Dodaj do ulubionych

Dni kultury gejowskiej

IP: *.icpnet.pl 22.04.04, 11:36
Dziwne, ale nie w Poznaniu, lecz w Krakowie, jak to teraz mówią, w Gejlicji.
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Ciekawe......... IP: *.echostar.pl 22.04.04, 18:53
      Ciekawe, czym to się różni "kultura gejowska" od zwykłej kultury.
      Bo nijak nie mogę dostrzec różnicy. Czyż by to jakaś inna rasa ludzi ???

A może to dotyczy publicznego przedstawiania wyuzdanych homoseksualnych scen
      erotycznych. No to na prawdę wysoka "kultura" ..............
      • Gość: dr huckenbush [...] IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 01:00
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: gosc Re: Ciekawe......... IP: 194.237.142.* 23.04.04, 07:55
          pod- czy nadludzie - wszystko zalezy od pozycji i punktu widzenia. tak samo jak
          Ty moglbys byc uznany za tolerancyjnego...
          • Gość: dr huckenbush Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 12:37
            Gość portalu: gosc napisał(a):
            > Ty moglbys byc uznany za tolerancyjnego...

Wcale mi na tym nie zalezy. Teraz jest na swiecie moda, zeby kazdy sie z kazdym
            zgadzal - ale ja sie temu trendowi podporzadkowac nie zamierzam i swoje zdanie
            bede miec.
            • Gość: Lidka Cenzura jak za komuny ! IP: *.cybernet.ch 05.05.04, 14:43
              Nie dziwi mnie to...
        • Gość: mr Lola Re: Ciekawe......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 16:55
          jeśli jesteśmy podludzmi to dlaczego hetero tez nie maja byc podludzmi niczym
          sie od nich nie roznimy a mozna powiedziec ze jestesmy lepsi poniewaz jestesmy
          na czasie i wiemy co jest cool a hetero sa zacofani na maksa w szczegolnosci w
          polsce i sa zdania ze wszystko co inne jest złe a ja stwierdzam ze jest fajne i
          trendy oby jakas parada sie odbyla w koncu w poznaniu
          • Gość: dr huckenbush Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 23:05
            Niczym sie od nas nie roznicie? Nie wlewaj sobie i nie obrazaj normalnej
            wiekszosci tego swiata!
            • Gość: mr Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 15:04
              Idiota z Ciebie huckenbush, tyle na temat normalnosci.
            • Gość: Mackowiak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 15:18
              • Gość: mr lola [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:19
              • Gość: mr [...] IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 19:36
            • Gość: mr Lola Re: Ciekawe......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:24
              Nic sobie nie wlewam po prostu wiem jak jest baranie a jesli jestescie normalni
              to zacznijcie tolerowac rownie normalnych ludzi i co to jest za wiekszosc same
              homofoby i to wszystko
              • Gość: dr huckenbush Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.04, 19:29
                Do tolerancji - a zwlaszcza zachowan odstajacych od normy - nikt mnie nie zmusi.
                • Gość: mr Lola Re: Ciekawe......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:39
                  Odstajacy od normy to jest twoj mozg o ile go posiadasz bo tacy ludzie jak ty
                  raczej nie sa wyposarzeni w tak profesjonalny sprzet jedynie kurze mozgi sa
                  dostepne dla takich jak ty bo jest w nich wystarczajaco malo miejsca ze nic juz
                  wam do lbow wiecej nie wchodzi a poniewaz nie wymyslono zadnego rozszezenia na
                  ten problem mowi sie trudno ale wsrod nas jest bardzo duzo tak ciemnych i
                  zacofanych ludzi jak ty
                  • Gość: dr huckenbush Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.04, 21:31
                    Hehe - typowa kobita - skonczyla sie sila argumentow, czas na argumenty sily...
                    • Gość: mr Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 22:14
                      Powiem krotko- hipokryta z Ciebie.
                      • Gość: dr huckenbush Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 11:37
                        ROTFL!
                        Zanim uzyjesz slow, ktorych nie rozumiesz - radze zajrzec do slownika, bo tylko
                        sie w ten sposob osmieszasz.
                        Nie traktuj tego jako zlosliwosc - bo jest to moja dobra rada na przyszlosc.
                        • Gość: mr Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 11:54
                          Doskonale rozumiem slowa ktorych uzywam, Tobie tez cos poradze- doedukuj sie w
                          kwestii czytania ze zrozumieniem. Pozdrawiam.
                          • Gość: dr huckenbush Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 19:20
                            Naleze do nielicznej grupy osob, ktora nie wiem co znacza Twoje slowa "czytanie
                            ze zrozumieniem" - gdyz nie potrafie sobie wyobrazic jak mozna cos czytac i tego
                            nie rozumiec.
                            • Gość: mr Re: Ciekawe......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 22:12
                              Pewnie nie rozumiesz wielu rzeczy...zal mi Cie.
                            • Gość: mr Lola Re: Ciekawe......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 17:03
                              no w twoim przypadku to jest normalnoscia bo jesli cos czytasz to tylko wydaje
                              sie tobie ze to rozumiesz i a jesli lubisz kogos nazywac kobieta to oznacza
                              tylko ze nie potrafisz sie przynazac do tego ze jestes z lekka ociemnialy
                              uzywajac dennych argumentow
                  • Gość: Mr Bolek Re: Ciekawe......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 21:34
                    Mr Lola! Obojętnie kim jesteś nic i nigdzie bym Tobie nie wsadził.
                    • Gość: mr Lola Re: Ciekawe......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 10:50
                      Nie dziekuje!!! Zeby mi cos wsadzic musialbys doplacic dodatkowo a znajac zycie
                      nie stac cie bo jestes ubogi w kwestji intelektualnej, po pierwsze musialbym
                      wydac na to zgode, a po drugie nic o zadnym wsadzaniu nie bylo pisane wczesniej
                      wiec nie wtracaj swoich pustych tekstow bo tylko szpeca forum:>
    • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 21:02
      Szkoda ze nie w Poznaniu. Nie wiem kto wpadl na pomysl organizowania parady w
      Krakowie z ich homofobicznym prezydentem. Poznan by sie lepiej nadawal.
      Gratuluje jednak inicjatywy. A kultura gejowska nie opiera sie na
      pokazywaniu "wyluzdanych scen erotycznych". Nie znasz zapewne nikogo kto sie
      otwarcie do swojego homoseksualizmu przyznaje, nie zakladaj wiec ze chodzi o
      sex. Byc moze po takiej paradzie zrozumiesz o co chodzi. Zycze Ci szczerze zeby
      Cie Bog oswiecil (musisz sie tylko gorliwie modlic). Powodzenia!
      • Gość: XXL Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.echostar.pl 22.04.04, 21:51
        Gość portalu: mr napisał(a):

> Gratuluje jednak inicjatywy. A kultura gejowska nie opiera sie na
        > pokazywaniu "wyluzdanych scen erotycznych". Nie znasz zapewne nikogo kto sie
        > otwarcie do swojego homoseksualizmu przyznaje, nie zakladaj wiec ze chodzi o
        > sex.

No to czym się różni od tej normalnej kultury, że tak warto ją prezentować ???
        Może łaskawie napiszesz.

> Nie znasz zapewne nikogo kto sie
        > otwarcie do swojego homoseksualizmu przyznaje, nie zakladaj wiec ze chodzi o
        > sex.

Dlaczego zakładasz, że musi mnie interesować czyjaś orientacja seksualna ?
        To jest przecież prywatna sprawa danej osoby. Czy uważasz, że obnoszenie się
        ze swoją przypadłością i robienie z tego przedstawienia może być dla kogoś
        interesujące ????

> Byc moze po takiej paradzie zrozumiesz o co chodzi.

No więc widziałem pare i byłem całkowicie zdegustowany. Większość
        tego co prezentowano nawiązywało dość niewybrednie do sexu i homoseksualizmu.
        To niby jest ta "kultura gejowska" ???

> Zycze Ci szczerze zeby
        > Cie Bog oswiecil (musisz sie tylko gorliwie modlic). Powodzenia!

Nierozumiem co ma do tego Bóg ????
        • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 23:17
          Kultura gejowska opiera sie przede wszystkim na akceptacji indywidualnej
          seksulanosci kazdego czlowieka. Na nie wytykaniu mu tego i nie snuciu bzdurnych
          teorii na temat nizszosci jednej orientacji wobec druiej. Nie wiem jak Ty
          nazywasz swoja orientacie ale ja napewno nie nazywam jej "przypadloscia" (jesli
          oczywiscie masz z nia jakies problemy-wpolczuje). Podejrzewam niestety, ze
          slowo "przypadlosc" mialo w pewien (dla mnie prymitywny) sposo ponizyc osoby o
          orientacji homoseksualnej. Gratuluje, nawet w dyskusji internetowej nie
          potrafisz zapanowac nad swoim zacofaniem kulturowym. W dniach kultury
          gejowskiej nie chodzi o obnoszenie sie z niczym, jesli nie masz ochoty na to
          patrzec nie partrz. Nikt Cie do tego nie zmusza, zyjemy w demokracji i kazdy ma
          prawo byc kim chce i miec wlasna opinie (przy czym nie ma prawa krzywdzic i
          ponizac innych). Fakt ze ktos jest w wiekszosci nie musi oznaczac ze ma racje.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Dyskryminowana mni Nie dyskryminować IP: *.chcgilgm.covad.net 22.04.04, 23:54
            zyjemy w demokracji i kazdy ma> prawo byc kim chce i miec wlasna opinie (przy
            czym nie ma prawa krzywdzic i > ponizac innych). Fakt ze ktos jest w wiekszosci
            nie musi oznaczac ze ma racje.To jest prawda!

My bardzo z moją Mamusią takie sprawy popieramy. Bardzo się kochamy, nikomu nie
            szkodzimy tym co robimy w naszej sypialni. To przecież nasza prywatna sprawa i
            nikt nie powinien nas z tego powodu dyskryminować w pracy i miejscach
            publicznych. Uważamy z Mamusią, że mamy tak jak homoseksualiści prawo do
            miłości. Jesteśmy przecież dorośli i wiemy co robimy nie szkodząc nikomu - tak
            jak i homoseksualiści.
            Jeszcze gdy Tatuś był z nami to czuliśmy się niewyraźnie - ale teraz gdy Go nie
            ma z nami to przecież nikomu nie szkodzimy!
            Oczekujemy zrozumienia i tolerancji jedynie!
            Dyskryminowana mniejszość
          • Gość: XXL Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.echostar.pl 23.04.04, 00:47

> Kultura gejowska opiera sie przede wszystkim na akceptacji indywidualnej
            > seksulanosci kazdego czlowieka.Na nie wytykaniu mu tego i nie snuciu bzdurnych
            > teorii na temat nizszosci jednej orientacji wobec druiej.

Nadal nie rozumiem co ma akceptacja indywidualnej seksualności każdego człowieka
            z kulturą. Czyżbyś uważał homoseksualistów za jakiś innych, lepszych ludzi ???
            Którzy jeszcze dodatkowo posiadają jakieś niezwykłe przymioty pozwalające
            na tworzenie odmiennej a obcej innym kultury ???
            Toć przecież zaprzeczasz sam sobie, i teorii równości ludzi bez względu
            na orientację seksualną.

>Nie wiem jak Ty
            >nazywasz swoja orientacie ale ja napewno nie nazywam jej "przypadloscia" (jesli
            >oczywiscie masz z nia jakies problemy-wpolczuje). Podejrzewam niestety, ze
            >slowo "przypadlosc" mialo w pewien (dla mnie prymitywny) sposo ponizyc osoby o
            >orientacji homoseksualnej. Gratuluje, nawet w dyskusji internetowej nie
            >potrafisz zapanowac nad swoim zacofaniem kulturowym.

Natura w swojej ewolucji celem rozwoju gatunków stworzyła dwie płcie.
            Ja nie oceniam ani nie wartościowuje, nie wnikam też w przyczyny istnienia
            skłonności homoseksualnych. Ja tylko stwierdzam FAKT, że jest to odmienne
            od tego, do czego ewolucja dążyła a upowszechnienie takich odchyleń
            (możesz sobie to nazywać jak chcesz) może prowadzić do zagłady poszczególnych
            gatunków.
            Od nazywania psa kotem, ten pies kotem się niestety nie stanie, choć byś
            nie wiem jak się starał i nazywał.

Nazywanie zaś stwierdzenia faktów zacofaniem kulturowym jest wyrazem
            skrajnej nietolerancji. A co ciekawe, to właśnie nietolerancja jest wśród
            homoseksualistów bardzo powszechna.
            Może to przejaw tej kultury ???

>W dniach kultury
            >gejowskiej nie chodzi o obnoszenie sie z niczym, jesli nie masz ochoty na to
            >patrzec nie partrz. Nikt Cie do tego nie zmusza, zyjemy w demokracji i kazdy ma
            >prawo byc kim chce i miec wlasna opinie (przy czym nie ma prawa krzywdzic i
            >ponizac innych).

No to pytam się poraz kolejny na czym polega ta kultura gejowska i w czym się
            różni od tej zwykłej. Bo na razie to jedynym wyróżnikiem są parady
            i demonstracje nachalnie (bo publicznie) eksponujące w niewybredny sposób
            swoją odmienność.

> Fakt ze ktos jest w wiekszosci nie musi oznaczac ze ma racje.

Podobnież zdanie mniejszości nie posiada monopolu na takąż rację.

pozdrawiam
            • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 15:52
              Jako iz wiekszosc spoeczenstwa nie akceptuje homoseksualizmu, mozna stwierdzic
              iz jest to odmienna kultura i takze na tym polega. Nie uwazam ich za lepszych
              ani gorszych. Mniejszosci narodowe tez maja prawo do akcentowania swojej
              odmiennosci, i nie musza miec "niezwyklych przymiotow", poprostu sa, maja do
              tego prawo i moga byc z tego dumni. No wow! Znalazl sie wyznawca(czyni)
              koncepcji ewolucjonizmu. Wiec to, iz rodza sie osoby bezplodne, ulomne, oraz
              takie, ktore z powodu swojej innej postawy zyciowej nie chca wydac na swiat
              potomstwa, sa niepotrzebne? Bo przeciez na tym polega rola kazdej istoty w
              ewolucji.Poza tym, kto powiedzial ze homoseksualisci nie moga miec dzieci?
              Nawet bez istnienia homoseksualizmu za pareset tysiecy lat mezczyzni wygina, to
              tez bedzie wynikiem ewolucji.
              > Od nazywania psa kotem, ten pies kotem się niestety nie stanie, choć byś
              > nie wiem jak się starał i nazywał.
              A kto tu mowi o nazywaniu czegos czyms, czym nie jest? Chodzi o stwierdzenie
              faktu, homoseksualizm nie jest zboczeniem, jest tylko inna opcja zachowan
              seksualnych.
              >Nazywanie zaś stwierdzenia faktów zacofaniem kulturowym jest wyrazem
              > skrajnej nietolerancji. A co ciekawe, to właśnie nietolerancja jest wśród
              > homoseksualistów bardzo powszechna.
              > Może to przejaw tej kultury ???
              Z tego co pamietam to mowiles(as) iz nie znasz tej kultury? A tu jednak widze
              ze jednak jakies teorie wymyslasz, coprawda bzdurne ale zawsze to poczatek.
              > > Fakt ze ktos jest w wiekszosci nie musi oznaczac ze ma racje.
              >
              > Podobnież zdanie mniejszości nie posiada monopolu na takąż rację.
              >
              Jednak to nie mniejszosc upokarza, dyskryminuje i wmawia nienormalnosc. Chodzi
              tu o rownouprawnienie, ktore homoseksualistom sie nalezy. Tak poza tym, jestem
              kobieta, i bylabym wdzieczna jezeli bys zwracal sie do mnie w formie zenskiej
              (zakladanie ze rozmowca jest mezczyzna tez o Tobie swiadczy). Pozdrawiam
              • Gość: uciskana mniejszos Uciskana mniejszosc IP: *.client.comcast.net 23.04.04, 16:44
                > Jako iz wiekszosc spoeczenstwa nie akceptuje homoseksualizmu, mozna
                stwierdzic > iz jest to odmienna kultura i takze na tym polega. Nie uwazam ich
                za lepszych > ani gorszych.
                Mamusia moja i ja tez do tego sie dolaczamy. Nasza milosc wzajemna to odmienna
                kultura i nie powinno sie nas uwazac za lepszych lub gorszych - zadamy
                akceptacji i rownouprawnienia w pracy!

homoseksualizm nie jest zboczeniem, jest tylko inna opcja zachowan
                > seksualnych.
                Tez tak uwazamy - nasza milosc nie jest zboczeniem jest tylko inna opcja
                zachowan seksualnych!
                > tu o rownouprawnienie, ktore homoseksualistom sie nalezy.
                Nam tez tak jak homoseksualistom rownosc sie nalezy -walczmy z dyskryminacja!

Uciskana mniejszosc
              • Gość: XXL Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.echostar.pl 23.04.04, 21:03

> Jako iz wiekszosc spoeczenstwa nie akceptuje homoseksualizmu,mozna stwierdzic
                > iz jest to odmienna kultura i takze na tym polega.

Większość ludzi nie akceptuje osób palących papierosy. Analogicznie
                wynikało by z tego, że to też jakaś odmienna kultura.
                Ale niestety homoseksualiści nie stworzyli niczego innego niż inni ludzie.
                Ani w malarstwie, muzyce, archiekturze czy literaturze.
                Zupełnie nic co pozwalało by ich wyróżnić.
                Odmiennie ukierunkowany popęd to niestety za mało by mówić o kulturze.
                Raczej może o jej braku u części przedstawicieli.

A większość społeczeństwa nie tyle nie akceptuje homoseksualizmu co
                nie zgadza się na dodatkowe dla nich przywileje. A to jest różnica.

> Wiec to, iz rodza sie osoby bezplodne, ulomne, oraz
                > takie, ktore z powodu swojej innej postawy zyciowej nie chca wydac na swiat
                > potomstwa, sa niepotrzebne? Bo przeciez na tym polega rola kazdej istoty w
                > ewolucji.

Niestety natura jest bezwzględna. Gatunek, który się nie rozmnaża ginie.
                A tak na marginesie mówiąc o osobach niepełnosprawnych jako "ułomne"
                dowodzisz swojego zacofania kulturalnego i chcesz tendencyjnie poniżyć
                te osoby.
                :-P

>Poza tym, kto powiedzial ze homoseksualisci nie moga miec dzieci?
                >Nawet bez istnienia homoseksualizmu za pareset tysiecy lat mezczyzni wygina, to
                >tez bedzie wynikiem ewolucji.

Taaaa a Kopernik była kobietą.......

> Z tego co pamietam to mowiles(as) iz nie znasz tej kultury? A tu jednak widze
                > ze jednak jakies teorie wymyslasz, coprawda bzdurne ale zawsze to poczatek.

Proszę czytaj uważniej, ja się cały czas pytam czym się wyróżnia kultura
                gejowska. Podałem więc przypuszczenie najbardziej prawdopodobne.
                Czekam na sprostowanie.... i pewnie się nie doczekam.

> Jednak to nie mniejszosc upokarza,dyskryminuje i wmawia nienormalnosc. Chodzi
                > tu o rownouprawnienie,ktore homoseksualistom sie nalezy.

No to powiedz w czym są nierówno uprawnieni, bo ja zupełnie nie widzę.
                Czekam na przykłady.

> Tak poza tym, jestem
                > kobieta, i bylabym wdzieczna jezeli bys zwracal sie do mnie w formie zenskiej
                > (zakladanie ze rozmowca jest mezczyzna tez o Tobie swiadczy). Pozdrawiam

O kurna co za seksistowskie podejście :-))) Przecież jest równość płci.
                Zresztą chyba nie zauważyłem, to "mr" przecie takie kobiece jest.... :-)))
                pozdrawiam
                • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 15:02
                  No a Ty wciaz powtarzasz ze tej kultury nie znasz i znow wysuwasz wyimaginowane
                  wnioski wnioski: >Ale niestety homoseksualiści nie stworzyli niczego innego niż
                  inni ludzie.
                  > Ani w malarstwie, muzyce, archiekturze czy literaturze
                  Skad ta pewnosc? Mylisz sie, radze zasiegnac troszke informacji.
                  > A większość społeczeństwa nie tyle nie akceptuje homoseksualizmu co
                  > nie zgadza się na dodatkowe dla nich przywileje. A to jest różnica
                  Dodatkowe ich przywileje? Chodzi Ci o rejestrowane zwiazki partnerskie? To ma
                  byc przywilej?! ha ha - to jest minimum co do ktorego homofobi tez maja jakies
                  objekcje.
                  > >Poza tym, kto powiedzial ze homoseksualisci nie moga miec dzieci?
                  > >Nawet bez istnienia homoseksualizmu za pareset tysiecy lat mezczyzni wygina
                  > , to
                  > >tez bedzie wynikiem ewolucji.
                  >
                  > Taaaa a Kopernik była kobietą.......
                  Wiesz co, radze sie troche doedukowac, zadne z przedstawionych przeze mnie
                  argumentow nie jest bzdura rownie wielka jak Twoje wypowiedzi.
                  > Proszę czytaj uważniej, ja się cały czas pytam czym się wyróżnia kultura
                  > gejowska. Podałem więc przypuszczenie najbardziej prawdopodobne.
                  > Czekam na sprostowanie.... i pewnie się nie doczekam
                  To Ciebie wysylam do mojego poprzedniego postu, tam znajdziesz to sprostowanie
                  ktorego nie mozesz sie doczekac. Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?
                  > No to powiedz w czym są nierówno uprawnieni, bo ja zupełnie nie widzę.
                  > Czekam na przykłady.
                  Nie moga rejestrowac zwiazkow, sa ponizani na ulicach, osoby ktore jawnie je
                  obrazaja publicznie nie ponosza za to odpowiedzialnosci, aresztuje sie 2 gejow
                  za calowanie sie na ulicy itp. Przejrzyj na oczy chlopie.
                  > A tak na marginesie mówiąc o osobach niepełnosprawnych jako "ułomne"
                  > dowodzisz swojego zacofania kulturalnego i chcesz tendencyjnie poniżyć
                  Ulomnosc nie jest u mnie obelga, ktora rzucam na osobe ktora nie lubie (jak
                  zapewne wiekszosc). Na marginesie, ulomnosc jest pojeciem slownikowym, ktore
                  nie fukcjonuje u osoby kulturalnej jako obelga. Nikogo nie ponizam, jezeli
                  jednak ktokolwiek poczul sie urazony, przepraszam.
                  > Zresztą chyba nie zauważyłem, to "mr" przecie takie kobiece jest.... :-)))
                  Nick nie ma tu znaczenia, chodzi o branie pod uwage mozliwosc ze 50% populacji
                  ludzkiej to kobiety, i ze z przedstawicielka tej grupy sie dyskutuje. Troche
                  wyobrazni, to tez o Tobie swiadczy. Pozdrawiam.
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Dni kultury gejowskiej 22.04.04, 22:40
      kultura geyowska...Boze kochany ty to woidzisz i nie grzmisz?
      a moze by tak zrobić dni kultury pdefilskiej co? przecież na to samo by
      wyszło..i to jest zboczenie i to czego niezbitym dodowem jest postępowanie
      Wojciecha K
      • studus Re: Dni kultury gejowskiej 23.04.04, 20:36
        witam,
        proponowalbym Boga w to niemieszać.
        a jeśli juz to ja bardzo chetnie zadam kilka pytań z dziedziny bibli, które
        mnie bardzo nurtują. Biblie - mam na mysli nie tylko pisma w niej ujete ale
        takze te ktore sie w niej nie znalazly oraz oczywiscie tlumaczenia tychze
        zapisków uczniów J.
    • Gość: ro Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 15:48
      taaaa, ciekawa jestem co by powiedzieli homofobiczni forumowicze rodzaju
      męskiego gdybym im zaproponowała udział w trójkącie: my dwie lesbijki i ten
      jeden jedyny wybrany machomen? ciekawe ilu z was stanął jak sobie to
      wyobraziliscie? bo do tego to się sprowadza geje są be a lesbijkii cacy i
      podniecające. Może najpierw posiądźcie całą wiedze na temat a dopiero potem się
      wypowiadajcie. Założę się że żaden z was nie wchodzi na forum na przykład
      fizyków jądrowych (nomen omen) albo astronomów, tylko po to żeby stwierdzic że
      są nienormalni bo dziedziny którymi sie zajmuja są dla przecietnego człowieka
      obce. Ale to dobrze że istnieja tacy ludzie jak wy, przynajmniej wiem kim nigdy
      nie bedę i od czego mnie matka natura ustrzegła dając mi owszem skłonności
      homoseksualne ale i większą inteligencję. A wszystkim wierzacym w Boga
      przypominam, że macie w swoim dekalogu przysłowie nie wzywaj imienia pana boga
      nadaremno ( myślę, że za taki nadaremny przypadek należy uznać głosy
      chrześcijan w stylu: Boże, ale zboczena lesba )a po drugie wasz Bóg uczył
      tolerancji. Ciekawe, że ciagle o tym zapominacie ale jak juz pisałam sądze że
      to sprawa inteligencji. hmm, chyba napiszę to jeszcze raz prostszym
      językiem...sama nie wiem...mr jak sądzisz?
      • Gość: george Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.icpnet.pl 23.04.04, 16:37
        [...]>a po drugie wasz Bóg uczył tolerancji [...]

I "stworzył" też lekarzy, by naprawiali to, co spartolił.
      • Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 19:00
        Pomijając kwestię, czy homoseksualizm jest normalny czy nie - powiedz, czym
        rózni się kultura gejowska od nie-gejowskiej? Nie obchodzi mnie, co drugi
        człowiek robi w zaciuszu własnej sypialni i z kim to robi, ale irytuja mnie
        imprezy w rodzaju Love Parade - skoro chcecie być uznawani za normalnych,
        dlaczego tak bardzo afiszujecie się ze swoją odmiennością? Czy to nie
        przyczynia się do zwrostu nietolerancji? Czy istnieją festiwale kultury rudych?
        Nie słyszałam. Powiedz, co takiego szczególnego jest w dziełach gejów, że
        trzeba podkreślać upodobania seksualne ich autorów?
        • Gość: poznaniak Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 19:45
          ale irytuja mnie
          > imprezy w rodzaju Love Parade - skoro chcecie być uznawani za normalnych,
          > dlaczego tak bardzo afiszujecie się ze swoją odmiennością? Czy to nie
          > przyczynia się do zwrostu nietolerancji? Czy istnieją festiwale kultury
          rudych?
          -tak sie sklada ze Love Parade nie jest impreza geyowska a gną sie tam i cycki
          wystawiaja zupelnie "normalne" nie koniecznie kontaktujace panny, a tony
          prezerwatych w poblicznych parkach nie pochodza ze stosunkow analnych.
          • Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 20:02
            Nie to jest istotne. Chodzi mi o to, że "kultura gejowska" brzmi równie
            absurdalnie co "kultura miłosników seksu oralnego" i o to, że osoby o odmiennej
            orientacji seksualnej niepotrzebnie epatują swoim homoseksualizmem,
            przyczyniając się do negatywnego odbioru swojego środowiska.
            • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 20:12
              Czy epatuja czy nie, efekt jest taki sam dla zasciankowego spoleczenstwa-
              "homo=zboczeniec i jak musi to niech to robi tak, zeby tego nikt nie widzial".
              To taki rodzaj powszechnej w Polsce dulszczyzny. Parady maja na celu oswojenie
              (czasami w brutalny sposob) ze zjawiskiem powszechnym , choc nieczesto
              widzianym. Parady techno, choc nie maja nic wspolnego ze srodowiskiem
              homoseksualnym sa kilkakrotnie bardziej niesmaczne wizualnie, kto jednak skarzy
              sie i grzmi o amoralnosci jej uczestnikow? To sie nazywa HIPOKRYZJA.
              • Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 20:21
                To jest chyba objaw lekkiej paranoi... Czy ja "grzmię"? Czy ja potepiam
                homoseksualistów jako takich? Oskarżasz mnie o nietolerancję i zaściankowość
                tylko dlatego, że twierdzę, iż kwestii łóżkowych nie należy wywlekać na światło
                dzienne? Nigdzie nie napisałam, że mam cokolwiek przeciwko "kochającym
                inaczej" - bo nie mam. Zwracam tylko uwagę, że jeśli ktoś przechwala się swoimi
                upodobaniami seksualnymi, sam prosi o potepienie. Nieważne, czy lubi to robić z
                kobietą, mężczyzną, w pozycji misjonarskiej, oralnie, analnie czy w jakikolwiek
                inny sposób. To, że się ma takie a nie inne preferencje, nie jest żadnym
                powodem do dumy. Hipokryzją jest podkreślanie swojej odmienności i oburzanie
                się potem, że komuś to nie przypadło do gustu.
                • Gość: poznaniak Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 20:46
                  "Zwracam tylko uwagę, że jeśli ktoś przechwala się swoimi
                  >
                  > upodobaniami seksualnymi, sam prosi o potepienie"

.......rozumiem ze Szanowna Pani nigdy publicznie nie szla w sline z osobą plci
                  przeciwnej i tym samym na potepienie nie zasluguje?
                  • Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 21:29
                    "Szła w ślinę" - cóż za język... Otóż, proszę Szanownego Pana, Pani się
                    całowała nieraz, ale za to nie rozpowiadała publicznie o tym, w jakiej pozycji
                    lubi się kochać. Jeżeli Szanowny Pan nie widzi tej subtelnej różnicy, to
                    przykro mi, rysować Panu nie będę.
                    • Gość: poznaniak Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 11:06
                      ...jesli parady geyowskie dla Szanownej Pani są manifestacją technik sexualnych
                      to gratuluje wyobrażni i zapraszam do gabinetu specjalistycznego. Moze to
                      obsesja sexualna lub braki?
                      • Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 21:57
                        Nie chodzi o techniki, tylko o preferencje. Naprawdę nie rozumiesz, co się do
                        Ciebie mówi, czy tylko udajesz idiotę?
                        • Gość: poznaniak Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:46
                          ale za to nie rozpowiadała publicznie o tym, w jakiej pozycji
                          lubi się kochać. Jeżeli Szanowny Pan nie widzi tej subtelnej różnicy, to
                          przykro mi, rysować Panu nie będę.
                          ... moze w koncu zaczniesz czytac wlasne posty i sie zdecydujesz czy wg Ciebie
                          Dni Kultury Geyowskiej bębą manifestacją technik sexualnych czy tylko Twoja
                          chora fantazja płata Tobie figla. Dlaczego wg Ciebie próba pokazania przez
                          osoby zorientowane homosexualnie swojego własnego dorobku kulturalnego ( bez
                          wzgledu na to jakie wiekszosc ma o tym dorobku zdanie ) natychmiast wywoluje
                          skojazenia z sexem i manifestacja technik sexualnych? Opanuj sie kobietio i
                          zadzwon pilnie do Call Center Rydzyk 24H -on ma takie samo zdanie. Moze gdybyś
                          wyszla ze sredniowiecza i z odrobina zrozumienia ( bez szukania drugiego dna)
                          podchodzila do tematow z ktorymi na codzien sie nie spotykasz nie bylabys
                          zgryzliwa i nudna. Z twojej strony nie padaja argumenty- czy to jest
                          konstruktywna dyskusja inteligentnych osób? Zaczynam mieć wrazenie ze jestes
                          dzieckiem lub osoba niepelnosprawna intelektualnie, a wtym wypadku dyskusja z
                          Toba nie ma najmniejszego sensu. Pozdrawiam
                          • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 11:39
                            Mam jedna prosbe. Mamy wspanialy jezyk, bogaty bardzo - i istnieje w nim taki
                            wyraz jak "seks" i rozne odmiany tego wyrazu. Wiec prosze, pisz
                            "homoseksualista", a nie "homosexualista" itd.
                          • Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 22:12
                            Ja natomiast mam wrażenie, że mam do czynienia z osobą mocno ograniczoną, która
                            kompletnie nie pojmuje, czym jest przenośnia oraz porównanie i która tak bardzo
                            zionie nienawiścią, że atakuje wszystkich dookoła. To nie mi się kojarzy z
                            technikami, tylko Tobie. To nie ja jestem nietolerancyjna, tylko Ty. Tyle
                            wynika z Twoich postów, które, nota bene, ocierają się o zwykłe chamstwo. I to
                            nie ja mam tu podawać argumenty, bo w tej dyskusji nie wypowiadałam się
                            przeciwko homoseksualistom jako takim. Zadałam pytanie odnośnie sensu dzielenia
                            kultury na "homo" i "hetero" i oczekiwałam odpowiedzi.
                            Zarzucasz mi, jakobym tkwiła w średniowieczu. Posługiwanie się stereotypem
                            zacofanego i ciemnego średniowiecza dodatkowo świadczy o Twoim ograniczeniu.
                            A do ks. Rydzyka sam się udaj, bo ton Twojej wypowiedzi pasuje jak ulał do
                            rydzykowego radia nienawiści.
              • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 22:42
                > To taki rodzaj powszechnej w Polsce dulszczyzny. Parady maja na celu oswojenie
                > (czasami w brutalny sposob) ze zjawiskiem powszechnym , choc nieczesto
                > widzianym.

Powszechnym? To czemu w swoim zyciu widzialem na ulicach tysiace, jak nie
                dziesiatki tysieci calujacych sie i nie tylko normalnych par, raz mi sie
                zdarzylo dwie lesbijki widziec, pedalow ani razu.
                • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 14:41
                  A gdybys ujrzal zapewne wykrzyczal bys "pedaly",z podniesiana glow i z
                  mysla "Bog mnie wynagrodzi" poszedlbys do domu szerzyc dalej bezzasadna
                  nienawisc.
                  • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.04, 19:34
                    Co bym zroil, co bym krzyknal - nie wiem. Chodzi o sam fakt - zjawisko ktore
                    Twoim zdaniem jest powszechne IMO jest marginesem mieszczacym sie w granicy
                    bledu statystycznego. Ciekaw jestem co inni forumowicze powiedza na ten temat -
                    chadzajace, calujace sie normalne parki widzimy na codzien - a jak czesto inni
                    forumowicze widuja homopary?
                    • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 22:19
                      To, ze tego nie widzisz wcale nie oznacza ze tego nie ma (powietrza nie widzisz
                      a jest, prawda...chyba ze powietrze tez jest zboczone).
                      • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 11:46
                        Wiadomo, ze zjawisko to (homo) istnieje - ale w ten sposob pragne Ci pokazac, ze
                        nie jest ono tak powszechne jak uwazacie.
                        • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 11:58
                          Ha Ha Ha ...zabawny jestes huckenbush.
                          • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 19:33

> Ha Ha Ha ...zabawny jestes huckenbush.

No tak... Widac, ze argumenty Ci sie skonczyly...
                            • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 22:18
                              Argumentow ma jeszcze wiele, jednak widzac ze nawet niepodwazalne dowody sa dla
                              Twojej wyobrazni niczym, juz nie chce mi sie prowadzic z Toba dyskusji.
                              Homoseksualisow w Twoim otoczeniu jest wiecej niz mogloby Ci sie zmiescic w
                              Twej ciasnej glowce. Gdybys nie byl moze tak wielkim homofobem wielu
                              przestaloby to ukrywac.
                              • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.04.04, 00:33
                                Znam baaardzo duzo osob - no i moze co do 2 lub 3 mam watpliwosc - ale t
                                obardziej na zasadzie dowcipu. Co do reszty moge byc pewien, ze jest hetero.
                                • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 17:09
                                  Nigdy nie mozesz miec pewnosci ze wsrod ciebie sa hetero mowiac prawde nie ma
                                  heterykow sa tylko zle podrywani faceci. W kazdym z nas siedzi cos co jest
                                  odpwiedzialne za dziwne odruchy i upodobania, wiec nie mozesz byc w 100%
                                  pewnien ze idac na ulicy z kumplem zobaczycie parke to ty powiesz ale fajna
                                  laska on to potwierdzi myslac w tym momencie o facecie ktory z nia idzie;p
                                  • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.04.04, 23:38
                                    Ta, ale jesli wiem ze kumpel jeszcze miesiac temu mial dziewczyne - to chyba
                                    swiadczy o tym, ze jest hetero?
                                    • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 14:27
                                      Niekoniecznie.
                                      • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.04, 00:13
                                        No jasne, moze byc tez bi - ale jak wiem, ze np ma kolejna w zyciu dziewczyne
                                        itp - to wszystko chyba jasne.
                                        • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:57
                                          Jak to sie mówi " Wszystko sie moze zdazyc"
                        • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 10:59
                          Dziwisz sie ze nie jest powszechne, ale to tylko dzieki takim ludziom jak ty
                          zacofanym, ograniczonym i swietoje....... Jak juz ktos wspominal przez
                          sluchanie ksiezy dostajecie na leb bo to wszystko to sa grzechy. A jesli ten
                          wasz tzw. Bóg istnieje to dziwie sie ze wam nie pomogl w kwestji tolerancji i
                          przetlumaczenia wam co jest dobre a co zle.
                          • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 01:01
                            Nie musz esluchac ksiedza by miec na pewne tematy wlasne zdanie, by wiedziec co
                            jest fajne, a co nie.
                            • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 17:59
                              Nie powiedziałbym po twoich wypowiedziach wychodzi na to że jesteś fanem TV
                              TRWAM i radia MAryja życzę spokojnego słuchania.
                              • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 20:53
                                Kolejny raz trafiles jak kula w plot - tyle Ci tylko moge powiedziec.
                                • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 23:07
                                  Mniejsza z tym i tak jestes zacofany i nic do ciebie nie dociera.
                                  • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.05.04, 22:29
                                    Zacofany? Wez stary nie naginaj wszystkich definicji i faktow pod swoja teorie.
                                    To, czy toleruje zachowania nienormalne czy ich nie toleruje nie swiadczy o
                                    rozwoju/zacofaniu.
                                    • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 09:20
                                      Ale nadal zyjesz stereotypami i nie potrafisz ze oprocz ciebie sa tez inni
                                      ludzie ktorzy tez chca miec jakiekolwiek prawa bo podobno wszyscy ludzie
                                      powinni byc traktowani tak samo przez innych i przez prawo. W niczym sie nie
                                      roznimy od pozzostalych ludzi oprocz tego ze mamy inne upodobania co do
                                      partnerow i nie nalezy tego negowac dlatego ze nie szkodzimy innym,tylko ludzie
                                      nie potrafia tego zaakceptowac bo maja bardzo glupie poglady i skojarzenia
                                      ktore nie sa zgodne z prawda.
            • Gość: ro Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 21:40
              W takim razie zaprzestańmy w ogóle wszelkich dni kultury: dni kultury
              żydowskiej, dni kultury Afganistanu. Niech Wajda zlikwiduje tez swoje centrum
              kultury japońskiej ( o ile dobrze pamietam to maczał w tym palce-popieram,
              szanuje daleki wschód, min. za spokój ducha i tolerancje wobec innych).
              Zlikwidujmy wszystkie miejsca kultu czegokolwiek i wróćmy do epoki kamienia
              łupanego, znowu polujmy i walmy sie po głowach kością udową mamuta. Precz z
              ewolucją, która chyba wykorzeniłaby homoseksualizm gdyby faktycznie był tzw.
              ułomnością. A tu psikus: homoseksualisci nadal się rodzą i co jak sadzę,
              niektórych specjalnie drazni, mają się dobrze. A podłożem wszystkiego jest fakt
              że wolicie wytykać czyjeś, niezgodne z "ogólnie" pojmowaną "normą" zachowanie
              niż zastanowic sie nad swoim zgdodnym z "normami społecznymi". Toteż pytam
              dlaczego nie jesteście tacy butni na forach poświeconych przemocy w rodzinie na
              ten przykład? hę? bo co? bo tam nie można się wyrzyć i rzucać kalumniami na
              innych? bo każdy człowiek ma jakies grzeszki których sie wstydzi? Ale co tam
              grzeszki, co tam, że podłożyłem świnie przyjacielowi, co tam ze zdradzam zone i
              bije dzieci, co tam że kradnę-jestem przecież NORMALNY bo jestem
              heteroseksuallistą. Zastanówcie sie najpierw nad soba, zanim zaczniecie czepiać
              sie innych. I pomimo niecheci do katolicyzmu i radia maryja w szczególności,
              pozwole sobie zacytować pewną bardzo mądrą książkę:"kto jest bez winy niech
              pierwszy rzuci kamień" oraz "widzisz drzazgę w oku bliźniego a belki w swoim
              nie widzisz". Ze specjalną dedykacją i ku przemyśleniu przy wieczornej
              modlitwie (albo tej najbliższej jaka nastapi) dla całego polskiego
              społeczeństwa, zwłaszcza części katolickiej, która najgłosniej krzyczy. Bóg z
              Wami ludkowie. Z każdym jego.
              • Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 21:51
                "W takim razie zaprzestańmy w ogóle wszelkich dni kultury: dni kultury
                żydowskiej, dni kultury Afganistanu."
                Mówisz tu o kulturze innych nacji, które nie zaprzeczają swojej odmienności.
                Chodzi mi o tę przedziwną, powiedziałabym - schizofreniczną - postawę
                homoseksualistów, którzy z jednej strony usiłują przekonać "normalnych", że
                niczym się od nich nie różnią, a z drugiej strony na każdym kroku podkreślają
                swoją inność. Czy w ten sposób osiąga sie akceptację? Uważam po prostu, że
                takie akcje krzywdzą gejów, dystansując ich od reszty społeczeństwa. To
                izolacja na własne życzenie.
              • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 23:02
                Gość portalu: ro napisał(a):
                > W takim razie zaprzestańmy w ogóle wszelkich dni kultury: dni kultury
                > żydowskiej, dni kultury Afganistanu.

Jestem za - strata czasu i pieniedzy. Poza tym nie porownuj jednego z drugim.
                Tak jak mozna mowic o czyms takim jak kultura zydowska czy Afganistanu, tak
                uwazam ze nie mozna mowic o cyzms takim jak kultura pedalow/lesbijek. Zreszta
                juz wielokrotnie bylo w tym watku poruszane pytanie co to jest ta kultura
                homosiow - i jakos zadnej sensownej odpowiedzi na TO pytanie nie znalezlem.
                • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 18:20
                  I to jest ten ktory kaze uzywac innym slownika a sam nie potrafi sie
                  wypowiedziec a co dopiero napisac polecam program "Mistrz klawiatury" i słownik
                  języka polskiego
                  • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 20:52
                    Brawo, brawo! Nie potrafisz odpowiedziec na zasadnicze pytanie poprzedniego
                    posta - co wcale mnie nie dziwi - wiec sie musisz dopi***olic do 1 literowki -
                    co tez mnie nie dziwi. Zj** mi du** jeszcze o to, ze nie uzywam polskich znakow
                    diakrytycznych.
                    • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 23:15
                      Dziwisz sie, nikt nie lubi kiedy wytyka mu sie bledy chociaz sam je popelniasz,
                      a co do poprzedniego postu to to ze jestes za tym zeby nie obchodzic zadnych
                      znaczacych dla kogos dni oznacza tylko ze jestes debilem i lubisz sie
                      dopie****ać to ludzi ktorzy chca miec jakies swoje świeto a to ze tobie to nie
                      pasuje to tylko i wylacznie twoj problem wiec sie od**b ku**sie i czep sie
                      tramwaju
                      • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.05.04, 22:39
                        1) to nie jest zadne swieto, a jakas parada - na szczescie swieta homosiow u nas
                        jeszcze nie ma, 2) mial to byc jakis dzien kultury gejow/lesbijek. Bylo
                        kilkanascie, jak nie wiecej pytan, czym rozni sie kultura wasza od naszej - i
                        odpowiedzi nie bylo jak dotad. Ty tez odpowiedziec nie potrafisz, wiec zapewne
                        zaraz jakas bzdure tu przeczytamy...
                        • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 09:24
                          To jezeli nasza kultura nie rozni sie niczym od waszej to dla czego nie mozemy
                          miec prawa do wlasnego swieta jakiegokolwiek czy to cos zlego jeden, dzien w
                          roku nikomu roznicy nie zrobi tymbardziej ze waszych swiat przypada duzo wiecej
                          w ciagu roku nie liczac tych ktore sa kompletnie bez sensu.
        • Gość: ? Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:34
          kase trzepią , pieprzą o nietolerancji i wyduszją z młodzieży kasę . Wiesz ile
          się zarabia na takiej imprezie ?
      • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 20:20
        Wiesz Ro, sadze ze powinnas jednak w ramach asekuracji napisac to prostszym
        jezykiem. Krotko, zwiezle, przydal by sie jakis schemacik dla ulatwienia. Zycze
        wszystkim cofnietym=homofobom powodzenia. W chwilach zwatpienia radze sie
        pomodlic (do ksiedza Rydzyka oczywiscie). Pozdrawiam wszystkich homofobow
        swiata i sugeruje nadrobienie brakow w ewolucji osobowosciowej.
        • Gość: Sineira Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 20:25
          Szkoda że zdążyłam napisać poprzedni post, zanim wrzuciłeś ten. Nie przestaje
          mnie zdumiewać fakt, że ludzie którzy tak straaasznie cierpią z powodu
          nietolerancji, sami nie mają jej za grosz. Bronię tutaj tych "homofobów", na
          których tak najeżdżasz. Oni mają prawo mieć własne zdanie, tak samo jak Ty.
          Zupełnie jakbyś oburzał się na kogoś za to, że nie lubi zapachu czosnku i nie
          znosi towarzystwa kogoś, kto czosnek przed chwilą jadł. Chcesz tolerancji,
          wykazuj ją sam.
          • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 21:01
            Moj post byl zaadrsowany do homofobow= prostakow z ulicy (tudziez forum)
            krzyczacych "pedal", "asfalt" itp. Owszem, kazdy ma prawo do swojego zdania,
            faktem jest jednak, ze ta wiekszosc nie ogranicza sie tylko do tego. Narzuca
            mniejszosci swoja koncepcje zycia, dyskryminuje, poniza. Akceptowanie tego juz
            nie miesci sie w ramach tolerancji. Jest to ublizanie, krzywdzenie drugiego
            czlowieka. Mam prawo stawac w ich obronie i odpowiadac atakiem na atak.
            • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 23:10
              > Moj post byl zaadrsowany do homofobow= prostakow z ulicy (tudziez forum)
              > krzyczacych "pedal", "asfalt" itp.

A jak mam mowic na pedala, jak nie "pedal"? Trzeba nazywac rzeczy po imieniu. I
              "asfaltow" w to nie mieszaj - bo to okreslenie jest obrazliwe i takiego w
              stosunku do Muzrynow nie uzywam - i mysle ze wiekszosc jak to okreslilas
              "homofobow" rowniez.
              • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 15:08
                "Murzyn" dla Twojej informacji tez jest okresleniem obrazliwym.
              • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 17:15
                widac ze nie miales stycznosci z rowerem po pierwsze nie lezymy na polce w
                sklepie z rowerami i wlasciwym okresleniem jest gej ale dla tak ograniczonej
                osoby jak ty to slowo nie istnieje bo nie rozumiesz jego znaczenia rownie
                dobrze kazdy moglby ciebie nazywac pedalem a co do asfaltowania nie bede nic
                mowil bo osoba ktora sie burzy tak jak ty jesli slyszy slowo asfalt nie powinna
                uzywac slowa pedal pedale
                • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.04, 00:28
                  To proponuje slownik otworzyc - tam bedziesz mial napisane, ze
                  pedal=homoseksualista. Jeszcze jakies watpliwosci?
                  • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:45
                    To masz bardzo ciekawy słownik jestem ciekaw w jakiej promocji go kupiłeś chyba
                    sam go pisałeś
                    • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.04.04, 22:37
                      slowniki.onet.pl - polecam
                      • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 18:15
                        Nie badz taki do przodu bo ci z tylu zabraknie
                        • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 01:06
                          Powiedzial, co wiedzial. Jak juz nie masz nic sensownego do dodania, to
                          najlepiej zamilcz. Szczekaniem nikomu nie zaimponujesz.
                          • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 17:56
                            Szczekać to może pies taki jak ty, nie bede sie wypowiadal na twój temat bo
                            nie ma sensu. Jestes ograniczony i tyle, poproś ktoregos z kolegów zeby conieco
                            ci wytłumaczył na temat tolerancji bo jak na razie nie rozumiesz znaczenia tego
                            słowa i znając twój pogląd na to wszystko nigdy nie zrozumiesz.
                            • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 20:55
                              Nikt mi nie musi tlumaczyc co to tolerancja - bo ja doskonale to slowo rozumiem.
                              U prawie kazdego tolerancja w koncu sie konczy - u jednych wczesniej, u innych
                              pozniej.
                              • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 23:19
                                A u ciebie tego zjawiska nie bylo bo nie widac tego po tobie ale sadze ze ty
                                masz jakis uraz, czyzby jakis gej probowal cie do lozka zaciagnac. Bo z twojego
                                zachowania tolerancja nie ma zadnego znaczenia, a tymbardziej ze juz kolegow
                                zaczynasz podejrzewac o to ze maja inny poglad niz ty. Wez moze przejdz sie do
                                psychologa(w najgorszym przypadku do psychiatry)moze on ci pomoze wyleczyc sie
                                z homofobii
                                • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.05.04, 22:41
                                  Gość portalu: mr Lola napisał(a):

> A u ciebie tego zjawiska nie bylo bo nie widac

Bo dla mnie homoseksualizm mocno wykracza za moje granice tolerancji.

Uraz? Nie, bo na szczescie nigdy nie mialem nieprzyjemnosci spotkac sie z takim
                                  twarza w twarz.
                                  • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 09:28
                                    Moze inaczej bys patrzyl na to wszystko gdybys kiedys porozmawial normalnie z
                                    jakims gejem to moze twoje poglady zmienily by sie. Patrzac na nas jak na
                                    odmiencow napewno nie zmieni tego co myslisz na nasz temat.
        • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 23:07
          > wszystkim cofnietym=homofobom

Najpierw sama zarzucasz innym nietolerancje - a teraz sama ja wykazujesz. Nie
          dosc - obrazasz nas!!!
        • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej do mr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:28
          Dobre tak trzymaj
      • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 22:24
        Gość portalu: ro napisał(a):
        > męskiego gdybym im zaproponowała udział w trójkącie: my dwie lesbijki i ten
        > jeden jedyny wybrany machomen? ciekawe ilu z was stanął jak sobie to
        > wyobraziliscie?

Wole normalne zwiazki.

> bo do tego to się sprowadza geje są be a lesbijkii cacy i
        > podniecające.

Ja tak nie uwazam - IMO jedno i drugie jest wynaturzeniem.

> Założę się że żaden z was nie wchodzi na forum na przykład
        > fizyków jądrowych (nomen omen) albo astronomów, tylko po to żeby stwierdzic że
        > są nienormalni bo dziedziny którymi sie zajmuja są dla przecietnego człowieka
        > obce.

Co innego zainteresowania, co innego zboczenie. Jesli komus patrzenie w teleskop
        bedzie niezbedne zeby orgazm osiagnac - to nazwe go zboczencem.

> od czego mnie matka natura ustrzegła dając mi owszem skłonności
        > homoseksualne ale i większą inteligencję.

ROTFL. Tego sie po prostu nie da skomentowac.

> a po drugie wasz Bóg uczył
        > tolerancji. Ciekawe, że ciagle o tym zapominacie ale jak juz pisałam sądze że
        > to sprawa inteligencji.

"Ktokolwiek obcuje cielesnie z mezczyzna tak jak sie to robi z kobieta, popelnia
        obrzydliwosc. Obaj zostana za to ukarani smiercia - sami na siebie te smierc
        sciagneli" - to wlasnie mowi Bog w Ksiedze Kaplanskiej.
        • Gość: ppp Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 23:17
          > Co innego zainteresowania, co innego zboczenie. Jesli komus patrzenie w
          telesko
          > p
          > bedzie niezbedne zeby orgazm osiagnac - to nazwe go zboczencem.
          >

No okej, ale skąd to zainteresowanie cudzymi orgazmami? To jest dopiero
          wykładnia zboczenia! Odpowiesz, że masz prawo mieć swoje zdanie w tej sprawie,
          a ja powiem, że wystawiasz sobie świadectwo intelektualnego, że użyję Twojego
          określenia, "podczłowieka" oceniając ludzi na podstawie ich preferencji w
          zakresie zachowań seksualnych. Bo nie powinny Cię one ani trochę obchodzić.

Osobną sprawą są prze-emancypowani przedstawiciele środowisk homoseksualistów,
          którzy zachowują się momentami tak, jakby oczekiwali orderów za swoje
          preferencje seksualne. Ponieważ uważam, że to sprawa należąca do
          tych 'intymnych' i prywatnych, więc NIE ŻYCZĘ SOBIE żeby ktoś mnie katował
          manifestacjami swoich preferencji.

Niech obie strony respektują zasadę, że seks jest prywatną sprawą każdego
          człowieka, tzn. 1) nie manifestujemy, że lubimy kochać się tak a tak i z tymi a
          nie z innymi 2) nie włazimy w czyjeś preferencje i nie wyciągamy z nich
          wniosków co do wartości tego kogoś - wtedy powinno być OK.

Fajnie by było, gdyby emocje wokół tematu troche opadło, lobby nienawistnych
          homofobów przestało szczekać, może wtedy uda się wprowadzić do Kodeksu
          Rodzinnego instytucję związków partnerskich. Nie widzę żadnego powodu, żeby
          para jednej płci miałaby być gorzej chroniona przez państwo niż para
          heteroseksualna. Oczywiście nie wchodzi w grę adopcja dzieci - skoro natura
          zmontowała to tak, że dzieci rodzą sie tylko w związkach heteroseksualnych, to
          pewnie coś w tym jest i tak powinno pozostać.
          • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.04, 14:14
            A co sadzis o Wojciechu K. i posuwanych przez niego chorzystach? Masz swoje
            zdanie? Uwazasz, ze jest zboczencem? Jesli tak, to dziwne - bo przed chwila
            twierdziles, ze zachowania seksualne nie powinny nikogo obchodzic.
            • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 14:38
              dr huckenbush- to nazwisko Twojego psychiatry? Wiesz, czytajac Twoje posty az
              sie zycia odechciewa w Polsce. A Wojciech K. jest pedofilem a nie
              homoseksualista, postaraj sie to wbic do swojej pustej i ciasnej glowki.
              Istnieje ogromna roznica miedzy jednym a drugim. I dla wszystkich
              ograniczonych: homoseksualista rodzaju meskiego to GEJ, a rodzaju zenskiego to
              LESBIJKA. Proste prawda? Okreslenia typu "pedal" sa obrazliwe, tak samo
              jak "asfalt". I jest to jak najbardziej porownywalne!! Po raz ostatni mowie
              HOMOSEKSUALIZM NIE JEST ZBOCZENIEM. Kazdy kto tak uwaza jest poprostu
              ograniczony umyslowo. Pozdrawiam.
              • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.04, 21:35
                Dr Huckenbush to hmm... artysta w pewnym sensie.
                Wojciech K. jest pedalem - bo jakies 15 lat temu podczas wyjazdu jakiegos jakas
                matka chorzysty weszla do niego do pokoju i w lozku Kroloppa zastala nagiego
                mezczyzne - wiec chyba jasne, ze Krolopp jest pedalem. A od jednego do drugiego
                droga krotka jak juz wspomnialem. Zauwaz, ze zazwyczaj ofiarami pedofilii sa
                chlopcy - czyli jest scisly zwiazek miedzy pedalem i pedofilem.
                • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 22:32
                  Gratuluje, nikt nigdy nie wypowiedzial takich bzdur, pobiles w tej kwestii
                  nawet Renate Beger (jakies pokrewienstwo?). Jest ogromna roznica miedzy
                  pedofilem a gejem. Pierwsze jest szkodliwa dewiacja a drugie opcja seksualna.
                  Pedofile o sklonnosciach homoseksualnych zdarzaja sie rownie czesto jak o
                  sklonnosciach heteroseksualnych. Porownywanie tych dwoch rzeczy jest bezzasadne
                  i glupie. Analogicznie kazdy heteroseksualista jest pedofilem (lacznie z Toba).
                  Sprawdzales kiedys swoj iloraz inteligencji??
                  • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 11:48
                    Porownywanie nie jest bezzasadne. To, ze czesciej ofiarami pedofili sa chlopcy
                    jest faktem. Srodowisko pedofilskie jest przesiakniete pedalami. Nie wiem z
                    czego to wynika - moze to, ze pedalow jest malo i niejednemu takiemu jest trudno
                    sobie znalezc partnera? W TV czasem ogladam rozne reportaze - o meskich dziwkach
                    np - bardzo czesto sa to 12-14-letni chlopcy.
                    Iloraz inteligencji? Roznie wychodzi w roznych testach, ale waha sie w okolicach
                    140.
                    • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 12:14
                      Moze bylbys tak uprzejmy nie uzywac okreslenia "pedal", sa bardziej
                      cywilizowane okreslenia jak "gej". Ja staram sie nie obrazac ludzi o takich
                      pogladach jak Ty wiec prosze o wzajemnosc.
                      >Nie wiem z
                      > czego to wynika - moze to, ze pedalow jest malo i niejednemu takiemu jest
                      trudn
                      > o
                      > sobie znalezc partnera?
                      Jesli nie wiesz to sie nie wypowiadaj, znam bardzo wielu gejow, zaden nigdy nie
                      narzekal na niedobor potencjalnych partnerow zyciowych. A pedofilie uwazaja za
                      zboczenie, ktore powinno sie tepic. Mowisz ze kazdego geja mozna uwazac za
                      pedofila, czyli analogicznie kazdego heteroseksualiste moge uwazac za:
                      pedofila, gwalciciela, zoofila, nekrofila itp.
                      > W TV czasem ogladam rozne reportaze - o meskich dziwkac
                      > h
                      > np - bardzo czesto sa to 12-14-letni chlopcy.
                      Jest to smutna prawda, jest popyt- jest podaz. Nie swiadczy to jednak o tym ze
                      kazdy gej to pedofil!
                      > Iloraz inteligencji? Roznie wychodzi w roznych testach, ale waha sie w
                      okolicac
                      > h
                      > 140.
                      Z uprzejmosci Ci uwierze, szkoda ze ktos o takim ilorazie inteligencji kieruje
                      sie uprzedzeniami, zycze Ci zebys kiedys obiektywnie spojrzal na zjawisko
                      homoseksualizmu.

• Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 19:39
                        Nie powiedzialem, ze kazdego geja (niech Ci juz bedzie) uwazam za pedofila.
                        Napisalem tylko, ze w tym srodowisku duzo czesciej do zboczen dochodzi - o czym
                        swiadcza statystyki.
                        Przejdz sie kiedys noca przez park Marcinkowskiego (chociaz nie, ty kobieta
                        jestes, wiec nic Ci nie grozi) - taki spacerek moze byc nieprzyjemny ze wzgledu
                        na zaczepki schadzajacych tam sie zboczencow-homoseksualistow. I to co sie tam
                        dzieje to nie jest wytwor mojej wyobrazni, a fakt.
                        • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 22:26
                          Parkiem Marcinkowskiego czesto przechodze, rowniez moi znajomi (mezczyzni),
                          zaden nigdy sie nie skarzyl na zaczepki. Nie wiem ktoredy Ty chodzisz w tym
                          parku, skoro Cie zaczepiaja to musisz chodzic po krzakach... Sceny do ktorych
                          tam dochodzi nie sa bardziej odrazajace niz te, do ktorych dochodzi w toaletach
                          na watpliwej jakosci dyskotekach. Wszystko jest relatywne moj drogi, naucz sie
                          tego- to dosc wazne.
                          • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.04.04, 00:34
                            Nie chodze - ale znam ludzi ktorzy przypadkiem tam poszli kolo 1 w nocy, gazety
                            czytuje.
                            Toalety w dyskotekach? Mozliwe ze tak tam jest - m. in. dlatego na dyskoteki nie
                            chodze.
            • Gość: ppp Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 18:29
              > A co sadzis o Wojciechu K. i posuwanych przez niego chorzystach? Masz swoje
              > zdanie? Uwazasz, ze jest zboczencem? Jesli tak, to dziwne - bo przed chwila
              > twierdziles, ze zachowania seksualne nie powinny nikogo obchodzic.

Dobra, nauczyłem się dzięki Twojemu postowi tyle, że jak się rozmawia z kimś,
              kto z zacietrzewienia jest zdolny do atakowania argumentów drugiej strony
              wszelkimi dostępnymi metodami (a broń Boże nie merytorycznie) to trzeba uważać
              na każde słówko.

No więc wprowadzam poprawkę: nie powinny nikogo interesować cudze praktyki
              seksualne dopóki wszystkie strony uczestniczą w nich świadomie i dobrowolnie.
              Jeśli chodzi o seks z dziećmi (niezależnie od płci), zwierzętami, chorymi
              umysłowo i wszystkimi innymi, którzy mogą nie zdawać sobie sprawy z tego, w co
              dają się wplątać, albo z jakichś obiektywnych względów nie mogą
              odmówić/przeciwdziałać - to oczywiście to _jest_ patologia, która powinna być z
              całą bezwzględnością potępiana i ścigana. Niestety, bardzo często w tym kraju
              nie jest (najwięcej zgwałceń dokonują osoby dobrze znane ofierze, wtedy policja
              mówi, że nie będzie wtrącać się w czyjeś prywatne relacje, a w ogóle to kobieta
              na pewno prowokowała, bo miała na sobie krótką spódniczkę i dała się po
              imprezie zaprosić do niego na kawę - "przecież wiedziała po co tam idzie" ;->).
              Sprawa Krollopa też jest gówniana przez tych, k*rwa kochających rodziców,
              którzy czując z pewnością co się dzieje, wysyłali dalej swoje dzieci do
              pieprzonego pedofila, coby mogły 'karierę robić', 'na tournee na Zachod
              pojechac' itd.

Ale nic Ci do praktyk dwóch (albo więcej) pań czy dwóch (albo więcej) panów,
              którzy nie robiąc nikomu krzywdy, dobrowolnie, świadomie, z miłości albo chuci,
              w zaciszu własnej sypialni, nie manifestując swojej seksualności całemu światu
              mogą sobie w tej sypialni robić, co im się podoba. Howgh.

Spróbuj teraz podjąć _rzeczową_ polemikę z moimi argumentami. Jeszcze coś Ci
              przychodzi do głowy?

pozdrawiam,
              • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.04, 21:40
                Gość portalu: ppp napisał(a):
                > No więc wprowadzam poprawkę: nie powinny nikogo interesować cudze praktyki
                > seksualne dopóki wszystkie strony uczestniczą w nich świadomie i dobrowolnie.
                > Jeśli chodzi o seks z dziećmi (niezależnie od płci), zwierzętami, chorymi
                > umysłowo i wszystkimi innymi, którzy mogą nie zdawać sobie sprawy z tego, w co
                > dają się wplątać, albo z jakichś obiektywnych względów nie mogą
                > odmówić/przeciwdziałać - to oczywiście to _jest_ patologia, która powinna być z
                >
                > całą bezwzględnością potępiana i ścigana.

Ale jakbys nie widzial - czesto dzieci same tego chca! Czasem nie przeszkadzaja
                im podchody osoby starszej o 30 lat, czasem same je prowokuja - ale nadal taki
                zwiazek uwazamy za patologie. Cale szczescie, ze (chyba) w wiekszosci przypadkow
                ochota wystepuje tylko po jednej stronie.
                • Gość: ppp Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 12:42
                  > Ale jakbys nie widzial - czesto dzieci same tego chca! Czasem nie
                  przeszkadzaja
                  > im podchody osoby starszej o 30 lat, czasem same je prowokuja - ale nadal taki
                  > zwiazek uwazamy za patologie. Cale szczescie, ze (chyba) w wiekszosci
                  przypadko
                  > w
                  > ochota wystepuje tylko po jednej stronie.

Dlatego pisałem m.in. o tym, że wszystko jest OK dopóki obie strony są
                  _świadome_ tego co robią. Uznajmy (tak jak robi to prawodawca w Polsce), że
                  dzieciom poniżej 15 roku życia raczej tylko się wydaje, że wiedzą co robią w
                  tym zakresie. Dzieciak w tym wieku rozumie bardzo niewiele z tego, co oznacza
                  przespać się z kimś i - jak sądzę - może się nieświadomie nieźle "psychicznie"
                  pokaleczyć. Dlatego prawo i otoczenie powinny chronić dzieci przed
                  wykorzystywaniem.
        • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 17:20
          Zalecam przejscie sie do kosciola chociaz nie wiem co wam to da ale macie tak
          lby pozapychane kosciolem ze to sie w pale nie miesci wiecej takich co ksiezy
          sluchaja sami ksieza nie sa swieci wszedzie tylko wyzysk i nie patrza na to ze
          komus zle sie dzieje wazne zeby im sie dobrze wiodlo
          • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.04, 00:56
            Jak cos piszesz to pisz tak, zeby Cie ludzie rozumieli. W jezyku polskim
            wskazane jest korzystanie ze znakow interpunkcyjnych i wielkich liter na
            poczatku zdania.
            • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:48
              Znalazł sie poliglota. No dla takiej ciemnoty jak ty cieżko jest zrozumieć co
              napisałem bo nie wiem czy wogle umiesz czytaĆ
              • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.04.04, 22:38
                Poliglota nijak nie pasuje do naszej dyskusji. Moze warto do slownika zajrzec
                zanim uzyjesz trudnego dla siebie slowa?
                • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 18:17
                  Moze dla ciebie to slowo jest trudne do zrozumienia a po drugie co ma pierni do
                  wiatraka z toba nie idzie rozmawiac normalnie bo normalny nie jestes, nie byles
                  i nie bedziesz:P
                  • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 01:07
                    Co ma piernik do wiatraka? Ano to, ze podczas dyskusji uzywasz slow ktorych nie
                    rozumiesz i myslisz ze beda pasowaly i ze na yntelygenta wyjdziesz - mylisz sie,
                    nie po raz pierwszy w tym watku zreszta.
                    • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 21:15
                      myslisz ze jak masz dr na poczatku nazy to pozarles wszystkie rozumy, mylisz sie
                      • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.05.04, 22:43
                        Nie mysle ze pozarlem wszystkie rozumy, gdybys byl ciut starszy/obracal sie lub
                        znal ludzi ze specyficznych kregow, wiedzialbys co nick oznacza. "Dr" z
                        wyksztalceniem nie ma zadnego powiazania - jeszcze.
                        • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 09:32
                          nie mam na razie problemow z rozpoznawaniem przedrostkow i zadaje sie z duzo
                          starszym towazystwem i wystarczajaco duzo wiem na rozne tematy.
        • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:52
          O matko księżulek sie znalazł, moze nam jeszcze nowy testament podyktuj
          przepiszemy sobie
    • Gość: Lidka Przeciez Krakow to takie "inteligientne" miasto... IP: *.cybernet.ch 23.04.04, 19:25
      hi, hi...
    • Gość: Uciskana mniejszos Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.client.comcast.net 23.04.04, 20:30
      > Jako iz wiekszosc spoeczenstwa nie akceptuje homoseksualizmu, mozna
      stwierdzic > iz jest to odmienna kultura i takze na tym polega. Nie uwazam ich
      za lepszych > ani gorszych.
      Mamusia moja i ja tez do tego sie dolaczamy. Nasza milosc wzajemna to odmienna
      kultura i nie powinno sie nas uwazac za lepszych lub gorszych - zadamy
      akceptacji i rownouprawnienia w pracy!

homoseksualizm nie jest zboczeniem, jest tylko inna opcja zachowan
      > seksualnych.
      Tez tak uwazamy - nasza milosc nie jest zboczeniem jest tylko inna opcja
      zachowan seksualnych!
      > tu o rownouprawnienie, ktore homoseksualistom sie nalezy.
      Nam tez tak jak homoseksualistom rownosc sie nalezy -walczmy z dyskryminacja!

Uciskana mniejszosc
    • studus Re: Dni kultury gejowskiej 23.04.04, 20:32
      witam,
      żenujace, że podobnie jak cala Polska i nasza kultura sie dzieli!
      żenujace, że dzielimy ludzi na lepszych czy gorszych pod wzgledem orientacji
      seksualnej,
      żenujące, że homoseksualisci nie sa akceptowani ani tolerowani w Polsce przez
      wieksza czesc "katolickiego" spoleczenstwa.
      żenujące, że stwarzamy pozory europejskiego narodu.
      • Gość: ! Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:23
        w pewnych sprawach jestem nietolerancyjny i jest mi z tym dobrze ! Mało tego ,
        ja nie chcę być tolelerancyjny i wkurza mnie głupia moda na nadmierną
        tolerancję.
        Tolerancja musi mieć i zawsze ma swoje granice.
        Ja nie toleruję pederastwa!
        • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 23:17
          Brawo! Nagrode mu!
      • Gość: ! Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:28
        jak ładnie to się teraz mówi gej, niestety zniewieściało społeczeństwo,
        kiedyś był to pederasta , pedał , albo zwykła ciota!
        Kto by pomyślał , że bycie ciotą może być kiedyś modne, i że pedały będą
        ciągnąć kasę ze środków budżetowych przeznaczonych na kulturę!
        • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.04.04, 23:19
          Brawo! Nagrode mu!!!
        • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 15:12
          Nawet tego nie skomentuje bo to znacznie ponizej mojego poziomu intelektualnego.
      • Gość: ! Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:29
        Studus jeśli rozumiesz europę jako tolerancję dla pederastów , to źle rozumiesz!
        • Gość: Uciskana mniejszos Uciskana mniejszosc IP: *.chcgilgm.covad.net 24.04.04, 20:43
          A dlaczego nas nikt nie rozumie i nie popiera tak jak popierani są
          homoseksualiści?
          Przeciez tez nie krzywdzimy nasza miloscia dwojga doroslych, kochajacych sie
          ludzi.
          Moja Mamusia i ja bardzo sie kochamy i nikomu nie przeszkadzamy tym co robimy w
          naszej sypialni. Do czasu jak byl z nami Tatuś to czulismy sie niewyraznie ale
          teraz gdy go juz z nami nie ma to nasza milosc nikomu nie szkodzi.
          I tak jak homoseksualisci wolamy - kazdy ma prawo do milosci! Jestesmy
          doroslymi ludzmi i nikomu nic do naszej milosci - mojej do Mamusi i Mamusi do
          mnie!
          Czesto nasza milosc jest potepiana - taka jak milosc u homoseksualistow - ale
          co to dla nas gdy my sie kochamy.
          Milosc wszystko zwycieza.
          Zadamy ruwnouprawnienie - tak jak i homoseksualisci - w pracy! Nie chemy
          dyskryminacji!

"teze Oscara
          > Wilde'a, ze najtrudniejsza rzecza jest po prostu zyc ,wiekszosc i jak widac
          ty > rowniez- tylko wegetuje....mentalnie."
          My nie chemy tylko wegetowac - chcemy zyc pelnia zycia - dlaczego odmawia sie
          nam tego tak jak i innym, ktorzy takze sie kochaja!

Uciskana mniejszosc
    • Gość: Delmar Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 20:48
      Jako osoba homoseksualna uważam osobiście, że dni kultury gejowskiej to jakiś
      poroniny pomysł!! Niby czemu ma to służyc?? Homoseksualizm to nie kultura a
      orientacja seksualna... Geje i lesbijki słuchają tej samej muzyki co ludzie
      heteroseksualni, oglądają te same filmy, mieszkaja w tych samych miastach, ucza
      sie w tych samych szkołach, wychowywani są w taki sam sposób jak kazdy i licza
      sie dla nich te same wartości co dla pozostałych ludzi... Takze nie widze tu
      róznic w kulturze... Nie uwazam ze róznie sie czymkolwiek od moich
      heteroseksualnych znajomych,przyjacioł czy krewnych ... To kogo kocham, z kim
      chce isc przez zycie i z kim śpie w nocy to moja prywatna sprawa ... Nie zalezy
      mi az tak bardzo by ktos mi zupełnie obcy to tolerował... Marzy mi sie tylko
      to... by taki ktos zanim wybuchnie śmiechem na ulicy widzac dwie zakochane w
      sobie kobiety czy facetów zastanowił sie z czego tak głupio sie śmieje... i
      żeby Ci których ja nie obrażam , nie obrazali tez mnie... JESLI NIE TOLERUJESZ
      GEJÓW -NIE MUSISZ SIE ZE MNA PRZYJAZNIC, MÓWIC MI CZESC NA ULICY,NIE MUSISZ SIE
      ZMUSZAC DO ZROZUMIENIA MOJEJ OSOBY...POPROSTU PRZEJDŹ OBOJETNIE ,JAK JA
      PRZECHODZE OBOK CIEBIE...NIE SMIEJ SIE, NIE OBRAZAJ...DAJ MI SPOKÓJ...WTEDY
      BEDZIE OK! Bo nietolerancja to nie to samo co nienawisc do kogos!!!!!!
      • Gość: Ego Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 21:41
        Masz rację nietolerancja to nie to samo co nienawiść. Nietolerancja jest
        głupotą, nienawiść chorobą. Tak samo chorą sprawą jest homoseksualizm, bo jest
        wbrew naturze pod każdym względem. Mimo takiego mojego poglądu, żadnym gejem
        czy lesbijką nie gardzę i podałbym im rękę, powiedział cześć i pomógł gdyby
        trzeba! W homoseksualistach też widzę człowieka!
        • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.04, 21:44
          Nietolerancja nie jest glupota, a postawa zyciowa.
          Wkur*** mnie najbardziej ta dzisiejsza moda na tolerancje. Ze kazdy ma kazdego
          kochac, uwielbiac itp. Jak komus Zydzi przeszkadzaja - ma pelne prawo to glosno
          powiedziec. To jest wolnosc pogladow.
          • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 22:40
            Jako ciekawostke powiedz kogo jeszcze nienawidzisz/nie tolerujesz? Ciekawe czy
            poza Toba istnieje jeszcze taka osoba?...juz wiemy ze homoseksualisci sa "be" i
            zydzi tez, kto jeszcze zasluguje na potepienie wg. Ciebie?
            • Gość: Babiarz Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:08
              Nikt nie mówi o potępianiu homoseksulaistów! Tylko pederaści chcą, by otoczenie
              akceptowało ich nienormalne zachowanie. To jest przecież niezgodne z naturą w
              każdym calu! Ja na przykład podam rękę gejowi i chętnie mu pomogę, ja go nie
              oceniam, tylko wskazuję właściwą drogę.
              • Gość: mr Lola Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:20
                Wskazywac komus wlasciwa droge powinny osoby z najblizszego otoczenie danej
                osoby chyba ze ta osoba nie chce zeby jej pomagac bo mozliwe ze sama wie czego
                chce w zyciu i nikt nie ma prawa dyktowac mu co ma robic
            • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 11:52
              Zydzi sluszyli tu tylko jako przyklad - ale owszem, denerwuja mnie - przede
              wszystkim ze wzgledu na swoje zachowanie i stosunek do Arabow i Palestynczykow.
              Z rezerwa patrze tez na dalekowschodnie pseudocywilizacje. O zoltkach trudno mi
              sie w jednoznaczny sposob wyrazic, gdyz do nich jakas cywilizacja dochodzi i
              jest szansa, ze zrozumieja ze zycie ludzkie jest bezcenne i beda z nich jeszcze
              ludzie. Ale jeszcze kilkadziesiat lat temu rozni
              Chinczycy/Koreanczycy/Wietnamczycy to byli ludzie, za ktorych ludzkosc powinna
              sie wstydzic. Na szczescie sie to zmienia i oby tak dalej.
              Poza tym nie toleruje wszelkiej masci lysych debili w zlotych lancuchach ktorzy
              laza po ulicach, niszcza mienie publiczne i okradaja slabszych.
              • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 12:26
                Ok, no to mamy : zydzi, "pedaly", "zoltki", "lysi debile". Tylko Ty wiesz jaka
                droga powinna isc cywilizacja! Prosze oswiec nas- ludkow, badz naszym
                zbawicielem! <lol> huckenbush i Babiarz, uratujcie swiat! Babiarz
                wskaze "wlasciwa droge" a Ty zabierzesz sie za wprowadzenie teorii w czyn.
                Wiesz nasuwa mi sie pewna analogia do Hitlera...on tez mial swoje teorie.
                Krotko i zwiezle- PARANOJA! Kierujesz sie tylko i wylacznie uprzedzeniami a
                probujesz je popierac pseudointelektualnymi wywodami. Az mi Cie zal.
                • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 19:42
                  Nie uwazam, ze moja koncepcja cywilizacji jest jedyna sluszna - ale uwazam, ze w
                  wielu kwestiach trudno sie z nia nie zgodzic.
                  Nie popieram niczego pseudointelektualnymi wywodami - opieram sie na faktach,
                  naturze czlowieka, zwierzat itp.
          • conena nie toleruję nietolerancji... 24.04.04, 22:56
            kto mi przedstawi logiczne argumenty dlaczego homoseksualizm jest zły?
            na razie ich tu nie znalazłam, są za to przepełnione niezrozumiałą dla mnie
            negacją wypowiedzi niepoparte rozsądnymi ARGUMENTAMI. domyślam się dlaczego tak
            jest. jedeynymi bowiem "argumentami" antyhomo są ich uprzedzenia i fakt, że
            wychowali się w ciemnogrodzie. współczuje wam ograniczonego postrzegania
            świata. nie przyszło wam do głowy, że od ludzi, którzy sie od was różnią
            możecie się czegoś ciekawego dowiedzieć lub nauczyć? nie, bo wy wszystko
            sprowadzacie do prymitywnych seksualnych podtekstów. może was to podnieca?
            nieznacie jakiegoś zjawiska i napawa was ono lękiem, to reakcja podobna do
            reakcji ludów pierwotnych.
            mam nadzieję, że kiedyś się skończy ta nagonka na homoseksualnych, żydów,
            murzynów i wszystkich wyróżniających się z szarego tłumu i ludzie będą mogli
            żyć normalnie. nie ma mody na tolerancję. tolerancja to nie jest uwielbianie i
            kochanie wszystkich jak leci. tolerancja to przyzwolenie na bycie tym kim się
            czujemy. dlaczego więc komuś kto woli własna płeć zakazywać tego????? jeżeli
            nie robi nikomu krzywdy to jest prywatny wybór i nie wolno tego oceniać. jeżeli
            spotykaja się dwaj dorośli geje , i pójście do łóżka jest ich świadomym i
            dobrowolnym wyborem to jest to ich decyzja i ich wybór i nie należy tego
            krytykować.
            • Gość: Adwersarz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:02
              • conena [...] 24.04.04, 23:14
                • conena pierwszy raz mi wykasowali posta:) 28.04.04, 22:08
                  hehe:)
                  • Gość: dr huckenbush Re: pierwszy raz mi wykasowali posta:) IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.04, 23:50
                    Mi tego poprzedniego szkoda - jak pierwszy raz go czytalem to z fotela malo nie
                    spadlem i chcialem go sobie zapisac - no, trzeba bylo od razu :(
            • Gość: dr huckenbush Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 11:57
              Po pierwsze, homoseksualizm jest NIEZGODNY Z NATURA. Tego nie mozesz zanegowac -
              bowiem gdyby byl zgodny z natura, to pedaly/lesbijki mieliby mozliwosci
              samodzielnego rozmnazania sie. Jest to wiec wynaturzenie, skazane na zaglade
              gdyz nie ma zdolnosci prokreacyjnych!
              Krzywde moze wyrzadzic bardzo latwo. Niestety, zyjemy w dobie AIDS i jakby nie
              patrzec, naczesciej obecnie (w naszych warunkach) choroba ta przenosi sie wsrod
              pedalow.
              A krytykuje przede wszystkim ich dazenia do tego, by traktowac ich jak normalna
              rodzine, zezwolic na sluby i adopcje dzieci - toz to przeciez jest chore!!!
              • Gość: mr Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 12:31
                Najwieksza zachorowalnosc na HIV/AIDS juz od dawna notuje sie wsrod
                heteroseksualistow. Oto nastepna wyimaginowana teoria.
                • Gość: dr huckenbush Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 19:45
                  Wsrod hetero tendencja spadkowa. Kiedys owszem - glowna przyczyna
                  rozprzestrzeniania sie wirusa HIV byli narkomani. Wsrod wielu mlodych i starych
                  osob w pewnym momencie heroina stawala sie wazniejsza niz wlasne zycie.
                  Rozwijamy sie - ta dziedzina rowniez. Dzis coraz mniej osob daje sobie w zyle -
                  sa inne sposoby zazywania srodkow odurzajacych by miec odpowiedniego kopa.
                  Heteroseksualni rowniez w Afryce - ale tam to jest kwestia zupelnego braku
                  higieny, biedy itp - no jakby nie patrzec sa to panstwa trzeciego swiata ktorym
                  nawet di takiej malej Polski daleko. AFAIK w srodowisku europejskim,
                  polnocnoamerykanskim obecnie duzy wplyw na rozprzestrzenianie sie wirusa HIV
                  maja geje. Zreszta jesli masz jakies pojecie o anatomii to powinnas wiedziec czemu.
              • conena Re: nie toleruję nietolerancji... 25.04.04, 16:52
                Gość portalu: dr huckenbush napisał(a):

> Po pierwsze, homoseksualizm jest NIEZGODNY Z NATURA. Tego nie mozesz
                zanegowac
                nie do końca. a co powiesz na przykłady homoseksualizmu wśród zwierząt?

> -
                > bowiem gdyby byl zgodny z natura, to pedaly/lesbijki mieliby mozliwosci
                > samodzielnego rozmnazania sie. Jest to wiec wynaturzenie, skazane na zaglade
                > gdyz nie ma zdolnosci prokreacyjnych!
                też do końca nie mogę się zgodzić, bo w takim razie co zrobić z ludźmi
                (obojętne jakiej są orientacji) którzy są bezpłodni? oni też są pozbawieni
                zdolności prokreacyjnych.

> Krzywde moze wyrzadzic bardzo latwo. Niestety, zyjemy w dobie AIDS i jakby nie
                > patrzec, naczesciej obecnie (w naszych warunkach) choroba ta przenosi sie
                wsrod
                > pedalow.
                "pedał" może przenieść aids na drugiego "pedała". wyjątkowe są sytuacje gdzie
                dochodzi do kontaktu heteryka z krwią homoseksualisty. jak definicja "pedała"
                wskazuje to drogą płciową jest on w stanie zarazić tylko i wyłącznie
                drugiego "pedała". aż tak wzruszasz sie ich losem? z twojego punktu widzenia to
                przecież lepiej - pozarażaja sie nawzajem i luz... tylko skąd tylu zarażonych
                heteroseksualnych?

> A krytykuje przede wszystkim ich dazenia do tego, by traktowac ich jak
                normalna
                > rodzine, zezwolic na sluby i adopcje dzieci - toz to przeciez jest chore!!!
                rodzice którzy są alkoholikami albo narkomanami albo zabójcami albo złodziejami
                albo biją dzieci są za to zupełnie normalni. poza tym wątek nie dotyczy ich
                dążeń do ślubów itp. tylko PARADY GEJOWSKIEJ:)
                • Gość: dr huckenbush Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 19:54
                  conena napisała:

> nie do końca. a co powiesz na przykłady homoseksualizmu wśród zwierząt?
                  >

Wystepuje on zdecydowanie rzadziej niz wsrod ludzi - i raczej jako blad/choroba
                  genetyczna. Dla mnie to podobnie jak np zespol Turnera lub zespol Klinefertera
                  (nie wiem czy druga nazwe dobrze napisalem) - czasem sie tacy rodza, niby
                  zachowuja sie jak normalni ludzie - ale sa chorzy i ich dalsze przetrwanie jest
                  niemozliwe.

> też do końca nie mogę się zgodzić, bo w takim razie co zrobić z ludźmi
                  > (obojętne jakiej są orientacji) którzy są bezpłodni? oni też są pozbawieni
                  > zdolności prokreacyjnych.
                  >

Podobnie jak w przypadku homoseksualistow - jest to pewnego rodzaju
                  wynaturzenie, choroba.

> "pedał" może przenieść aids na drugiego "pedała". wyjątkowe są sytuacje gdzie
                  > dochodzi do kontaktu heteryka z krwią homoseksualisty. jak definicja "pedała"
                  > wskazuje to drogą płciową jest on w stanie zarazić tylko i wyłącznie
                  > drugiego "pedała". aż tak wzruszasz sie ich losem? z twojego punktu widzenia to
                  >
                  > przecież lepiej - pozarażaja sie nawzajem i luz... tylko skąd tylu zarażonych
                  > heteroseksualnych?

Po pierwsze - w trosce o kogos kto np udziela im pierwszej pomocy. Po drugie -
                  zarazenia wsrod hetero biora sie rowniez z a) kompocik - ale to dawno temu, b)
                  czesto gej nie jest w 100% homoseksualny - zdarza mu sie seks z osoba odmiennej
                  plci. Wsrod par hetero seks analny zajmuje dosc odlegle miejsce na liscie
                  urozmaicen zabaw w lozku, wiec moim zdaniem w niewielkim tylko stopniu hetero
                  sami sobie HIV roznosza.

> rodzice którzy są alkoholikami albo narkomanami albo zabójcami albo złodziejami
                  >
                  > albo biją dzieci są za to zupełnie normalni.

Jak porownujesz zdrowy zwiazek homo to porownuj go do zdrowego zwiazku hetero -
                  a nie do patologicznej rodziny.

> dążeń do ślubów itp. tylko PARADY GEJOWSKIEJ:)
                  >

Ktora jest bez sensu - juz kilkanascie rayz padlo pytanie - czym sie ich kultura
                  rozni od naszej, ze chca ja eksponowac? Z jednej strony chca byc traktowani na
                  rowni z nami, z drugiej zas pragna pokazywac, ze sa inni - nic dziwnego wowczas,
                  ze spoleczenstwo czegos takiego nie akceptuje.
                  • conena Re: nie toleruję nietolerancji... 28.04.04, 22:21

> Wystepuje on zdecydowanie rzadziej niz wsrod ludzi - i raczej jako
                    blad/choroba
                    > genetyczna. Dla mnie to podobnie jak np zespol Turnera lub zespol Klinefertera
                    > (nie wiem czy druga nazwe dobrze napisalem) - czasem sie tacy rodza, niby
                    > zachowuja sie jak normalni ludzie - ale sa chorzy i ich dalsze przetrwanie
                    jest
                    > niemozliwe.
                    przecież homoseksualizm nie jest chorobą! bez przesadyzmu....

>

> Podobnie jak w przypadku homoseksualistow - jest to pewnego rodzaju
                    > wynaturzenie, choroba.

> Po pierwsze - w trosce o kogos kto np udziela im pierwszej pomocy.
                    ten ktoś świadomie wybrał zawód polegający na niesieniu pomocy m.in. chorym na
                    aids. jest to jego ryzyko zawodowe i powinien się z tym liczyć.

Po drugie -
                    > zarazenia wsrod hetero biora sie rowniez z a) kompocik - ale to dawno temu, b)
                    > czesto gej nie jest w 100% homoseksualny - zdarza mu sie seks z osoba
                    odmiennej
                    > plci. Wsrod par hetero seks analny zajmuje dosc odlegle miejsce na liscie
                    > urozmaicen zabaw w lozku, wiec moim zdaniem w niewielkim tylko stopniu hetero
                    > sami sobie HIV roznosza.
                    hiv roznosi się poprzez seks analny??? przez inny nie?

>
                    > Jak porownujesz zdrowy zwiazek homo to porownuj go do zdrowego zwiazku
                    hetero -
                    > a nie do patologicznej rodziny.
                    a czy wiadomo coś o losach dzieci adoptowanych przez pary homosex? nie, bo do
                    tej pory jest to niemożliwe. powiem szczerze, że nie mam zdania w tej kwestii,
                    ani zwolennicy ani przeciwnicy nie potrafią mnie przekonać. zbyt trudny problem
                    na polemike forumową. ale dlaczego nie dać im chociażby szansy?

> > dążeń do ślubów itp. tylko PARADY GEJOWSKIEJ:)
                    > >
                    >
                    > Ktora jest bez sensu - juz kilkanascie rayz padlo pytanie - czym sie ich
                    kultur
                    > a
                    > rozni od naszej, ze chca ja eksponowac? Z jednej strony chca byc traktowani na
                    > rowni z nami, z drugiej zas pragna pokazywac, ze sa inni - nic dziwnego
                    wowczas
                    > ,
                    > ze spoleczenstwo czegos takiego nie akceptuje.
                    tu jest sedno problemu:) społeczeństwo "czegoś takiego" nie akceptuje. tak jak
                    nie akceptuje dzieci chorych na zespół downa, murzynów, żydów itd., którzy z
                    jednej strony chcą być traktowani na równi z "nami" (czyli kim? pokaż mi kogoś
                    do końca normalnego, zwykłego, tworzącego szary tłum) bo pragną tej cholernej
                    akceptacji i normalnego życia. ale do końca im się pewnie to "nasze"
                    towarzystwo nie podoba, więc podkreslają swoją indywidualność. to działa na
                    zasadzie "należę do waszej grupy, ale pamiętajcie, że to JA jeden jedyny i
                    niepowtarzalny". mnie to nie dziwi i nie szokuje. nie obraża też moich WC:)
                    • Gość: dr huckenbush Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.04, 23:40
                      conena napisała:
                      > przecież homoseksualizm nie jest chorobą! bez przesadyzmu....
                      >

Przez lata wlasnie tak uwazano - 20 lat temu usunieto z listy chorob...

> ten ktoś świadomie wybrał zawód polegający na niesieniu pomocy m.in. chorym na
                      > aids. jest to jego ryzyko zawodowe i powinien się z tym liczyć.

Tak, zwlaszcza jak jade ulica i widze wypadek - to pomagam 1) bo czuje ze musze,
                      2) bo za nieudzielenie pomocy 2-5 lat wiezienia.
                      Wiec nie kazdy z wlasnej woli pomaga. A czesto wrecz odwrotnie - ludzie nie
                      pomagaja wlasnie ze strachu.

> hiv roznosi się poprzez seks analny??? przez inny nie?
                      >

Przez analny duuuuzo latwiej - sama sperma nawet jak z wirusem grozna nie jest,
                      poki nie dostanie sie do organizmu drugiej osoby - np poprzez krew (niewielka
                      rana). No a wiadomo, ze im dziurka mniejsza tym o drobna rane latwiej.

> a czy wiadomo coś o losach dzieci adoptowanych przez pary homosex?

Pamietaj o jednym - dziecko jest skomplikowane i do prawidlowego rozwoju
                      psychicznego/emocjonalnego NIEZBEDNI sa OJCIEC i MATKA.
                      • conena Re: nie toleruję nietolerancji... 30.04.04, 10:21
                        1. a jeszcze wcześniej palono na stosie czarownice:) ludzie wierzą w różne
                        dziwne rzeczy, ale z czasem to mija na szczęście. medycyna jest zaawansowana,
                        co by nie mówić o niej, więc wydaje mi się, że jeśli medycy skreślili coś z
                        listy chorób to trzeba im wierzyć.

2. nie pomagają ze strachu - zgadzam się, ale nie zawsze jest to strach przed
                        aids. zgadzam się, że nigdy nie wiadomo komu pomagasz na ulicy, ale z drugiej
                        strony, nawet przy poważnym wypadku nie babrzesz się w krwi poszkodowanego a
                        tym bardziej nie uprawiasz z nim seksu analnego.

3. no, to mówię, że o kwestii adopcji się nie wypowiadam:)

udanego weekendu życzę:)
                        • Gość: dr huckenbush Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 20:57
                          conena napisała:
                          > 2. nie pomagają ze strachu - zgadzam się, ale nie zawsze jest to strach przed
                          > aids. zgadzam się, że nigdy nie wiadomo komu pomagasz na ulicy, ale z drugiej
                          > strony, nawet przy poważnym wypadku nie babrzesz się w krwi poszkodowanego a
                          > tym bardziej nie uprawiasz z nim seksu analnego.

No, jesli jest powazny wypadek i ktos krwawi, to mozna sie latwo zarazic i bez
                          seksu analnego :P

> udanego weekendu życzę:)

Bywaly lepsze ;)
                          • conena Re: nie toleruję nietolerancji... 02.05.04, 21:17
                            nie pozostaje nam nic innego, jak prosić los, żebyśmy nie spotkali na drodze
                            żadnego poważnego wypadku. poza tym, są różne szkoły, jedna z nich mówi, żeby
                            takiego poszkodowanego nie ruszać, bo niewprawną ręką można mu więcej
                            zaszkodzić niż pomóc. odchodzimy jednak od meritum. słyszałam, że i tak tą całą
                            paradę odwołali, więc nie ma o co kopii kruszyć. przeciwnicy powinni być
                            zadowoleni, a mi jest to, prawdę mówiąc obojętne:)
                            • Gość: dr huckenbush Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.05.04, 22:32
                              Lepiej nie ruszac ofiary? 2 do 5 lat za takie cos przewiduje kk. Za zle
                              udzielenie pomocy - nie ma nic. Za nieudzielenie - mozna do pierdla trafic.
                              • conena Re: nie toleruję nietolerancji... 03.05.04, 14:17
                                to wolisz ruszyć i uszkodzić dożywotnio komuś kręgosłup? ja wolę dzwonić po
                                fachowców i ewentualnie odpowiadać za "niedotykanie". za złe udzielenie pomocy
                                zostaje ci potem tylko film we własnej głowie z cyklu co by było gdyby.
                                • Gość: dr huckenbush Re: nie toleruję nietolerancji... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.05.04, 22:44
                                  conena napisała:

> to wolisz ruszyć i uszkodzić dożywotnio komuś kręgosłup? ja wolę dzwonić po
                                  > fachowców i ewentualnie odpowiadać za "niedotykanie". za złe udzielenie pomocy
                                  > zostaje ci potem tylko film we własnej głowie z cyklu co by było gdyby.

Jak chodzilem do LO, jak mialem kurs prawa jazdy itp to pokazywali zawsze taka
                                  plansze z naglowkiem "masz tylko 4 minuty na uratowanie zycia". Karetka w takim
                                  czasie nie zdarzy dojechac...
        • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 22:37
          Normalnie jak grochem o sciane. Homoseksualizm jest tak naturalny jak naturalne
          jest oddychanie. Wystepuje w naturze, i jest jego czescia.
          • Gość: Adwersarz Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:05
            Następny debil! Co w homoseksualizmie jest naturalnego? Może jedynie
            obrzydzenie! Żaden normalny facet nie może pogardzić pięknę kobietą dla
            jakiegokolwiek innego faceta! To jest naturalne!
            • conena adwresarzu, 24.04.04, 23:24
              normalne wśród DOROSŁYCH ludzi jest to, że potrafią oni ze sobą rozmawiać nie
              obrzucając sie wyzwiskami. inteligentni ludzie potrafia przedstawić spokojnie i
              rzeczowo swoje poglądy nie obrażając przy tym nikogo. jeżeli taka forma
              dyskusji jest ci obca to niestety nie będę marnowac swojego czasu na polemikę z
              tobą.
            • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 23:48
              Tobie juz nic nie pomoze...chociaz moze...zacznij od EDUKACJI!
          • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.04.04, 12:00
            Nie, nie jest zgodne z natura. To co jest zgodne z natura ma zdolnosc do
            przetrwania - do prokreacji, wydania potomstwa. Geje/lesbijki nie maja tej
            mozliwosci.
            • conena Re: Dni kultury gejowskiej 28.04.04, 22:07

> Nie, nie jest zgodne z natura. To co jest zgodne z natura ma zdolnosc do
              > przetrwania - do prokreacji, wydania potomstwa. Geje/lesbijki nie maja tej
              > mozliwosci.
              ale gej/lesbijka zostali stworzeni przez naturę. jak dzieło natury może być z
              nia sprzeczne?
              • Gość: dr huckenbush Re: Dni kultury gejowskiej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.04, 23:42
                To sie nazywa choroba. Tak jest np z osobami z zespolem Turnera - stworzyla je
                natura, ale sa chore i nie maja mozliwosci zycia w zgodzie z natura; nie
                zrealizuja tez podstawowego zadania jakie im natura przydzielila - PROKREACJA.
                • conena hmmm.... 30.04.04, 10:12
                  jeśli podstawowym celem istnienia jest prokreacja to idę sobie strzelić w łeb.
                  wiesz, jakoś na razie mi się do przedłużania gatunku nie spieszy, czy to
                  znaczy, że jestem sprzeczna z naturą?
                  • Gość: dr huckenbush Re: hmmm.... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 30.04.04, 11:52
                    Przyjdzie czas, ze o tym pomyslisz - jednym to do glowy przychodzi jak maja 20
                    lat, innym jak 30, a innym jeszcze pozniej.
                    • conena Re: hmmm.... 02.05.04, 21:18
                      wysnuwam wniosek, że nie uznajesz zmnie za niezgodną z naturą, ciszy mnie to:)
    • Gość: Uciskana mniejszos Conena - DZIEKUJE ZA POPARCIE IP: *.chcgilgm.covad.net 24.04.04, 23:22
      Autor: conena napisal
      --------------------------------------------------------------------------------
      kto mi przedstawi logiczne argumenty dlaczego homoseksualizm jest zły?
      na razie ich tu nie znalazłam, są za to przepełnione niezrozumiałą dla mnie
      negacją wypowiedzi niepoparte rozsądnymi ARGUMENTAMI. domyślam się dlaczego tak
      jest. jedeynymi bowiem "argumentami" antyhomo są ich uprzedzenia i fakt, że
      wychowali się w ciemnogrodzie. współczuje wam ograniczonego postrzegania
      możecie się czegoś ciekawego dowiedzieć lub nauczyć? nie, bo wy wszystko
      sprowadzacie do prymitywnych seksualnych podtekstów. może was to podnieca?
      nieznacie jakiegoś zjawiska i napawa was ono lękiem, to reakcja podobna do
      reakcji ludów pierwotnych.
      mam nadzieję, że kiedyś się skończy ta nagonka na homoseksualnych, żydów,
      murzynów i wszystkich wyróżniających się z szarego tłumu i ludzie będą mogli
      żyć normalnie. nie ma mody na tolerancję. tolerancja to nie jest uwielbianie i
      kochanie wszystkich jak leci. tolerancja to przyzwolenie na bycie tym kim się
      czujemy. dlaczego więc komuś kto woli własna płeć zakazywać tego????? jeżeli
      nie robi nikomu krzywdy to jest prywatny wybór i nie wolno tego oceniać. jeżeli
      spotykaja się dwaj dorośli geje , i pójście do łóżka jest ich świadomym i
      dobrowolnym wyborem to jest to ich decyzja i ich wybór i nie należy tego
      krytykować.
      DZIEKUJE ZA POPARCIE!!!!!
      Piszesz: współczuje wam ograniczonego postrzegania
      możecie się czegoś ciekawego dowiedzieć lub nauczyć?
      ---------------------
      Masz racje to jest bardzo ciekawe i wielu od nas moglo by sie nauczyc od nas
      tolerancji i szerokiego postrzegania problemow ludzi ktorzy sie kochaja!

wszystko sprowadzacie do prymitywnych seksualnych podtekstów. może was to
      podnieca? nieznacie jakiegoś zjawiska i napawa was ono lękiem, to reakcja
      podobna do reakcji ludów pierwotnych.
      ---------------
      Zauwazylismy to takze - nasi znajomi - niewielu ich mamy - nasza milosc - moja
      i Mamusi sprowadzaja do seksualnych podtekstow. Nie znaja dobrze zjawiska
      naszej milosci i ich reakcja jest podobna do reakcji ludow pierwotnych.

jeżeli nie robi nikomu krzywdy to jest prywatny wybór i nie wolno tego oceniać.
      jeżeli spotykaja się dwaj dorośli geje , i pójście do łóżka jest ich świadomym
      i dobrowolnym wyborem to jest to ich decyzja i ich wybór i nie należy tego
      krytykować.
      -----------------------------
      Nie robimy nikomu krzywdy - jak Tatus jeszcze byl z nami to czulismy sie
      niewyraznie,ale tera jak juz jestesmy sami z nasza miloscia to nie robimy
      nikomu krzywdy. To jest nasz - taki jak u homoseksualistow - prywatny wubor i
      nie wolno tego - jak piszesz - oceniac.
      Jestesmy dorosli - i tak jak geje - nasze pojscie do lozka jest naszym
      swiadomym i dobrowolnym wyborem podyktowanym miloscia doroslych osob.
      To nasza decyzja, nasz wybor i jak slusznie piszesz - nie nalezy tego
      krytykowac.
      I tak jak geje - domagamy sie zlikwidowania dyskryminacji w zatrudnianiu i
      powaznemu traktowaniu. Zadamy rownych praw - tak jak geje!
      Uciskana mniejszosc

• conena żal mi ciebie... 24.04.04, 23:29
        żal mi ciebie, bo zamiast w realu prowadzić życie takie jak ci się podoba
        fantazjujesz w necie. i potwierdzasz smutną opinię o ciemnogrodzie.
        twoje posty nie są śmieszne. nie sprawią, że zmienię zdanie. nie ośmieszasz
        gejów, tylko siebie.
        • Gość: Uciskana mniejszos Dziekujemy za poparcie IP: *.chcgilgm.covad.net 25.04.04, 00:17
          Jeszcze raz dziekujemy za poparcie.
          Gdy dorosli sie kochaja to nic innym do tego i powinni to uszanowac.
          To dobrze, ze masz zdanie podobne do naszego.
          My z Mamusia sie kochamy bardzo i nie wiem dlaczego piszesz o ciemnogrodzie. To
          przeciez jest nasza wola i wolny wybor.
          Uwazamy, ze tak jak homoseksualisci nie powinnismy byc dyskryminowani w pracy.
          Co komu do tego co robimy w naszej sypialni.
          Dziekujemy za poparcie
          Uciskana mniejszosc
          • Gość: Synuś Mamusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 12:55
            Stary! W pełni Ciebie rozumiem. Twoja Mamusia jest od Ciebie dwa lata młodza i
            jest atrakcyjną, blondynką. No po prostu zazdroszczę Tobie. Moja stara też jest
            młodsza, ale nie jest tak atrakcyjna, bo wcale nie jest atrakcyjna (zero urody
            i zero intelektu). Gdyby się Tobie znudziła Twoja Mamusia, chętnie się wymienię!
    • oszolom.z.radia.maryja prosze natychm.ten wątek przenieść na oślą ławkę! 25.04.04, 12:57
      • Gość: Uciskana mniejszos Uciskana mniejszosc IP: *.chcgilgm.covad.net 25.04.04, 19:44
        Prosze tego watku nie przenosic na osla lawke.
        Cala moja nadzieja w tym, ze coraz wiecej ludzi wie o naszej milosci, ze coraz
        wiecej ludzi o niej slyszy.
        Nasza milosc jest miloscia dwoch ludzi doroslych, kochamy sie bardzo i nikomu
        nie robimy krzywdy.
        Na razie nasza milosc - niektorzy nazywaja ja brzydko kaziroctwem jest wbrew
        prawu.
        Ale to za jakis czas bedzie akceptowane. Kiedys homoseksualisci karani byli za
        ich milosc smiercia. I to sie zmienilo - dzisiaj maja poparcie tolerancyjnej
        czesci spoleczenstwa, popieraja ich politycy.
        Kropla drazy skaly i my takze mamy nadzieje ze nasza milosc tez za jakis czas
        bedzie zaakceptowana przez swiatlejsza czesc spoleczenstwa, przez tych co nie
        daja krzywdzic mniejszosci - jakie by nie byly.
        I nawet znajda sie publiczne pieniadze na parady takich jak my- ktorych dawniej
        nazywali kazirotcami. Tak jak teraz na parady gejow ktorych dawniej nazywali
        homoseksualistami i krzywdzili nietolerancja i nierownouprawnieniem w pracy.
        Dziekuje za slowa poparcia. Milosc jest wielka a inteligentni ludzie milosc
        popiraja - jaka by nie byla - byle nie kaleczyla nikogo.
        Jeszcze ras dziekuje
        Uciskana mniejszosc
        • Gość: ! Re: cioty won z forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 21:13
          promowanie pederastwa przez forum powinno być zabronione!
          • Gość: mr Re: cioty won z forum! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 22:33
            Raczej powinni zabraniac wypowiedzi ludziom o Twoim ilorazie inteligencji.
    • Gość: Krzys Dni kultury gejowskiej-sukcesy niemieckich lekarzy IP: *.dialup.sprint-canada.net 25.04.04, 22:37
      Najlepsze w historii leczeniu gejow sukcesy odniesli jak do tej pory
      niemieccy lekarze w czasie Drugiej Wojny Swiatowej .W obozach
      koncentracyjnych , takze w Oswiecimiu ,homoseksualisci mogli korzystac z
      obozowych agencji towarzyskich .Jezeli gej udowodnil swoje wyleczenie , mogl
      sie ubiegac o zwolnienie z obozu , pod warunkiem wstapienia do wojska .
      Straznik niemiecki ,musial potwierdzic wyleczenie wieznia .Polegalo to na
      tym , ze niemiec szedl do agencji razem z wiezniem ,ktorego pozniej podgladal
      podczas terapeutycznego stosunku z dziewczyna .
      Sukcesy niemieckich lekarzy byly wrecz fantastyczne , z bylych wiezniow gejow
      sformowano doborowa dywizje ,ktora z duzymi sukcesami walczyla min. na
      Froncie Wschodnim .Szkoda , ze Polskie media milcza o tym donioslym postepie
      nowoczesnej medycyny XX wieku .
      • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej-sukcesy niemieckich le IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 14:28
        Co za bzdura, az sie wierzyc nie chce ze ktos sie nie wstydzi takie rzeczy
        pisac publicznie.
        • Gość: $tefan Oni nie tylko piszą, oni to finansują! IP: *.chcgilgm.covad.net 26.04.04, 18:48
          Oni nie tylko piszą o tym, urzednicy w Krakowie to finansuja z kiesy publicznej!
          Pozdrowienia,
          $tefan
        • Gość: Krzys Re: Dni kultury gejowskiej-sukcesy niemieckich le IP: *.dialup.sprint-canada.net 26.04.04, 22:04
          To nie sa jakies bzdury , jak sie Tobie wydaje .Przedstawilem fakt historyczny
          i naukowy .Moze to potwierdzic kazdy wiezien bylych niemieckich obozow
          koncentracyjnych .sporo informacji na ten tamat mozna znalezc w internecie .
          • Gość: mr Re: Dni kultury gejowskiej-sukcesy niemieckich le IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 14:37
            Mozliwe ze tak bylo, niemcy wiele teorii "testowali" na wiezniach (na kobietach
            w ciazy tez). Innym faktem jest to, ze gazowano zydow, polakow, cyganow,
            homoseksualistow itp. Ta praktyka wg. Ciebie tez zasluguje na kontynuacje?
            Zastanow sie co piszesz, bo to obrzydliwe i zenujace.
            • Gość: Krzys Niemieckie V2 i program Apollo IP: *.dialup.sprint-canada.net 27.04.04, 16:13
              Wbrew pozorom nie wszystkie osiagniecia naukowe , czy techniczne niemcow
              zostaly potepione w czambul .Dzisiejsza medycyna korzysta z niemieckich
              sukcesow w dziedzinie leczenia np. odmrozen .
              Rakietami V-2 zabijano dziesiatki tysiecy mieszkancow Londynu .Kiedy jedna taka
              rakieta spadla na stacje metra , w ktorej byl urzadzony schron
              przeciwlotniczy , zginelo 5 tysiecy brytyjczykow , glownie kobiety , dzieci i
              starcy , bo mezczyzni byli w wojsku .
              A potem Amerykanie konstruktorowi tej broni Wernerowi von Braun dali
              obywatelstwo i pare innych drobiazgow za stworzenie programu lotow kosmicznych
              na Ksiezyc . Braun , wynalzcza najbardziej smiercionosnej niemieckiej broni ,
              zyl dlugo i szczesliwie , zmarl w Ameryce w 1973 roku w glorii slawy .
              Niemieckie osiagniecia w dziedzinie leczenia homoseksualizmu zostaly chwilowo
              przez nauke zapomniane , ale predzej czy pozniej nauka do tego wroci z powodu
              zyciowej koniecznosci takiej jak np. sprawa Wojciecha Krollopa .Dyrygent
              uwarunkowal homoseksualnie kilkust polskich chlopcow robiac ich kalekami na
              cale zycie .Byc moze zastosowanie metod niemieckiej medycyny odwrociloby ten
              problem .
              • Gość: mr Re: Niemieckie V2 i program Apollo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.04, 15:15
                Krolop jest pedofilem o sklonnosciach homoseksualnych, rownie dobrze moglby
                molestowac dziewczynki. Utozsamianie pedofilii z homoseksualizmem jest
                niesluszne.
                • Gość: Krzys Re: Niemieckie V2 i program Apollo IP: *.dialup.sprint-canada.net 29.04.04, 20:55
                  Krollop jest pederasta , ktory uwodzil mlodych chlopcow .
                  Sztywne reguly prawa , powoduja , ze w sadzie kwalifikuje sie jako pedofil .
                  w odczuciu spolecznym pedofil , to ktos , kto wykorzystuje osoby ponize 12 roku
                  zycia .
                  Afera z homoseksualistami w amerykanskich kosciola ma podobny charakter .
                  Najpierw w latch 80 tych masoneria domagala sie szczegolnych praw dla pedalow .
                  Na przyklad , sam fakt bycia zboczencem dawal dodatkowe punkty do przyjecia na
                  studia ,takze na studia teologiczne .Zdrowa czesc hierarchii zostala zmuszona
                  do milczenia i defensywy . W ten sposob naroilo sie od Krollopow w Amerykanskim
                  Kosciele Katolickim i Protestanckim .Na wyniki nie trzeba bylo dlugo czekac .
    • oszolom.z.radia.maryja zdjąć mi ten wątek z forum!! natychmiast!!!!! 26.04.04, 22:11
      Nie będę tolerował reklamy zboczeń w moim rodzinnym mieście!! wynocha do
      Brukseli bando zbków! do Amsterdamu! Tu jest Polska katolicka a nie
      socliberalny lewacki burdel!
      • Gość: Uciskana mniejszos Nie zdejmowac, uznac takze nasza milosc! IP: *.chcgilgm.covad.net 27.04.04, 02:17
        Jak bedzisz miec swojom gazete i zalozysz swoje forum to mozesz krytykowac i
        natet zdjac cos Tobie niewygodnego.
        To jest forum publiczne i dobrze sie stalo ze mozna tutaj uslyszec slowa otuchy
        i poparcia do milosci jaka ona by nie byla.
        My z Mamusia bardzo sie kochamy i nikomu nic do tego co robimy w naszej
        sypialni. Nikogo tym nie krzywdzimy. Na razie nasza milosc jest nazywana
        kaziroctwem i jest potempana przez prawo - tak samo bylo z homoseksualistami -
        nawet byli karani smiercia ale to sie zmienilo i kazdy krok zbliza nas do
        normalnosci.
        Niezadlugo i dla nas przez urzednikow panstwowych beda urzadzane parady.
        Uciskana mniejszosc
        • Gość: george Re: Nie zdejmowac, uznac takze nasza milosc! IP: *.icpnet.pl 27.04.04, 09:59
          Tak, tonący brzytwy się chwyta. Dla 3-milionowego elektoratu można nawet
          powstrzymać w sobie obrzydzenie.
          • Gość: mr Re: Nie zdejmowac, uznac takze nasza milosc! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 14:39
            A z kultury osobistej ja jestem w stanie powstrzymac obrzydzenie do Ciebie.
    • Gość: Uciskana mniejszos Parady dla kochajacych sie IP: *.chcgilgm.covad.net 27.04.04, 22:35
      Parady sa z kilku powodow:
      Pierwsze: nalezy pokazac ze jest tolerancja dla wszystkich ktorzy sie kochajom
      drugie: dawniej homoseksualisci byli tempieni - dzisiaj o ich glosy zabiegaja
      politycy - stad te parady finansowane przez administracje
      po trzecie: dzis taka milosc jak mojej Mamusi i moja jest zakazana - ale dzieki
      tym wszystkim ktorzy walczom o rowne prawa dla wszystkich ktorzy sie kochaja a
      nie robia krzywdy nikomu to ta kropla drazy skaly. Niedlugo i nasza milosc -
      niektorzy brzytko nazywaja ja kazirotcza - bedzie tez legalna i popierana przez
      postepowa czesc spoleczenstwa.
      Wiadomo, ze czesc sie bedzie oburzac ale to juz bedzie legalne i napewno bedzie
      popierana przez politykow - tak jak teraz popieraja homoseksualistow i panie
      lesbijki.
      Kropla drazy skaly - wystarczy poczekac i miec doswiadczenia w zwalczaniu
      przesadow przez homoseksualistow i popierajacych walke o ich rownouprawnienie!
      Uciskana mniejszosc
    • Gość: Uciskana mniejszos Kiedy parada homoseksualistow w Poznaniu? IP: *.chcgilgm.covad.net 28.04.04, 21:44
      Jak myslice - kiedy w Poznaniu administracja miasta sfinansuje i zorganizuje
      parade homoseksualistow i pan lesbijek?
      Bo to ze zorganizuje to pewne. Pytanie tylko kiedy.
      W przyszzlym roku?
      Kiedy som wybory? To przed wyborami aby dostac glosy krzywdzonej mniejszosci.
      Moze i nas - Mamusie i mnie dopuszczom do parady? Kochamy sie bardzo i nasza
      milosc nikomu nie szkodzi a jestesmy doroslymi i to jest nasz wolny wybor!
      W przyszlym roku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka