Dodaj do ulubionych

ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 09:04
Co zrobić? Poradźcie plizzzzzz!
jak kontakt z Nią złapać??? Jak jej Galerię znaleźć w sieci???
Zakochany.
Obserwuj wątek
    • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 11:17
      co ty taki ostry? pytam się tylko!
      to moja ukochana ma 33 lata? mmmmmmmmmmmmmmmmniam!
      • dzidka_z_efektem_jo_jo Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM 08.07.04, 11:22
        coś około,ale porzygotuj się jak byś dymał dobrze utrzymaną sześciedziesiątke!
        i inetelektualistą być musisz,to może dzida w końcu szparę udostępni.tylko
        miotłę weź,bo pajęczyny posprzatać trzeba!
    • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 08:11
      śniła mi się dzisiaj jak tańczyła na Fredry w strugach deszczu, z kwiatem
      wpiętym we włos, z książką w dłoni, tak inteligentnie piekna...
      Zakochany.
      • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 14:04
        nie mogę przestać o Niej mysleć. Czy jest gdzieś za rogiem ulicy? Czy jedzie
        teraz '14' na Winogrady? Czy wysiada właśnie na przystanku tramwajowym i z
        książką w dłoni pokonuje schody na przystanku PST? Czy może zamknięta gdzieś w
        pokoju przy otwartym oknie sługa kropel deszczu i zapisuje te krople w
        pamiętniku swoich myśli? Słońce wyszło... ono też za Nią tęskni... Niebo
        płakało... Tęskni.
        Zakochany.
        • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 14:07
          ... i gdyby jeszcze klawiatura potrafiła mówić tak jak mówi coś w środku
          mnie... właśnie podniosłem zewnętrzną żaluzję w oknie, by sprawdzić czy nie
          przejeżdża gdzieś Ona na swoim rowerze... Czy przypadkiem nie zatrzymała się w
          przy tym warzywniaku, który widzę za swoim oknem i czy nie kupiła tam kalafiora
          i brokułów na dzisiejszy obiad...
          • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 14:10
            urywam me zdania i urywam swe myśli, ponieważ czuję się porwany... porwany
            uczuciem, które spadło na mnie z siłą większą niż siła kropel deszczu, które
            wyrzucało dziś niebo...
            Otworzyłem okno... Wyjrzeć?
            • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 14:13
              wyjrzałem, ale szybko schowałem się za firanką. Jakiś dziwny strach i uczucie
              trudne do opisania odepchnęło mnie z powrotem za kawałek materiału w moim
              oknie. Pokroję zaraz grejpfruta by poczuć trochę gorzkiego smaku. Gdzieś
              czytałem, że Ona też lubi grejpfruty. Dziewczyna z grejpfrutem i książką w
              dloni... czy zna ktoś bardziej letni obrazek niż ten, o którym myślę... na łące
              przy kampusie UAM na Morasku... koniecznie tam...
    • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 14:20
      ... a może jest w pracy? może czyta to co ja tu wypisuję?? może chociaż
      minimalnie się uśmiechnie po lekturze tego co tutaj napisałem? wolałbym by
      czytała litery spod mojego pióra.. klawiatura zabiera mi tą delikatną nutę
      erotyki, a monitor też nie oddaje tego co poczuć można przelewając słowa na
      papier. Cóż z tego że można wybrać papeterię, jeśli jest to tylko
      elektroniczne... kropla soku z grejpfruta zachlapała mi gazetę... też chyba
      tęskni..
      • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 14:33
        pozgaduję trochę...
        na pewno jest wegetarianką. na pewno też lubi warzywa i naprawdę nie wiem
        dlaczego, ale najbardziej 'widzę' Ją właśnie przy moim warzywniaku, kiedy
        wybiera kalafiora lub jakies inne zdrowe warzywko. Jest wybredna. W tym
        kontekście na pewno jest wybredna i sprzedawca nie wciśnie Jej byle czego. Sama
        gotuje. Lubi to. Podczas gotowania czyta. Niekoniecznie książki kucharskie.
        Odważę się nawet stwierdzić, że nie potrzebuje czytać książek kucharskich.
        Zgadywać dalej?
        Jeździ komunikacją miejską i bardziej lubi tramwaj niż autobus; jeżeli którąś z
        tych rzeczy można w ogóle lubić.. Jeździ też rowerem, o tej porze roku na pewno
        bardzo często... Nie jakimś góralem itp. To jest rower stary, damka, być może z
        takim koszykiem z tyłu lub z przodu, w którym wozi bagietki i warzywa...
        • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 14:38
          ...rzadko ogląda telewizję, jeżeli już to programy przyrodnicze i rolnicze.
          Czasami jakiś program o tematyce kuchennej i wegetariańskiej. Lubi telewizję
          włoską. A może hiszpańską...? na pewno jakiś kanał z południa Europy. Orgią
          intelektualną - w ujęciu żartobliwym - są dla Niej wszelakiej maści telenowele,
          które uwielbia ogladać zajadając startą marchewkę z groszkiem. Ma notesy pełne
          notatek na temat tych telenowel. Wie kto ma z kim romans, kto jest czyim
          nieślubnym dzieckiem, kto kogo otruł...
          • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 14:41
            ...ubiera się inaczej niż większość... kapelusze! tak, ma wiele kapeluszy, o
            różnych kolorach, kształtach... na nie potrafi wydać każde pieniądze! Zgubiła
            kilka kapeluszy, a raczej zostały one Jej porwane, kiedy w jakiś wietrzny dzień
            jechała swoim rowerem i nie mogąc już wychamować na pomarańczowym świetle
            skrzyżowania musiała przyspieszyć i wtedy złodziej wiatr porwał nakrycie Jej
            głowy... Rzekłbym, że jest taką wielkopolską Hanką Bielicką swojego pokolenia...
            nie lubi jeździć windą. Nie lubi windy... lubi schody i lubi patrzeć na każdy
            ich stopień..
            • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 14:46
              ... słucha Grechuty. Ale ponad wszystko uwielbia wieczory przy filiżance
              malinowej herbaty, kiedy to w Jej adapterze grają płyty z przedwojennymi
              polskimi piosenkami. Uwielbia ten szum i trzask starej płyty. Melodie z
              klimatem starych restauracji, gdzie dym papierosowy tańczył z nutami pod
              sufitem. Sama też od czasu do czasu pali papierosy. Właśnie w takich chwilach,
              kiedy mozna przenieść się do tamtych czasów... Słucha też muzyki
              hippsisów. 'Hair' - ścieżkę dźwiękową z filmu Formana zna chyba na pamięć!
              • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 14:52
                fotografuje. fotografuje wszystko! nawet źdźbło trawy leżące bezwładnie na
                kostce brukowej przed swoim blokiem. Widok na Castoramę, kiedy śnieg przeplata
                się na zmiane z deszczem i kiedy w maju zakwitają drzewa. Wróbelek siedzący na
                dachu autobusu linii 71, który właśnie zakończył kurs i odpoczywa na pętli
                Wichrowe Wzgórza. Fotografuje każdy drobny sczegół czegoś co w zamyśle innych
                jest nawet pozbawione szczegółów...
    • Gość: zazdrośnica Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.chello.pl 10.07.04, 08:50
      zazdroszczę dzidce wegetariance,że takie uczucie w necie znalazła.nie na darmo
      poszło jej stukanie w klawiaturę,to już z 10 lat tak się męczy chyba i
      napierdala w te klawisze.może w końcu nawet dziewictwa sie pozbędzie??czy blind
      melon kumpla jakiegoś nie ma przypadkiem,co tez taki rpomantyczny i uczuciowy
      jest??też mam damkę,mogę nawet dać sie rypnąć.kapelusze kupię,bo kapelusz to
      podstawowy atrybuyt kobiecości.blind melon mi to uświadomił.kalafiora nie
      lubię,ale chyba się do niego przekonam.wszystko zrobię,żeby takiego faceta jak
      blind melon mieć.
      • Gość: Życzliwy Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 10.07.04, 09:36
        Ale czy wiesz. że pod tym nickiem pisze facet!?
    • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 09:44
      ... zero odzewu... :(((
      • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 09:34
        minęły 24 godziny i dalej nic... zajadając musli i tępo patrząc się w ekran
        monitora, cały czas czekam na Nią...
        może znajdę Ją na forum Telewizja?
        • Gość: kaarolinaa Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 22:17
          ostatnio "widziałam" ją na telewizji w poście PRZEMYSŁAW SADOWSKI.
          Pozdrowionka i powodzenia w podboju życzę :)
          • Gość: Krzys Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.qc.sympatico.ca 16.07.04, 22:50
            Widzialem Dzidke kiedys na zdjeciach .
            Mozna powiedziec tak : z tylu liceum , z przodu juz niestety antykwariat .
            Leci teraz ciekawa audycja dla mlodziezy w " Radiu Maryja " .
            • Gość: monciak_rządzi Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.chello.pl 17.07.04, 14:58
              widziałeś dzidkę na zdjęciach???link może jakiś???
              P.S.i ściemniasz,bo o tej porze,to w Radiu Maryja audycje dla młodzieży nie
              lecą.słucham,to wiem:)
              • terenia.nasweter Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM 17.07.04, 16:20
                Gość portalu: monciak_rządzi napisał(a):

> widziałeś dzidkę na zdjęciach???link może jakiś???
                > P.S.i ściemniasz,bo o tej porze,to w Radiu Maryja audycje dla młodzieży nie
                > lecą.słucham,to wiem:)
                Po pierwsze: my tworzymy wspólnie Radio Maryja.
                Tyle razy Ojciec Dyrektor o tym mówi, tyle razy ojcowie i redaktorzy mówią:
                tworzymy wspólnie program. My tworzymy!
                Radiosłuchacze tworzą wspólnotę, która ukierunkowuje bardzo wiele inicjatyw i
                tworzy okazję do dialogu; realizuje się ten dialog rozmowami telefonicznymi po
                katechezach, telefonami w czasie różnych rozmów czy inicjatyw wzajemnej pomocy.
                Ile wnikliwych pytań niosą fale radiowe, ile usług i pomocy spełnia Radio,
                podając adresy, przekazując pozdrowienia.
                • Gość: blind_melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 15:24
                  wróciłem z łąk mazurskich i jezior...
                  jest tu Moja Ulubiona dzidka?
                  słońce rozpala me lico z nadzieją, że tak jest... jest...
                  • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 15:25
                    ... że tak być musi???
                    ... że tak będzie???
                    nie mogę za dużo od siebie wymagać...
                    czekam..
    • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 11:01
      ależ jestem cierpliwy...
      w ten słoneczny cudowny dzień, słucham sobie jana garbarka... kołysze mnie i
      chłodzi swoją muzyką...
      co robi teraz Ona? zapewne owiana jeszcze londyńską mgł siedzi teraz w pracy i
      się uśmiecha... do kogo???
      play <5>
      czekam...
    • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 13:41
      popijając ice tea (zapewne Ona często piła ją w Londynie...) myślę sobie o
      Niej.. co będzie robiła popołudniem? który kapelusz ma dziś na głowie? czy
      wracając rowerem do domu zachaczy o kiosk i zakupi w nim jakieś gazety? co zje
      na obiad? zimne brokuły z bułką tartą? chłodnego kalafiorka pachnącego jeszcze
      lodówkowym aromatem? czy wieczorem wybierze się do kina pałacowego na przegląd
      filmów z byłych republik związku radzieckiego...? czy może wypije zimne piwo w
      knajpie 'proletariat' na Wrocławskiej... ? Czy jednak będzie słodko
      leniuchowała leżąc w wannie i popalając damskie cygaro, a w tle będzie śpiewała
      Cesaria Evora...?
      • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 13:46
        eh, gdy spacerowałem po mazurskich łąkach, tydzień, dwa temu... myślałem, że
        porusza się tuż obok... to były takie słoneczne dni, w których codziennie Ona w
        moich myślach, przejeżdżała gdzieś obok rowerem.. takie myśli... np., że spadł
        jej łańcuch, Ona w kapeluszu na głowie ze słomeczką łanu zboża, naprawiająca
        ten nieszczęsny rower swoimi delikatnymi dłońmi...
        wybaczcie...
        za bardzo się rozmarzyłem..
    • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 13:52
      no nic... upał chyba daje mi się we znaki, bo marzę i marzę i nawet chyba śnię -
      odważę się zacytować Krzysztofa Krawczyka... i chciałbym z Nią parostatkiem w
      wielki rejs, statkiem na parze... i jeszcze mieć Jej rysunek na szkle...
      Dajcie mi tylko znak - gdzie Ją mozna spotkać i obsypać płatkami róż... gdzie?
    • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 14:06
      postanowiłem... dosyć siedzenia przed monitorem, dosyć słuchania chata baker'a
      i stana getza... dosyć soku z czerwonego grejpfruta i dosyć umartwiania się nad
      swoim losem.. trzeba wziąść sprawy w swoje ręce.. dziś wychodzę pojeździć na
      rowerze... z naramowic to przysłowiowy rzut beretem na osiedle wichrowe
      wzgórze... wyjadę sobie około 18, kiedy już zniknie w połowie ten skwar, ale
      kiedy nadal będzie słonecznie i ciepło.. zaryzykuję.. powiedzmy, że pojadę
      swoim rowerem do castoramy w celu zakupu antyramy, za którą umieścić bedę
      chciał czarno-białą fotografię Poli Negri... może Ona też będzie poszukiwała
      czegoś w Castoramie...?
      • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 14:09
        ... pomyślałem, że uroczo wyglądałaby Ona w dziale ze śrubkami i tym podobym
        sprzętem.. może akurat ma zacięcie majsterkowiczki i czasami lubi coś pogmerać
        w ajzolach itp...
        tak sobie tylko pomyślałem...
        • Gość: ?? Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.icpnet.pl 31.07.04, 11:36
          Ty naprawdę jesteś zakochany czy tylko jaja sobie robisz??Jeśli to żart to
          podziwiam za poświęcony czas....jeśli nie żartujesz to też podziwiam,ale tym
          razem za wytrwałość...Jednocześnie przestrzegam,że taka jaką ją widzisz być
          moze jest tylko w Twojej wyobraźni...Często to o czym(czy moze ta osoba o
          ktorej) marzymy,a czego(ktorej) nie mozemy zdobyc staje się naszym ideałem-
          niestety tylko w naszej wyobraźni...Powodzenia
        • Gość: czarny oleg Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.icpnet.pl 02.08.04, 12:17
          słuchaj, pojawiłą sie twoja ukochana w wątku o powstaniu
          • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 15:17
            jestem... bo jesteś Ty...
            od wczoraj rana walczyłem z awarią mojego komputera... teraz jest już dobrze..
            jest tu gdzies Ona...?
    • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 15:21
      a wtedy nie pojechałem rowerem... kolejny pech sprawił, że tego dnia robiono
      przegląd instalacji elektrycznej w moim mieszkanku i niestety obecność lokatora
      była obowiązkowa.. wyglądałem przez okno, czekając na 'pana', który miał się
      zjawić.. odgłos osiedla WW... nie wiem jak to napisać.. czuje się coś takiego
      wieczorową porą... jak oddycha miasto... jak rozmawia ze sobą...
      gdzies tam była Ona... na pewno...
    • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 15:25
      a dziś jest tak strasznie duszno... tak wilgotno... tak parno.. nie wiem czy
      Ona będzie miała dziś siłę cokolwiek napisać w jakimkolwiek wątku o
      jakimkolwiek temacie... dziś chyba nikomu nic się nie chce robić...
      ja zaraz zamierzam oddać się leniuchowaniu... nicnierobieniu kompletnym, bo
      jestem pozbawiony sił witalnych i w ogóle jakichkolwiek sił...
      może gdyby pojawiła się Ona i napisała cokolwiek... Choćby to w jakim jest dziś
      kapeluszu i jakie bransoletki ma swoich rękach...
      • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 15:29
        ... i na pewno ma sandałki!!! tak! ma sandałki, jestem tego pewien tak bardzo
        jak tego, że dziś będzie burza! proste, dziecinne sandałki zawiązywane na
        sznureczek...
        • alkoholiszek Jezu, gościu, ale p**lisz 03.08.04, 16:00
          skończ już... myślisz, że jesteś zabawny... nudny prowokator...
    • Gość: blind melon Re: ZAKOCHAŁEM SIĘ W THE_DZIDCE z FORUM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 08:17
      Wiem, że czesze się u Romy - salon fryzjerski na Dąbrowskiego!!!! Dziś o 4 nad
      ranem powiedziałem do siebie per 'drogi Watson'ie' - przecież to wymagało
      detektywistycznego zacięcia, aby znaleźć coś, a raczej COŚ takiego...
      chyba skorzystam z usług fryzjerki Romy, przy okazji podpytując ją..
      żartuję..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka