Dodaj do ulubionych

jak się dostanę tam

05.11.11, 18:30
Hej

muszę dostać się z dworca głównego w poznaniu do WSZiB (wyzsza szkola zarzadzania i biznesu) miesci się na ulicy Roboczej 4

jak tam się szybko dostać z dworca? jeździ tam jakaś linia miejska?
ewentualnie zgarnę jakaś taxi spod dworca i mnie tam zawiezie - bo nie wiem czy to daleko ;/

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwy Re: jak się dostanę tam IP: *.wtvk.pl 05.11.11, 19:35
      to blisko, dojdziesz piechotą.
      g.co/maps/gh5tj
      • Gość: x boże, jak te nazwy ulic pozmieniano:( IP: *.unitymediagroup.de 05.11.11, 23:18
        a gdzie została Dzierżyńskiego? gdzie podział się "dołek", gdzie "Metalowiec"? ;)
        • Gość: dziara Re: boże, jak te nazwy ulic pozmieniano:( IP: *.173.19.236.tesatnet.pl 06.11.11, 04:58
          Jak się w puszce siedziało tyle lat to pewne rzeczy są już nie do odtworzenia. Wiem z autopsji. Aż dziw, że się netem nauczyłeś posługiwać.
        • lili_marleen Re: boże, jak te nazwy ulic pozmieniano:( 06.11.11, 08:06
          Odpowiednikiem wildeckiego Metalowca był w naszym fyrtlu Bar Pomorski na rogu ówczesnej Engla i Głogowskiej. Za gzuba pamiętam buchający stamtąd na zewnątrz zapach przetrawionego piwska, potu, dymu z ćmików i taniego wyszynku oraz kłębiący się tłum penerów w środku.
    • Gość: tchórzofretka Re: jak się dostanę tam IP: *.icpnet.pl 05.11.11, 19:48
      najlepiej będzie jak dasz sobie spokój :)
    • Gość: Hotel Włoski Re: jak się dostanę tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.11, 21:03
      Bez większego wysilku dojdziesz "z laczka". Jak już załatwisz sprawy na uczelni, to koniecznie wstąp do Hotelu Włoskiego na herbatkę, kawkę i darmowy internet! Dolna Wilda - jak by co.
    • w_miare_normalna Re: jak się dostanę tam 06.11.11, 01:22
      pieszo w dół koło sklepu hińskiego, obok PKSU i prosto:P
    • Gość: prof WSZiB Re: jak się dostanę tam IP: *.173.19.236.tesatnet.pl 06.11.11, 05:02
      Najlepiej z buta, ale taksówką spod dworca, szczególnie tą niezrzeszoną w radiotaxi, szybciej i wygodniej. A że drożej ? No cóż - to jakby pierwszy wykład z zarządzania i podstaw biznesu.
      • mapo0 nie bierz taxi! 07.11.11, 11:18
        Nie bierz taxi, będziesz dłużej jechał niż szedł, ze względu na ogrom remontów i korków aktualnie w mieście.
    • bimota tam tędy 07.11.11, 11:28

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka