Dodaj do ulubionych

Modernizują Krzywoustego

06.12.05, 12:16
Co dzien jezdze do i z pracy ul.Krzywoustego, a wiadomo, co
teraz tam sie dzieje: droga, ktora zawsze pokonywalam w 7-10 minut obecnie
zajmuje mi min. 30 do 60 minut! Uwazam, ze jakims chociaz czesciowym
rozwiazaniem bylaby zmiana czestotliwosci wlaczania sie zielonego swiatla na
(duzo duzo rzadsze) przy wyjezdzie aut z parkingu CHKorony, poniewaz tamta
droga wielu kierowcow probuje ominac korek.
Obserwuj wątek
    • ja.behemot Re: Modernizują Krzywoustego 06.12.05, 16:32
      tez omijaj parkingiieem
      • ksaweryl Re: Modernizują Krzywoustego 07.12.05, 09:19
        zablokowac dla samochodow. wpuscic tylko rowery i komunikacje miejska.
        przynajmniej w centrum. niech buraki odstawia auta i wsiada do tramwaju. juz
        widze te czerwone pyski tryskajace ze wscieklosci ze nie mozna juz poszpanowac
        autem na ktore sie odkladalo cale zycie. ale przynajmniej sie nie zarysjuje,
        skoro kredyt pewnie niesplacony :-)

druga opcja: niech buraki placa za wjazd do centrum, tak jak w londynie. bedzie
        kaska na remonty drog...

pozdrawiam wdychajacych spaliny :-)
        • Gość: q Re: Modernizują Krzywoustego IP: *.media4.pl 07.12.05, 11:21
          typowy zakompleksiony, ziejący nienawiścią rowerzysta, no comments
          • sebcat Re: Modernizują Krzywoustego 07.12.05, 11:38
            O jakim rondzie pisża w tym artykule :O Na wizualizacji sa 2 pasy w lewo 2 na
            wprost skad im sie rondo tam wzieło. Co ten redaktor wypisuje.
            • Gość: Pismaki Re: Modernizują Krzywoustego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.05, 11:53
              a nie wiecie ze pismaki piszą co im ślina na język przyniesie bez zastanowienia
              i bez odpowiedzialnosci za pisane teksty!!!
              • djbrunon Re: Modernizują Krzywoustego 07.12.05, 23:10
                masakra ja pracuje tam na Olsztynskiej wiec bede sie spaoniał na busy ku...va
                mac
    • Gość: zibimaks Re: Modernizują Krzywoustego IP: 81.219.218.* 14.12.05, 07:17
      Autor informacji nigdy nie był na tym obecnie remontowanym skrzyżowaniu, a jest
      tam wielka plansza jak ma wygladać to skrzyżowanie. Kilkakrotnie przyglądałem
      się planszy i nie dostrzegłem ronda. Czy informacja o rondzie to wymysł autora
      czy błąd planszy reklamującej przyszły widok skrzyzowania?
    • Gość: Borg Warner Re: Modernizują Krzywoustego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 09:31
      Jeśli można dyskutować nad wyborem priorytetowych zadań realizowanych przez ZDiK
      to o pomste do nieba woła brak sprawnej organizacji prowadzonych prac przez
      wykonawców przypominających zabawe dzieci w piaskownicy. Tak niefrasobliwego
      stosunku do wykonanych prac oraz kosztów ich wykonania jest niewybaczalny.Kto
      sprawdz codzienne wpisy do dzienników budowy.
    • Gość: Borg Warner Re: Modernizują Krzywoustego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 09:33
      Jeśli można dyskutować nad wyborem priorytetowych zadań realizowanych przez ZDiK
      to o pomste do nieba woła brak sprawnej organizacji prowadzonych prac przez
      wykonawców przypominających zabawe dzieci w piaskownicy. Tak niefrasobliwego
      stosunku do wykonanych prac oraz kosztów ich wykonania jest niewybaczalny.Kto
      sprawdza codzienne wpisy do dzienników budowy. Za rok można wybudować jezdnie
      długości co najmniej 40 kilometrów a nie 0,5 km.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka