Dodaj do ulubionych

Praca w Holandii

IP: 213.201.167.* 15.10.04, 12:57
Znam kilka ciekawych ofert pracy w Holandii.Jezeli kogos to interesuje to
moge pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: niutas Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 13:07
      Jestem zainteresowany wyjazdem do Holandii. GG 1704026
      • Gość: cress Re: Praca w Holandii IP: 213.201.167.* 15.10.04, 13:08
        odezwe sie jutro to pogadamy
        • joannasz4 Re: Praca w Holandii 15.10.04, 13:12
          JA TEZ JESTEM ZAINTERESOWANA O TO MÓJ ADRES joannasz4@gazeta.pl JAK MOZESZ TO
          NAPISZ TYLKO CZY JEST POTRZEBNY JEZYK I JAKI??
          • Gość: cress Re: Praca w Holandii IP: 213.201.167.* 15.10.04, 13:16
            Potrzebnna jest znajomosc jezyka holenderskieg, niemieckiego lub angielskiego.W
            stopniu komunikatywnym.Najlepiej z paszportem eu ale niektore moga byc
            ewentualnie bez.
            • Gość: zgnila Re: Praca w Holandii IP: *.gdynia.mm.pl 17.10.04, 21:36
              ja tez bym sie pisal na ten wyjazd-zgnilas@o2.pl
              • Gość: Ja Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 11:35
                Tez jestem zainteresowany praca prosze o wiadomosc na maila fazol@wp.pl
              • marcin.star Re: Praca w Holandii 04.11.04, 12:48
                jestem zainteresowany wyjazdem.Proszę o szczegóły:starzec@uci.agh.edu.pl
              • Gość: meg Re: Praca w Holandii IP: *.kaczory.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 15:08
                chciałabym pracować w holandii,niestety nie mam paszportu niemieckiego,jeśli
                ktoś mógłby mi pomóc oto mój numer gg:1768488
                • izkamd Re: Praca w Holandii 09.05.05, 10:52
                  witam ,posiadam paszport UE i z mila checia zajrze w oferte prac ktora posiadasz .
                  mam rowniez kuzyna (bez UE) , chce mu pomoc w znalezieniu pracy wlasnie w
                  holandii pomoz jesli mozesz !!!!!! dzieki izka
                  izkamd@europe.com
                  • Gość: maria Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:48
                    ja tez szukam pracy w Holandii no coz nie mam paszportu UE jesli moze ktos
                    pomoc to prosze dajcie znac habibihani@buziaczek.pl dzieki
            • Gość: ja bylem tam.. Re: Praca w Holandii IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 28.10.04, 13:50
              nie ma roboty w holadni hyba tylko dla szwabskich pasków
              mam sofi numer ale teraz moge se nim tylek podtrzeć bo niderlandy to h..u..
              rasiści..i tyle falszywez psy!!!!! olejcie holandie!
              • Gość: idzia Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:38
                masz pecha gosciu ja mam pszport niemiecki i to moja przepustka....hihimam farta
                • Gość: Romek Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:10
                  a jak zdobyłaś ten paszport niemiecki????????
                • Gość: erni Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:18
                  to sie masz czym cieszyc bo paszportu dorobiles sie kosztem swoich rodziców i
                  to dzieki nim masz farta a sam cos zrob...?
              • Gość: hh Re: Praca w Holandii IP: *.metalexport.pl 10.12.04, 13:13
                Jeżeli myślisz, że numer sofi powinien być przepustką do pracy w Holandii to nie
                dziwię się dlaczego nie masz roboty. Pracy w Holandii jest sporo ale dla ludzi,
                którzy naprawde chcą pracować. Na okresy przejściowe też są sposoby.Ale prawdą
                jest to, że to nie miejsce dla nieudaczników, którzy za swoj brak wiedzy i
                ignorancję oskarżają innych.
                • Gość: avenger Re: Praca w Holandii IP: *.welnowiec.net 21.12.04, 22:59
                  czesc
                  wspomniales o sposobach na okresy przejsciowe
                  jestem bardzo zainteresowany prosze o kontakt
                  zajaczkowskip@wp.pl
                  pozdrawiam
                  Piotr
                  • Gość: meg Re: Praca w Holandii IP: *.kaczory.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:30
                    cześć, tak się nie podniecaj tym paszportem,bo teraz można pracować także na
                    zwykłe ksero paszportu polskiego,czasy się zmieniły,kiedyś to może była
                    przepustka,teraz już nie,pozdrawiam...........
              • Gość: ~~~~ Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:44
                szwaba to masz w majtkach
              • Gość: meg Re: Praca w Holandii IP: *.kaczory.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:26
                Jeżeli masz sofi numer i już tam pracowałeś i nie możesz znależć znowu pracy w
                Holandii to oznacza jedno przyjacielu, że jesteś nygus do pracy i cie drugi
                raz tam nie zaproszą,pozdrawiam........
            • Gość: pycz Re: Praca w Holandii IP: *.telecom.sk 05.11.04, 12:54
              jestem zainteresowany każdą pracą w Holandii
              proszę o informacje

Andrzej
            • rafalostrowski Re: Praca w Holandii 08.11.04, 14:30
              Jesyem bardzo zainteresowany ta oferta pracy.Obecnie przebywam w Holandii i
              znam jezyk.Prasze przeslac odpowiedz na moj adres "rafalostrowski@gazeta.pl "
              jestem posiadaczem paszportu polskiego.
            • Gość: tamara22 Re: Praca w Holandii IP: *.adsl.xs4all.nl 09.11.04, 16:04
              witam przebywam obecnie w holandii i jestem zainteresowana oferta pracy, znam
              komunikatywnie jezyk niderlandzki, posiadam prawo jazdy, paszport polski
              pozdrawiam i czekam na odp
              • Gość: Dentimed Re: Praca w Holandii IP: *.proxy.aol.com 19.12.04, 00:19
                Szanowna pani Tamaro!
                Jestem wpolwlascicielem prywatnej kliniki stomatologicznej w Kerkrade(granica
                niemiec blisko Aachen)Poszukuje asystentki wladajacej zarowno jezykiem polskim
                jak i holenderskim!Praca nie wymaga kwalifikacji w tym zawodzie.Opis pracy:
                przygotowanie miejsca pracy, asysta przy pacjencie oraz funkcja sekretarki
                (komunikacja telefoniczna,ustalanie terminow etc.)
                Jezeli jest pani zainteresowana prosze o przeslanie zyciorysu zawierajace
                fotografie. Pozdrawiam Dr.G.Pawlowski
            • Gość: Andrzej Re: Praca w Holandii IP: *.213-81-128.telecom.sk 15.11.04, 21:08
              poszukuję pilnie pracy w Holandii dla mojej siostry Obecnie przebywa w Niemczech

Zna niemiecki

proszę o kontakt

pycz@stonline.sk

Dzięki
            • Gość: wezyr Re: Praca w Holandii IP: *.speed.planet.nl 17.11.04, 12:47
              Ja tez jestem zainteresowany wyjazdem znam jezyk holenderski w mowie i w pisowni
              w stopniu komunikatywnym,bez paszporu UE moj adres to wezyr24@op.pl
            • Gość: Bogdan Re: Praca w Holandii IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 17.11.04, 14:15
              Znam niemiecki,Technik Budowlany,doświadczenie,budynek od podstaw,remonty,kilka
              lat praktyki w Niemczech bez nałogów.mój adres sieraczek@tlen.pl
            • monia-82 Re: Praca w Holandii 11.01.05, 19:33
              Gość portalu: cress napisał(a):

> Potrzebnna jest znajomosc jezyka holenderskieg, niemieckiego lub
              angielskiego.W
              >
              > stopniu komunikatywnym.Najlepiej z paszportem eu ale niektore moga byc
              > ewentualnie bez.
              Znam biegle angielski podstawy niemieckiego i ucze sie holenderskiego. Mam
              paszport niemiecki so-fi i konto w banku. Szukam pracy w Rotterdamie lub
              najblizszych okolicach. Moj adres ,ailowy: monia-82@tlen.pl
            • lllilith Re: Praca w Holandii 06.05.05, 10:47
              przepraszam, co to za praca w ktorej nawet paszportu nie potrzeba?
              jesli bys mogl/a skrobnij maila z info: llilith@wp.pl
              thx z gory:)
            • Gość: piotr Re: Praca w Holandii IP: *.athome.tue.nl 08.06.05, 22:39
              jestem niezwykle zainteresowany
              prosze o kontakt
              zajaczkowskip@wp.pl
            • Gość: patykos@tlen.pl Re: Praca w Holandii IP: 82.160.41.* 13.06.05, 20:12
              Czesc. Ja i moja dziewczyna nie posiadamy paszportu ue ale znamy angielski w
              stopniu komunikatywnym w zeszłym roku pracowalismy wiec wiemy juz jak wyglada
              tam mniej wiecej praca jestesmy zainteresowani prosimy o kontakt
          • Gość: jaro Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 13:17
            jestem zainteresowany , biegły niemiecki, daj znać na jzawol@gazeta.pl
            • Gość: Piotr Re: Praca w Holandii IP: *.toya.net.pl 16.10.04, 08:39
              jestem zainteresowany czecha@tlen.pl
          • Gość: Kris Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:50
            Czesc . Jestem zainteresowany . Prosze o podanie szczegułów na adres
            kisiel_kw@wp.pl.
      • Gość: lilek Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:13
        Jesteśmy zainteresowani pracą w Holandii - 2 osoby. Proszę o informację. Mój e-
        mail drokan@interia.pl
      • Gość: mhyrtha Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:44
        Jesli mozesz to napisz mi maila z propozycjami pracy w Holandii. Papatki
        mhyrtha1@tlen.pl
      • Gość: idzia Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:36
        posiadasz paszport niemiecki?poszukuje osoby ktora ze m,na wyjedzie do pracy do
        holandii
      • Gość: derek Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:14
        witam jestem zainteresowany..czekam na informacje esperanto.pfk@interia.pl
      • radek57 Re: Praca w Holandii 09.04.05, 17:08
        Gość portalu: niutas napisał(a):

> Jestem zainteresowany wyjazdem do Holandii. gg5347736
      • Gość: DZIUBA Re: Praca w Holandii IP: *.pronet.lublin.pl 10.05.05, 13:27
        Jestem zainteresowany wyjazdem do Holandii. GG 2451517 albo jakies informacje
        pod dziubba5@interia.pl. Dzięki z góry
    • wesolyrumcajs Re: Praca w Holandii 16.10.04, 13:08
      hej mój mail to wesolyrumcajs@strong-pc.com
    • krzysztof.kopiecki Re: Praca w Holandii 16.10.04, 14:24
      Jestem zainteresowany pracą w Holandi jestem zawodowym kierowcą
      wszystkie kategorie zadnej pracy sie nie boję jezeli mozesz wysłać
      parę ofert będę zobowiązany na adres krzysztof.kopiecki@.gazeta.pl

2
      • aretse11 Re: Praca w Holandii 16.10.04, 18:43
        Witam. Jestem zainteresowana oferta. Mieszkam w Alkmaar w Holandii..Znam
        podstawy holenderskiego, w miare komunkatywnie ang..
        Moj adres:aretse11@o2.pl
        • Gość: cress Do aretse IP: 213.201.167.* 18.10.04, 11:18
          Aretse masz pozwolenie na prace w Holandii?Jezeli tu mieszkasz to
          prawdopodobnie masz jakies pozwolenie.Byc moze jest coc co cie zainteresuje.
          • aretse11 aretse do cress 28.10.04, 19:57
            mam zameldowanie, pozwolenie bede miala moze w lutym..musze na razie zaplacic
            za papiery..czekam na przyplyw gotowki..a potem zanim sie umowie na rozmowe..to
            wiesz..pewnie zleci do lutego..cress..napisz na moj mail aretse11@wp.pl, napisz
            szczegoly..
        • Gość: gregory Re: Praca w Holandii IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 26.10.04, 12:38
          Witam,
          Ja mam kontrakt od 2 stycznia w Enkhuizen koło Andijk, ale chce jechac z moja
          połówka:). Jakbyś coś może złatwiła dla siebie to napisz do mnie może i ja cos
          dla swojej kobiety załatwię. bo do Alkmaar niedaleko:)

moj mail: rycek79@tlen.pl

pozdr
          Gregory
    • Gość: haryt Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:27
      cześć jestem zainteresowany jakbyś mógł podac adresy mój adres haryt@interia.pl
      bede mocno zobowiązany pozdrawiam serdecznie haryt
    • sara34 Re: Praca w Holandii 17.10.04, 12:04
      witam ja też jestem zainteresowana ofertą gg 4477148 lub net@wp.pl
    • Gość: Daria Re: Praca w Holandii IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 17.10.04, 16:32
      Jestem zainteresowana pracą w Holandii. Znam biegle angielski, węgierski,
      podstawy francuskiego. Daj znać. Namiary dariaci@freemail.hu
    • Gość: Blonde Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 23:53
      Byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie namiary. Najlepiej gdzies w okolicach
      Venlo. Paszportu UE nie mam. Ale niedługo, prawdopodobnie dostane pozwolenie na
      prace. Z góry bardzo dziekuje :) night-dream@o2.pl
      • Gość: cress Re: Praca w Holandii IP: 213.201.167.* 18.10.04, 11:13
        W tym momencie moge pomoc znalezc prace osoba,ktore maja paszport eu badz ich
        partnerom.Za pare tygodni bede wiedziec cos na temat ofert dla osob,ktore nie
        maja paszportu.Podobno sa mozliwosci zalatwienia pozwolen ale to jeszcze nie
        jest do konca jasne.
        • Gość: pan X Re: Praca w Holandii IP: *.netcologne.de 28.10.04, 20:09
          co oferujesz w ogole? GG 3007017
        • Gość: pycz Re: Praca w Holandii IP: *.telecom.sk 05.11.04, 12:58
          Cześć odezwij się jak będziesz wiedział coś więcej na temat pozwoleń
          Andrzej
        • Gość: avenger Re: Praca w Holandii IP: *.welnowiec.net 21.12.04, 23:03
          Jestem zainteresowany podjęciem pracy ( w zasadzie moja dziewczyna) nie posiada
          ona jednak paszportu krajów starej UE - stara się o obywatelstwo Niemieckie
          czy są jakieś możliwości podjęcia pracy w takim przypadku.
          Ja mam już zapewnioną pracę od marca na Uniwersytecie czy to może jakoś pomóc ?
          pozdrawiam
          zajaczkowskip@wp.pl
        • monia-82 Re: Praca w Holandii 11.01.05, 19:38
          Mam paszport niemiecki. Mowie biegle po angielsku, mam so-fi numer i konto w
          banku. Szukam pracy w Rotterdamie. Moj mail: monia-82@tlen.pl
      • Gość: cress do Blonde IP: 213.201.167.* 18.10.04, 11:15
        Na jakiej podstawie dostaniesz pozwolenie na prace? Moge ci podac pare adresow.
        • Gość: nikitka3@o2.pl Re: do Blonde IP: *.unia / 80.51.236.* 23.10.04, 09:34
          Naprawde mozecie w jakis sposob pomoc przy szukaniu pracy w Holandi?
        • Gość: Slawek Re: do Blonde IP: *.speed.planet.nl 30.10.04, 22:35
          Cze!JIstem w Holandii!Mozesz dac mi jakis namiary?
        • Gość: pycz Re: do Blonde IP: *.telecom.sk 05.11.04, 13:00
          cześć czy mógłby dowiedzieć sie czegoś więcej na temat tych pozwoleń

Andrzej
        • Gość: Ela Re: do Blonde IP: *.telecom.sk 05.11.04, 17:29
          Cześć, przebywam obecnie w Niemczech i pilnie poszukuje pracy w Holandii
          Na podstawie czego moge dostać pozwolenie na pracę
          proszę o kontakt pycz@stonline.sk
          Dziękuję
          Ela
    • 223344v4 Re: Praca w Holandii 18.10.04, 13:00
      Witaj!
      Ja jestem zainteresowana. Znam j. niemiecki w stopniu komunikatywny i
      angielski, lecz slabiej. Od dluzszego czasu planuje wyjazd, lecz nie mialam
      punktu zaczepienia. Jestem w tej chwili w Niemczech, ale tutaj pracy jest malo
      (jestem w b. malej miejscowosci). Mam wiec doswiadczenie w pracy za gracica,
      nie pale, jestem odpowieczialna i flexibel (jak to Niemcy mowia). jesli jestes
      w stanie mi pomoc cos znalezc w Holandii, to bede Ci bardzo wdzieczna.
      Pozdrawiam. Patrycja 223344v4@gazeta.pl
    • Gość: darek Re: Praca w Holandii IP: *.osiedle.net.pl 18.10.04, 13:15
      czesc nazywam sie darek i cche dowiedziec sie czegos wiecej o twohjej ofercie
      ogolnie interesuje mnie praca np na budowie cos dla faceta mzoe cos sie
      znajdzie ciekawego najlpeij z zamieszkaniem czekam na odpowiedz
      • cress darek 18.10.04, 13:18
        Interesuja cie tez wozki widlowe? Mieszkasz teraz w Polsce?
        • Gość: niutas Re; cress IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:27
          Mam uprawnienia na wszelkie wózki widłowe.Paszport polski.
          niutass@poczta.onet.pl
      • Gość: darek Re: Praca w Holandii IP: *.osiedle.net.pl 18.10.04, 13:18
        to ja najlepiej wysli mi email na adres dolina1@o2.pl chodzi mi o prace dla
        faceta najlepiej z zamieszkaniem
    • Gość: Blonde Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 13:34
      Wysyłam znajomemu swoj sofi-numer oraz kopie paszportu, nastepnie on to zawozi
      do biura (chyba emigracyjnego,nie wyjasnij dokładnie)Nastepnie czekam kilka
      tygodni, i dostaje pozwolenie(chyba wize na pół roku) oraz biuro wyszukuje mi
      prace. Mniejwiecej tak mi wyjasnij w romowie tel.W ten sposób kikloro jego
      znajomych uzyskało tez pozwolenie na prace.
      • cress Do Blonde 18.10.04, 13:41
        Czy ten znajomy znalazl dla ciebie konkretnego pracodawce,ktory stara sie dla
        ciebie o pozwolenie na prace w jego firmie?Takie pozwolenie mozna zalatwic,tyle
        tylko ,ze ma ono swoja wartosc,jezeli bedziesz pracowala w tylko w firmie,ktora
        wystapila o pozwolenie.Orientujesz sie jak wyglada to z pozwoleniami innych
        osob o ktorych pisalas?
        • Gość: Blonde Re: Do Blonde IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 13:55
          Kolega u którego tam mieszkam, załatwia mi pozwolenie w jakims biurze, i to
          biuro poźniej prawdopodobnie przedstawi mi oferty pracy. Więc, nie jest to
          załatwiane przez konkretnego pracodawce. To jest chyba jakies posrednictwo badz
          biuro emigracyjne, nie jestem do konca pewna.Wiem ,że bede musiała czekac kilka
          tygodni na to. A gdy juz uzuskam, to biuro tez szuka pracy dla mnie biorąc w
          zamian jakąs prowizje ( chyba z wypłaty). W ten sposób równiez załatwili sobie
          jego znajomi pozwolenie oraz prace. To własnie od nich dostal te informacje.
          • cress Re: Do Blonde 18.10.04, 14:03
            Sprobuj dowiedziec sie dokladniej na jakiej zasadzei to biuro zalatwia
            wszystkie formalnosci i jakie to biuro.Daj mi znac.Placenie prowizji nie jest
            ok.Jezeli musisz zaplacic jednorazowo to dobrze ale nie co miesiac.Masz w
            rodzinie kogos z obywatelstwem eu albo inne podobne powiazania?
          • cress Re: Do Blonde 18.10.04, 14:04
            Jaka prace wykonuja twoi znajomo.Jezeli to ogrodnictwo lub cos podobnego to
            faktycznie mozna zalatwic pozwolenie nawet w dwa tygodnie.
            • Gość: blonde Re: Do Blonde IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 14:23
              Tak to jest praca w szklarniach, pakowaniu i innych takich głównie praca
              fizyczna. Zazwyczaj od 5-6 euro na godz. Jesli chodzi o prowizje to biuro juz
              jakos to załatwia. Nie wiem dokladnie jak jest z ta prowizją. Co do rodziny i
              paszportu to u mnie raczej nikt nie ma.Kiedys moja mam starała sie załatwic nam
              pochodzenie, nawet mielismy wyjezdzac na stale do Niemiec. Ale zmieniło sie cos
              w prawie tzn. mam pochodzeie po babci a musi byc ze strony męskiej teraz więc,
              racze z pochodzeniem u mnie nikłe szanse.
              • Gość: Blonde Re: Do Blonde IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 14:25
                Wieczorem zadzwonie do kolegi dowiem sie wiecej o tej firmie to dam znac :)
                Wypytam sie dokładnie jaki jest proces załatwiana tych formalności, o tych
                prowizjach itp.
                • cress Re: Do Blonde 18.10.04, 14:54
                  Ok.
                  • Gość: Blonde Re: Do Blonde IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 15:04
                    Mam jeszcze pytanie. Nie wiesz gdzie moge sie dowiedziec na temat pochodzenia?
                    Bo dowiedziałam sie ,że mogłabym załatwić tylko nie wiem czy jest to prawdą.
                    Gdzie uzyskam takie informacje?
                    • cress Re: Do Blonde 18.10.04, 15:17
                      Wydaje mi sie,ze mozesz zalatwic pochodzenie po babci.Najlepiej zadzwon do
                      konsulaty niemieckiego i zapytaj.Jezeli masz wszystkie dokumenty babci (akt
                      urodzenia itd) nie powinno byc problemu.
    • Gość: Bartez Re: Praca w Holandii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.04, 16:29
      Cześć interesuje mnie praca w Holandi w ogrodnictwie z zawodu jestem
      ogrodnikiem. Jakie wymagania w stosuku do języka?
      • Gość: cress Re: Praca w Holandii IP: 213.201.167.* 18.10.04, 16:55
        niemiecki,holenderski albo angielski
    • Gość: zbysien Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:24
      czesc mam prosbe jakbys mógł mi podać te adresy bedę ogromnie wdzięczny
      nadmieniam,że posiadam sofi nummer oraz wklejke w paszporcie tzw viza
      pracowałem ponad rok w NL ale urwały sie kontakty pozdrawiam
      P.S mój mail zbysien@wp.pl
    • Gość: kristo71 Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:23
      jestem zainteresowany praca w holandii moze byc ogrodnictwo
      lub cokolwiek nrgg 8719423
    • Gość: kastala@interia.pl Re: Praca w Holandii IP: *.zory.msk.pl 19.10.04, 07:32
      Bylabym zainteresowana oferta pracy w holandi!
    • Gość: Tomasz Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 11:07
      witam jestem 23 letnim facetem z Łodzi mieszkam wspólnie z dziewczyną i
      chcielibyśmy wyjechać do pracy za granice masz jakieś ogłoszonka ,bardzo
      dziekuje z góry oczywiście i czekam na odp. dzieki i miłego dnia życze
    • Gość: Tomasz Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 11:08
      acha jeszcze mój adres to forest23@op.pl no to narazie dzieki hej
    • Gość: Mario Re: Praca w Holandii IP: *.HZeeland.nl / *.HZeeland.nl 19.10.04, 12:16
      Witam!
      Jestem obecnie w Holandii i jesli jest to tylko mozliwe to prosze o pomoc w
      znalenieniu pracy...marioszek@gazeta.pl pozdrawiam!
      • Gość: Jakub Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 00:18
        Jestem bardzo chetny na wyjazd.Chętnie podejmę pracę w rolnictwie lub na
        budowie itp.
        Znam niestety tylko podstawy angielskiego i włoskiego.
        Prosze o kontakt i szczegóły:japonia@internetmail.pl
    • Gość: Gramżyna Re: Praca w Holandii IP: *.pkpik.pl / 212.244.126.* 21.10.04, 11:32
    • Gość: Tom Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:40
      Jesteśmy zainteresowani pracą w Holandii - 2 osoby.Mam 23 i kolega 25,podstawy
      angielskiego, Proszę o informację. Mój e-
      mail tomaszek19@wp.pl
    • bartlomiej4 Zainteresowany 22.10.04, 18:34
      Jestem powaznie zainteresowany pracą. O jaką chodzi pracę i gdzie? Nie mam
      paszportu UE. Mowie plynnie po angielsku, znam niemiecki w stopniu
      umozliwiajacym konwersacje a także podstawy niderlandzkiego(obednie uczę się
      tego języka na kursie dla początkujących). Szczegolnie interesuja mnie okolice
      Bredy, Bergen op Zoom, Tilburga czyli przy granicy z Belgia - ale nie tylko.
      Prosze o kontakt na adres: bartlomiej4@gazeta.pl
      pozdrawiam.
      • Gość: bartlomiej4 Re: Zainteresowany IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 23.10.04, 17:40
        napisałem, że nie mam paszportu UE ale oczywiście mam - polski paszport. Tyle,
        że nie wiele on mi daje;-)
    • Gość: nikitka@o2.pl Re: Praca w Holandii IP: *.unia / 80.51.236.* 23.10.04, 09:28
      Znam podstawy niemieckiego jestem zainteresowana .
    • Gość: anulahh Re: Praca w Holandii IP: *.upc-g.chello.nl 23.10.04, 16:32
      czesc jestem zainteresowana. obecnie jestem w holandi i poszukuje pracy. moze
      byc sprzatanie czy takie tam. jesli to jest aktualne to to moj adres e-mail :
      anulahh@wp.pl lug nr gg: 8595849. pozdrawiam
    • Gość: herubin Re: Praca w Holandii IP: *.dial.tiscali.nl 25.10.04, 11:53
      Hej cress! Od niedawna mieszkam w Amsterdamie. Od kilku tygodniu probuje
      przebic glowa mur - czyli znalesc sposob na zalatwienie pozwolenia o prace.
      Nawet agencje posrednictwa dla expatow nie chca wogole brac pod uwage mojej
      osoby dopoki nie mam tego f* papierka. A o papierek moze sie tylko ubiegac
      ewentualny przyszly pracodawca. Bledne kolo. Moze orientujesz sie czy jest
      jakas inna szansa na rozwiazanie tego problemu? Ja tutaj jestem nawet
      zameldowana (tzn. maja mnie w "systemie" pod konkretnym adresem). Z gory bardzo
      dzieki za jakakolwiek odpowiedz. Moj adres: herubin007@gazeta.pl
      PS. Z pelnym szacunkiem dla wszystkich innych - mnie nie interesuje praca w
      stylu "zbieranie truskawek" albo "jazda na wozkach widlowych"(szczegolnie, ze
      do tego drugiego nie mam uprawnien).
      • Gość: cress Re: Praca w Holandii IP: 213.201.167.* 25.10.04, 12:15
        Duzo zalezy od tego jaka praca cie interesuje i jakie masz kwalifikacje.Experci
        maja otwarta droge.Zalatwienie pozwolenia w takiej sytuacji nie zajmuje duzo
        czasu.
        Powodzenia
        • Gość: niutas do cressa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 13:02
          czekam na odzew w sprawie pracy w Holandii.gg 1704026
          • Gość: cress do niutas IP: 213.201.167.* 25.10.04, 13:17
            Za jakies dwa tygodnie bede miec nowe propozycje i dam ci znac.Teraz pare osob
            sie przyjelo ale wszyscy z paszportami eu.To jest zawsze latwiejsze.Niedlugo
            bede wiedziec wiecej.
            Pozdrawiam
            • Gość: me19 Re: do niutas IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.05, 22:49
              proszę o bliższe informacje : klaudia.o@wp.pl
        • herubin007 Re: Praca w Holandii 25.10.04, 15:33
          Czyli kompletny kanal. Moje doswiadczenie to sales&marketing i business
          development, co prawda w uslugach dla rynku farmaceutycznegoale dalej to
          oznacza, ze jestem expertem od wszystkiego i niczego, a na stanowiska o jakie
          sie ubiegam sa mniej wiecej setki innych kandydatow. Chyba jedynie moge sie
          rzucic do najblizszego kanalu jaki mam za oknem :-(
          Ale dzieki za odpowiedz.
          PS. Moze jednak powinnam zrobic uprawnienia na te wozki ;-)...
    • Gość: Bartlomiej zainteresowany IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 25.10.04, 12:43
      Jestem powaznie zainteresowany pracą w Holandii. Nie mam
      paszportu starej UE. Mowie plynnie po angielsku, znam niemiecki w stopniu
      umozliwiajacym konwersacje a także podstawy niderlandzkiego(obednie uczę się
      tego języka na kursie dla początkujących).
      Bardzo prosze o kontakt na adres: bartlomiej4@gazeta.pl
      pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka