Dodaj do ulubionych

Dworzec PKS?

07.04.11, 16:52
Witam wszystkich Poznaniaków, mam do was następujące pytanie, otóż chciał bym wiedzieć na jakiej ulicy znajduję się główny przystanek autobusowy(PKS) w Poznaniu, szukałem w Google, ale chce się upewnić, dlatego myślę, że słusznie się do was zwracam w tej sprawię.

Ciekawi mnie również(być może ktoś kiedyś podróżował tym kursem), czy autobusy z Gorzowa zatrzymują się właśnie na głównym dworcu, z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam Krystian.
Obserwuj wątek
    • zderzacz-hadronow Re: Dworzec PKS? 08.04.11, 08:03
      Ul. St. Matyi 1
      • Gość: Ft Re: Dworzec PKS? IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 19:42
        Trochę poza tematem...byłem ostatnio świadkiem nagannego zachowania pewnej młodej pani pracującej w WC. Słychać było jak wrzeszczała na osobę korzystającą z WC. Jestem w szoku, że osoba pracująca na dworcu, zachowuje się w ten sposób wobec podróżnych, tym bardziej że nic nie było słychać, żeby tamta osoba coś krzyczała czy źle się zachowywała. Zresztą jest tam ochroniarz, można wezwać, a nie wydzierać się tak że poza WC słychac było. W głowie to się nie mieści, że zatrudniają takich ludzi...
      • Gość: Autoreklama Re: Dworzec PKS? IP: *.183.186.97.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.08.11, 21:04
        > Ul. St. Matyi 1
        czyli (po dawnemu) ul. Towarowa 1 - być może dlatego nie możesz tego obiektu znaleźć na mapach :) / skrzyżowanie z ul. Wierzbięcice

Wszystkie autobusy liniowe (także z Gorzowa) dojeżdżają na ten dworzec. Wyjątkiem są niektóre linie turystyczne (międzynarodowe), które przejeżdżają przez tzw. Dworzec Letni PKP (ul. Dworcowa - przy peronie 4B dworca głównego)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka