Dodaj do ulubionych

Romski gang rozbity. Handlowali ludźmi

02.11.11, 13:49
To musi być jakaś pomyłka. Myślę, że policja kierowała się tu jakimiś rasistowskimi pobudkami - trzeba zapytać panią prof. Środę i pana prof. Podemskiego. Niemożliwe, żeby wśród tej rozśpiewanej i roztańczonej grupy znalazły się takie czarne owce.
Obserwuj wątek
    • tsuranni niemożliwe 02.11.11, 13:56
      Romowie to bez wyjątku serdeczni ludzie, ciężko i uczciwie pracujący
      • Gość: dd Re: niemożliwe IP: *.net.pbthawe.eu 02.11.11, 14:34
        Buuuuu....
        Kto mi teraz powróży z dłoni i niechcący podp.....li portfel?!?!? :(
      • Gość: mkrs Re: niemożliwe IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.11, 15:08
        Otóż to. Nie mogli handlować ludźmi, bo całymi dniami siedzą pod Panoramą i zachowują się jak bydło!
    • jacek_poz Ciekawe dlaczego policja milczy. 02.11.11, 13:57
      Czy może w naszym państwie mamy podwójne standardy i niektórzy ze względu na to kim są, mają wyjątkowe prawa? Bo przestępstwo jedno z najcięższych.
      • Gość: antyro Re: Ciekawe dlaczego policja milczy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 14:03
        Roztańczeni i kolorwi są cyganie, a brudni i ślizgający się na swojej brylantynie to romowie. Czasami jedno i drugie to to samo..ale to zależy od sytuacji..
        Teraz proszę o więcej, bo narazie policja zamiotła tylko przedsionek, teraz czas na duży pokój i zdezynfekowanie łazienki oraz wyelminowanie roztoczy z sypialni..
    • Gość: zenek Podli rasiści! IP: 95.108.101.* 02.11.11, 14:15
      Nie potraficie zrozumieć, że wśród uczciwie pracujących na etacie i mających zarejestrowane działalności gospodarcze i płacących podatki Romów może trafić się czarna owca?
      • Gość: Tom Re: Podli rasiści! IP: *.static.icpnet.pl 02.11.11, 14:29
        Oooo tak, ciężko pracujący w największych centrach handlowych Poznania... Gdyby nie oni, większość kafejek już by się zwijała ;)
    • s.person Romski gang rozbity. Handlowali ludźmi 02.11.11, 14:38
      Romscy intelektualiści powinni wyrazić swoje oburzenie w związku z tą rasistowską manifestacją.
      • Gość: zr Re: Romski gang rozbity. Handlowali ludźmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 14:42
        Hahahaha 10/10 ;D
    • three-gun-max Cygański 02.11.11, 14:59
      Rom w ichniejszym języku oznacza "człowiek" w odróżnieniu do nie-romów, w ich mniemaniu kogoś gorszego. Czemu wyborcza przyjęła rasistowską retorykę?
    • edziufujara Romski gang rozbity. Handlowali ludźmi 02.11.11, 15:05
      A swoją główną siedzibę mieli w Cuba Libre.
      Dopóki ochrona ich nie pogoniła . Co na to wybiórcze płaczki ?
      Ja wam mówiem ,że to były cygany.
    • ewarystluka01012010 Romski gang rozbity. Handlowali ludźmi 02.11.11, 15:15
      sygnalizowałem kilka miesięcy temu o tym procederze, właśnie w tej rubryce. Pisałem by właściwe władze zainteresowały się przelewami z Zachodu otrzymywanymi przez cygańskich romów (podobno 10 euro od głowy) i majątkami tej mniejszości, wykupywaniem gruntów przez małolatów, wciskaniem "pożyczek", zaliczek (tylko mi podpisz!) Dotyczy Poznania, rodzin ze Smochowic; sam byłem śledzony przez dłuższy czas (- mam film z nagraniem na komórce) - jako samotny, z kawałkiem działki budowlanej. I teraz chyba się wyjaśnia zmiana nazewnictwa cyganie to pospolite złodzieje, ROMOWIE to wyższa organizacja - gangi i mafie!
    • Gość: PL Kowal zawinił, cygana powiesili IP: *.man.poznan.pl 02.11.11, 15:17
      Nie możliwe, że ten przyjaźnie nastawiony lud mógł się w jakikolwiek sposób zachować wbrew zasadom współżycia społecznego! hahahahh
      • Gość: MANIK Re: Kowal zawinił, cygana powiesili IP: *.11-1.cable.virginmedia.com 03.11.11, 10:41
        TO NIE TYLKO ROMSKI GANG TO ROMSKO POLSKI .ROMOWIE TO PIAKI W TEJ CALEJ SZAJCE ROMOWIE TO W WIEKSZCZASCI ANALFABECI WIEC KTOS BARDZIEJ MADRY BYL MUZGIEM.WSPOLCZUJE TYLKO TYM BIEDNYM LUDZIOM KTURZY MYSLELI ZE JADA DO PRACY
    • Gość: ndb Re: Romski gang rozbity. Handlowali ludźmi IP: *.ip.netia.com.pl 02.11.11, 15:22
      Nie wierzę w ani jedno słowo. Przecież Gówno Wybiórcze wie że Romowie to naród prześladowany, cichy, społeczny. Oni nie mogli się dopuścić takiego zachowania - wszyscy tylko nie Romowie. To oni są prześladowani - patrz Cuba Libre - oni nie prześladują inncyh!
    • qwardian Romski gang rozbity. Handlowali ludźmi 02.11.11, 15:44

W tym akurat przypadku solidaryzuję się w pełni ze społecznością romską, czy Cyganami, jak kto woli. Zasiłki socjalne od Brytyjczyków należą się za ich zbrodnie wobec katolickich Irlandczyków, patrz Penal Law, Potato Famine, a wobec katolickiej Polski za zdradę jałtańską. Pozdrawiam romską społeczność...
      • Gość: parkietowiec Re: Romski gang rozbity. Handlowali ludźmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 16:58
        Nieźle Cię "wali"...
        Czy takimi woltami odreagowujesz wyniki na giełdzie? ;-)
      • Gość: zenek Typowy katolik IP: 95.108.101.* 02.11.11, 16:58
        Można kraść, oszukiwać i porywać ludzi, tylko wcześniej trzeba sobie wymyślić jakąś sprytną wymówkę.
      • Gość: gość 4 Re: Romski gang rozbity. Handlowali ludźmi IP: 95.108.103.* 02.11.11, 19:13
        jak tak ich kochasz to co ty tu jeszcze robisz -już cyganić potrafisz.
    • edziufujara Romski gang rozbity. Handlowali ludźmi 02.11.11, 18:24
      A co na to wielbiciele cyganuf z wybiorczej .....
    • mapo0 Re: Romski gang rozbity. Handlowali ludźmi 02.11.11, 19:07
      No jak to? Przecież Cyg..., stój, Romowie, są tacy zajebiaszczy, że GW na nich peany pisze? I kto zwróci teraz ochroniarzom Cuba Libre 1000 zł? Bronili swego lokalu dobrze.
    • edziufujara Liczyli na pracę, lądowali na ulicy. Tak działa... 02.11.11, 21:46
      Prafdziwych cyganóf już nima . Wyrżneli ich w pien romowie.
      Kto schował mojego cygana ?
      • Gość: gress Re: Liczyli na pracę, lądowali na ulicy. Tak dzia IP: *.cm.umk.pl 02.11.11, 23:46
        bo to byli KIBOLE, źli okrutni KIBOLE, poprzebierani za romów. To Wiara Lecha uknuła!
    • 007interpol W Kanadzie robia to samo 03.11.11, 03:07
      W zwiazku z naplywem ogromnej liczby wegierskich Romow Kanada ma zamiar zmienic prawo emigracyjne. W tym roku do Kanady przybylo juz okolo 3000 wegierskich Romow podobno sa przesladowani przez wegierskich nasistow.Tydzien temu w jeden dzien przybylo 110 osob.Wszystko jest organizowane przez "rodziny" i tzw mafie podobny system rejestruja ich jako uchodzcow , zmuszaja do pracy i przejmuja ich zasilki .Wiekszosc pochodzi z tego samego regionu kolo miasta Papa.Proces udowodnienia przesladowan trwa do 2 lat w tym okresie mozna wyciagnac ze systemu do $50000 na osobe.
      Inna specjalnosc ale juz "Polskich Romow" jest kradziez sklepowa i handel tymi rzeczami pod polskimi sklepami w Kanadzie .
    • angrusz1 Czy usłyszymy , czy przeczytamy 03.11.11, 11:04
      o tym , że Romowie, czyli Cyganie solidnie chodzą do szkoły i dobrze się uczą , że solidnie pracują ?

Jeśli nie to opinia o nich będzie ciągle taka sama .
      I za skutki takiej opinii niech sami siebie winią .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka