Dodaj do ulubionych

Czy Bobrowski jest z Konina?

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 17:48
Czy to prawda ze z Konina jest Szymon Bobrowski (aktor)? Czy jest on w Koninie
lubiany?
Obserwuj wątek
    • Gość: Galaxy Re: Czy Bobrowski jest z Konina? IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 09:32
      To niemożliwe. To miasto nie wydało na Świat nikogo znanego. Przynajmniej ja
      nic o tym nie wiem. Może teraz sypną się przykłady. Czekam.
      • Gość: Galaxy Re: Czy Bobrowski jest z Konina? IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 09:36
        Pisałem gościnnie z Piły. To jest miasto. Doprawdy urocze. Tylko brać przykład
        Koninie.
      • Gość: zizi Re: Czy Bobrowski jest z Konina? IP: *.sap-ag.de 12.07.01, 10:01
        Gość portalu: Galaxy napisał(a):

> To niemożliwe. To miasto nie wydało na Świat nikogo znanego. Przynajmniej ja
        > nic o tym nie wiem. Może teraz sypną się przykłady. Czekam.

jesli ten facet gra w serialu miasteczko
        to odpowiedz brzmi tak
        facet pochodzi z Konina
        niestety no more info

• Gość: Galaxy Re: Czy Bobrowski jest z Konina? IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 14:37
          No tak. Można się było tego spodziewać. Ale granie w serialu to już jakieś
          wybicie. I tak dobrze, że to nie jest "Adam i Ewa" ani żadna inna Polsatowska
          kicha. No cóż, tak trzymać!!!

(dalej w gościnie w Pile)

Pozdrowienia

P.S. Bobrowski chyba idolem w Koninie nie jest.
          • Gość: andik Re: Czy Bobrowski jest z Konina? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 19:24
            Och wy zakompleksieni mali obywatele dosc duzego ladnego miasta!!
      • Gość: Malkonte Re: Czy Bobrowski jest z Konina? IP: *.icpnet.pl 07.11.01, 19:50
        Gość portalu: Galaxy napisał(a):

> To niemożliwe. To miasto nie wydało na Świat nikogo
        znanego. Przynajmniej ja
        > nic o tym nie wiem. Może teraz sypną się przykłady. Czekam.
        A koleżanka Bobrowskiego z liceum - Edyta Olszówka?
        -kompozytor muzyki filmowej - Jan (bodajże) Kaczmarek;
        -gość, który zbudował pojazd księżycowy używany w misji
        Apollo 11 - Mieczysław (chyba) Beker
        Nie jest tak źle, poza tym przede mną jeszcze wiele...
        Czego i pozostałym koninianom (również byłym) życzę

• marek151 Re: Czy Bobrowski jest z Konina? 28.08.04, 09:19
        tak
    • Gość: krzysiek Re: Czy Bobrowski jest z Konina? IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 18:30
      TAK SZYMON BOBROWSKI POCHODZI Z KONINA , TUTAJ JEGO RODZINA MIESZKA , ON
      OBECNIE MIESZKA W WARSZAWIE -super gosc , znam go osobiscie
    • Gość: drycamp Re: Czy Bobrowski jest z Konina? IP: proxy / 212.160.146.* 28.11.02, 14:46
      Tak, Szymon jest z Konina, znam go osobiście, jest uroczym młodym człowiekiem,
      jego kuzyn również.
    • Gość: Stella Re: Czy Bobrowski jest z Konina? IP: *.immunbio.mpg.de 01.12.02, 15:56
      Rzeczywiscie bardzo interesujace pytanie Konin chyba nie ma innych
      problemow??
      Pozdrawiam
    • Gość: aga Re: Czy Bobrowski jest z Konina? IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 13:41
      a czy Edyta Olszówka też jest z Konina - tak ktoś tu wcześniej napisał, czy to
      prawda???
      • Gość: Karolina Re: Czy Bobrowski jest z Konina? IP: *.icpnet.pl 24.05.03, 20:57
        Szymon Bobrowski faktycznie pochodzi z Konina. Kończył I LO (tak jak ja) :)))
        Edyta, z tego co wiem, chodziła do II LO Pozdrawiam!
        • agatkar1 Re: Czy Bobrowski jest z Konina? 21.07.03, 11:57
          Potwierdzam również, że Szymon pochodzi z Konina. Mieszkał na piątym osiedlu,
          ul. 11 listopada 30 (była 22 lipca) wraz z rodzicami. A potem przeniósł się do
          Warszawy. Chodził do szkoły podstwaowej nr 3, a potem do I LO w Koninie.
          A wiem to dlatego, że mieszkałam w bloku na przeciwko niego, a lepiej to wie
          moja siostra, ponieważ jest jego rówieśnicą i bawiła się z nim na podwórku...
          Pozdrawiam
    • Gość: LSB Re: Czy Bobrowski jest z Konina? IP: 2.3.STABLE* / *.dsl.de.colt.net 25.09.03, 12:19
      Tak, Mieszkal przy Jasnej.
      • lida72 Re: Czy Bobrowski jest z Konina? 09.12.04, 22:11
        Chodziliśmy do tego samego przedszkola, właśnie niedawno odkryłam Bobrowskiego
        na zdjęciu. Edyta rzeczywiście chodziła do II LO, rok wyżej ode mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka