12.12.12, 12:47
Treść postu jest niedostępna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Borsuk & Tchorzo.. Re: Salon sukien ślubnych Vivien, ul. Strzelecka IP: *.pools.arcor-ip.net 12.12.12, 13:06
      W doopie Ci sie POprzewracalo dziolcho..!! Kto se teraz zaklada chomato na kark w tych trudnych czasach..?? Ja tam zyje platonicznie z tchorzofretka na kocia lape i jest klawo jak cholera..!! Ech... durne te krzaki durne..!! :-))
      • Gość: Żuczek Stanisław Re: Salon sukien ślubnych Vivien, ul. Strzelecka IP: *.masergy.com 14.12.12, 18:58
        Ręce mi opadają jak czytam Twoje wypowiedzi.
        • Gość: Borsuk & Tchorzo.. Re: Salon sukien ślubnych Vivien, ul. Strzelecka IP: *.pools.arcor-ip.net 14.12.12, 19:11
          Zuczek ma rece..?? :-)) Witamy w naszej fajnej faunie..!! :-)) PS wPISowe co "laska" - pincset od "reki"..!!
          • Gość: Żuczek Stanisław Re: Salon sukien ślubnych Vivien, ul. Strzelecka IP: *.masergy.com 14.12.12, 19:54
            Nie.
    • Gość: somsiad Do marka.es IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 17:19
      Ale poruta...
      No ale somsiadow się nie wybiera! ;-)
    • Gość: matematyk nie dość że spamer to jeszcze matoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 20:08
      "jej zachowanie zmieniło się o 360 stopni"
    • Gość: PANNA MŁODA Re: Salon sukien ślubnych Vivien, ul. Strzelecka IP: *.icpnet.pl 21.06.13, 21:29
      NIESTETY ZGADZAM SIĘ W 100%. TRAGICZNA OBSŁUGA, ZWŁASZCZA W WYDANIU ŻONY WŁAŚCICIELA. SZTUCZNA, MARKETINGOWA ŻYCZLIWOŚĆ KTÓRA PO DOBICIU TRANSAKCJI USTĘPUJE MIEJSCA EGZALTACJI I TRAKTOWANIU KLIENTA Z "ŁASKĄ". JAWNE NACIĄGANIE, UKRYWANIE KOSZTÓW, KTÓRE NA SAM KONIEC OKAZUJĄ SIĘ WYŻSZE NIŻ UZGODNIONO WCZEŚNIEJ.
      NIE POLECAM TYM PANNOM MŁODYM, KTÓRE PODCZAS PRZYGOTOWAŃ DO ŚLUBU LICZĄ NA POMOC I ŻYCZLIWOŚĆ PRACOWNIKA SALONU I NIE CHCĄ BYĆ TRAKTOWANE JAK PORTMONETKA.
      • Gość: widzę, to wiem! Re: Salon sukien ślubnych Vivien, ul. Strzelecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 22:10
        Ta firma ex definitione nie może być wiele warta. LOKALIZACJA!!!
        Penerska dzielnica, szemrani właściciele (właścicielka), obsługa na poziomie średniej z dzielnicowych kobiet pracujących w handlu i obsługujących klientów.
        Tylko z daleka od tych "sukien"!!!
      • ashadja Re: Salon sukien ślubnych Vivien, ul. Strzelecka 09.01.16, 11:50
        witam ja rowniez jestem nie zadowolona z tego salonu. koszty kosztami ale to jak zachowywala sie starsza pani to masakra co wizyta dogryzala mi o wage moja non stop mowila NO TRZEBA ZRZUCIC PARE KILO, ALE TU TRZEBA SCHUDNAC I BEDZIE OK itp. do tego przez ich pomylke krążyłam nascie razy bo zle wpisaly w ich kalendarz.dotego daly mi kolo bez przymiarki zamale i dwa dni przed slubem musialam jechac po inne i dobrze ze wczesniej ja przymierzylam bo nie wiem co bym zrobila w dzien slubu. a i tak musialam sie wykucac o te kolo. dwa dni przed odbiorem sukni pani dzwoni ze moge zrobic to o dzien wczesniej. i co zalamka suknia krzywa ale zostalo wyjasnione ze krzywo zalozylam kolo, sznureczek do sukni nie uszykowany i dosylaly mi go na pare dni przed slubem otworzylam koperte i zawal dostalam, przyslaly mi zloty sznurek nie pasujacy do niczego zadzwonilam to pani mi wmowila ze taki producent wysylal ze jej nic do tego wiec spogladam na koperte patrze pieczatka jej salonu. superrr klamczuchy totalna porazka naprawde zle sie tam czulam w ogole nie jak panna mloda. a co najlepsze mialam w sukni dlugi tren co przy ostatecznej przymiarce w dzien odbioru sukni dowiedzialam sie ze mi go sciely krew mnie zalala nawet nie zadzwonily czy moga albo ze np musza to zrobic. krzywo dekolt mialam zrobiony i suknia krzywa mam zdjecia ktore pokazuja ich perfekcyjnosc :/ na brzuchy tez mialo byc poluzowane zeby ladniej maskowac brzuszek i zeby marszczenia poszly w dol troche a to nawet ruszone nie bylo a podczas wesela suknia sie rozdarla naprawde przyszle panny mlode odradzam. i nie jestem konkurencja tylko byla klientka.
    • Gość: MAGDA Re: Salon sukien ślubnych Vivien, ul. Strzelecka IP: *.play-internet.pl 25.06.13, 18:44
      nie wiem kto pisał tą opinię oraz jak trzeba być złym aby takie bzdury pisać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      GORĄCO POLECAM Z CAŁEGO SERCA SALON VIVIEN W POZNANIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      PRACUJĄ TAM OSOBY Z WIELKIM SZACUNKIEM W STOSUKJU DO KLIENTEK, PEŁNYM PROFESJONALIZMEM I BEZKONFLIKTOWOŚCIĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Będą tam czułam się jakbym była wśród ludzi, których znam od wielu lat - bardzo otwarci i mili ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!Oczywiście odnalazłam suknię swoich marzeń, postanowiłam pojechać do salonu vivien i ją mieć :) Przeczytałam również te wszystkie negatywne opinie ale postanowiłam zaryzykować ze względu na obłędną suknię, którą mieli w swojej ofercie:) WSZUSTKIE OPINIE NEGATYWNE SĄ KŁAMSTWEM LUB TOTALNYM NIEPOROZUMIENIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
      mnie spotkała ciepło bijące od osób tam pracujących! Bardzo miło się tam przebywało,aż szkoda byłoby opuścić salon. Podczas przymiarki pełen spokój, dużo raz, dopasowywanie dodatków typu biżuteria, bolerko, welon. Ponadto nic Państwo tam pracujący nie doliczają dodatkowo - płaci się za to co się kupuje!!!! a broń Boże nie doliczają dodatkowych kosztów za zrezygnowanie z czegoś!!!!!!!!! Wiem ponieważ w umowie miałam zapisane,że kupię w salonie vivien buty ale znalazłam w sklepie obówniczym buty takie jak chciałam:) Poinformowałam Państwa o tym i bez problemu odparli,że skoro kupiłam już buty to nie ma problemu,że ich mie kupię u nich.
      Podczas przymiarki (KTÓRA RÓWNIEŻ JEST DARMOWA A NIE PŁATNA!!!!!!!!!!!) otrzymałam wiele rad jak się np. zachować w kosciele, jak siadać na krześle, jak chodzić, jak się odwrócić w sukni z długim welonem, jak podpiąć suknię na wiele sposobów aby podczas pierwszego tańca wyglądać pięknie, komfortowo i wygodnie.RADY KTÓRE OTRZYMAŁAM BAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO MI POMOGŁY!!!! Ponieważ skąd mogłam wiedzieć jak się zachowywać w swojej sukni skoro pierwszy raz w życiu miałam ją na sobie i miałam ślub.
      Pełen profesjonalizm!!!!!!!!! Na koniec wizyty zostałam wycałowana przez Państwa i otrzymałam pełno życzeń na nowej drodze życia!!!! Ponadto po ślubie oddałam suknię do salonu vivien Państwo pytali się jak suknia się sprawiała, jak wesele (widać było ich pełne zaangarzowanie). Suknia oczywiście idealnie wyczyszczona i oddana:)
      TAKŻE Z CAŁEGO SERCA POLECAM SALON VIVIEN W POZNANIU PONIEWAŻ PRACUJĄ TAM LUDZIE Z ODDANIEM, PASJĄ, SZACUNKIEM, SYMPATIĄ I SŁUŻĄCY RADĄ!!!!!!!!!!!!!
      MAJĄ OGROMNY WYBÓR SUKIEN SLUBNYCH I ICH DODATKÓW, ATMOSFERA W SALONIE JEST RODZINNA I KAMERALNA:)!!!!!!!!!!!!!!!
      GORĄCO POLECAM SALON VIVIEN W POZNANIU
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
      • Gość: obówniczy Re: Salon sukien ślubnych Vivien, ul. Strzelecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 19:33
        Taaaa..... Zieeeew!
    • Gość: Daria Re: Salon sukien ślubnych Vivien, ul. Strzelecka IP: *.255.119.78.rev.sfr.net 21.10.13, 19:18
      Witam, moje doświadczenia z tym salonem są niestety także bardzo negatywne. Nawet nie mam ochoty o tym myśleć ciągłe doliczanie jakichś opłat.Nieuczciwa firma i tyle, mimo, że suknie mają przepiękne to nikomu nie polecam tego salonu!!! Obsługa fatalna i nieuczciwa...jestem zawiedziona i czuję się oszukana:(((
    • Gość: Luka Re: Salon sukien ślubnych Vivien, ul. Strzelecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 20:44
      Nie zgadzam się całkowicie z tą opinią.W sierpniu brała ślub moja siostra, byłam przy zamawianiu sukni,przymiarce i odbiorze.Obsługa była wspaniała,wymarzona kreacja leżała doskonale,wszystko jak w umowie ,jeszcze upominki i dobre rady gratis.Serdecznie polecam!!!
    • klientka222 Re: Salon sukien ślubnych Vivien, ul. Strzelecka 24.03.14, 13:01
      Z racji tego, że przed kilkoma dniami miałam podobne PEJORATYWNE doświadczenie z salonem Vivien postanowiłam również OSTRZEC inne klientki przed wyborem tego salonu! Straciłam zbyt dużo pieniędzy za NIC żeby milczeć!
      Zdecydowłam sie na suknie za ktorą musiałm zapłacić "kaucje" 500zł rezerwacji, tego samego dnia 20 min później w innym salonie przymierzyłam suknie , która była zaskakująco idealna w każdym detalu i wybrałam tę drugą. Czyli rezerwowałam suknie w salonie Vivien 20 min!!!!!! i zapłaciłam 500zł a właściciel nawet nie chciał się "po ludzku" dogadać zeby zwrócić mi czesc zapłaconych pieniędzy !!! Więc zapłaciłam 500zł i dlatego ROBIE WŁAŚNIE TAKĄ REKLAMĘ!!! Zero profesjonalizmu wciskanie produktu na siłe i ceny za "dodatki" kosmiczne!!! NIE POLECAM SALONU VIVIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STRATA CZASU PIENIĘDZY I NERWÓW!!!!!!
    • Gość: zaskoczona Re: Salon sukien ślubnych Vivien, ul. Strzelecka IP: *.icpnet.pl 26.08.14, 11:46
      Śledzę ostatnio opinie na temat salonów, ponieważ sama chcę otworzyc. Widzę, że trzeba przekonać się na własnej skórze. W internecie nieuczciwa konkurencja nie śpi i wypisuje bzdury. Nic nie trzyma się kupy. Jedna pani chce mieć dodatki i poprawki za darmo. Kto ma za was to zapłacić? Krawcowa też za darmo? Ludzie! Idziecie wszyć zamek w portki i krawcowa robi to charytatywnie? Komis to loteria. Sklepy nie są z gumy żeby wszystko wystawiać na manekin, poza tym jak widać większość z panien młodych woli nową kreację a nie używaną. Widzę, że czeka mnie ciężka praca... :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka