manissa 23.12.12, 17:17 Masowo znikają z kluczowych punktów miasta: Kupiec Poznański, pl.Cyryla Ratajskiego, Tesco Serbska, Pestka, King Cross Marcelin... Czy ktoś się orientuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwardian Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? 24.12.12, 17:03 Podbijam wątek. Czy ktoś zna odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.icpnet.pl 25.12.12, 01:08 Podobno kryzys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.icpnet.pl 27.09.13, 12:56 BANKRUT ! Firma nie płaci pracownikom całego wynagrodzenia... żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.15, 21:25 Ojciec zmarł syn kupił o jedno porsche za dużo podobno już 5 szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? 25.12.12, 15:24 Tu lista aktualnych lokali Gruszeckiego. Chyba ilość przeszła w jakość - Filigrando,Stary Rynek, Shark. www.gruszecki.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg Sommer Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.pools.arcor-ip.net 25.12.12, 16:11 Najbardziej urzekla mnie reklama o ekspansji firmy w roku 2005 na rynki zachodnie...!!(Berlin Ost - Marzahner Promenade...) Buhaha :-)) Tak.. tam jest jego miejsce w szeregu - nie dalej o mm..!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrka Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.icpnet.pl 17.10.13, 12:26 nieaktualna ta lista, bo w M1 już nie ma Gruszeckiego, w tym miejscu jest Sowa... Niestety, ale coś niedobrego się dzieje z nimi... szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? 25.12.12, 15:39 Szkoda lokalizacji w King Cross ponieważ w sytuacjach pilnych to było moje pogotowie ratunkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? 26.12.12, 13:32 Doskonale Cię rozumiem z tych samych powodów na spotkania często wybierałam Kupca lub Pestkę, bo lokal na Starym Rynku jest dość specyficzny. W KC nie jest jeszcze tak źle, bo została (spora) konkurencja, w przeciewieństwie do KP gdzie na miejscu Gruchy powstała Orangeria, która jest nieporozumieniem. Na wyższych piętrach są tylko Grycan i Rosenthal. W Pestce za to nagromadzenie fast foodów i osamotnione dwie kafejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg Sommer Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.pools.arcor-ip.net 26.12.12, 14:30 Smutne to Manissko smutne - takimi gniotami od Gruchy.. sie delektowac..!! Zapraszam do Wiednia (06.01.13) do Hotelu Sacher na "krola deserow" Sachertorte i Mozartowe "kuleczki" w nieograniczonej ilosci.. PS Pewnie mnie rozsadz - mniam mniami..!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.icpnet.pl 27.12.12, 14:06 Moim skromnym zdaniem Tort Sachera niczym specjalnym się nie wyróżnia. No może świetnym marketingiem. Na Mozartkugle lepiej wybrać się do Salzburga, bo w Wiedniu mają jakieś podróby. Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? 28.12.12, 00:41 Nie przepadam za marmoladą morelową w Sacherze, dlatego to zupełnie nie moja bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobas Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.pools.arcor-ip.net 28.12.12, 03:38 Hie hie.. Taka duzia i wiezi w bajki. Wstyt prosie pani wstyt..!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.173.46.124.tesatnet.pl 16.10.13, 20:17 ty ale się znasz na cuiernictwie ho ho proponuje wizyte u psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.12, 14:30 Podobno Gruszecki ma duże długi. Na jego kamienicy na Dąbrowskiego łapę położył komornik, do którego lokatorzy płacili czynsz. Teraz ponoć Gruszecki zaczął wyprzedaż swoich nieruchomości - chyba, że to już egzekucja komornicza. W każdym razie z kasą zapewne cieniutko .... Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? 26.12.12, 20:16 Coś w tym musi być. W ubiegłym tygodniu w lokalu przy Naramowickiej było zimno jak w kieleckim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg Sommer Drang nach Westen wszystkich wykonczy..!! :-)) IP: *.pools.arcor-ip.net 26.12.12, 20:32 POwiadam Ci Manissko..!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg Sommer Re: Drang nach Westen wszystkich wykonczy..!! :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 05.02.14, 14:26 No i wykrakalem Manissko...!! :):) DRANG NACH WESTEN WSZYSTKICH WYKONCZY..!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logika Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.14, 11:53 Kochani na Polance ul Katowicka jest cukiernia Cafe Nina i mają wyroby Gruszeckiego, pracują dla nich cukiernicy od Gruszeckiego. Włąsnie sie dowiedziałam sprawdźcie, jesli macie blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? 26.12.12, 22:05 Zdecydowanie wolę Orangerię niż Gruszeckiego. --- kotydworcowe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? 27.12.12, 00:24 Jako kawiarnia się średnio sprawdza, z kolei jedzonko rzecz gustu.:-) Sałatkami nie rzucili mnie na kolana, a w kuchni włoskiej szału nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg Sommer Cusik dla Lili i Manissy...:-)) IP: *.pools.arcor-ip.net 28.12.12, 20:40 Ein Mann findet am Strand eine Flasche und öffnet sie.Ein Geist erscheint und sagt:Du hast einen Wunsch frei !! Der Mann:Ich will nach Hawaii,habe aber solche Flugangst.Könntest du mir nicht eine Autobahn bauen... ??Darauf der Geist:Das überfordert mich leider...Hast du denn keine anderen Wunsch..?? Der Mann:ICH WÜRDE GERNE DIE FRAUEN VERSTEHEN !! Der Geist seufzt und sagt nach einer Weile: WIE VIELE SPUREN SOLL DIE AUTOBAHN HABEN....?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen :-)) 28.12.12, 21:23 ER hat ein Foto von Frau und Kind auf dem Büro stehen: Was für ein guter Familienvater! SIE hat ein Foto von Mann und Kind auf dem Büro stehen: Für sie kommt Familienleben vor Beruf! ER hat sein Büro voll mit Papieren: Er arbeitet hart und engagiert! SIE hat ihr Büro voll mit Papieren: Sie ist unorganisiert und langsam! ER redet mit seinen Kollegen: Er ist ein guter Kommunikator und Teamworker! SIE redet mit ihren Kollegen: Sie ratscht nur die ganze Zeit! ER ist nicht in seinem Büro: Er ist sicherlich auf einem Treffen mit Kunden! SIE ist nicht in ihrem Büro: Sie ist mal wieder einkaufen gegangen! ER geht mit dem Chef zum Essen: Er kommt voran! SIE geht mit dem Chef zum Essen: Sie schläft mit ihm! ER heitratet: Er stabilisiert sein Privatleben und übernimmt Verantwortung! SIE heiratet: Bald fällt sie wegen Schwangerschaft und Kindern aus! ER bekommt ein Kind: Er braucht eine Lohnerhöhung! SIE bekommt ein Kind: Ihr Schwangerschaftsurlaub wird ein Vermögen kosten! ER fährt auf Dienstreise: Sehr gut für seine Karriere! SIE fährt auf Dienstreise: Und was sagen ihr Mann und ihre Kinder dazu? ER wechselt den Job, weil er etwas besseres gefunden hat: Er ist gut und nutzt seine Chancen! SIE wechselt den Job, weil sie etwas besseres gefunden hat: Auf Frauen kann man sich einfach nicht verlassen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg Sommer Re: :-)) IP: *.pools.arcor-ip.net 29.12.12, 00:04 Sie: Sag mal,wenn ich sterben würde,tätest Du wieder heiraten..?? Er:Aber nicht doch.. Sie:Wieso nicht ? Gefällt es Dir nicht verheiratet zu sein..?? Er:So gesehen hast Du Recht,also ich denke schon,dass ich wieder heiraten würde.. Sie:Würdest Du mit ihr in unserem Bett schlafen..?? Er:Ja,ich glaube,das würde ich.. Sie:Und Du würdest ihr meine Kleider zum Anziehen geben..?? Er:Wenn sie ihr gefallen würden,dann täte ich das.Ja,ich würde sie ihr geben... Sie:Lass mich raten,Du würdest sie sogar mit meinen Schlägern Golf spielen lassen...?? Er:Niemals im Leben nicht..!! Sie ist Linkshänderin...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: :-)) 29.12.12, 00:34 Dziadek Sommer zapomniał, że Manissa włada językami bałkańskimi i romańskimi, z zachodnich ewentualnie angielski, ale żeby mi sadzić kwiatki w języku Goethego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg Sommer Re: :-)) IP: *.pools.arcor-ip.net 29.12.12, 17:15 Manissko...Niech mnie kaczka kopnie,ale zadnych kwiatkow nie sadze w Twoja rabatke..!! Jak nie wierzysz to pytaj Lili albo Sommera..!! :-)) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.icpnet.pl 26.07.13, 11:15 Chyba Sowa zatopiła w nim swoje pazury. Tak by przynajmniej wynikało, bo w M1 jest właśnie Sowa zamiast starego dobrego Gruszeckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.icpnet.pl 05.02.14, 13:55 Informacja dla wszystkich Gruszecki po wielkich problemach finansowych związanych z niegospodarnością i zlym zarządzaniem zostal wykupiony przez Spółkę Marona z Kołobrzegu. I to cala tajemnica znikających punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: 5.174.99.* 14.03.14, 00:18 Jarosław G. pobrał kredyty i go zlicytowano. Renata G. też ma obciązona hipotekę za długi. Edward G. chodzi pieszo bo juz furę mu nawet zabrano. a słodkości nigdy nie były dobre. najgorsze lody z ohydnego proszku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: 5.174.99.* 14.03.14, 00:20 a firma marona w kołobrzegu należy do gruszeckiego. sprytnie wyprowadzone pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.eaw.com.pl 25.02.14, 15:20 kupiłem dzisiaj dwa rogale marcińskie i siedem pączków u "gruszeckiego" na naramowickiej, pytałem sprzedawczyni czy rogale są świeże, zapewniła mnie, że tak. Po przyjeździe do domu okazało się, że rogale są wczorajsze albo przedwczorajsze. Pączki były ok. Nie wiedziałem o problemach firmy. Cukiernia zeszła na psy. Już nigdy tam nic nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietoperz Re: Co się dzieje z cukierniami Gruszeckiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 17:04 Gruszecki mial slabe wyroby, nie ma szans z ekspansja bydgoskiego Sowy, ktory stawia nie tylko nowe punkty sprzedazy ale i wytwornie (mam nadzieje ze w zwiazku z tymi zamiejsciwymi okaliacjami wyrobow nie straci na jakosci..) Odpowiedz Link Zgłoś