Dodaj do ulubionych

Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani przest...

15.12.12, 13:50
...co za niewychowany gbur ...jak tak mozna do kobiety ...fuj...narobil wstydu swojej zonie - mnie byloby wstyd, ze mam meza, ktory w ten sposob odzywa sie do innych kobiet.
Obserwuj wątek
    • andpel Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani przest... 15.12.12, 13:52
      Słoma z butów... nie wystarczy zrobić maturę, studia skończyć, kolegów z PO poznać, by stać się człowiekiem na poziomie...
      • Gość: administrator Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 13:56
        Zbyt eleganckie to faktycznie nie było, ale wierzę, że "ta z dredami" może potężnie wkurzyć każdego rozsądnie myślącego. Jej się po prostu nie da słuchać, a dyskutować - w ogóle nie.
        • Gość: franio29 Czy Grobelny zdymisjonuje Pucka? IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.12, 14:24
          Pytanie czy Grobelny i koalicja Platformy Obywatelskiej (partii miłości i walczącej z "mową nienawiści") zdymisjonuje pana Jarosława Pucka? Cały czas czekam na ruchy pana Grobelnego i Kruszyńskiego wobec pana Domańskiego - szefa ZTM, który ma pasażerów "w nosie".... Obawiam się, że zamiast dymisji PO i Grobelny do spółki z Kruszyńskim będą popierać sprowadzanie debaty publicznej do poziomu rynsztoku. Cóż, PO już się wykazała, że rynsztok jest jej siedliskiem: Niesiołowski, Palikot, teraz Pucek...
        • Gość: atomowka Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.30.31.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.12.12, 20:44
          Niestety WTK nie dało nam wglądu do całej dyskusji, zamieszczając jedynie sekundy z wypowiedzią p. Pucka. Zauważyłam jednak, że pani z Rozbratu wcinała się Puckowi i komentowała. Też bym się wkurzyła, gdyby ktoś półgłosem komentował moją wypowiedź.
          Jeśli tak działo się przez cały program to nie dziwię się zachowaniu p. Pucka. Pani Czarnota też dobrze wychowana nie jest.
          • Gość: hella Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.icpnet.pl 15.12.12, 23:17
            nic nie tłumaczy jego zachowania. na pewnym poziomie ludzie nie powinni dać się prowokowac.
            bez wzgledu na to, co sie działo to nic nie usprawiedliwia jego zachowania
            • Gość: jajacek to działa w dwie strony a nie w jedną IP: *.centertel.pl 16.12.12, 07:40
              Ta pani zachowywała się w studiu jakby wpadła do chlewa na chwilkę, poczuła jak u siebie i nie chciała zeń wyjść
          • raven50 Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze 16.12.12, 14:35
            no może i tak ale to pan Pucek reprezentuje Urząd i nie powinien się dać sprowokować to nie była prywatna pyskówka gdzie można sobie nawrzucać, w historii mamy wiele przykładów jak udzielać odpowiedzi nie irytując się a dać popalić takim przykładem jest red Urban, każda jego wypowiedź to majstersztyk
    • canemuto Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani przest... 15.12.12, 14:08
      Prostak/kibic Lecha Poznań (niepotrzebne skreslic, terminy zamienne tak czy inaczej od dluzszego juz czasu - szkoda) po raz kolejny osmiesza siebie, reprezentowana instytucje i miasto.

Jeden mowi, ze ma nas w nosie. Drugi odzywa sie do osoby, ktora reprezentuje mnie i moje poglady bardziej niz caly sejm, senat i rada miasta Poznania razem wzieta w sposob rodem ze stadionu/rynsztoka (i znowu...). I zadnego nie spotkaja konsekwencje - ot, za cos sie tam przeprosi, cos glupawego na fejsie skrobnie (swoja droga co za barbarzynska maniera i zwyczaj) i juz pozamiatane.

Panie Katarzyno, ja szczerze za zachowanie tego gbura i barbarzyncy przepraszam. Jako kiedys tam kibic, jako mezczyzna (nie zeby maniery obowiazywaly w ogole albo bardziej z racji plci) i ogolnie z zazenowania poziomem rzekomego "know how". Nie wszyscy tacy sa, nie takie naprawde jest to miasto - po prostu wladza trafila czas jakis temu w rece bruden i niegodne. Ale wszystko ma swoj koniec.
      • Gość: marianos Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.echostar.pl 15.12.12, 14:13
        wierzę w to że prędzej czy później skończą się w poznaniu rządy tych prostaków, kumpli rycha, skończy się korupcja i kumoterstwo... a wtedy takich jak on rozliczymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: robotny Robie ile mogie, mało mogie mało robie. IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.12, 15:06
          Robie ile mogie, mało mogie mało robie.
        • Gość: gress Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.181.231.38.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.12.12, 22:41
          i dobrze powiedział tej nieumytej, niewychowanej babie z rozbratu. Nazywanie tej kreatury "kobietą" jest obraźliwe dla kobiet, to coś nawet koło płci pięknej nie stało, mówię i o wyglądzie i o myśleniu, o kulturze litościwie nie wspomnę. Miejsce rozbratowców jest w zoo.
          • tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze 16.12.12, 12:03
            powiedział co wiedział osiołek jeden
          • Gość: gosc Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.cable.net-inotel.pl 16.12.12, 16:12
            Dyskusja z poziomu rynsztoka nie warta uwagi. Kultura osobista przede wszystkim. Brawo dla Pani - odważna kobieta, która reprezentuje i moje poglądy... Brawo.
            • Gość: jajacek Brawo dla Pucka IP: *.centertel.pl 16.12.12, 17:31
              Co prawda nie jest to postać z mojej bajki, ale przynajmniej miał rację
      • tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze 16.12.12, 12:02
        Słusznie napisane, ja również przepraszam Panią za tego bez klasy gościa z wiory amiki tej.
    • lukask73 Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze 15.12.12, 14:20
      > ...co za niewychowany gbur

Gbur to ktoś, kto nie mówi w windzie dzień dobry albo pierwszy podaje rękę swojemu szefowi. Pucek jest zwykłym chamem, jeśli prawdą jest to, co tam opisują.

Nie powinien się zajmować budowaniem mieszkań komunalnych tylko co najwyżej stawianiem bud z kichą dla Litara. A przede wszystkim w żadnym wypadku nie powinien reprezentować miasta.
      • Gość: BUCEK Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.dynamic.lte.plus.pl 15.12.12, 14:40
        Powinien przeprosić tę panią i telewidzów, a w ramach zadośuczynienia przepracować weekend jako sprzątacz w schronisku dla bezdomnych i eksmitowanych.
      • leszekes Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze 15.12.12, 14:51
        Bez przesady... Pucek chamem nie jest. Można go nie lubić, ale żeby aż tak? Zrobił tobie coś?
        • Gość: mkrs Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.12, 20:28
          Na załączonym obrazku widać, jak to Pucek nie jest chamem...
          • Gość: Eva Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.centertel.pl 15.12.12, 22:40
            Przyjrzałam się obrazkowi. Nie jest chamem
        • lukask73 Bracie mój 16.12.12, 00:39
          > Bez przesady... Pucek chamem nie jest. Można go nie lubić, ale żeby aż tak? Zro
          > bił tobie coś?

Pucek, opłacany z moich pieniędzy, brata się z organizacją podejrzanej proweniencji i wypisuje wiersze:
          [...]
          Co poradzisz bracie mój
          Z tego meczu wielki ...

Nie wiem, czy  c h a m  to odpowiednie słowo. Prymitywny burak i do tego niedouczony („mi po plecach...”). Treść dzieła jest powszechnie znana i łatwo dostępna.
          • Gość: jajacek od kiedy to za pisanie wierszy wyklucza się IP: *.centertel.pl 16.12.12, 07:34
            człowieka z życia publicznego i wyzywa od buraków? Zaiste ciężko być poetą zaangażowanym.
    • leszekes Pucek nic takiego nie powiedział 15.12.12, 14:50
      To ta kobieta go zaatakowała słownie pierwsza. Nie poczuwał się do wypowiedzianych pod swoim adresem słów, więc powiedział jej co o nich sądzi. Też bym zrobił to samo, ale w sposób bardziej dobitny.
      Nie zrobił wstydu ani sobie, ani tym bardziej swojej żonie.

Twojemu mężowi współczuję. Musi być wyjątkowy pantoflarz, że toleruje takie seksistowskie wyskoki żony.

afrikabaambata napisał:

> ...co za niewychowany gbur ...jak tak mozna do kobiety ...fuj...narobil wstydu
      > swojej zonie - mnie byloby wstyd, ze mam meza, ktory w ten sposob odzywa sie do
      > innych kobiet.
      • Gość: afrikabambata @leszczkes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 15:45
        1.Nie jestesmy na Ty.
        2. Ma Pan racje:) - moj maz jest z pewnoscia pantoflarzem i nie moge wyjsc z podziwu, jak u licha, toleruje moje seksistowskie wybryki? No jak?
        :)
        • leszekes Skoro Szanowna Bardzo Wielka i Ważna Pani uważa 15.12.12, 16:32
          że względem niej trzeba wyjątkowo zapomnieć o zwyczajach rządzących w internecie to postaram się zaspokoić jej bardzo ważną ważność... :)))
          Dla siebie bardziej niźli niej samej, bo mnie ubawiła... cóż... są osoby przekonane o swojej wyjątkowości we wszechświecie i wywyższające się ponad innych.
          Jeszcze bardziej współczuję pani... Pani małżonkowi. Mieć u swojego boku tak wrażliwą damę... przepraszam... Damę to musi być coś... źle piszę... Coś
          :))))

• Gość: a. wow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 16:37
            Z calym szacunkiem ;) ale przyznam, ze po Panskim pierwszym poscie w zyciu nie spodziewalabym sie po Panu takiego języka...Brawo;)
            Mozna kulturalnie?
            Mozna.
            ;-p
    • Gość: radca Re: Miał dać jej klapsa? IP: *.icpnet.pl 15.12.12, 14:57
      Miał jej dać jej klapsa, by głupot nie opowiadała i wreszcie zamilkła?
      Czy bycie kobietą ma być przepustką do bezkarnego wygadywania głupot?
    • siljan_2 Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani przest... 15.12.12, 15:27
      Pucek to cham i wstyd dla miasta.
      • Gość: how_how Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.centertel.pl 15.12.12, 15:37
        Wg mnie nie jest on chamem. Facet po prostu nie pozwolił sobie wejść na głowę tej nawiedzonej kobiecie.
    • Gość: podatnik Nieroby i darmozjady z Rozbratu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.12, 15:45
      Widzę, że cały kolektyw Rozbratu ruszył gremialnie na forum.
      Nieroby wyciągający ręce po cudze, zajmujący cudzą nieruchomość, próbujący wyłudzić za grosze inne nieruchomości w kamienicach, broniący innych darmozjadów i nierobów przed eksmisjami za długi, których nawet nie próbują spłacić - i jeszcze bezczelnie wciąż upominają się o więcej.
      Cwaniactwo podszyte chamstwem to prezentuje ta baba z całym towarzystwem smarującym i sprejującym po murach paćkając po całym mieście.
      Chamem nie jest ten co używa wulgaryzmów, bo kulturalnym ale chamem też można być.
      W ostatnim czasem miasto wybudowało i buduje więcej mieszkań komunalnych i socjalnych niż kiedykolwiek wcześniej. Ale komuchom z Rozbratu wciąż mało - najlepiej wszystkim rozdać wszystko za darmo. Zabrać właścicielom i dać "biedakom". Rozbrat już to przerobił i spokojnie sobie zajmuje nie swoje, więc co za problem zabrać innym.
      Zobaczcie jak wyglądają mieszkania socjalne, które ludzie dostali za darmo na Nadolniku 15. Nowe mieszkania wyglądają jak .... "zadbane" przez rozbratowców mury na mieście.
      Pucek ma racje - ta kretynka po prostu pier-do-li bzdury !!!!!
      • Gość: podatniczka Re: Nieroby i darmozjady z Rozbratu !!! IP: *.icpnet.pl 15.12.12, 16:08
        Ja też jestem podatniczką i uważam, że mam prawo powiedzieć, że się z kimś nie zgadzam. Ale ten rozpychający się łokciami gnojek po prostu chciał Czarnotę upokorzyć. Robił to już wcześniej, publicznie zwracając się do niej per "pani Kasiu". W Polandii wystarczy nosić spodnie, żeby pozwalać sobie w różny sposób upokarzać kobiety. Czarnota nigdy nie powiedziała do niego "panie Jarku" ani "niech pan nie pieprzy bzdur". Najbardziej wkurzają Was męskich chamów silne kobiety, które w dodatku nie są chamskie.
        • Gość: afrikabaambata Re: Nieroby i darmozjady z Rozbratu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 16:11
          Właśnie.
          Niestety, wlasnie tak.
        • leszekes Re: Nieroby i darmozjady z Rozbratu !!! 15.12.12, 16:42
          Gość portalu: podatniczka napisał(a):

> ten rozpychający się łokciami gnojek po prostu chciał Czarnotę upokorzyć. Robił to już wcześniej, publicznie zwracając się do niej per "pani Kasiu".
          Jeśli to jest upokorzenie to ja jestem ksiądz Klein od Fary. Mogła do niego zwracać się w ten sam sposób, lub powiedzieć, że wolałaby aby ograniczył się do samej pani.

> ten rozpychający się łokciami gnojek
          > ...wkurzają Was męskich chamów (...)
          Cóż... można by porozmawiać o kulturze, ale chyba nie ma z kim... :(

silne kobiety,
          > które w dodatku nie są chamskie.
          Czyżby? Dobre sobie... :) (uśmiech pełen politowania)
        • Gość: abc Re: Nieroby i darmozjady z Rozbratu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.12, 17:19
          > W Polandii wystarczy nosić spodnie, żeby pozwalać sobie w różny sposób upok
          > arzać kobiety.

Ojej - to on nie tylko arogancko odezwał się do przesympatycznej i przemiłej pani Kasi, ale w dodatku zaatakował i upokorzył wszystkie kobiety ? Co za brzydal .....
      • Gość: arka Re: Nieroby i darmozjady z Rozbratu !!! IP: *.echostar.pl 15.12.12, 16:25
        Idol kiboli - i wszystko jasne! Poziom taki jak w kotle na bułgarskiej.
        • leszekes Re: Nieroby i darmozjady z Rozbratu !!! 15.12.12, 16:48
          Eeee tam... zaraz kiboli...
          Do poziomu wypowiedzi Pucka bym się nie przyczepiał. Facet tylko nie pozwolił sobie wskoczyć na głowę nawiedzonej przez czerwone diabły kobiecie.
          • Gość: arka Re: Nieroby i darmozjady z Rozbratu !!! IP: *.echostar.pl 15.12.12, 17:11
            wystarczy poczytać jego wpisy na facebooku i zobaczyć jakich ma tam "kolegów" - po prostu, kibol-cham, i pewnie trzeba tylko się cieszyć że jej nie uderzył!
            • Gość: abc Re: Nieroby i darmozjady z Rozbratu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.12, 17:21
              > wystarczy poczytać jego wpisy na facebooku i zobaczyć jakich ma tam "kolegów" -
              > po prostu, kibol-cham, i pewnie trzeba tylko się cieszyć że jej nie uderzył!

Mało tego, mógł ją przecież spróbować zgwałcić przez telefon !!!!!
              Bo kibole to dziennie tak gwałcą po kilka na raz ....
              I małe dzieci zjadają.
        • tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Re: Nieroby i darmozjady z Rozbratu !!! 16.12.12, 12:09
          tylko petard i rac brakowało
    • poznan_iak Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani przest... 15.12.12, 16:42
      Cóż, wypowiedź dosadna, ale konkretna. Czy już wszystko musi być zgodnie z tą pokichaną poprawnością polityczną? Jak ktoś głupio gada, to niech się spodziewa, że mu to inna osoba to wytknie.

Zastanawia mnie to zaangażowanie anarchistów w kwestie mieszkaniowe. Z dobroci serca tego nie robią. Widzę za to nast. uzasadnienie: chcą zdobyć przychylność opini publicznej i przez to próbować "legalizować" swój proceder / uzyskać przyzwolenie społeczne na takie działanie, czyli włamywanie się i bezprawne zajmowanie czyjejś własności. Przykładowo niedawne zdarzenie z próbą zawłaszczenia kamienicy. Poza tym wieloletnie bezprawne zajmowanie pomieszczeń przy Pułaskiego.
      Stąd też ich działalność popierająca niepłacenie czynszów, blokowanie eksmisji (będących skutkiem wyroków sądowych), pomoc w blokowaniu właścicielom dostępu do budynku --> Stolarska.
      Dziwne, że ta banda hipokrytów "broni tłamszonych lokatorów" a nabiera wody w usta gdy mowa o kwaterunkach, dewastacji mieszkań i problemach właścicieli, którzy walczą o swoje mienie.
      Lokator to nie właściciel - ale jak widać nie wszyscy to rozumieją.
      • Gość: a. ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 16:54
        Ta wypowiedz nie byla dosadna.
        Ona byla po prostu chamska.
        Przekornie napisalam w pierwszym poscie, ze do pań tak sie nie mowi ( niektorzy zrozumieli to doslownie:).
        Tak naprawde chodzi o to, zeby dyskutowac zachowujac szacunek dla rozmowcy ( nawet jesli gada bzdury, ale to inna kwestia)
        • poznan_iak Re: ... 15.12.12, 17:05
          Jak dla mnie to powiedział konkretnie i tyle. OK, mógł tak jak niedawno Lis o Kaczyńskim, że dziadziuś sadzi androny, ale może adresatka by tego nie zrozumiała.
          Osobna kwestia to po co w ógole Czarnotę do tego studia zapraszali. Chcieli promować anarchistów i ich sposób bycia?
    • Gość: ja Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 17:07
      w sumie mógł jej jeszcze liścia wypłacić :) po co głupoty gada a że nie wypłacił to znaczy że dobre serce i maniery ma :)
    • siljan_2 Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani przest... 15.12.12, 17:29
      Korzystając z okazji, że dzięki chamstwu pana Pucka zrobiło się głośno o pani Czarnocie, gratuluję pani Czarnocie wytrwałości i konsekwencji. Wybrała sobie trudną drogę, ale jest dzięki temu bardzo użyteczną osobą dla poznańskiej społeczności. Choć zapewne nie wszyscy podzielają mój pogląd, to pozwolę sobie w imieniu tej pozostałej części wypowiedzieć - dziękujemy!
      • Gość: abc Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.12, 17:44
        Ale konkretnie za co to "dziękujemy" ?
        Za wysmarowane mury spreyami w całym mieście?
        Czy może za zawłaszczenie nie swojej nieruchomości?
    • woland7 Czarnota? A kto to jest Czarnota? 15.12.12, 17:53
      Nie bardzo rozumiem skąd to wielkie "halo".... W podrzędnej telewizji niezbyt ważny urzędniczek powiedział coś, co obecnie w naszym społeczeństwie jest normą (tak wiem, zaraz cała dulszczyzna na mnie skoczy, że tak nie mówią... że tylko mickiewiczowską polszczyzną, ewentualnie po francusku...) .Stało się coś? Nie.... Całe to gderanie o chamstwie, buractwie itp jest żenujące. Facet przynajmniej jest autentyczny.
      • Gość: a. Re: Czarnota? A kto to jest Czarnota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 18:05
        Wlasnei dlatego stalo sie to norma, bo jakis czas temu, pewni ludzie stwierdzili, ze to zbyt uciazliwe by zachowywac sie przyzwoicie i kulturalnie.
    • kolo125 kibol i tyle 15.12.12, 19:14
      i wszystko jasne, czego można się spodziewać po kibolstwie? ich ostatnie wybryki są "słynne" nie tylko na cały kraj !!!
    • emissarius Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani przest... 15.12.12, 21:19
      W odniesieniu do zaistniałej sytuacji - My - tzn. ja i pan prezydent - oświadczamy, że w naszej ocenie "kibice Lecha zostali sprowokowani". Ponadto wyrażamy głęboki niesmak z powodu żenująco niskiego poziomu debaty w studio, co naraziło naszego urzędnika na nieprzyjemności i stało się bezpośrednim powodem jego emocjonalnej reakcji - w pełni zrozumiałej w obliczu ewidentnej prowokacji.

Poznań przyciąga najlepszych*

;-)

--
      *Nie dotyczy urzędników.
      • Gość: eeksmissariuszszsz Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 22:44
        No weźmy wywalmy paru penerow, pliiiizzzzz....
        Tak dla zasady i dla forumowej rownowagi!

Czy już wreszcie nie jest to niepodszywanie się pod "monopolistę"?

Nie czytam regulaminu ani netykiety... taki już jestem, gapolu...

Kocham fszystkich ludzi i Ciebie tesz... emisarjuszu
    • Gość: marta Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 23:39
      Jednym słowem.Burak!
      • Gość: jajacek A jak nazwiesz tą kobietę? IP: *.centertel.pl 16.12.12, 07:28
        Zachowywała się niegrzecznie, przeszkadzała mu w wypowiedzi, głośno ją komentowała, wytrącała z rytmu. Buraczka?
        • Gość: Gitar Re: A jak nazwiesz tą kobietę? IP: *.devs.futuro.pl 16.12.12, 09:34
          dobrze, że biedny, sprowokowany Bucek nie zaczął podskakiwać i skandować: kto nie skacze, kto nie skacze jest pedałem.

Zwyczajny pener ot co - może na ustawkach z Redutą Nowy Dwór Mazowiecki jest przydatny ale jako urzędnik to marność nad marnościami.
          • Gość: jajacek Re: A jak nazwiesz tą kobietę? IP: *.centertel.pl 16.12.12, 10:13
            Na penera na pewno nie wygląda a o tym, czy jest dobrym urzędnikiem można dyskutować. Nie z tobą, bo ty już wiesz kim on jest
    • wszechpastor Pucek przestań pieprzyć!!! 16.12.12, 00:13
      www.rozbrat.org/publicystyka/analizy/3770-puck-przestan-pieprzyc-przelomu-w-budownictwie-komunalnym-nie-ma
      • woland7 Re: Pucek przestań pieprzyć!!! 16.12.12, 09:43
        Przeczytałem. Publikacja na poziomie studenta I roku, któremu wydaje się, że jest ekspertem. Bez wartości.
        • Gość: Gitar Re: Pucek przestań pieprzyć!!! IP: *.devs.futuro.pl 16.12.12, 10:00
          Chłopcze - a możesz azniesz oceniać jak już skończysz gimnazjum?
          • woland7 Re: Pucek przestań pieprzyć!!! 16.12.12, 17:23
            Chłopczyku... niestety należę do rocznika, które do gimnazjum nie uczęszczało z tej przyczyny, że wówczas owe placówki nie istniały. Ty natomiast jak można się domyślić jesteś uczniem takiej szacownej szkoły. Wracaj zatem odrabiać lekcję.... i nie baw się zapałkami.
        • Gość: jajacek Ten tekst rzeczywiście nie ma wielkiej wartości IP: *.centertel.pl 16.12.12, 10:19
          Sytuacja miasta jest jaka jest i Pucek nie może zrobić więcej jak robi. To nie on daje na te mieszkania pieniądze.
      • Gość: atomowka Re: Pucek przestań pieprzyć!!! IP: *.147.81.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.12.12, 11:57
        Przeczytałam - stek banałów. Anarchiści z Rozbratu z panią Czarnotą na czele potrafią tylko głośno wykrzykiwać takie farmazony, ale już żadnych konkretnych rozwiązań nie podają. Bo i nie mają jak ich wymyślać, nie mając pojęcia o finansach publicznych. Artykuły na stronie Rozbratu są na poziomie gazetek tabloidowych - poszukiwanie taniej sensacji.
        Jedynym ich pomysłem aktualnie jest zmiana na stanowisku dyrektora ZKZL - Pucek wrogiem nr 1. A co dalej? Skoro tak znają się na zarządzaniu mieniem komunalnym może ktoś z nich wystartuje w konkursie na dyrektora. Bo jeśli nie będzie to ktoś ze środowiska tych pseudoanarchistów, zaraz stanie się kolejnym ściganym. Nigdy go nie zaakceptują.
        To miasto potrzebuje zmian i świeżego spojrzenia na problemy. Ale Rozbrat ich nie oferuje. Pieprzy tylko komunały.
    • fleshless Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani przest... 16.12.12, 04:11
      prawda jest taka, że Pucek nie powinien był dać się sprowokować,

ale prawdą też jest, że pani Czarnota pomimo tego, że jest dość zarozumiałą, ma strasznie dużo do powiedzenia i dość duże parci na szkło, nie zna się na tym o czym opowiada - nie ma pojęcia o realiach, o zasadach działania podmiotów publicznych, o finansach, itp.

Jest takim politycznym odpowiednikiem erotomana gawędziarza - dużo fantazji w gadaniu, mało realnych umiejętności.
      • emissarius Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze 16.12.12, 12:41
        fleshless napisał:

> prawda jest taka, że Pucek nie powinien był dać się sprowokować,

Nie ma to kompletnie żadnego znaczenia - kim jest pani Czarnota, jakie ma poglądy i włosy. Swoimi argumentami spowodowała, że facet stracił nad sobą kontrolę. Byłbym gotów mu to wybaczyć - bo z jednej strony znany jest z dość swobodnego języka, a drugiej nie stało się przecież nic nieodwracalnego.

Problem polega jednak na tym, że Pucek wywalił się przy tej okazji po raz drugi - kiedy próbował się skrajnie nieudolnie tłumaczyć. Tak naprawdę dopiero to go pogrążyło - bo pokazał, że nie potrafi właściwie ocenić tej sytuacji, nie rozumie że przekroczył granice, nie czuje niestosowności swego zachowania i traktuje tę historie w kategoriach kolejnej rundy sporu z Rozbratem.

Pani Czarnota - ma prawo zachować się w sposób nieodpowiedni, dyrektor jednostki samorządowej - zdecydowanie nie. Nawet, jeśli przydzielono mu rolę złego policjanta.

Przy okazji po raz kolejny skompromitował się radny Grześ próbując tłumaczyć zachowanie szefa ZKZL, oraz określając urzędnika samorządowego mianem ... polityka. Ale akurat po panu radnym można się było tego spodziewać.

Błędy popełniamy wszyscy, o klasie człowieka świadczy zachowanie w obliczu błędu. Jeśli upadłeś w błoto - możesz podnieść się i otrzepać, albo tkwić w nim udając, że to twoje naturalne środowisko.
    • Gość: adonis Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.173.42.48.tesatnet.pl 16.12.12, 10:30
      He He CZARNOTA jest czarnotą ale na pewno nie kobietą.
      • Gość: solaris Re: Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 13:18
        za to z ciebie z pewnoscia musi byc adonis....
    • raven50 Urzędas to nie dyplomata 16.12.12, 14:30
      cały czas musi się podlizywać swoim zwierzchnikom i udowadniać że nadaje się do tej roboty i ma wyniki, nie uczą ich dyplomatycznych ripost dlatego też pieprzą i chrzanią od rzeczy, dla pana Pucka miarą jego przydatności jest ilość wy ... lokatorów z ich mieszkań
    • onefoks Pucek do Czarnoty z Rozbratu: Niech pani przest... 16.12.12, 15:48
      ma facet niewdzięczną robote z lewa atakują że coś robi z prawa że nic nie robi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka