Dodaj do ulubionych

Po Jeżycach biegał w sobotę koń

IP: *.icpnet.pl 27.06.04, 23:54
Dobrze się wzajemnie nie zastrzelili (postrzelili) jak przy łapaniu tygrysa w
Warszawie. Prawdziwy sukces!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gal Re: Po Jeżycach biegał w sobotę koń IP: *.echostar.pl 28.06.04, 06:15
      Widać konik ludzką mowę znał - jak władza do niego używa nieparlamentarnych
      wyrażeń - nie reaguje na nie. Z kulturą panowie policjanci, z kulturą nawet do
      zwierząt!!
    • Gość: on z poznania Re: Po Jeżycach biegał w sobotę koń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 09:55
      po jezycach rzeczywiscie biegal kon .. sam probowalem go zlapac.. al
      epolicjanci ktorzy podjechali na sygnalach i z syrena kazali mi stamtad
      spier***!!! no coz.. moze probowali go zaprowdzic do zoo? ale wystarczylo
      troche pomyslec i nikomu krzywda by sie nei stala zwlaszcza zwieraztrku!
    • Gość: prezes_kuli_ziemsk Re: Po Jeżycach biegał w sobotę koń IP: *.icpnet.pl 28.06.04, 11:56
      tak sie sklada ze to ja anie kolega o niku on poznan lapal konia!!! i prosze
      nie wprowadzac czytelnikow w blad!! ty sobie wtedy grzecznie siedziales na
      tylnim siedzeniu srebnej skody fabii!!! i tak bylo!!! pozdro 600!
      • Gość: on z poznania Re: Po Jeżycach biegał w sobotę koń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 12:01
        drogi Prezesie!!! tak sie składa ze mialeismy razem na wzgledzie dobro TEGO
        zwierzaka.... ale chcialbym wyjasnic cala ta sytuacje!! jechalismy srebrnym
        autkiem ktorym kierowala nasza przemila i jakze opanowana kolezanka... ktora
        wpadla na pomysl zlapania konika i to wlasnie panna A. porzucila swoj pojazd i
        biegala za nim a my siedzielismy w samochodzie! poczym jeden z szanownych panow
        w niebieskich kubraczkach kazal nam przestawic pojazd... no coz.. KON biegal po
        kaponierze w centrum ... pozdrawiam wszytskich milosnikow konikow:)))
    • Gość: Ela Re: Po Jeżycach biegał w sobotę koń IP: 195.116.108.* 28.06.04, 12:26
      ale macie z głową....za to będzie straszna kara
    • Gość: koń który mówi Re: Po Jeżycach biegał w sobotę koń IP: *.icpnet.pl 28.06.04, 13:51
      PRZEPRASZAM PAŃSTWA BARDZO!!! TO JA BYŁEM TYM KONIEM KTÓRY BIEGAŁ SOBIE PO
      ULICACH POZNAŃSKICH JEŻYC!! CHCIAŁEM NADMIENIC ZE BIEGAŁO MI SIE BARDZO MIŁO,
      KRAJOBRAZY BYŁY BARDZO PIEKNE A PRZECHODNIE KTORZY MNIE OGLADALI BARDZO MILI!!!
      I TAK SOBIE BIEGNAC ZASTANAWIALEM SIE DLACZEGO WSZYSCY SIE TAK DZIWIA.........
      MYSLE ZE PEWNIE KONIA NIGDY NIE WIDZIELI!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH MILOSNIKOW
      ZWIERZAT!V A W SZCZEGOLNOSCI PANIA KTORA SIEDZIALA ZA KIEROWNICA SREBRNEGO
      AUTKA !!!! POZDRAWIAM!! DO MILEGO!!! W CZWARTEK PLANUJE POZWIEDZAC
      GRUNWALD..... ZAPRASZAM !!!!! (((-:
    • Gość: Eleczka Re: Po Jeżycach biegał w sobotę koń IP: 195.116.108.* 28.06.04, 14:46
      Dziekuje za pozdrowienia od przemiłego konika-ogiera!!!Mam nadzieję,że się
      jeszcze spotkamy...choć nie ukrywam,że takich dużych zwierzaków się boję...
    • Gość: ??? Re: Po Jeżycach biegał w sobotę koń IP: 195.116.108.* 28.06.04, 14:56
      Chciałam powiedziec temu konikowi,że Go uwielbiam i już się nie mogę doczekać
      aż....wreszcie....i tego drugiego konika też gorąco pozdrwaiam!!!
      • Gość: NAOCZNY SWIADEK! Re: Po Jeżycach biegał w sobotę koń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 15:16
        ludzie czy to napewno byl kon... siedzac w samochodzie .. moze mi sie tylko
        wydawalo ..!! ale to zwierze bylo podobne do ryjowki!! dlatego GRATULACJE dla
        pani ze SREBRNEJ SKODY ktora nie starcila ducha walki i odwazyla sie.. podejsc
        do niebezpiecznego zwierzecia i pomoc w zchwytaniu ! NAPRAWDE TAKICH LUDZI
        POTRZEBA W NASZEJ OJCZYZNIE! ps. panie KONIU jesli bedziesz na grunwaldzie.. w
        czwartek uwazaj na panow w niebieskich ubrankach bo jescze ostaniesz z paly :)
    • Gość: !!! Re: Po Jeżycach biegał w sobotę koń IP: 195.116.108.* 28.06.04, 15:33
      Złośliwość Twoja nie zna granic!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka