Dodaj do ulubionych

Oryginalne walentynki kosztują

11.02.11, 16:10
Osoby zarabiajace ponizej sredniej krajowej (zwane w Polsce nieudacznikami ) po zaplaceniu mieszkania, samochodu, energii, wody, kupnie jedzenia moga zaoszczedzic 300 zl miesiecznie. Pol godziny szybowcem to swietny pomysl na wydanie tych oszczednosci !
Obserwuj wątek
    • Gość: Ula Re: Oryginalne walentynki kosztują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 16:41
      Dlatego lepiej zorganizowac cos w domu, niewielkim kosztem mozna zrobic cos smakowitego ...

danianaprzyjecia.blogspot.com/p/misja-walentynki.html

• Gość: gość Re: Oryginalne walentynki kosztują IP: *.icpnet.pl 12.02.11, 00:11
      no jasne? a no co byś wydał? chyba nie na jedzenie????
    • diabelskipomiot Oryginalne walentynki kosztują 13.02.11, 16:11
      tam zaraz kosztują, trzeba szukać promocji, ja wpadłem na walentynkową ofertę superpharmu i miałem za 150 PLN perfumy Kenzo o wartości 330 PLN
      • Gość: Lucyfer do POmiota Re: Oryginalne walentynki kosztują IP: *.versanet.de 13.02.11, 16:32
        Musze Cie przywolac do zaprzestania takiej rozrzutnosci diabelski POmiocie,POniewaz mogles zalatwic u jakiegos purpurowca wode swiecona w flaszce 0,7 litra ! Pewnie by sie nawrocila i zasilila nasze szeregi ! Lucyfer
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka