Dodaj do ulubionych

POZnań: WSUS czy WSNHiD?

19.07.11, 20:21
Cześć

Od nowego semestru mam zamiar studiować dziennikarstwo i komunikację społeczną, zaocznie, w Poznaniu. Jestem absolwentem politologii i chcę wybrać jedną ze szkół Wyższa szkoła Umiejętności Społecznych lub Wyższa Szkoła Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa.

Czym różnią się kierunki na obu uczelniach? Którą lepiej wybrać?
Obserwuj wątek
    • Gość: znawca Wujek dobra rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 20:54
      Jeśli czujesz takie parcie na wiedzę, to studiuj informatykę (np. programista Java), medycynę, ew. różne kierunki politechniczne. A Ty tu politologia, Umiejętności Spoleczne (?!?!), Humanistyka... Jeszcze tylko historii spec. nauczycielskiej brakuje!
      Szkoda czasu i pieniędzy! Wiem co mowię! I dobrze Ci życzę, ale ... dej se luz!
    • Gość: Do trutnia Re: POznań: WSUS czy WSNHiD? IP: *.pools.arcor-ip.net 19.07.11, 20:54
      Tej truten,kto ci tak mozgownice przeoral,ze sie lansujesz na forum i wspominasz jeszcze o POlitologii.Wiesz,jak to slowo slysze to mi sie kotzen chce i z checia POczestowal bym cie zielona kielbasa.Wrrrrrrrrrrrrrrrrr
      • amator_kielbasy Re: POznań: WSUS czy WSNHiD? 19.07.11, 21:15
        Dziękuję za jakże cenne porady, ale nie muszę myśleć o innych studiach bo już pracuję w zawodzie ;) patrz - jedna z największych rozgłośni z lokalnymi antenami w prawie wszystkich miastach. Dalej nie będę podpowiadał.

Dyplom jest mi potrzebny do otwarcia kilku furtek, takich jak stanowiska rzeczników prasowych. Czekam na opinie absolwentów oraz studentów, a za zieloną kiełbasę podziękuję. Stać mnie na śląską z długim terminem ważności.
        • Gość: Do slaskiej Re: POznań: WSUS czy WSNHiD? IP: *.pools.arcor-ip.net 19.07.11, 21:58
          Tej,mam dla ciebie dobra fuche !POtrzebuje dozorcy do pilnowania domu w Mielnie.Jak bedziesz dobrym rzecznikiem i dobrze lal wode to otworze furtke do Parlamentu Europejskiego.Mam do niego tylko rzut moherem ! Wiesz,Migal idzie do odstawki,wiec szanse rosna.Co sie tam bedziesz marnowal w jakiejs regionalnej rozglosni kolchozniczej.Przemysl to,bez studiow tez mozna byc dozorca.Rozumiem,ze ta slaska to juz kielbasa wyborcza ! Tak ? Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
          • Gość: gość Re: POznań: WSUS czy WSNHiD? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.11, 22:11
            www.sintji.com/
        • strzelajacy_ogrodnik Re: POznań: WSUS czy WSNHiD? 19.07.11, 22:49
          Z ciekawości zapytam: dlaczego chcesz studiować te kierunki, skoro już masz pracę w zawodzie? Studia raczej niewiele Ci dadzą zwłaszcza w porównaniu z wiedzą praktyczną.

A ponadto, jeśli chcesz porady, to powiedz czego od studiów oczekujesz.
          • strzelajacy_ogrodnik Re: POznań: WSUS czy WSNHiD? 19.07.11, 22:50
            Przeprasza, nie doczytałem Twojego wpisu.
            • Gość: prawdziwy znawca Re: POznań: WSUS czy WSNHiD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 15:52
              Tak się składa,że studiuje dziennie dziennikarstwo na WSUS-ie i mogę z czystym sumieniem polecić tą uczelnie. W naszej szkole jest dużo osób które już studiowały na WSNHID i zrezygnowały bo poza ładnymi murami szkoła ta nie ma nic do zaoferowania. W rankingu Wprost(albo Newsweeka-nie pamiętam) WSUS zajmuje 3 miejsce wśród niepublicznych szkoł w Poznaniu,a WSNHID nawet nie uwzględniono ;) W szkole jest bardzo fajna atmosfera i studiują u nas bardzo fajni ludzie. Polecam ;)
    • Gość: Bimota Re: POZnań: IP: *.icpnet.pl 21.07.11, 16:12
      WSADHD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka