tunrida81 04.02.06, 11:31 Fajną maseczke odkryłam. Muszę sie podzielić przepisem, całkowicie naturalna: kiwi, sok z jabłek, miód i trochę jogurtu naturalnego. Trzymamy na twarzy pół godziny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tunrida81 Re: fajna maseczka 05.04.06, 21:22 Efekt: skóra wypoczęta i lepszy koloryt. Lepsza bo naturalna i bez porównania z tymi sklepowymi w tubkach.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ptysiula1 Re: fajna maseczka 22.04.06, 23:46 fajna to ona jest tylko niektore z nas nie powinny tego dnia wychodzic na dwór.kwasy owocowe jednak maja zbawienne dzialanie wiec warto.ja raz na jakis czas okladam sie starta marchewka z jablkiem a wlasciwie mocze waciki w soku i co minute przecieram twarz.tak kilka razy.na koniec daje wyschnac potem bardzo delikatnie przecieram mokrym (woda)wacikiem i tego dnia juz nie uzywam kremu.oczywiscie tez nie gwarantuje ze nadaje sie dla kazdej cery.masz jeszcze jakies receptury?? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1110 Re: fajna maseczka 25.11.06, 18:08 ja jestem uczulona na kiwi pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: fajna maseczka 01.12.06, 23:57 szkoda, bo kiwi to prawdziwa bomba witaminowa Odpowiedz Link Zgłoś