kiszonyogorek 03.02.11, 15:20 znacie jakies fajne miejsce na wypad walentynkowy? Chodzi mi o to zeby wyrwac się z chaty, nawet moze byc w Poznaniu lub pod Poznaniem. Cos milego, ladnego - miejsce które pozowli nam się zrelaksowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lemmingPO polecam stadion lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 17:15 darmowe napoje (w postaci śliny członków wiary lecha) gratis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony Re: miejsce na walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 20:58 Wypad walentynkowy to tylko do jakiegoś motelu pod miastem. Tam spokojnie będziesz mógł "zakisić ogóra"! Odpowiedz Link Zgłoś
kiszonyogorek Re: miejsce na walentynki 04.02.11, 11:55 raczej myślałam o czymś bardziej dystyngowanym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoooola Re: miejsce na walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 12:24 Może jakiś mały hotelik pod poznaniem? a w centrum miasta to ciekawym miejscem jest pierogarnia na Wrocławskiej. Fajne menu i niedrogie jedzenie, a klimat super, głównie przez oryginalny wystrój. Jak chcesz cos bardzoej drogiego to pozostaje Pekin, al etam musisz zarezerwowac miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kiszonyogorek Re: miejsce na walentynki 04.02.11, 13:11 restauracja odpada, to standard. A zna ktoś Green Hotel za Poznaniem? Kolezanka mi kiedys o nim wspominała i widze, że mają nawet jakąś promocję na walentynki. Tylko tak w ciemno boję się ryzykowac... Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_says Re: miejsce na walentynki 04.02.11, 14:02 Akurat mieszkam w okolicy i mówię (sorki, piszę:) spoko miejsce, ale z tym ciemno będzie trudniej, bo lamp na ulicy to tam za dużo nie ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiszonyogorek Re: miejsce na walentynki 08.02.11, 17:37 ha ha, no ale raczej nie mamy w planach pałętać się po okolicy. Chociaż ciemność raczej sprzyja romantycznym klimatom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoooola Re: miejsce na walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 16:17 Niby restauracja to standard, ale zawsze można wybrać cos oryginalnego. Jeśli chodzi o hotel, to niestety nie każdego stać na taki luksus, koszt kolacji we dwoje to ok. 40 - 90 zł, a w hotelu... ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiszonyogorek Re: miejsce na walentynki 08.02.11, 17:39 wiadomo, że można znaleźć też fajne knajpki w Poznaniu. Ciągle oszczędzamy i właściwie nic nie mamy z tego życia, więc jak raz na rok sobie zaszalejemy z kaską to tragedia się nie stanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zderzacz-hadronow Re: miejsce na walentynki 05.02.11, 12:11 kiszonyogorek napisała: > raczej myślałam o czymś bardziej dystyngowanym... Zawsze możesz więc zapuścić mrówkojada skoro nie chcesz "kisić ogóra" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaś Re: miejsce na walentynki IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.11, 10:35 My wybieramy się do Dark Restaurant. Przekonał nas filmik www.facebook.com/pages/Dark-Restaurant/114552071911470?v=box_3#!/pages/Dark-Restaurant/114552071911470?v=wall Odpowiedz Link Zgłoś
kiszonyogorek Re: miejsce na walentynki 09.02.11, 11:35 taka ciemoność to już przesada. W ogóle nie jest romantyczne, zwlaszcza jak sie upaćkamy jedzeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoooola Re: miejsce na walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 11:57 racja w ciemności to średnio przyjemne. Można raz isć do tego typu restauracji i "zobaczyć" jak tam jest, ale nie na walentynki. Już wole Pekin, albo Pierogarnie Stary Młyn, przynajmniej wiem co jem! Odpowiedz Link Zgłoś