Dodaj do ulubionych

Mamy Naramowice

09.02.13, 21:44
Czy macie ochote spedzic ze soba troche czasu? Macie ochote na stworzenie jakiegos klubu albo po prostu spotkac sie na spacerze?
Obserwuj wątek
    • m-artaa Re: Mamy Naramowice 28.02.13, 10:50
      Witam, pracuję w firmie, która specjalizuje się w badaniach konsumenckich poszukuje osób, które chciałyby nawiązać współpracę w charakterze testera produktów branży FMCG( głównie żywności i kosmetyków).
      Poszukujemy mam i ojców z Poznania (mile widziani osoby z Naramowic) , którzy chcieliby testować produkty dla dzieci. Rodzice będą korzystać z produktów w domu i oceniać je według określonych kryteriów i skali. Jeśli chcieliby Państwo dołączyć do grona osób oceniających produkty dla dzieci prosimy o kontakt na adres e-mail controlvet.polska@gmail.com.
      Po otrzymaniu wiadomości e-mail odeślemy ankietę oraz szczegóły nawiązania współpracy.

• iceberg1000 Re: Mamy Naramowice 07.02.14, 11:39
      Chcemy bardzo jeśli to aktualne. Mam córeczkę która ma prawie 2 latka i dopiero się przeprowadziłyśmy i przydałoby nam się dziecięce towarzystwo :)
      • 1aksa Re: Mamy Naramowice 21.02.14, 19:16
        Mój synek ma w tej chwili pol roku i bardzo mi brakuje kontaktu z ludźmi ;) chętnie po spaceruje z inna mama :) na naramowicach mieszkam od 1,5 :) jeśli masz ochotę się odezwac to mój nr gadu 3821005
      • 1gagatka78 Re: Mamy Naramowice 04.04.14, 21:55
        Mam 2 latnią córkę i 2 miesięcznego synka i również szukam towarzystwa na spacery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka