Dodaj do ulubionych

Moda plażowa

30.07.26, 12:52
Wcześniej jakoś nie zauważyłam tego, albo to świeża moda - zdecydowana większość pań, oprócz 50 lub 60 plus ma stroje dwuczęściowe z majtkami prawie całkowicie odsłaniającymi tyłki. Nie wiem czy to stringi czy jakoś inaczej się to nazywa - prawie gołe pośladki, tylko na górze mały trójkąt. Za to panowie- zabudowane bokserki albo i szorty niemal do kolan. Trochę mi się to kojarzy z obrazem "Śniadanie na trawie" 😉
Miłego urlopu (jak ktoś ma) 🙂
Obserwuj wątek
    • szarmszejk123 Re: Moda plażowa 30.07.26, 13:06
      Od lat widuje takie kostiumy na plaży w IT, więc raczej nie jest to żadne nowa moda.
    • analoga_niet Re: Moda plażowa 30.07.26, 13:56
      To są brazyliany. Stringi mają sznureczek wchodzacy całkiem między pośladki.
      • szarmszejk123 Re: Moda plażowa 30.07.26, 14:03
        Mnie to się w ogóle z każdych gaci robią brazyliany, mam jakiś dziwny tylek 😅 nawet bokserki włażą mi w doope 😐
        • alpepe Re: Moda plażowa 30.07.26, 14:15
          Mnie też entuzjazm bokserkowy opadł, jak się okazało, że na kobiecej mej krągłości się z bokserek robią dziwne stringi. Skończyło się na zwykłych gaciach bawełnianych.
          • szarmszejk123 Re: Moda plażowa 30.07.26, 14:25
            U mnie nie ma znaczenia model, wszystkie tak kończą 😐 i zdaje się, że córka odziedziczyła ten problem, bo też na to narzeka i nie potrafimy znaleźć modelu, który by siedział tak, jak powinien.
    • zbytomia100 Re: Moda plażowa 30.07.26, 14:33
      Kupowalam kilka dni temu bikini, lo panie, ilez ja sie musialam nachodzic by znalezc gacie ktore z tylu maja wiecej niz sznurek! To tam samo, jak kilka lat temu byly tylko rurki dzinsy i nic wiecej. Po prostu gdzies tam decyduja, ze teraz takie szyjemy i koniec.
      • szarmszejk123 Re: Moda plażowa 30.07.26, 14:36
        W zeszłym roku poszłam do Benettonu we Włoszech kupić kostium i ekspedientka w ogóle mi nie chciała nawet pokazać bardziej zabudowanych majtek... Wyjęła je gdzieś spod lady dopiero jak się wkurzylam i chciałam wyjść bez niczego :p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka