......... IP: 194.237.142.* 23.04.04, 07:55 pod- czy nadludzie - wszystko zalezy od pozycji i punktu widzenia. tak samo jak Ty moglbys byc uznany za tolerancyjnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 12:37 Gość portalu: gosc napisał(a): > Ty moglbys byc uznany za tolerancyjnego... Wcale mi na tym nie zalezy. Teraz jest na swiecie moda, zeby kazdy sie z kazdym zgadzal - ale ja sie temu trendowi podporzadkowac nie zamierzam i swoje zdanie bede miec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Cenzura jak za komuny ! IP: *.cybernet.ch 05.05.04, 14:43 Nie dziwi mnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Ciekawe......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 16:55 jeśli jesteśmy podludzmi to dlaczego hetero tez nie maja byc podludzmi niczym sie od nich nie roznimy a mozna powiedziec ze jestesmy lepsi poniewaz jestesmy na czasie i wiemy co jest cool a hetero sa zacofani na maksa w szczegolnosci w polsce i sa zdania ze wszystko co inne jest złe a ja stwierdzam ze jest fajne i trendy oby jakas parada sie odbyla w koncu w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 23:05 Niczym sie od nas nie roznicie? Nie wlewaj sobie i nie obrazaj normalnej wiekszosci tego swiata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 15:04 Idiota z Ciebie huckenbush, tyle na temat normalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mackowiak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 15:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr lola [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr [...] IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 19:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Ciekawe......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:24 Nic sobie nie wlewam po prostu wiem jak jest baranie a jesli jestescie normalni to zacznijcie tolerowac rownie normalnych ludzi i co to jest za wiekszosc same homofoby i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.04, 19:29 Do tolerancji - a zwlaszcza zachowan odstajacych od normy - nikt mnie nie zmusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Ciekawe......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:39 Odstajacy od normy to jest twoj mozg o ile go posiadasz bo tacy ludzie jak ty raczej nie sa wyposarzeni w tak profesjonalny sprzet jedynie kurze mozgi sa dostepne dla takich jak ty bo jest w nich wystarczajaco malo miejsca ze nic juz wam do lbow wiecej nie wchodzi a poniewaz nie wymyslono zadnego rozszezenia na ten problem mowi sie trudno ale wsrod nas jest bardzo duzo tak ciemnych i zacofanych ludzi jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.04, 21:31 Hehe - typowa kobita - skonczyla sie sila argumentow, czas na argumenty sily... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 22:14 Powiem krotko- hipokryta z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 11:37 ROTFL! Zanim uzyjesz slow, ktorych nie rozumiesz - radze zajrzec do slownika, bo tylko sie w ten sposob osmieszasz. Nie traktuj tego jako zlosliwosc - bo jest to moja dobra rada na przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 11:54 Doskonale rozumiem slowa ktorych uzywam, Tobie tez cos poradze- doedukuj sie w kwestii czytania ze zrozumieniem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 19:20 Naleze do nielicznej grupy osob, ktora nie wiem co znacza Twoje slowa "czytanie ze zrozumieniem" - gdyz nie potrafie sobie wyobrazic jak mozna cos czytac i tego nie rozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 22:12 Pewnie nie rozumiesz wielu rzeczy...zal mi Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Ciekawe......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 17:03 no w twoim przypadku to jest normalnoscia bo jesli cos czytasz to tylko wydaje sie tobie ze to rozumiesz i a jesli lubisz kogos nazywac kobieta to oznacza tylko ze nie potrafisz sie przynazac do tego ze jestes z lekka ociemnialy uzywajac dennych argumentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Bolek Re: Ciekawe......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 21:34 Mr Lola! Obojętnie kim jesteś nic i nigdzie bym Tobie nie wsadził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Ciekawe......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 10:50 Nie dziekuje!!! Zeby mi cos wsadzic musialbys doplacic dodatkowo a znajac zycie nie stac cie bo jestes ubogi w kwestji intelektualnej, po pierwsze musialbym wydac na to zgode, a po drugie nic o zadnym wsadzaniu nie bylo pisane wczesniej wiec nie wtracaj swoich pustych tekstow bo tylko szpeca forum:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 21:02 Szkoda ze nie w Poznaniu. Nie wiem kto wpadl na pomysl organizowania parady w Krakowie z ich homofobicznym prezydentem. Poznan by sie lepiej nadawal. Gratuluje jednak inicjatywy. A kultura gejowska nie opiera sie na pokazywaniu "wyluzdanych scen erotycznych". Nie znasz zapewne nikogo kto sie otwarcie do swojego homoseksualizmu przyznaje, nie zakladaj wiec ze chodzi o sex. Byc moze po takiej paradzie zrozumiesz o co chodzi. Zycze Ci szczerze zeby Cie Bog oswiecil (musisz sie tylko gorliwie modlic). Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.echostar.pl 22.04.04, 21:51 Gość portalu: mr napisał(a): > Gratuluje jednak inicjatywy. A kultura gejowska nie opiera sie na > pokazywaniu "wyluzdanych scen erotycznych". Nie znasz zapewne nikogo kto sie > otwarcie do swojego homoseksualizmu przyznaje, nie zakladaj wiec ze chodzi o > sex. No to czym się różni od tej normalnej kultury, że tak warto ją prezentować ??? Może łaskawie napiszesz. > Nie znasz zapewne nikogo kto sie > otwarcie do swojego homoseksualizmu przyznaje, nie zakladaj wiec ze chodzi o > sex. Dlaczego zakładasz, że musi mnie interesować czyjaś orientacja seksualna ? To jest przecież prywatna sprawa danej osoby. Czy uważasz, że obnoszenie się ze swoją przypadłością i robienie z tego przedstawienia może być dla kogoś interesujące ???? > Byc moze po takiej paradzie zrozumiesz o co chodzi. No więc widziałem pare i byłem całkowicie zdegustowany. Większość tego co prezentowano nawiązywało dość niewybrednie do sexu i homoseksualizmu. To niby jest ta "kultura gejowska" ??? > Zycze Ci szczerze zeby > Cie Bog oswiecil (musisz sie tylko gorliwie modlic). Powodzenia! Nierozumiem co ma do tego Bóg ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 23:17 Kultura gejowska opiera sie przede wszystkim na akceptacji indywidualnej seksulanosci kazdego czlowieka. Na nie wytykaniu mu tego i nie snuciu bzdurnych teorii na temat nizszosci jednej orientacji wobec druiej. Nie wiem jak Ty nazywasz swoja orientacie ale ja napewno nie nazywam jej "przypadloscia" (jesli oczywiscie masz z nia jakies problemy-wpolczuje). Podejrzewam niestety, ze slowo "przypadlosc" mialo w pewien (dla mnie prymitywny) sposo ponizyc osoby o orientacji homoseksualnej. Gratuluje, nawet w dyskusji internetowej nie potrafisz zapanowac nad swoim zacofaniem kulturowym. W dniach kultury gejowskiej nie chodzi o obnoszenie sie z niczym, jesli nie masz ochoty na to patrzec nie partrz. Nikt Cie do tego nie zmusza, zyjemy w demokracji i kazdy ma prawo byc kim chce i miec wlasna opinie (przy czym nie ma prawa krzywdzic i ponizac innych). Fakt ze ktos jest w wiekszosci nie musi oznaczac ze ma racje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskryminowana mni Nie dyskryminować IP: *.chcgilgm.covad.net 22.04.04, 23:54 zyjemy w demokracji i kazdy ma> prawo byc kim chce i miec wlasna opinie (przy czym nie ma prawa krzywdzic i > ponizac innych). Fakt ze ktos jest w wiekszosci nie musi oznaczac ze ma racje.To jest prawda! My bardzo z moją Mamusią takie sprawy popieramy. Bardzo się kochamy, nikomu nie szkodzimy tym co robimy w naszej sypialni. To przecież nasza prywatna sprawa i nikt nie powinien nas z tego powodu dyskryminować w pracy i miejscach publicznych. Uważamy z Mamusią, że mamy tak jak homoseksualiści prawo do miłości. Jesteśmy przecież dorośli i wiemy co robimy nie szkodząc nikomu - tak jak i homoseksualiści. Jeszcze gdy Tatuś był z nami to czuliśmy się niewyraźnie - ale teraz gdy Go nie ma z nami to przecież nikomu nie szkodzimy! Oczekujemy zrozumienia i tolerancji jedynie! Dyskryminowana mniejszość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.echostar.pl 23.04.04, 00:47 Gość portalu: mr napisał(a): > Kultura gejowska opiera sie przede wszystkim na akceptacji indywidualnej > seksulanosci kazdego czlowieka.Na nie wytykaniu mu tego i nie snuciu bzdurnych > teorii na temat nizszosci jednej orientacji wobec druiej. Nadal nie rozumiem co ma akceptacja indywidualnej seksualności każdego człowieka z kulturą. Czyżbyś uważał homoseksualistów za jakiś innych, lepszych ludzi ??? Którzy jeszcze dodatkowo posiadają jakieś niezwykłe przymioty pozwalające na tworzenie odmiennej a obcej innym kultury ??? Toć przecież zaprzeczasz sam sobie, i teorii równości ludzi bez względu na orientację seksualną. >Nie wiem jak Ty >nazywasz swoja orientacie ale ja napewno nie nazywam jej "przypadloscia" (jesli >oczywiscie masz z nia jakies problemy-wpolczuje). Podejrzewam niestety, ze >slowo "przypadlosc" mialo w pewien (dla mnie prymitywny) sposo ponizyc osoby o >orientacji homoseksualnej. Gratuluje, nawet w dyskusji internetowej nie >potrafisz zapanowac nad swoim zacofaniem kulturowym. Natura w swojej ewolucji celem rozwoju gatunków stworzyła dwie płcie. Ja nie oceniam ani nie wartościowuje, nie wnikam też w przyczyny istnienia skłonności homoseksualnych. Ja tylko stwierdzam FAKT, że jest to odmienne od tego, do czego ewolucja dążyła a upowszechnienie takich odchyleń (możesz sobie to nazywać jak chcesz) może prowadzić do zagłady poszczególnych gatunków. Od nazywania psa kotem, ten pies kotem się niestety nie stanie, choć byś nie wiem jak się starał i nazywał. Nazywanie zaś stwierdzenia faktów zacofaniem kulturowym jest wyrazem skrajnej nietolerancji. A co ciekawe, to właśnie nietolerancja jest wśród homoseksualistów bardzo powszechna. Może to przejaw tej kultury ??? >W dniach kultury >gejowskiej nie chodzi o obnoszenie sie z niczym, jesli nie masz ochoty na to >patrzec nie partrz. Nikt Cie do tego nie zmusza, zyjemy w demokracji i kazdy ma >prawo byc kim chce i miec wlasna opinie (przy czym nie ma prawa krzywdzic i >ponizac innych). No to pytam się poraz kolejny na czym polega ta kultura gejowska i w czym się różni od tej zwykłej. Bo na razie to jedynym wyróżnikiem są parady i demonstracje nachalnie (bo publicznie) eksponujące w niewybredny sposób swoją odmienność. > Fakt ze ktos jest w wiekszosci nie musi oznaczac ze ma racje. Podobnież zdanie mniejszości nie posiada monopolu na takąż rację. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 15:52 Jako iz wiekszosc spoeczenstwa nie akceptuje homoseksualizmu, mozna stwierdzic iz jest to odmienna kultura i takze na tym polega. Nie uwazam ich za lepszych ani gorszych. Mniejszosci narodowe tez maja prawo do akcentowania swojej odmiennosci, i nie musza miec "niezwyklych przymiotow", poprostu sa, maja do tego prawo i moga byc z tego dumni. No wow! Znalazl sie wyznawca(czyni) koncepcji ewolucjonizmu. Wiec to, iz rodza sie osoby bezplodne, ulomne, oraz takie, ktore z powodu swojej innej postawy zyciowej nie chca wydac na swiat potomstwa, sa niepotrzebne? Bo przeciez na tym polega rola kazdej istoty w ewolucji.Poza tym, kto powiedzial ze homoseksualisci nie moga miec dzieci? Nawet bez istnienia homoseksualizmu za pareset tysiecy lat mezczyzni wygina, to tez bedzie wynikiem ewolucji. > Od nazywania psa kotem, ten pies kotem się niestety nie stanie, choć byś > nie wiem jak się starał i nazywał. A kto tu mowi o nazywaniu czegos czyms, czym nie jest? Chodzi o stwierdzenie faktu, homoseksualizm nie jest zboczeniem, jest tylko inna opcja zachowan seksualnych. >Nazywanie zaś stwierdzenia faktów zacofaniem kulturowym jest wyrazem > skrajnej nietolerancji. A co ciekawe, to właśnie nietolerancja jest wśród > homoseksualistów bardzo powszechna. > Może to przejaw tej kultury ??? Z tego co pamietam to mowiles(as) iz nie znasz tej kultury? A tu jednak widze ze jednak jakies teorie wymyslasz, coprawda bzdurne ale zawsze to poczatek. > > Fakt ze ktos jest w wiekszosci nie musi oznaczac ze ma racje. > > Podobnież zdanie mniejszości nie posiada monopolu na takąż rację. > Jednak to nie mniejszosc upokarza, dyskryminuje i wmawia nienormalnosc. Chodzi tu o rownouprawnienie, ktore homoseksualistom sie nalezy. Tak poza tym, jestem kobieta, i bylabym wdzieczna jezeli bys zwracal sie do mnie w formie zenskiej (zakladanie ze rozmowca jest mezczyzna tez o Tobie swiadczy). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uciskana mniejszos Uciskana mniejszosc IP: *.client.comcast.net 23.04.04, 16:44 > Jako iz wiekszosc spoeczenstwa nie akceptuje homoseksualizmu, mozna stwierdzic > iz jest to odmienna kultura i takze na tym polega. Nie uwazam ich za lepszych > ani gorszych. Mamusia moja i ja tez do tego sie dolaczamy. Nasza milosc wzajemna to odmienna kultura i nie powinno sie nas uwazac za lepszych lub gorszych - zadamy akceptacji i rownouprawnienia w pracy! homoseksualizm nie jest zboczeniem, jest tylko inna opcja zachowan > seksualnych. Tez tak uwazamy - nasza milosc nie jest zboczeniem jest tylko inna opcja zachowan seksualnych! Jednak to nie mniejszosc upokarza, dyskryminuje i wmawia nienormalnosc. Chodzi > tu o rownouprawnienie, ktore homoseksualistom sie nalezy. Nam tez tak jak homoseksualistom rownosc sie nalezy -walczmy z dyskryminacja! Uciskana mniejszosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.echostar.pl 23.04.04, 21:03 Gość portalu: mr napisał(a): > Jako iz wiekszosc spoeczenstwa nie akceptuje homoseksualizmu,mozna stwierdzic > iz jest to odmienna kultura i takze na tym polega. Większość ludzi nie akceptuje osób palących papierosy. Analogicznie wynikało by z tego, że to też jakaś odmienna kultura. Ale niestety homoseksualiści nie stworzyli niczego innego niż inni ludzie. Ani w malarstwie, muzyce, archiekturze czy literaturze. Zupełnie nic co pozwalało by ich wyróżnić. Odmiennie ukierunkowany popęd to niestety za mało by mówić o kulturze. Raczej może o jej braku u części przedstawicieli. A większość społeczeństwa nie tyle nie akceptuje homoseksualizmu co nie zgadza się na dodatkowe dla nich przywileje. A to jest różnica. > Wiec to, iz rodza sie osoby bezplodne, ulomne, oraz > takie, ktore z powodu swojej innej postawy zyciowej nie chca wydac na swiat > potomstwa, sa niepotrzebne? Bo przeciez na tym polega rola kazdej istoty w > ewolucji. Niestety natura jest bezwzględna. Gatunek, który się nie rozmnaża ginie. A tak na marginesie mówiąc o osobach niepełnosprawnych jako "ułomne" dowodzisz swojego zacofania kulturalnego i chcesz tendencyjnie poniżyć te osoby. :-P >Poza tym, kto powiedzial ze homoseksualisci nie moga miec dzieci? >Nawet bez istnienia homoseksualizmu za pareset tysiecy lat mezczyzni wygina, to >tez bedzie wynikiem ewolucji. Taaaa a Kopernik była kobietą....... > Z tego co pamietam to mowiles(as) iz nie znasz tej kultury? A tu jednak widze > ze jednak jakies teorie wymyslasz, coprawda bzdurne ale zawsze to poczatek. Proszę czytaj uważniej, ja się cały czas pytam czym się wyróżnia kultura gejowska. Podałem więc przypuszczenie najbardziej prawdopodobne. Czekam na sprostowanie.... i pewnie się nie doczekam. > Jednak to nie mniejszosc upokarza,dyskryminuje i wmawia nienormalnosc. Chodzi > tu o rownouprawnienie,ktore homoseksualistom sie nalezy. No to powiedz w czym są nierówno uprawnieni, bo ja zupełnie nie widzę. Czekam na przykłady. > Tak poza tym, jestem > kobieta, i bylabym wdzieczna jezeli bys zwracal sie do mnie w formie zenskiej > (zakladanie ze rozmowca jest mezczyzna tez o Tobie swiadczy). Pozdrawiam O kurna co za seksistowskie podejście :-))) Przecież jest równość płci. Zresztą chyba nie zauważyłem, to "mr" przecie takie kobiece jest.... :-))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 15:02 No a Ty wciaz powtarzasz ze tej kultury nie znasz i znow wysuwasz wyimaginowane wnioski wnioski: >Ale niestety homoseksualiści nie stworzyli niczego innego niż inni ludzie. > Ani w malarstwie, muzyce, archiekturze czy literaturze Skad ta pewnosc? Mylisz sie, radze zasiegnac troszke informacji. > A większość społeczeństwa nie tyle nie akceptuje homoseksualizmu co > nie zgadza się na dodatkowe dla nich przywileje. A to jest różnica Dodatkowe ich przywileje? Chodzi Ci o rejestrowane zwiazki partnerskie? To ma byc przywilej?! ha ha - to jest minimum co do ktorego homofobi tez maja jakies objekcje. > >Poza tym, kto powiedzial ze homoseksualisci nie moga miec dzieci? > >Nawet bez istnienia homoseksualizmu za pareset tysiecy lat mezczyzni wygina > , to > >tez bedzie wynikiem ewolucji. > > Taaaa a Kopernik była kobietą....... Wiesz co, radze sie troche doedukowac, zadne z przedstawionych przeze mnie argumentow nie jest bzdura rownie wielka jak Twoje wypowiedzi. > Proszę czytaj uważniej, ja się cały czas pytam czym się wyróżnia kultura > gejowska. Podałem więc przypuszczenie najbardziej prawdopodobne. > Czekam na sprostowanie.... i pewnie się nie doczekam To Ciebie wysylam do mojego poprzedniego postu, tam znajdziesz to sprostowanie ktorego nie mozesz sie doczekac. Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? > No to powiedz w czym są nierówno uprawnieni, bo ja zupełnie nie widzę. > Czekam na przykłady. Nie moga rejestrowac zwiazkow, sa ponizani na ulicach, osoby ktore jawnie je obrazaja publicznie nie ponosza za to odpowiedzialnosci, aresztuje sie 2 gejow za calowanie sie na ulicy itp. Przejrzyj na oczy chlopie. > A tak na marginesie mówiąc o osobach niepełnosprawnych jako "ułomne" > dowodzisz swojego zacofania kulturalnego i chcesz tendencyjnie poniżyć Ulomnosc nie jest u mnie obelga, ktora rzucam na osobe ktora nie lubie (jak zapewne wiekszosc). Na marginesie, ulomnosc jest pojeciem slownikowym, ktore nie fukcjonuje u osoby kulturalnej jako obelga. Nikogo nie ponizam, jezeli jednak ktokolwiek poczul sie urazony, przepraszam. > Zresztą chyba nie zauważyłem, to "mr" przecie takie kobiece jest.... :-))) Nick nie ma tu znaczenia, chodzi o branie pod uwage mozliwosc ze 50% populacji ludzkiej to kobiety, i ze z przedstawicielka tej grupy sie dyskutuje. Troche wyobrazni, to tez o Tobie swiadczy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Dni kultury gejowskiej 22.04.04, 22:40 kultura geyowska...Boze kochany ty to woidzisz i nie grzmisz? a moze by tak zrobić dni kultury pdefilskiej co? przecież na to samo by wyszło..i to jest zboczenie i to czego niezbitym dodowem jest postępowanie Wojciecha K Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: Dni kultury gejowskiej 23.04.04, 20:36 witam, proponowalbym Boga w to niemieszać. a jeśli juz to ja bardzo chetnie zadam kilka pytań z dziedziny bibli, które mnie bardzo nurtują. Biblie - mam na mysli nie tylko pisma w niej ujete ale takze te ktore sie w niej nie znalazly oraz oczywiscie tlumaczenia tychze zapisków uczniów J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 15:48 taaaa, ciekawa jestem co by powiedzieli homofobiczni forumowicze rodzaju męskiego gdybym im zaproponowała udział w trójkącie: my dwie lesbijki i ten jeden jedyny wybrany machomen? ciekawe ilu z was stanął jak sobie to wyobraziliscie? bo do tego to się sprowadza geje są be a lesbijkii cacy i podniecające. Może najpierw posiądźcie całą wiedze na temat a dopiero potem się wypowiadajcie. Założę się że żaden z was nie wchodzi na forum na przykład fizyków jądrowych (nomen omen) albo astronomów, tylko po to żeby stwierdzic że są nienormalni bo dziedziny którymi sie zajmuja są dla przecietnego człowieka obce. Ale to dobrze że istnieja tacy ludzie jak wy, przynajmniej wiem kim nigdy nie bedę i od czego mnie matka natura ustrzegła dając mi owszem skłonności homoseksualne ale i większą inteligencję. A wszystkim wierzacym w Boga przypominam, że macie w swoim dekalogu przysłowie nie wzywaj imienia pana boga nadaremno ( myślę, że za taki nadaremny przypadek należy uznać głosy chrześcijan w stylu: Boże, ale zboczena lesba )a po drugie wasz Bóg uczył tolerancji. Ciekawe, że ciagle o tym zapominacie ale jak juz pisałam sądze że to sprawa inteligencji. hmm, chyba napiszę to jeszcze raz prostszym językiem...sama nie wiem...mr jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.icpnet.pl 23.04.04, 16:37 [...]>a po drugie wasz Bóg uczył tolerancji [...] I "stworzył" też lekarzy, by naprawiali to, co spartolił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 19:00 Pomijając kwestię, czy homoseksualizm jest normalny czy nie - powiedz, czym rózni się kultura gejowska od nie-gejowskiej? Nie obchodzi mnie, co drugi człowiek robi w zaciuszu własnej sypialni i z kim to robi, ale irytuja mnie imprezy w rodzaju Love Parade - skoro chcecie być uznawani za normalnych, dlaczego tak bardzo afiszujecie się ze swoją odmiennością? Czy to nie przyczynia się do zwrostu nietolerancji? Czy istnieją festiwale kultury rudych? Nie słyszałam. Powiedz, co takiego szczególnego jest w dziełach gejów, że trzeba podkreślać upodobania seksualne ich autorów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 19:45 ale irytuja mnie > imprezy w rodzaju Love Parade - skoro chcecie być uznawani za normalnych, > dlaczego tak bardzo afiszujecie się ze swoją odmiennością? Czy to nie > przyczynia się do zwrostu nietolerancji? Czy istnieją festiwale kultury rudych? -tak sie sklada ze Love Parade nie jest impreza geyowska a gną sie tam i cycki wystawiaja zupelnie "normalne" nie koniecznie kontaktujace panny, a tony prezerwatych w poblicznych parkach nie pochodza ze stosunkow analnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 20:02 Nie to jest istotne. Chodzi mi o to, że "kultura gejowska" brzmi równie absurdalnie co "kultura miłosników seksu oralnego" i o to, że osoby o odmiennej orientacji seksualnej niepotrzebnie epatują swoim homoseksualizmem, przyczyniając się do negatywnego odbioru swojego środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 20:12 Czy epatuja czy nie, efekt jest taki sam dla zasciankowego spoleczenstwa- "homo=zboczeniec i jak musi to niech to robi tak, zeby tego nikt nie widzial". To taki rodzaj powszechnej w Polsce dulszczyzny. Parady maja na celu oswojenie (czasami w brutalny sposob) ze zjawiskiem powszechnym , choc nieczesto widzianym. Parady techno, choc nie maja nic wspolnego ze srodowiskiem homoseksualnym sa kilkakrotnie bardziej niesmaczne wizualnie, kto jednak skarzy sie i grzmi o amoralnosci jej uczestnikow? To sie nazywa HIPOKRYZJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 20:21 To jest chyba objaw lekkiej paranoi... Czy ja "grzmię"? Czy ja potepiam homoseksualistów jako takich? Oskarżasz mnie o nietolerancję i zaściankowość tylko dlatego, że twierdzę, iż kwestii łóżkowych nie należy wywlekać na światło dzienne? Nigdzie nie napisałam, że mam cokolwiek przeciwko "kochającym inaczej" - bo nie mam. Zwracam tylko uwagę, że jeśli ktoś przechwala się swoimi upodobaniami seksualnymi, sam prosi o potepienie. Nieważne, czy lubi to robić z kobietą, mężczyzną, w pozycji misjonarskiej, oralnie, analnie czy w jakikolwiek inny sposób. To, że się ma takie a nie inne preferencje, nie jest żadnym powodem do dumy. Hipokryzją jest podkreślanie swojej odmienności i oburzanie się potem, że komuś to nie przypadło do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 20:46 "Zwracam tylko uwagę, że jeśli ktoś przechwala się swoimi > > upodobaniami seksualnymi, sam prosi o potepienie" .......rozumiem ze Szanowna Pani nigdy publicznie nie szla w sline z osobą plci przeciwnej i tym samym na potepienie nie zasluguje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 21:29 "Szła w ślinę" - cóż za język... Otóż, proszę Szanownego Pana, Pani się całowała nieraz, ale za to nie rozpowiadała publicznie o tym, w jakiej pozycji lubi się kochać. Jeżeli Szanowny Pan nie widzi tej subtelnej różnicy, to przykro mi, rysować Panu nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 11:06 ...jesli parady geyowskie dla Szanownej Pani są manifestacją technik sexualnych to gratuluje wyobrażni i zapraszam do gabinetu specjalistycznego. Moze to obsesja sexualna lub braki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 21:57 Nie chodzi o techniki, tylko o preferencje. Naprawdę nie rozumiesz, co się do Ciebie mówi, czy tylko udajesz idiotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:46 ale za to nie rozpowiadała publicznie o tym, w jakiej pozycji lubi się kochać. Jeżeli Szanowny Pan nie widzi tej subtelnej różnicy, to przykro mi, rysować Panu nie będę. ... moze w koncu zaczniesz czytac wlasne posty i sie zdecydujesz czy wg Ciebie Dni Kultury Geyowskiej bębą manifestacją technik sexualnych czy tylko Twoja chora fantazja płata Tobie figla. Dlaczego wg Ciebie próba pokazania przez osoby zorientowane homosexualnie swojego własnego dorobku kulturalnego ( bez wzgledu na to jakie wiekszosc ma o tym dorobku zdanie ) natychmiast wywoluje skojazenia z sexem i manifestacja technik sexualnych? Opanuj sie kobietio i zadzwon pilnie do Call Center Rydzyk 24H -on ma takie samo zdanie. Moze gdybyś wyszla ze sredniowiecza i z odrobina zrozumienia ( bez szukania drugiego dna) podchodzila do tematow z ktorymi na codzien sie nie spotykasz nie bylabys zgryzliwa i nudna. Z twojej strony nie padaja argumenty- czy to jest konstruktywna dyskusja inteligentnych osób? Zaczynam mieć wrazenie ze jestes dzieckiem lub osoba niepelnosprawna intelektualnie, a wtym wypadku dyskusja z Toba nie ma najmniejszego sensu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 11:39 Mam jedna prosbe. Mamy wspanialy jezyk, bogaty bardzo - i istnieje w nim taki wyraz jak "seks" i rozne odmiany tego wyrazu. Wiec prosze, pisz "homoseksualista", a nie "homosexualista" itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 22:12 Ja natomiast mam wrażenie, że mam do czynienia z osobą mocno ograniczoną, która kompletnie nie pojmuje, czym jest przenośnia oraz porównanie i która tak bardzo zionie nienawiścią, że atakuje wszystkich dookoła. To nie mi się kojarzy z technikami, tylko Tobie. To nie ja jestem nietolerancyjna, tylko Ty. Tyle wynika z Twoich postów, które, nota bene, ocierają się o zwykłe chamstwo. I to nie ja mam tu podawać argumenty, bo w tej dyskusji nie wypowiadałam się przeciwko homoseksualistom jako takim. Zadałam pytanie odnośnie sensu dzielenia kultury na "homo" i "hetero" i oczekiwałam odpowiedzi. Zarzucasz mi, jakobym tkwiła w średniowieczu. Posługiwanie się stereotypem zacofanego i ciemnego średniowiecza dodatkowo świadczy o Twoim ograniczeniu. A do ks. Rydzyka sam się udaj, bo ton Twojej wypowiedzi pasuje jak ulał do rydzykowego radia nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 22:42 Gość portalu: mr napisał(a): > To taki rodzaj powszechnej w Polsce dulszczyzny. Parady maja na celu oswojenie > (czasami w brutalny sposob) ze zjawiskiem powszechnym , choc nieczesto > widzianym. Powszechnym? To czemu w swoim zyciu widzialem na ulicach tysiace, jak nie dziesiatki tysieci calujacych sie i nie tylko normalnych par, raz mi sie zdarzylo dwie lesbijki widziec, pedalow ani razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 14:41 A gdybys ujrzal zapewne wykrzyczal bys "pedaly",z podniesiana glow i z mysla "Bog mnie wynagrodzi" poszedlbys do domu szerzyc dalej bezzasadna nienawisc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.04, 19:34 Co bym zroil, co bym krzyknal - nie wiem. Chodzi o sam fakt - zjawisko ktore Twoim zdaniem jest powszechne IMO jest marginesem mieszczacym sie w granicy bledu statystycznego. Ciekaw jestem co inni forumowicze powiedza na ten temat - chadzajace, calujace sie normalne parki widzimy na codzien - a jak czesto inni forumowicze widuja homopary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 22:19 To, ze tego nie widzisz wcale nie oznacza ze tego nie ma (powietrza nie widzisz a jest, prawda...chyba ze powietrze tez jest zboczone). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 11:46 Wiadomo, ze zjawisko to (homo) istnieje - ale w ten sposob pragne Ci pokazac, ze nie jest ono tak powszechne jak uwazacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 11:58 Ha Ha Ha ...zabawny jestes huckenbush. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 19:33 Gość portalu: mr napisał(a): > Ha Ha Ha ...zabawny jestes huckenbush. No tak... Widac, ze argumenty Ci sie skonczyly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 22:18 Argumentow ma jeszcze wiele, jednak widzac ze nawet niepodwazalne dowody sa dla Twojej wyobrazni niczym, juz nie chce mi sie prowadzic z Toba dyskusji. Homoseksualisow w Twoim otoczeniu jest wiecej niz mogloby Ci sie zmiescic w Twej ciasnej glowce. Gdybys nie byl moze tak wielkim homofobem wielu przestaloby to ukrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.04.04, 00:33 Znam baaardzo duzo osob - no i moze co do 2 lub 3 mam watpliwosc - ale t obardziej na zasadzie dowcipu. Co do reszty moge byc pewien, ze jest hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 17:09 Nigdy nie mozesz miec pewnosci ze wsrod ciebie sa hetero mowiac prawde nie ma heterykow sa tylko zle podrywani faceci. W kazdym z nas siedzi cos co jest odpwiedzialne za dziwne odruchy i upodobania, wiec nie mozesz byc w 100% pewnien ze idac na ulicy z kumplem zobaczycie parke to ty powiesz ale fajna laska on to potwierdzi myslac w tym momencie o facecie ktory z nia idzie;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.04.04, 23:38 Ta, ale jesli wiem ze kumpel jeszcze miesiac temu mial dziewczyne - to chyba swiadczy o tym, ze jest hetero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 14:27 Niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.04, 00:13 No jasne, moze byc tez bi - ale jak wiem, ze np ma kolejna w zyciu dziewczyne itp - to wszystko chyba jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:57 Jak to sie mówi " Wszystko sie moze zdazyc" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 10:59 Dziwisz sie ze nie jest powszechne, ale to tylko dzieki takim ludziom jak ty zacofanym, ograniczonym i swietoje....... Jak juz ktos wspominal przez sluchanie ksiezy dostajecie na leb bo to wszystko to sa grzechy. A jesli ten wasz tzw. Bóg istnieje to dziwie sie ze wam nie pomogl w kwestji tolerancji i przetlumaczenia wam co jest dobre a co zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 01:01 Nie musz esluchac ksiedza by miec na pewne tematy wlasne zdanie, by wiedziec co jest fajne, a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 17:59 Nie powiedziałbym po twoich wypowiedziach wychodzi na to że jesteś fanem TV TRWAM i radia MAryja życzę spokojnego słuchania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 20:53 Kolejny raz trafiles jak kula w plot - tyle Ci tylko moge powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 23:07 Mniejsza z tym i tak jestes zacofany i nic do ciebie nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.05.04, 22:29 Zacofany? Wez stary nie naginaj wszystkich definicji i faktow pod swoja teorie. To, czy toleruje zachowania nienormalne czy ich nie toleruje nie swiadczy o rozwoju/zacofaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 09:20 Ale nadal zyjesz stereotypami i nie potrafisz ze oprocz ciebie sa tez inni ludzie ktorzy tez chca miec jakiekolwiek prawa bo podobno wszyscy ludzie powinni byc traktowani tak samo przez innych i przez prawo. W niczym sie nie roznimy od pozzostalych ludzi oprocz tego ze mamy inne upodobania co do partnerow i nie nalezy tego negowac dlatego ze nie szkodzimy innym,tylko ludzie nie potrafia tego zaakceptowac bo maja bardzo glupie poglady i skojarzenia ktore nie sa zgodne z prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 21:40 W takim razie zaprzestańmy w ogóle wszelkich dni kultury: dni kultury żydowskiej, dni kultury Afganistanu. Niech Wajda zlikwiduje tez swoje centrum kultury japońskiej ( o ile dobrze pamietam to maczał w tym palce-popieram, szanuje daleki wschód, min. za spokój ducha i tolerancje wobec innych). Zlikwidujmy wszystkie miejsca kultu czegokolwiek i wróćmy do epoki kamienia łupanego, znowu polujmy i walmy sie po głowach kością udową mamuta. Precz z ewolucją, która chyba wykorzeniłaby homoseksualizm gdyby faktycznie był tzw. ułomnością. A tu psikus: homoseksualisci nadal się rodzą i co jak sadzę, niektórych specjalnie drazni, mają się dobrze. A podłożem wszystkiego jest fakt że wolicie wytykać czyjeś, niezgodne z "ogólnie" pojmowaną "normą" zachowanie niż zastanowic sie nad swoim zgdodnym z "normami społecznymi". Toteż pytam dlaczego nie jesteście tacy butni na forach poświeconych przemocy w rodzinie na ten przykład? hę? bo co? bo tam nie można się wyrzyć i rzucać kalumniami na innych? bo każdy człowiek ma jakies grzeszki których sie wstydzi? Ale co tam grzeszki, co tam, że podłożyłem świnie przyjacielowi, co tam ze zdradzam zone i bije dzieci, co tam że kradnę-jestem przecież NORMALNY bo jestem heteroseksuallistą. Zastanówcie sie najpierw nad soba, zanim zaczniecie czepiać sie innych. I pomimo niecheci do katolicyzmu i radia maryja w szczególności, pozwole sobie zacytować pewną bardzo mądrą książkę:"kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień" oraz "widzisz drzazgę w oku bliźniego a belki w swoim nie widzisz". Ze specjalną dedykacją i ku przemyśleniu przy wieczornej modlitwie (albo tej najbliższej jaka nastapi) dla całego polskiego społeczeństwa, zwłaszcza części katolickiej, która najgłosniej krzyczy. Bóg z Wami ludkowie. Z każdym jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 21:51 "W takim razie zaprzestańmy w ogóle wszelkich dni kultury: dni kultury żydowskiej, dni kultury Afganistanu." Mówisz tu o kulturze innych nacji, które nie zaprzeczają swojej odmienności. Chodzi mi o tę przedziwną, powiedziałabym - schizofreniczną - postawę homoseksualistów, którzy z jednej strony usiłują przekonać "normalnych", że niczym się od nich nie różnią, a z drugiej strony na każdym kroku podkreślają swoją inność. Czy w ten sposób osiąga sie akceptację? Uważam po prostu, że takie akcje krzywdzą gejów, dystansując ich od reszty społeczeństwa. To izolacja na własne życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 23:02 Gość portalu: ro napisał(a): > W takim razie zaprzestańmy w ogóle wszelkich dni kultury: dni kultury > żydowskiej, dni kultury Afganistanu. Jestem za - strata czasu i pieniedzy. Poza tym nie porownuj jednego z drugim. Tak jak mozna mowic o czyms takim jak kultura zydowska czy Afganistanu, tak uwazam ze nie mozna mowic o cyzms takim jak kultura pedalow/lesbijek. Zreszta juz wielokrotnie bylo w tym watku poruszane pytanie co to jest ta kultura homosiow - i jakos zadnej sensownej odpowiedzi na TO pytanie nie znalezlem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 18:20 I to jest ten ktory kaze uzywac innym slownika a sam nie potrafi sie wypowiedziec a co dopiero napisac polecam program "Mistrz klawiatury" i słownik języka polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 20:52 Brawo, brawo! Nie potrafisz odpowiedziec na zasadnicze pytanie poprzedniego posta - co wcale mnie nie dziwi - wiec sie musisz dopi***olic do 1 literowki - co tez mnie nie dziwi. Zj** mi du** jeszcze o to, ze nie uzywam polskich znakow diakrytycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 23:15 Dziwisz sie, nikt nie lubi kiedy wytyka mu sie bledy chociaz sam je popelniasz, a co do poprzedniego postu to to ze jestes za tym zeby nie obchodzic zadnych znaczacych dla kogos dni oznacza tylko ze jestes debilem i lubisz sie dopie****ać to ludzi ktorzy chca miec jakies swoje świeto a to ze tobie to nie pasuje to tylko i wylacznie twoj problem wiec sie od**b ku**sie i czep sie tramwaju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.05.04, 22:39 1) to nie jest zadne swieto, a jakas parada - na szczescie swieta homosiow u nas jeszcze nie ma, 2) mial to byc jakis dzien kultury gejow/lesbijek. Bylo kilkanascie, jak nie wiecej pytan, czym rozni sie kultura wasza od naszej - i odpowiedzi nie bylo jak dotad. Ty tez odpowiedziec nie potrafisz, wiec zapewne zaraz jakas bzdure tu przeczytamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 09:24 To jezeli nasza kultura nie rozni sie niczym od waszej to dla czego nie mozemy miec prawa do wlasnego swieta jakiegokolwiek czy to cos zlego jeden, dzien w roku nikomu roznicy nie zrobi tymbardziej ze waszych swiat przypada duzo wiecej w ciagu roku nie liczac tych ktore sa kompletnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:34 kase trzepią , pieprzą o nietolerancji i wyduszją z młodzieży kasę . Wiesz ile się zarabia na takiej imprezie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 20:20 Wiesz Ro, sadze ze powinnas jednak w ramach asekuracji napisac to prostszym jezykiem. Krotko, zwiezle, przydal by sie jakis schemacik dla ulatwienia. Zycze wszystkim cofnietym=homofobom powodzenia. W chwilach zwatpienia radze sie pomodlic (do ksiedza Rydzyka oczywiscie). Pozdrawiam wszystkich homofobow swiata i sugeruje nadrobienie brakow w ewolucji osobowosciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 20:25 Szkoda że zdążyłam napisać poprzedni post, zanim wrzuciłeś ten. Nie przestaje mnie zdumiewać fakt, że ludzie którzy tak straaasznie cierpią z powodu nietolerancji, sami nie mają jej za grosz. Bronię tutaj tych "homofobów", na których tak najeżdżasz. Oni mają prawo mieć własne zdanie, tak samo jak Ty. Zupełnie jakbyś oburzał się na kogoś za to, że nie lubi zapachu czosnku i nie znosi towarzystwa kogoś, kto czosnek przed chwilą jadł. Chcesz tolerancji, wykazuj ją sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 21:01 Moj post byl zaadrsowany do homofobow= prostakow z ulicy (tudziez forum) krzyczacych "pedal", "asfalt" itp. Owszem, kazdy ma prawo do swojego zdania, faktem jest jednak, ze ta wiekszosc nie ogranicza sie tylko do tego. Narzuca mniejszosci swoja koncepcje zycia, dyskryminuje, poniza. Akceptowanie tego juz nie miesci sie w ramach tolerancji. Jest to ublizanie, krzywdzenie drugiego czlowieka. Mam prawo stawac w ich obronie i odpowiadac atakiem na atak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 23:10 Gość portalu: mr napisał(a): > Moj post byl zaadrsowany do homofobow= prostakow z ulicy (tudziez forum) > krzyczacych "pedal", "asfalt" itp. A jak mam mowic na pedala, jak nie "pedal"? Trzeba nazywac rzeczy po imieniu. I "asfaltow" w to nie mieszaj - bo to okreslenie jest obrazliwe i takiego w stosunku do Muzrynow nie uzywam - i mysle ze wiekszosc jak to okreslilas "homofobow" rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 15:08 "Murzyn" dla Twojej informacji tez jest okresleniem obrazliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 17:15 widac ze nie miales stycznosci z rowerem po pierwsze nie lezymy na polce w sklepie z rowerami i wlasciwym okresleniem jest gej ale dla tak ograniczonej osoby jak ty to slowo nie istnieje bo nie rozumiesz jego znaczenia rownie dobrze kazdy moglby ciebie nazywac pedalem a co do asfaltowania nie bede nic mowil bo osoba ktora sie burzy tak jak ty jesli slyszy slowo asfalt nie powinna uzywac slowa pedal pedale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.04, 00:28 To proponuje slownik otworzyc - tam bedziesz mial napisane, ze pedal=homoseksualista. Jeszcze jakies watpliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:45 To masz bardzo ciekawy słownik jestem ciekaw w jakiej promocji go kupiłeś chyba sam go pisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.04.04, 22:37 slowniki.onet.pl - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 18:15 Nie badz taki do przodu bo ci z tylu zabraknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 01:06 Powiedzial, co wiedzial. Jak juz nie masz nic sensownego do dodania, to najlepiej zamilcz. Szczekaniem nikomu nie zaimponujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 17:56 Szczekać to może pies taki jak ty, nie bede sie wypowiadal na twój temat bo nie ma sensu. Jestes ograniczony i tyle, poproś ktoregos z kolegów zeby conieco ci wytłumaczył na temat tolerancji bo jak na razie nie rozumiesz znaczenia tego słowa i znając twój pogląd na to wszystko nigdy nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 20:55 Nikt mi nie musi tlumaczyc co to tolerancja - bo ja doskonale to slowo rozumiem. U prawie kazdego tolerancja w koncu sie konczy - u jednych wczesniej, u innych pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 23:19 A u ciebie tego zjawiska nie bylo bo nie widac tego po tobie ale sadze ze ty masz jakis uraz, czyzby jakis gej probowal cie do lozka zaciagnac. Bo z twojego zachowania tolerancja nie ma zadnego znaczenia, a tymbardziej ze juz kolegow zaczynasz podejrzewac o to ze maja inny poglad niz ty. Wez moze przejdz sie do psychologa(w najgorszym przypadku do psychiatry)moze on ci pomoze wyleczyc sie z homofobii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.05.04, 22:41 Gość portalu: mr Lola napisał(a): > A u ciebie tego zjawiska nie bylo bo nie widac Bo dla mnie homoseksualizm mocno wykracza za moje granice tolerancji. Uraz? Nie, bo na szczescie nigdy nie mialem nieprzyjemnosci spotkac sie z takim twarza w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 09:28 Moze inaczej bys patrzyl na to wszystko gdybys kiedys porozmawial normalnie z jakims gejem to moze twoje poglady zmienily by sie. Patrzac na nas jak na odmiencow napewno nie zmieni tego co myslisz na nasz temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 23:07 Gość portalu: mr napisał(a): > wszystkim cofnietym=homofobom Najpierw sama zarzucasz innym nietolerancje - a teraz sama ja wykazujesz. Nie dosc - obrazasz nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej do mr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:28 Dobre tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 22:24 Gość portalu: ro napisał(a): > męskiego gdybym im zaproponowała udział w trójkącie: my dwie lesbijki i ten > jeden jedyny wybrany machomen? ciekawe ilu z was stanął jak sobie to > wyobraziliscie? Wole normalne zwiazki. > bo do tego to się sprowadza geje są be a lesbijkii cacy i > podniecające. Ja tak nie uwazam - IMO jedno i drugie jest wynaturzeniem. > Założę się że żaden z was nie wchodzi na forum na przykład > fizyków jądrowych (nomen omen) albo astronomów, tylko po to żeby stwierdzic że > są nienormalni bo dziedziny którymi sie zajmuja są dla przecietnego człowieka > obce. Co innego zainteresowania, co innego zboczenie. Jesli komus patrzenie w teleskop bedzie niezbedne zeby orgazm osiagnac - to nazwe go zboczencem. > od czego mnie matka natura ustrzegła dając mi owszem skłonności > homoseksualne ale i większą inteligencję. ROTFL. Tego sie po prostu nie da skomentowac. > a po drugie wasz Bóg uczył > tolerancji. Ciekawe, że ciagle o tym zapominacie ale jak juz pisałam sądze że > to sprawa inteligencji. "Ktokolwiek obcuje cielesnie z mezczyzna tak jak sie to robi z kobieta, popelnia obrzydliwosc. Obaj zostana za to ukarani smiercia - sami na siebie te smierc sciagneli" - to wlasnie mowi Bog w Ksiedze Kaplanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 23:17 > Co innego zainteresowania, co innego zboczenie. Jesli komus patrzenie w telesko > p > bedzie niezbedne zeby orgazm osiagnac - to nazwe go zboczencem. > No okej, ale skąd to zainteresowanie cudzymi orgazmami? To jest dopiero wykładnia zboczenia! Odpowiesz, że masz prawo mieć swoje zdanie w tej sprawie, a ja powiem, że wystawiasz sobie świadectwo intelektualnego, że użyję Twojego określenia, "podczłowieka" oceniając ludzi na podstawie ich preferencji w zakresie zachowań seksualnych. Bo nie powinny Cię one ani trochę obchodzić. Osobną sprawą są prze-emancypowani przedstawiciele środowisk homoseksualistów, którzy zachowują się momentami tak, jakby oczekiwali orderów za swoje preferencje seksualne. Ponieważ uważam, że to sprawa należąca do tych 'intymnych' i prywatnych, więc NIE ŻYCZĘ SOBIE żeby ktoś mnie katował manifestacjami swoich preferencji. Niech obie strony respektują zasadę, że seks jest prywatną sprawą każdego człowieka, tzn. 1) nie manifestujemy, że lubimy kochać się tak a tak i z tymi a nie z innymi 2) nie włazimy w czyjeś preferencje i nie wyciągamy z nich wniosków co do wartości tego kogoś - wtedy powinno być OK. Fajnie by było, gdyby emocje wokół tematu troche opadło, lobby nienawistnych homofobów przestało szczekać, może wtedy uda się wprowadzić do Kodeksu Rodzinnego instytucję związków partnerskich. Nie widzę żadnego powodu, żeby para jednej płci miałaby być gorzej chroniona przez państwo niż para heteroseksualna. Oczywiście nie wchodzi w grę adopcja dzieci - skoro natura zmontowała to tak, że dzieci rodzą sie tylko w związkach heteroseksualnych, to pewnie coś w tym jest i tak powinno pozostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.04, 14:14 A co sadzis o Wojciechu K. i posuwanych przez niego chorzystach? Masz swoje zdanie? Uwazasz, ze jest zboczencem? Jesli tak, to dziwne - bo przed chwila twierdziles, ze zachowania seksualne nie powinny nikogo obchodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 14:38 dr huckenbush- to nazwisko Twojego psychiatry? Wiesz, czytajac Twoje posty az sie zycia odechciewa w Polsce. A Wojciech K. jest pedofilem a nie homoseksualista, postaraj sie to wbic do swojej pustej i ciasnej glowki. Istnieje ogromna roznica miedzy jednym a drugim. I dla wszystkich ograniczonych: homoseksualista rodzaju meskiego to GEJ, a rodzaju zenskiego to LESBIJKA. Proste prawda? Okreslenia typu "pedal" sa obrazliwe, tak samo jak "asfalt". I jest to jak najbardziej porownywalne!! Po raz ostatni mowie HOMOSEKSUALIZM NIE JEST ZBOCZENIEM. Kazdy kto tak uwaza jest poprostu ograniczony umyslowo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.04, 21:35 Dr Huckenbush to hmm... artysta w pewnym sensie. Wojciech K. jest pedalem - bo jakies 15 lat temu podczas wyjazdu jakiegos jakas matka chorzysty weszla do niego do pokoju i w lozku Kroloppa zastala nagiego mezczyzne - wiec chyba jasne, ze Krolopp jest pedalem. A od jednego do drugiego droga krotka jak juz wspomnialem. Zauwaz, ze zazwyczaj ofiarami pedofilii sa chlopcy - czyli jest scisly zwiazek miedzy pedalem i pedofilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 22:32 Gratuluje, nikt nigdy nie wypowiedzial takich bzdur, pobiles w tej kwestii nawet Renate Beger (jakies pokrewienstwo?). Jest ogromna roznica miedzy pedofilem a gejem. Pierwsze jest szkodliwa dewiacja a drugie opcja seksualna. Pedofile o sklonnosciach homoseksualnych zdarzaja sie rownie czesto jak o sklonnosciach heteroseksualnych. Porownywanie tych dwoch rzeczy jest bezzasadne i glupie. Analogicznie kazdy heteroseksualista jest pedofilem (lacznie z Toba). Sprawdzales kiedys swoj iloraz inteligencji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 11:48 Porownywanie nie jest bezzasadne. To, ze czesciej ofiarami pedofili sa chlopcy jest faktem. Srodowisko pedofilskie jest przesiakniete pedalami. Nie wiem z czego to wynika - moze to, ze pedalow jest malo i niejednemu takiemu jest trudno sobie znalezc partnera? W TV czasem ogladam rozne reportaze - o meskich dziwkach np - bardzo czesto sa to 12-14-letni chlopcy. Iloraz inteligencji? Roznie wychodzi w roznych testach, ale waha sie w okolicach 140. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 12:14 Moze bylbys tak uprzejmy nie uzywac okreslenia "pedal", sa bardziej cywilizowane okreslenia jak "gej". Ja staram sie nie obrazac ludzi o takich pogladach jak Ty wiec prosze o wzajemnosc. >Nie wiem z > czego to wynika - moze to, ze pedalow jest malo i niejednemu takiemu jest trudn > o > sobie znalezc partnera? Jesli nie wiesz to sie nie wypowiadaj, znam bardzo wielu gejow, zaden nigdy nie narzekal na niedobor potencjalnych partnerow zyciowych. A pedofilie uwazaja za zboczenie, ktore powinno sie tepic. Mowisz ze kazdego geja mozna uwazac za pedofila, czyli analogicznie kazdego heteroseksualiste moge uwazac za: pedofila, gwalciciela, zoofila, nekrofila itp. > W TV czasem ogladam rozne reportaze - o meskich dziwkac > h > np - bardzo czesto sa to 12-14-letni chlopcy. Jest to smutna prawda, jest popyt- jest podaz. Nie swiadczy to jednak o tym ze kazdy gej to pedofil! > Iloraz inteligencji? Roznie wychodzi w roznych testach, ale waha sie w okolicac > h > 140. Z uprzejmosci Ci uwierze, szkoda ze ktos o takim ilorazie inteligencji kieruje sie uprzedzeniami, zycze Ci zebys kiedys obiektywnie spojrzal na zjawisko homoseksualizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 19:39 Nie powiedzialem, ze kazdego geja (niech Ci juz bedzie) uwazam za pedofila. Napisalem tylko, ze w tym srodowisku duzo czesciej do zboczen dochodzi - o czym swiadcza statystyki. Przejdz sie kiedys noca przez park Marcinkowskiego (chociaz nie, ty kobieta jestes, wiec nic Ci nie grozi) - taki spacerek moze byc nieprzyjemny ze wzgledu na zaczepki schadzajacych tam sie zboczencow-homoseksualistow. I to co sie tam dzieje to nie jest wytwor mojej wyobrazni, a fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 22:26 Parkiem Marcinkowskiego czesto przechodze, rowniez moi znajomi (mezczyzni), zaden nigdy sie nie skarzyl na zaczepki. Nie wiem ktoredy Ty chodzisz w tym parku, skoro Cie zaczepiaja to musisz chodzic po krzakach... Sceny do ktorych tam dochodzi nie sa bardziej odrazajace niz te, do ktorych dochodzi w toaletach na watpliwej jakosci dyskotekach. Wszystko jest relatywne moj drogi, naucz sie tego- to dosc wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.04.04, 00:34 Nie chodze - ale znam ludzi ktorzy przypadkiem tam poszli kolo 1 w nocy, gazety czytuje. Toalety w dyskotekach? Mozliwe ze tak tam jest - m. in. dlatego na dyskoteki nie chodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 18:29 > A co sadzis o Wojciechu K. i posuwanych przez niego chorzystach? Masz swoje > zdanie? Uwazasz, ze jest zboczencem? Jesli tak, to dziwne - bo przed chwila > twierdziles, ze zachowania seksualne nie powinny nikogo obchodzic. Dobra, nauczyłem się dzięki Twojemu postowi tyle, że jak się rozmawia z kimś, kto z zacietrzewienia jest zdolny do atakowania argumentów drugiej strony wszelkimi dostępnymi metodami (a broń Boże nie merytorycznie) to trzeba uważać na każde słówko. No więc wprowadzam poprawkę: nie powinny nikogo interesować cudze praktyki seksualne dopóki wszystkie strony uczestniczą w nich świadomie i dobrowolnie. Jeśli chodzi o seks z dziećmi (niezależnie od płci), zwierzętami, chorymi umysłowo i wszystkimi innymi, którzy mogą nie zdawać sobie sprawy z tego, w co dają się wplątać, albo z jakichś obiektywnych względów nie mogą odmówić/przeciwdziałać - to oczywiście to _jest_ patologia, która powinna być z całą bezwzględnością potępiana i ścigana. Niestety, bardzo często w tym kraju nie jest (najwięcej zgwałceń dokonują osoby dobrze znane ofierze, wtedy policja mówi, że nie będzie wtrącać się w czyjeś prywatne relacje, a w ogóle to kobieta na pewno prowokowała, bo miała na sobie krótką spódniczkę i dała się po imprezie zaprosić do niego na kawę - "przecież wiedziała po co tam idzie" ;->). Sprawa Krollopa też jest gówniana przez tych, k*rwa kochających rodziców, którzy czując z pewnością co się dzieje, wysyłali dalej swoje dzieci do pieprzonego pedofila, coby mogły 'karierę robić', 'na tournee na Zachod pojechac' itd. Ale nic Ci do praktyk dwóch (albo więcej) pań czy dwóch (albo więcej) panów, którzy nie robiąc nikomu krzywdy, dobrowolnie, świadomie, z miłości albo chuci, w zaciszu własnej sypialni, nie manifestując swojej seksualności całemu światu mogą sobie w tej sypialni robić, co im się podoba. Howgh. Spróbuj teraz podjąć _rzeczową_ polemikę z moimi argumentami. Jeszcze coś Ci przychodzi do głowy? pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.04, 21:40 Gość portalu: ppp napisał(a): > No więc wprowadzam poprawkę: nie powinny nikogo interesować cudze praktyki > seksualne dopóki wszystkie strony uczestniczą w nich świadomie i dobrowolnie. > Jeśli chodzi o seks z dziećmi (niezależnie od płci), zwierzętami, chorymi > umysłowo i wszystkimi innymi, którzy mogą nie zdawać sobie sprawy z tego, w co > dają się wplątać, albo z jakichś obiektywnych względów nie mogą > odmówić/przeciwdziałać - to oczywiście to _jest_ patologia, która powinna być z > > całą bezwzględnością potępiana i ścigana. Ale jakbys nie widzial - czesto dzieci same tego chca! Czasem nie przeszkadzaja im podchody osoby starszej o 30 lat, czasem same je prowokuja - ale nadal taki zwiazek uwazamy za patologie. Cale szczescie, ze (chyba) w wiekszosci przypadkow ochota wystepuje tylko po jednej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 12:42 > Ale jakbys nie widzial - czesto dzieci same tego chca! Czasem nie przeszkadzaja > im podchody osoby starszej o 30 lat, czasem same je prowokuja - ale nadal taki > zwiazek uwazamy za patologie. Cale szczescie, ze (chyba) w wiekszosci przypadko > w > ochota wystepuje tylko po jednej stronie. Dlatego pisałem m.in. o tym, że wszystko jest OK dopóki obie strony są _świadome_ tego co robią. Uznajmy (tak jak robi to prawodawca w Polsce), że dzieciom poniżej 15 roku życia raczej tylko się wydaje, że wiedzą co robią w tym zakresie. Dzieciak w tym wieku rozumie bardzo niewiele z tego, co oznacza przespać się z kimś i - jak sądzę - może się nieświadomie nieźle "psychicznie" pokaleczyć. Dlatego prawo i otoczenie powinny chronić dzieci przed wykorzystywaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 17:20 Zalecam przejscie sie do kosciola chociaz nie wiem co wam to da ale macie tak lby pozapychane kosciolem ze to sie w pale nie miesci wiecej takich co ksiezy sluchaja sami ksieza nie sa swieci wszedzie tylko wyzysk i nie patrza na to ze komus zle sie dzieje wazne zeby im sie dobrze wiodlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.04, 00:56 Jak cos piszesz to pisz tak, zeby Cie ludzie rozumieli. W jezyku polskim wskazane jest korzystanie ze znakow interpunkcyjnych i wielkich liter na poczatku zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:48 Znalazł sie poliglota. No dla takiej ciemnoty jak ty cieżko jest zrozumieć co napisałem bo nie wiem czy wogle umiesz czytaĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.04.04, 22:38 Poliglota nijak nie pasuje do naszej dyskusji. Moze warto do slownika zajrzec zanim uzyjesz trudnego dla siebie slowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 18:17 Moze dla ciebie to slowo jest trudne do zrozumienia a po drugie co ma pierni do wiatraka z toba nie idzie rozmawiac normalnie bo normalny nie jestes, nie byles i nie bedziesz:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 01:07 Co ma piernik do wiatraka? Ano to, ze podczas dyskusji uzywasz slow ktorych nie rozumiesz i myslisz ze beda pasowaly i ze na yntelygenta wyjdziesz - mylisz sie, nie po raz pierwszy w tym watku zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 21:15 myslisz ze jak masz dr na poczatku nazy to pozarles wszystkie rozumy, mylisz sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.05.04, 22:43 Nie mysle ze pozarlem wszystkie rozumy, gdybys byl ciut starszy/obracal sie lub znal ludzi ze specyficznych kregow, wiedzialbys co nick oznacza. "Dr" z wyksztalceniem nie ma zadnego powiazania - jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 09:32 nie mam na razie problemow z rozpoznawaniem przedrostkow i zadaje sie z duzo starszym towazystwem i wystarczajaco duzo wiem na rozne tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:52 O matko księżulek sie znalazł, moze nam jeszcze nowy testament podyktuj przepiszemy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Przeciez Krakow to takie "inteligientne" miasto... IP: *.cybernet.ch 23.04.04, 19:25 hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uciskana mniejszos Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.client.comcast.net 23.04.04, 20:30 > Jako iz wiekszosc spoeczenstwa nie akceptuje homoseksualizmu, mozna stwierdzic > iz jest to odmienna kultura i takze na tym polega. Nie uwazam ich za lepszych > ani gorszych. Mamusia moja i ja tez do tego sie dolaczamy. Nasza milosc wzajemna to odmienna kultura i nie powinno sie nas uwazac za lepszych lub gorszych - zadamy akceptacji i rownouprawnienia w pracy! homoseksualizm nie jest zboczeniem, jest tylko inna opcja zachowan > seksualnych. Tez tak uwazamy - nasza milosc nie jest zboczeniem jest tylko inna opcja zachowan seksualnych! Jednak to nie mniejszosc upokarza, dyskryminuje i wmawia nienormalnosc. Chodzi > tu o rownouprawnienie, ktore homoseksualistom sie nalezy. Nam tez tak jak homoseksualistom rownosc sie nalezy -walczmy z dyskryminacja! Uciskana mniejszosc Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: Dni kultury gejowskiej 23.04.04, 20:32 witam, żenujace, że podobnie jak cala Polska i nasza kultura sie dzieli! żenujace, że dzielimy ludzi na lepszych czy gorszych pod wzgledem orientacji seksualnej, żenujące, że homoseksualisci nie sa akceptowani ani tolerowani w Polsce przez wieksza czesc "katolickiego" spoleczenstwa. żenujące, że stwarzamy pozory europejskiego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:23 w pewnych sprawach jestem nietolerancyjny i jest mi z tym dobrze ! Mało tego , ja nie chcę być tolelerancyjny i wkurza mnie głupia moda na nadmierną tolerancję. Tolerancja musi mieć i zawsze ma swoje granice. Ja nie toleruję pederastwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 23:17 Brawo! Nagrode mu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:28 jak ładnie to się teraz mówi gej, niestety zniewieściało społeczeństwo, kiedyś był to pederasta , pedał , albo zwykła ciota! Kto by pomyślał , że bycie ciotą może być kiedyś modne, i że pedały będą ciągnąć kasę ze środków budżetowych przeznaczonych na kulturę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 23:19 Brawo! Nagrode mu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 15:12 Nawet tego nie skomentuje bo to znacznie ponizej mojego poziomu intelektualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:29 Studus jeśli rozumiesz europę jako tolerancję dla pederastów , to źle rozumiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uciskana mniejszos Uciskana mniejszosc IP: *.chcgilgm.covad.net 24.04.04, 20:43 A dlaczego nas nikt nie rozumie i nie popiera tak jak popierani są homoseksualiści? Przeciez tez nie krzywdzimy nasza miloscia dwojga doroslych, kochajacych sie ludzi. Moja Mamusia i ja bardzo sie kochamy i nikomu nie przeszkadzamy tym co robimy w naszej sypialni. Do czasu jak byl z nami Tatuś to czulismy sie niewyraznie ale teraz gdy go juz z nami nie ma to nasza milosc nikomu nie szkodzi. I tak jak homoseksualisci wolamy - kazdy ma prawo do milosci! Jestesmy doroslymi ludzmi i nikomu nic do naszej milosci - mojej do Mamusi i Mamusi do mnie! Czesto nasza milosc jest potepiana - taka jak milosc u homoseksualistow - ale co to dla nas gdy my sie kochamy. Milosc wszystko zwycieza. Zadamy ruwnouprawnienie - tak jak i homoseksualisci - w pracy! Nie chemy dyskryminacji! "teze Oscara > Wilde'a, ze najtrudniejsza rzecza jest po prostu zyc ,wiekszosc i jak widac ty > rowniez- tylko wegetuje....mentalnie." My nie chemy tylko wegetowac - chcemy zyc pelnia zycia - dlaczego odmawia sie nam tego tak jak i innym, ktorzy takze sie kochaja! Uciskana mniejszosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delmar Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 20:48 Jako osoba homoseksualna uważam osobiście, że dni kultury gejowskiej to jakiś poroniny pomysł!! Niby czemu ma to służyc?? Homoseksualizm to nie kultura a orientacja seksualna... Geje i lesbijki słuchają tej samej muzyki co ludzie heteroseksualni, oglądają te same filmy, mieszkaja w tych samych miastach, ucza sie w tych samych szkołach, wychowywani są w taki sam sposób jak kazdy i licza sie dla nich te same wartości co dla pozostałych ludzi... Takze nie widze tu róznic w kulturze... Nie uwazam ze róznie sie czymkolwiek od moich heteroseksualnych znajomych,przyjacioł czy krewnych ... To kogo kocham, z kim chce isc przez zycie i z kim śpie w nocy to moja prywatna sprawa ... Nie zalezy mi az tak bardzo by ktos mi zupełnie obcy to tolerował... Marzy mi sie tylko to... by taki ktos zanim wybuchnie śmiechem na ulicy widzac dwie zakochane w sobie kobiety czy facetów zastanowił sie z czego tak głupio sie śmieje... i żeby Ci których ja nie obrażam , nie obrazali tez mnie... JESLI NIE TOLERUJESZ GEJÓW -NIE MUSISZ SIE ZE MNA PRZYJAZNIC, MÓWIC MI CZESC NA ULICY,NIE MUSISZ SIE ZMUSZAC DO ZROZUMIENIA MOJEJ OSOBY...POPROSTU PRZEJDŹ OBOJETNIE ,JAK JA PRZECHODZE OBOK CIEBIE...NIE SMIEJ SIE, NIE OBRAZAJ...DAJ MI SPOKÓJ...WTEDY BEDZIE OK! Bo nietolerancja to nie to samo co nienawisc do kogos!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ego Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 21:41 Masz rację nietolerancja to nie to samo co nienawiść. Nietolerancja jest głupotą, nienawiść chorobą. Tak samo chorą sprawą jest homoseksualizm, bo jest wbrew naturze pod każdym względem. Mimo takiego mojego poglądu, żadnym gejem czy lesbijką nie gardzę i podałbym im rękę, powiedział cześć i pomógł gdyby trzeba! W homoseksualistach też widzę człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.04, 21:44 Nietolerancja nie jest glupota, a postawa zyciowa. Wkur*** mnie najbardziej ta dzisiejsza moda na tolerancje. Ze kazdy ma kazdego kochac, uwielbiac itp. Jak komus Zydzi przeszkadzaja - ma pelne prawo to glosno powiedziec. To jest wolnosc pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 22:40 Jako ciekawostke powiedz kogo jeszcze nienawidzisz/nie tolerujesz? Ciekawe czy poza Toba istnieje jeszcze taka osoba?...juz wiemy ze homoseksualisci sa "be" i zydzi tez, kto jeszcze zasluguje na potepienie wg. Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babiarz Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:08 Nikt nie mówi o potępianiu homoseksulaistów! Tylko pederaści chcą, by otoczenie akceptowało ich nienormalne zachowanie. To jest przecież niezgodne z naturą w każdym calu! Ja na przykład podam rękę gejowi i chętnie mu pomogę, ja go nie oceniam, tylko wskazuję właściwą drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:20 Wskazywac komus wlasciwa droge powinny osoby z najblizszego otoczenie danej osoby chyba ze ta osoba nie chce zeby jej pomagac bo mozliwe ze sama wie czego chce w zyciu i nikt nie ma prawa dyktowac mu co ma robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 11:52 Zydzi sluszyli tu tylko jako przyklad - ale owszem, denerwuja mnie - przede wszystkim ze wzgledu na swoje zachowanie i stosunek do Arabow i Palestynczykow. Z rezerwa patrze tez na dalekowschodnie pseudocywilizacje. O zoltkach trudno mi sie w jednoznaczny sposob wyrazic, gdyz do nich jakas cywilizacja dochodzi i jest szansa, ze zrozumieja ze zycie ludzkie jest bezcenne i beda z nich jeszcze ludzie. Ale jeszcze kilkadziesiat lat temu rozni Chinczycy/Koreanczycy/Wietnamczycy to byli ludzie, za ktorych ludzkosc powinna sie wstydzic. Na szczescie sie to zmienia i oby tak dalej. Poza tym nie toleruje wszelkiej masci lysych debili w zlotych lancuchach ktorzy laza po ulicach, niszcza mienie publiczne i okradaja slabszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 12:26 Ok, no to mamy : zydzi, "pedaly", "zoltki", "lysi debile". Tylko Ty wiesz jaka droga powinna isc cywilizacja! Prosze oswiec nas- ludkow, badz naszym zbawicielem! <lol> huckenbush i Babiarz, uratujcie swiat! Babiarz wskaze "wlasciwa droge" a Ty zabierzesz sie za wprowadzenie teorii w czyn. Wiesz nasuwa mi sie pewna analogia do Hitlera...on tez mial swoje teorie. Krotko i zwiezle- PARANOJA! Kierujesz sie tylko i wylacznie uprzedzeniami a probujesz je popierac pseudointelektualnymi wywodami. Az mi Cie zal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 19:42 Nie uwazam, ze moja koncepcja cywilizacji jest jedyna sluszna - ale uwazam, ze w wielu kwestiach trudno sie z nia nie zgodzic. Nie popieram niczego pseudointelektualnymi wywodami - opieram sie na faktach, naturze czlowieka, zwierzat itp. Odpowiedz Link Zgłoś
conena nie toleruję nietolerancji... 24.04.04, 22:56 kto mi przedstawi logiczne argumenty dlaczego homoseksualizm jest zły? na razie ich tu nie znalazłam, są za to przepełnione niezrozumiałą dla mnie negacją wypowiedzi niepoparte rozsądnymi ARGUMENTAMI. domyślam się dlaczego tak jest. jedeynymi bowiem "argumentami" antyhomo są ich uprzedzenia i fakt, że wychowali się w ciemnogrodzie. współczuje wam ograniczonego postrzegania świata. nie przyszło wam do głowy, że od ludzi, którzy sie od was różnią możecie się czegoś ciekawego dowiedzieć lub nauczyć? nie, bo wy wszystko sprowadzacie do prymitywnych seksualnych podtekstów. może was to podnieca? nieznacie jakiegoś zjawiska i napawa was ono lękiem, to reakcja podobna do reakcji ludów pierwotnych. mam nadzieję, że kiedyś się skończy ta nagonka na homoseksualnych, żydów, murzynów i wszystkich wyróżniających się z szarego tłumu i ludzie będą mogli żyć normalnie. nie ma mody na tolerancję. tolerancja to nie jest uwielbianie i kochanie wszystkich jak leci. tolerancja to przyzwolenie na bycie tym kim się czujemy. dlaczego więc komuś kto woli własna płeć zakazywać tego????? jeżeli nie robi nikomu krzywdy to jest prywatny wybór i nie wolno tego oceniać. jeżeli spotykaja się dwaj dorośli geje , i pójście do łóżka jest ich świadomym i dobrowolnym wyborem to jest to ich decyzja i ich wybór i nie należy tego krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adwersarz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
conena [...] 24.04.04, 23:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: pierwszy raz mi wykasowali posta:) IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.04, 23:50 Mi tego poprzedniego szkoda - jak pierwszy raz go czytalem to z fotela malo nie spadlem i chcialem go sobie zapisac - no, trzeba bylo od razu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 11:57 Po pierwsze, homoseksualizm jest NIEZGODNY Z NATURA. Tego nie mozesz zanegowac - bowiem gdyby byl zgodny z natura, to pedaly/lesbijki mieliby mozliwosci samodzielnego rozmnazania sie. Jest to wiec wynaturzenie, skazane na zaglade gdyz nie ma zdolnosci prokreacyjnych! Krzywde moze wyrzadzic bardzo latwo. Niestety, zyjemy w dobie AIDS i jakby nie patrzec, naczesciej obecnie (w naszych warunkach) choroba ta przenosi sie wsrod pedalow. A krytykuje przede wszystkim ich dazenia do tego, by traktowac ich jak normalna rodzine, zezwolic na sluby i adopcje dzieci - toz to przeciez jest chore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 12:31 Najwieksza zachorowalnosc na HIV/AIDS juz od dawna notuje sie wsrod heteroseksualistow. Oto nastepna wyimaginowana teoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 19:45 Wsrod hetero tendencja spadkowa. Kiedys owszem - glowna przyczyna rozprzestrzeniania sie wirusa HIV byli narkomani. Wsrod wielu mlodych i starych osob w pewnym momencie heroina stawala sie wazniejsza niz wlasne zycie. Rozwijamy sie - ta dziedzina rowniez. Dzis coraz mniej osob daje sobie w zyle - sa inne sposoby zazywania srodkow odurzajacych by miec odpowiedniego kopa. Heteroseksualni rowniez w Afryce - ale tam to jest kwestia zupelnego braku higieny, biedy itp - no jakby nie patrzec sa to panstwa trzeciego swiata ktorym nawet di takiej malej Polski daleko. AFAIK w srodowisku europejskim, polnocnoamerykanskim obecnie duzy wplyw na rozprzestrzenianie sie wirusa HIV maja geje. Zreszta jesli masz jakies pojecie o anatomii to powinnas wiedziec czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: nie toleruję nietolerancji... 25.04.04, 16:52 Gość portalu: dr huckenbush napisał(a): > Po pierwsze, homoseksualizm jest NIEZGODNY Z NATURA. Tego nie mozesz zanegowac nie do końca. a co powiesz na przykłady homoseksualizmu wśród zwierząt? > - > bowiem gdyby byl zgodny z natura, to pedaly/lesbijki mieliby mozliwosci > samodzielnego rozmnazania sie. Jest to wiec wynaturzenie, skazane na zaglade > gdyz nie ma zdolnosci prokreacyjnych! też do końca nie mogę się zgodzić, bo w takim razie co zrobić z ludźmi (obojętne jakiej są orientacji) którzy są bezpłodni? oni też są pozbawieni zdolności prokreacyjnych. > Krzywde moze wyrzadzic bardzo latwo. Niestety, zyjemy w dobie AIDS i jakby nie > patrzec, naczesciej obecnie (w naszych warunkach) choroba ta przenosi sie wsrod > pedalow. "pedał" może przenieść aids na drugiego "pedała". wyjątkowe są sytuacje gdzie dochodzi do kontaktu heteryka z krwią homoseksualisty. jak definicja "pedała" wskazuje to drogą płciową jest on w stanie zarazić tylko i wyłącznie drugiego "pedała". aż tak wzruszasz sie ich losem? z twojego punktu widzenia to przecież lepiej - pozarażaja sie nawzajem i luz... tylko skąd tylu zarażonych heteroseksualnych? > A krytykuje przede wszystkim ich dazenia do tego, by traktowac ich jak normalna > rodzine, zezwolic na sluby i adopcje dzieci - toz to przeciez jest chore!!! rodzice którzy są alkoholikami albo narkomanami albo zabójcami albo złodziejami albo biją dzieci są za to zupełnie normalni. poza tym wątek nie dotyczy ich dążeń do ślubów itp. tylko PARADY GEJOWSKIEJ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 19:54 conena napisała: > nie do końca. a co powiesz na przykłady homoseksualizmu wśród zwierząt? > Wystepuje on zdecydowanie rzadziej niz wsrod ludzi - i raczej jako blad/choroba genetyczna. Dla mnie to podobnie jak np zespol Turnera lub zespol Klinefertera (nie wiem czy druga nazwe dobrze napisalem) - czasem sie tacy rodza, niby zachowuja sie jak normalni ludzie - ale sa chorzy i ich dalsze przetrwanie jest niemozliwe. > też do końca nie mogę się zgodzić, bo w takim razie co zrobić z ludźmi > (obojętne jakiej są orientacji) którzy są bezpłodni? oni też są pozbawieni > zdolności prokreacyjnych. > Podobnie jak w przypadku homoseksualistow - jest to pewnego rodzaju wynaturzenie, choroba. > "pedał" może przenieść aids na drugiego "pedała". wyjątkowe są sytuacje gdzie > dochodzi do kontaktu heteryka z krwią homoseksualisty. jak definicja "pedała" > wskazuje to drogą płciową jest on w stanie zarazić tylko i wyłącznie > drugiego "pedała". aż tak wzruszasz sie ich losem? z twojego punktu widzenia to > > przecież lepiej - pozarażaja sie nawzajem i luz... tylko skąd tylu zarażonych > heteroseksualnych? Po pierwsze - w trosce o kogos kto np udziela im pierwszej pomocy. Po drugie - zarazenia wsrod hetero biora sie rowniez z a) kompocik - ale to dawno temu, b) czesto gej nie jest w 100% homoseksualny - zdarza mu sie seks z osoba odmiennej plci. Wsrod par hetero seks analny zajmuje dosc odlegle miejsce na liscie urozmaicen zabaw w lozku, wiec moim zdaniem w niewielkim tylko stopniu hetero sami sobie HIV roznosza. > rodzice którzy są alkoholikami albo narkomanami albo zabójcami albo złodziejami > > albo biją dzieci są za to zupełnie normalni. Jak porownujesz zdrowy zwiazek homo to porownuj go do zdrowego zwiazku hetero - a nie do patologicznej rodziny. > dążeń do ślubów itp. tylko PARADY GEJOWSKIEJ:) > Ktora jest bez sensu - juz kilkanascie rayz padlo pytanie - czym sie ich kultura rozni od naszej, ze chca ja eksponowac? Z jednej strony chca byc traktowani na rowni z nami, z drugiej zas pragna pokazywac, ze sa inni - nic dziwnego wowczas, ze spoleczenstwo czegos takiego nie akceptuje. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: nie toleruję nietolerancji... 28.04.04, 22:21 Gość portalu: dr huckenbush napisał(a): > Wystepuje on zdecydowanie rzadziej niz wsrod ludzi - i raczej jako blad/choroba > genetyczna. Dla mnie to podobnie jak np zespol Turnera lub zespol Klinefertera > (nie wiem czy druga nazwe dobrze napisalem) - czasem sie tacy rodza, niby > zachowuja sie jak normalni ludzie - ale sa chorzy i ich dalsze przetrwanie jest > niemozliwe. przecież homoseksualizm nie jest chorobą! bez przesadyzmu.... > > Podobnie jak w przypadku homoseksualistow - jest to pewnego rodzaju > wynaturzenie, choroba. > Po pierwsze - w trosce o kogos kto np udziela im pierwszej pomocy. ten ktoś świadomie wybrał zawód polegający na niesieniu pomocy m.in. chorym na aids. jest to jego ryzyko zawodowe i powinien się z tym liczyć. Po drugie - > zarazenia wsrod hetero biora sie rowniez z a) kompocik - ale to dawno temu, b) > czesto gej nie jest w 100% homoseksualny - zdarza mu sie seks z osoba odmiennej > plci. Wsrod par hetero seks analny zajmuje dosc odlegle miejsce na liscie > urozmaicen zabaw w lozku, wiec moim zdaniem w niewielkim tylko stopniu hetero > sami sobie HIV roznosza. hiv roznosi się poprzez seks analny??? przez inny nie? > > Jak porownujesz zdrowy zwiazek homo to porownuj go do zdrowego zwiazku hetero - > a nie do patologicznej rodziny. a czy wiadomo coś o losach dzieci adoptowanych przez pary homosex? nie, bo do tej pory jest to niemożliwe. powiem szczerze, że nie mam zdania w tej kwestii, ani zwolennicy ani przeciwnicy nie potrafią mnie przekonać. zbyt trudny problem na polemike forumową. ale dlaczego nie dać im chociażby szansy? > > dążeń do ślubów itp. tylko PARADY GEJOWSKIEJ:) > > > > Ktora jest bez sensu - juz kilkanascie rayz padlo pytanie - czym sie ich kultur > a > rozni od naszej, ze chca ja eksponowac? Z jednej strony chca byc traktowani na > rowni z nami, z drugiej zas pragna pokazywac, ze sa inni - nic dziwnego wowczas > , > ze spoleczenstwo czegos takiego nie akceptuje. tu jest sedno problemu:) społeczeństwo "czegoś takiego" nie akceptuje. tak jak nie akceptuje dzieci chorych na zespół downa, murzynów, żydów itd., którzy z jednej strony chcą być traktowani na równi z "nami" (czyli kim? pokaż mi kogoś do końca normalnego, zwykłego, tworzącego szary tłum) bo pragną tej cholernej akceptacji i normalnego życia. ale do końca im się pewnie to "nasze" towarzystwo nie podoba, więc podkreslają swoją indywidualność. to działa na zasadzie "należę do waszej grupy, ale pamiętajcie, że to JA jeden jedyny i niepowtarzalny". mnie to nie dziwi i nie szokuje. nie obraża też moich WC:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.04, 23:40 conena napisała: > przecież homoseksualizm nie jest chorobą! bez przesadyzmu.... > Przez lata wlasnie tak uwazano - 20 lat temu usunieto z listy chorob... > ten ktoś świadomie wybrał zawód polegający na niesieniu pomocy m.in. chorym na > aids. jest to jego ryzyko zawodowe i powinien się z tym liczyć. Tak, zwlaszcza jak jade ulica i widze wypadek - to pomagam 1) bo czuje ze musze, 2) bo za nieudzielenie pomocy 2-5 lat wiezienia. Wiec nie kazdy z wlasnej woli pomaga. A czesto wrecz odwrotnie - ludzie nie pomagaja wlasnie ze strachu. > hiv roznosi się poprzez seks analny??? przez inny nie? > Przez analny duuuuzo latwiej - sama sperma nawet jak z wirusem grozna nie jest, poki nie dostanie sie do organizmu drugiej osoby - np poprzez krew (niewielka rana). No a wiadomo, ze im dziurka mniejsza tym o drobna rane latwiej. > a czy wiadomo coś o losach dzieci adoptowanych przez pary homosex? Pamietaj o jednym - dziecko jest skomplikowane i do prawidlowego rozwoju psychicznego/emocjonalnego NIEZBEDNI sa OJCIEC i MATKA. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: nie toleruję nietolerancji... 30.04.04, 10:21 1. a jeszcze wcześniej palono na stosie czarownice:) ludzie wierzą w różne dziwne rzeczy, ale z czasem to mija na szczęście. medycyna jest zaawansowana, co by nie mówić o niej, więc wydaje mi się, że jeśli medycy skreślili coś z listy chorób to trzeba im wierzyć. 2. nie pomagają ze strachu - zgadzam się, ale nie zawsze jest to strach przed aids. zgadzam się, że nigdy nie wiadomo komu pomagasz na ulicy, ale z drugiej strony, nawet przy poważnym wypadku nie babrzesz się w krwi poszkodowanego a tym bardziej nie uprawiasz z nim seksu analnego. 3. no, to mówię, że o kwestii adopcji się nie wypowiadam:) udanego weekendu życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 20:57 conena napisała: > 2. nie pomagają ze strachu - zgadzam się, ale nie zawsze jest to strach przed > aids. zgadzam się, że nigdy nie wiadomo komu pomagasz na ulicy, ale z drugiej > strony, nawet przy poważnym wypadku nie babrzesz się w krwi poszkodowanego a > tym bardziej nie uprawiasz z nim seksu analnego. No, jesli jest powazny wypadek i ktos krwawi, to mozna sie latwo zarazic i bez seksu analnego :P > udanego weekendu życzę:) Bywaly lepsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: nie toleruję nietolerancji... 02.05.04, 21:17 nie pozostaje nam nic innego, jak prosić los, żebyśmy nie spotkali na drodze żadnego poważnego wypadku. poza tym, są różne szkoły, jedna z nich mówi, żeby takiego poszkodowanego nie ruszać, bo niewprawną ręką można mu więcej zaszkodzić niż pomóc. odchodzimy jednak od meritum. słyszałam, że i tak tą całą paradę odwołali, więc nie ma o co kopii kruszyć. przeciwnicy powinni być zadowoleni, a mi jest to, prawdę mówiąc obojętne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 22:32 Lepiej nie ruszac ofiary? 2 do 5 lat za takie cos przewiduje kk. Za zle udzielenie pomocy - nie ma nic. Za nieudzielenie - mozna do pierdla trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: nie toleruję nietolerancji... 03.05.04, 14:17 to wolisz ruszyć i uszkodzić dożywotnio komuś kręgosłup? ja wolę dzwonić po fachowców i ewentualnie odpowiadać za "niedotykanie". za złe udzielenie pomocy zostaje ci potem tylko film we własnej głowie z cyklu co by było gdyby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.05.04, 22:44 conena napisała: > to wolisz ruszyć i uszkodzić dożywotnio komuś kręgosłup? ja wolę dzwonić po > fachowców i ewentualnie odpowiadać za "niedotykanie". za złe udzielenie pomocy > zostaje ci potem tylko film we własnej głowie z cyklu co by było gdyby. Jak chodzilem do LO, jak mialem kurs prawa jazdy itp to pokazywali zawsze taka plansze z naglowkiem "masz tylko 4 minuty na uratowanie zycia". Karetka w takim czasie nie zdarzy dojechac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 22:37 Normalnie jak grochem o sciane. Homoseksualizm jest tak naturalny jak naturalne jest oddychanie. Wystepuje w naturze, i jest jego czescia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adwersarz Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:05 Następny debil! Co w homoseksualizmie jest naturalnego? Może jedynie obrzydzenie! Żaden normalny facet nie może pogardzić pięknę kobietą dla jakiegokolwiek innego faceta! To jest naturalne! Odpowiedz Link Zgłoś
conena adwresarzu, 24.04.04, 23:24 normalne wśród DOROSŁYCH ludzi jest to, że potrafią oni ze sobą rozmawiać nie obrzucając sie wyzwiskami. inteligentni ludzie potrafia przedstawić spokojnie i rzeczowo swoje poglądy nie obrażając przy tym nikogo. jeżeli taka forma dyskusji jest ci obca to niestety nie będę marnowac swojego czasu na polemikę z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 23:48 Tobie juz nic nie pomoze...chociaz moze...zacznij od EDUKACJI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 12:00 Nie, nie jest zgodne z natura. To co jest zgodne z natura ma zdolnosc do przetrwania - do prokreacji, wydania potomstwa. Geje/lesbijki nie maja tej mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Dni kultury gejowskiej 28.04.04, 22:07 Gość portalu: dr huckenbush napisał(a): > Nie, nie jest zgodne z natura. To co jest zgodne z natura ma zdolnosc do > przetrwania - do prokreacji, wydania potomstwa. Geje/lesbijki nie maja tej > mozliwosci. ale gej/lesbijka zostali stworzeni przez naturę. jak dzieło natury może być z nia sprzeczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.04, 23:42 To sie nazywa choroba. Tak jest np z osobami z zespolem Turnera - stworzyla je natura, ale sa chore i nie maja mozliwosci zycia w zgodzie z natura; nie zrealizuja tez podstawowego zadania jakie im natura przydzielila - PROKREACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
conena hmmm.... 30.04.04, 10:12 jeśli podstawowym celem istnienia jest prokreacja to idę sobie strzelić w łeb. wiesz, jakoś na razie mi się do przedłużania gatunku nie spieszy, czy to znaczy, że jestem sprzeczna z naturą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: hmmm.... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 30.04.04, 11:52 Przyjdzie czas, ze o tym pomyslisz - jednym to do glowy przychodzi jak maja 20 lat, innym jak 30, a innym jeszcze pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: hmmm.... 02.05.04, 21:18 wysnuwam wniosek, że nie uznajesz zmnie za niezgodną z naturą, ciszy mnie to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uciskana mniejszos Conena - DZIEKUJE ZA POPARCIE IP: *.chcgilgm.covad.net 24.04.04, 23:22 Autor: conena napisal -------------------------------------------------------------------------------- kto mi przedstawi logiczne argumenty dlaczego homoseksualizm jest zły? na razie ich tu nie znalazłam, są za to przepełnione niezrozumiałą dla mnie negacją wypowiedzi niepoparte rozsądnymi ARGUMENTAMI. domyślam się dlaczego tak jest. jedeynymi bowiem "argumentami" antyhomo są ich uprzedzenia i fakt, że wychowali się w ciemnogrodzie. współczuje wam ograniczonego postrzegania świata. nie przyszło wam do głowy, że od ludzi, którzy sie od was różnią możecie się czegoś ciekawego dowiedzieć lub nauczyć? nie, bo wy wszystko sprowadzacie do prymitywnych seksualnych podtekstów. może was to podnieca? nieznacie jakiegoś zjawiska i napawa was ono lękiem, to reakcja podobna do reakcji ludów pierwotnych. mam nadzieję, że kiedyś się skończy ta nagonka na homoseksualnych, żydów, murzynów i wszystkich wyróżniających się z szarego tłumu i ludzie będą mogli żyć normalnie. nie ma mody na tolerancję. tolerancja to nie jest uwielbianie i kochanie wszystkich jak leci. tolerancja to przyzwolenie na bycie tym kim się czujemy. dlaczego więc komuś kto woli własna płeć zakazywać tego????? jeżeli nie robi nikomu krzywdy to jest prywatny wybór i nie wolno tego oceniać. jeżeli spotykaja się dwaj dorośli geje , i pójście do łóżka jest ich świadomym i dobrowolnym wyborem to jest to ich decyzja i ich wybór i nie należy tego krytykować. DZIEKUJE ZA POPARCIE!!!!! Piszesz: współczuje wam ograniczonego postrzegania świata. nie przyszło wam do głowy, że od ludzi, którzy sie od was różnią możecie się czegoś ciekawego dowiedzieć lub nauczyć? --------------------- Masz racje to jest bardzo ciekawe i wielu od nas moglo by sie nauczyc od nas tolerancji i szerokiego postrzegania problemow ludzi ktorzy sie kochaja! wszystko sprowadzacie do prymitywnych seksualnych podtekstów. może was to podnieca? nieznacie jakiegoś zjawiska i napawa was ono lękiem, to reakcja podobna do reakcji ludów pierwotnych. --------------- Zauwazylismy to takze - nasi znajomi - niewielu ich mamy - nasza milosc - moja i Mamusi sprowadzaja do seksualnych podtekstow. Nie znaja dobrze zjawiska naszej milosci i ich reakcja jest podobna do reakcji ludow pierwotnych. jeżeli nie robi nikomu krzywdy to jest prywatny wybór i nie wolno tego oceniać. jeżeli spotykaja się dwaj dorośli geje , i pójście do łóżka jest ich świadomym i dobrowolnym wyborem to jest to ich decyzja i ich wybór i nie należy tego krytykować. ----------------------------- Nie robimy nikomu krzywdy - jak Tatus jeszcze byl z nami to czulismy sie niewyraznie,ale tera jak juz jestesmy sami z nasza miloscia to nie robimy nikomu krzywdy. To jest nasz - taki jak u homoseksualistow - prywatny wubor i nie wolno tego - jak piszesz - oceniac. Jestesmy dorosli - i tak jak geje - nasze pojscie do lozka jest naszym swiadomym i dobrowolnym wyborem podyktowanym miloscia doroslych osob. To nasza decyzja, nasz wybor i jak slusznie piszesz - nie nalezy tego krytykowac. I tak jak geje - domagamy sie zlikwidowania dyskryminacji w zatrudnianiu i powaznemu traktowaniu. Zadamy rownych praw - tak jak geje! Uciskana mniejszosc Odpowiedz Link Zgłoś
conena żal mi ciebie... 24.04.04, 23:29 żal mi ciebie, bo zamiast w realu prowadzić życie takie jak ci się podoba fantazjujesz w necie. i potwierdzasz smutną opinię o ciemnogrodzie. twoje posty nie są śmieszne. nie sprawią, że zmienię zdanie. nie ośmieszasz gejów, tylko siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uciskana mniejszos Dziekujemy za poparcie IP: *.chcgilgm.covad.net 25.04.04, 00:17 Jeszcze raz dziekujemy za poparcie. Gdy dorosli sie kochaja to nic innym do tego i powinni to uszanowac. To dobrze, ze masz zdanie podobne do naszego. My z Mamusia sie kochamy bardzo i nie wiem dlaczego piszesz o ciemnogrodzie. To przeciez jest nasza wola i wolny wybor. Uwazamy, ze tak jak homoseksualisci nie powinnismy byc dyskryminowani w pracy. Co komu do tego co robimy w naszej sypialni. Dziekujemy za poparcie Uciskana mniejszosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Synuś Mamusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 12:55 Stary! W pełni Ciebie rozumiem. Twoja Mamusia jest od Ciebie dwa lata młodza i jest atrakcyjną, blondynką. No po prostu zazdroszczę Tobie. Moja stara też jest młodsza, ale nie jest tak atrakcyjna, bo wcale nie jest atrakcyjna (zero urody i zero intelektu). Gdyby się Tobie znudziła Twoja Mamusia, chętnie się wymienię! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja prosze natychm.ten wątek przenieść na oślą ławkę! 25.04.04, 12:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uciskana mniejszos Uciskana mniejszosc IP: *.chcgilgm.covad.net 25.04.04, 19:44 Prosze tego watku nie przenosic na osla lawke. Cala moja nadzieja w tym, ze coraz wiecej ludzi wie o naszej milosci, ze coraz wiecej ludzi o niej slyszy. Nasza milosc jest miloscia dwoch ludzi doroslych, kochamy sie bardzo i nikomu nie robimy krzywdy. Na razie nasza milosc - niektorzy nazywaja ja brzydko kaziroctwem jest wbrew prawu. Ale to za jakis czas bedzie akceptowane. Kiedys homoseksualisci karani byli za ich milosc smiercia. I to sie zmienilo - dzisiaj maja poparcie tolerancyjnej czesci spoleczenstwa, popieraja ich politycy. Kropla drazy skaly i my takze mamy nadzieje ze nasza milosc tez za jakis czas bedzie zaakceptowana przez swiatlejsza czesc spoleczenstwa, przez tych co nie daja krzywdzic mniejszosci - jakie by nie byly. I nawet znajda sie publiczne pieniadze na parady takich jak my- ktorych dawniej nazywali kazirotcami. Tak jak teraz na parady gejow ktorych dawniej nazywali homoseksualistami i krzywdzili nietolerancja i nierownouprawnieniem w pracy. Dziekuje za slowa poparcia. Milosc jest wielka a inteligentni ludzie milosc popiraja - jaka by nie byla - byle nie kaleczyla nikogo. Jeszcze ras dziekuje Uciskana mniejszosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: cioty won z forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 21:13 promowanie pederastwa przez forum powinno być zabronione! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: cioty won z forum! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 22:33 Raczej powinni zabraniac wypowiedzi ludziom o Twoim ilorazie inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Dni kultury gejowskiej-sukcesy niemieckich lekarzy IP: *.dialup.sprint-canada.net 25.04.04, 22:37 Najlepsze w historii leczeniu gejow sukcesy odniesli jak do tej pory niemieccy lekarze w czasie Drugiej Wojny Swiatowej .W obozach koncentracyjnych , takze w Oswiecimiu ,homoseksualisci mogli korzystac z obozowych agencji towarzyskich .Jezeli gej udowodnil swoje wyleczenie , mogl sie ubiegac o zwolnienie z obozu , pod warunkiem wstapienia do wojska . Straznik niemiecki ,musial potwierdzic wyleczenie wieznia .Polegalo to na tym , ze niemiec szedl do agencji razem z wiezniem ,ktorego pozniej podgladal podczas terapeutycznego stosunku z dziewczyna . Sukcesy niemieckich lekarzy byly wrecz fantastyczne , z bylych wiezniow gejow sformowano doborowa dywizje ,ktora z duzymi sukcesami walczyla min. na Froncie Wschodnim .Szkoda , ze Polskie media milcza o tym donioslym postepie nowoczesnej medycyny XX wieku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej-sukcesy niemieckich le IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 14:28 Co za bzdura, az sie wierzyc nie chce ze ktos sie nie wstydzi takie rzeczy pisac publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Oni nie tylko piszą, oni to finansują! IP: *.chcgilgm.covad.net 26.04.04, 18:48 Oni nie tylko piszą o tym, urzednicy w Krakowie to finansuja z kiesy publicznej! Pozdrowienia, $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Dni kultury gejowskiej-sukcesy niemieckich le IP: *.dialup.sprint-canada.net 26.04.04, 22:04 To nie sa jakies bzdury , jak sie Tobie wydaje .Przedstawilem fakt historyczny i naukowy .Moze to potwierdzic kazdy wiezien bylych niemieckich obozow koncentracyjnych .sporo informacji na ten tamat mozna znalezc w internecie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej-sukcesy niemieckich le IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 14:37 Mozliwe ze tak bylo, niemcy wiele teorii "testowali" na wiezniach (na kobietach w ciazy tez). Innym faktem jest to, ze gazowano zydow, polakow, cyganow, homoseksualistow itp. Ta praktyka wg. Ciebie tez zasluguje na kontynuacje? Zastanow sie co piszesz, bo to obrzydliwe i zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Niemieckie V2 i program Apollo IP: *.dialup.sprint-canada.net 27.04.04, 16:13 Wbrew pozorom nie wszystkie osiagniecia naukowe , czy techniczne niemcow zostaly potepione w czambul .Dzisiejsza medycyna korzysta z niemieckich sukcesow w dziedzinie leczenia np. odmrozen . Rakietami V-2 zabijano dziesiatki tysiecy mieszkancow Londynu .Kiedy jedna taka rakieta spadla na stacje metra , w ktorej byl urzadzony schron przeciwlotniczy , zginelo 5 tysiecy brytyjczykow , glownie kobiety , dzieci i starcy , bo mezczyzni byli w wojsku . A potem Amerykanie konstruktorowi tej broni Wernerowi von Braun dali obywatelstwo i pare innych drobiazgow za stworzenie programu lotow kosmicznych na Ksiezyc . Braun , wynalzcza najbardziej smiercionosnej niemieckiej broni , zyl dlugo i szczesliwie , zmarl w Ameryce w 1973 roku w glorii slawy . Niemieckie osiagniecia w dziedzinie leczenia homoseksualizmu zostaly chwilowo przez nauke zapomniane , ale predzej czy pozniej nauka do tego wroci z powodu zyciowej koniecznosci takiej jak np. sprawa Wojciecha Krollopa .Dyrygent uwarunkowal homoseksualnie kilkust polskich chlopcow robiac ich kalekami na cale zycie .Byc moze zastosowanie metod niemieckiej medycyny odwrociloby ten problem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Niemieckie V2 i program Apollo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.04, 15:15 Krolop jest pedofilem o sklonnosciach homoseksualnych, rownie dobrze moglby molestowac dziewczynki. Utozsamianie pedofilii z homoseksualizmem jest niesluszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Niemieckie V2 i program Apollo IP: *.dialup.sprint-canada.net 29.04.04, 20:55 Krollop jest pederasta , ktory uwodzil mlodych chlopcow . Sztywne reguly prawa , powoduja , ze w sadzie kwalifikuje sie jako pedofil . w odczuciu spolecznym pedofil , to ktos , kto wykorzystuje osoby ponize 12 roku zycia . Afera z homoseksualistami w amerykanskich kosciola ma podobny charakter . Najpierw w latch 80 tych masoneria domagala sie szczegolnych praw dla pedalow . Na przyklad , sam fakt bycia zboczencem dawal dodatkowe punkty do przyjecia na studia ,takze na studia teologiczne .Zdrowa czesc hierarchii zostala zmuszona do milczenia i defensywy . W ten sposob naroilo sie od Krollopow w Amerykanskim Kosciele Katolickim i Protestanckim .Na wyniki nie trzeba bylo dlugo czekac . Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja zdjąć mi ten wątek z forum!! natychmiast!!!!! 26.04.04, 22:11 Nie będę tolerował reklamy zboczeń w moim rodzinnym mieście!! wynocha do Brukseli bando zbków! do Amsterdamu! Tu jest Polska katolicka a nie socliberalny lewacki burdel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uciskana mniejszos Nie zdejmowac, uznac takze nasza milosc! IP: *.chcgilgm.covad.net 27.04.04, 02:17 Jak bedzisz miec swojom gazete i zalozysz swoje forum to mozesz krytykowac i natet zdjac cos Tobie niewygodnego. To jest forum publiczne i dobrze sie stalo ze mozna tutaj uslyszec slowa otuchy i poparcia do milosci jaka ona by nie byla. My z Mamusia bardzo sie kochamy i nikomu nic do tego co robimy w naszej sypialni. Nikogo tym nie krzywdzimy. Na razie nasza milosc jest nazywana kaziroctwem i jest potempana przez prawo - tak samo bylo z homoseksualistami - nawet byli karani smiercia ale to sie zmienilo i kazdy krok zbliza nas do normalnosci. Niezadlugo i dla nas przez urzednikow panstwowych beda urzadzane parady. Uciskana mniejszosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Nie zdejmowac, uznac takze nasza milosc! IP: *.icpnet.pl 27.04.04, 09:59 Tak, tonący brzytwy się chwyta. Dla 3-milionowego elektoratu można nawet powstrzymać w sobie obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Nie zdejmowac, uznac takze nasza milosc! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 14:39 A z kultury osobistej ja jestem w stanie powstrzymac obrzydzenie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uciskana mniejszos Parady dla kochajacych sie IP: *.chcgilgm.covad.net 27.04.04, 22:35 Parady sa z kilku powodow: Pierwsze: nalezy pokazac ze jest tolerancja dla wszystkich ktorzy sie kochajom drugie: dawniej homoseksualisci byli tempieni - dzisiaj o ich glosy zabiegaja politycy - stad te parady finansowane przez administracje po trzecie: dzis taka milosc jak mojej Mamusi i moja jest zakazana - ale dzieki tym wszystkim ktorzy walczom o rowne prawa dla wszystkich ktorzy sie kochaja a nie robia krzywdy nikomu to ta kropla drazy skaly. Niedlugo i nasza milosc - niektorzy brzytko nazywaja ja kazirotcza - bedzie tez legalna i popierana przez postepowa czesc spoleczenstwa. Wiadomo, ze czesc sie bedzie oburzac ale to juz bedzie legalne i napewno bedzie popierana przez politykow - tak jak teraz popieraja homoseksualistow i panie lesbijki. Kropla drazy skaly - wystarczy poczekac i miec doswiadczenia w zwalczaniu przesadow przez homoseksualistow i popierajacych walke o ich rownouprawnienie! Uciskana mniejszosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uciskana mniejszos Kiedy parada homoseksualistow w Poznaniu? IP: *.chcgilgm.covad.net 28.04.04, 21:44 Jak myslice - kiedy w Poznaniu administracja miasta sfinansuje i zorganizuje parade homoseksualistow i pan lesbijek? Bo to ze zorganizuje to pewne. Pytanie tylko kiedy. W przyszzlym roku? Kiedy som wybory? To przed wyborami aby dostac glosy krzywdzonej mniejszosci. Moze i nas - Mamusie i mnie dopuszczom do parady? Kochamy sie bardzo i nasza milosc nikomu nie szkodzi a jestesmy doroslymi i to jest nasz wolny wybor! W przyszlym roku? Odpowiedz Link Zgłoś