Gość: ppp IP: *.tele2.pl 11.05.04, 22:33 Do dziś kupowowałem mleko tylko z Mleczarni Dębiec.!!! Co ja mam teraz kupować????? Przecież nie kupie jakiegoś gó.wna w kartoniku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qq Re: Mleczarnia Poznań na Dębcu zostanie zlikwidow IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.04, 00:13 No to masz problem.. Aczkolwiek smiem zwrocic uwage, ze w Poznaniu jest tez kilka innych mleczarni - nie ma sensu zachowywac sie tak, jakby oto skonczyl sie swiat;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit017 Re: Mleczarnia Poznań na Dębcu zostanie zlikwidow IP: *.mn.client2.attbi.com 12.05.04, 04:10 Oj,qq naprawde wkurzyles mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivenhoe NIe martw sie IP: *.icpnet.pl 12.05.04, 07:25 niestety nie masz racji; produkty mleczarni dębiec były fatalnej jakości; mam możliwość robienia testów bakteriologicznych ( prywatnie dla własnej ciekawości) i innych; nnniestety mleczarnia dębiec ma najgorsze wyroby; a najlepiej wypadła mleczarnia naramowice:) z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bicykl Serek homogenizowany IP: *.workservice.pl / *.workservice.pl 12.05.04, 13:43 Wychowałem sie na ich serku!!!!!! 190cm wzrostu 105 kg wagi, a to jest podstawą mojej diety. Nie bede miał co jeść. Jak tak można!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiona Re: Serek homogenizowany IP: *.icpnet.pl 12.05.04, 15:46 Mam do ciebie dobrą wiadomość; serek homo, który tak uwielbiasz, juz od dłuzszego czasu nie jest robiony w mleczarni dębiec tylko w innym rolmleczowskim oddziale; w związku z tym nadal będziesz mógł sie zajadać serkiem homo niewiadomo- mleczarnia zniknie a serek pozostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemoooo Re: Serek homogenizowany IP: *.tele2.pl 12.05.04, 16:35 Ale ja chcę jeść serek z DYMBCA!!!!! Szkoda mi tej mleczarni, tez wychowałem sie na ich produktach Odpowiedz Link Zgłoś
100.gud Re: Mleczarnia Poznań na Dębcu zostanie zlikwidow 12.05.04, 17:47 m prosbę do Waszych redaktorów,niejeden szwindel ujawnili,zajmijcie się bliżej tym tematem i tak; -kto stoi za panem pow.wetyr.???????????znam historię najnowszą tej mleczarni -wróćcie pamięcią do trzech czterech lat wstecz jakie podchody były robione w celu likwidacji tej mleczarni i kto za tym stał --porozmawiajcie z byłym prezesem p.Komorowskim może przybliży pewne tematy co i jak - spójrzcie w kierunku Kościana. To na razie tyle co mogę napisać a myślę jak zrobicie dokładną fotografię przeszłych czasów to znajdziecie odpowiedż , pozdrawiam "poznaniak nie znoszący niszczenia historii i ludzi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak człowieku!!! IP: *.icpnet.pl 12.05.04, 22:31 chcesz wiedzieć dlaczego zostaje zamknieta i skąd jej kłopoty? ...na 120 osób pracuje tam o prawie 100 osób za dużo; do tego tragiczny stan skupu mleka i linii technologicznych no i bardzo silna pozycja związku zawodowego z roszczeniami jak za komuny; to mogł kupić tylko samobójca albo altruista; wziął to rolmlecz nie dla produkcji ale dla rynku zbytu i zrobi z dymbca magazyn... i pewnie taki zamiar miał od początku; stan dymbca dla każdego fachowca był i jest jednoznaczny; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoznańczykzDymbca Re: człowieku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 07:51 Też się wychowałem ta serkach Dębieckich. W tej mleczarni od dłuższego czasu żle się działo. Ostatnio ktoś zdemolował (zrównał z ziemią)pomieszczenia kierownictwa MP. Przecież były zapewnienia o unowocześnieniu zakładu... Dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja no i mamy pierwsze skutki integracji z UE 17.05.04, 10:42 ostrzegałem że tak będzie..i znów wyszło na moje Odpowiedz Link Zgłoś