Dodaj do ulubionych

"Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjant ...

• smokull Ta Pani lepiej niech zamilknie 14.06.13, 23:02
      jesli pozwala 13 letniej córce upijac sie do nieprzytomnosci to świadczy jaka to mamusia , a teraz wielce oburzona , że troche jej policjanci pogrozili. moze oni w ten sposób ją troche wychowali czego mama jak widac nie umie robic
      • rozterka47 Re: Ta Pani lepiej niech zamilknie 14.06.13, 23:05
        smokull napisał:

> jesli pozwala 13 letniej córce upijac sie do nieprzytomnosci to świadczy jaka t
        > o mamusia , a teraz wielce oburzona , że troche jej policjanci pogrozili. moze
        > oni w ten sposób ją troche wychowali czego mama jak widac nie umie robic

takiego idioty jak Ty już nic nie wychowa , ktos Ci chyba za dużo groził i mózg ci się skasował
        • alfalfa Re: Ta Pani lepiej niech zamilknie 14.06.13, 23:22
          piękny post, sam miód z okolic Kolejowej.
          A.
      • Gość: nomi Re: Ta Pani lepiej niech zamilknie IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.06.13, 07:15
        według ciebie ćwokull lepiej milczeć? Ciekawe jak twoją córcię pobiją i zastraszą kanary za przejazd bez biletu to też powiesz, że lepiej milczeć bo kanary wychowały twoje dziecko i nauczyli kasować bilet??
    • rozterka47 "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjant ... 14.06.13, 23:03

No, nie mogę , Brudny Harry od znęcania się nad dzieciakami , dobrze ,że mu przedszkolak w drogę nie wszedł !

Dac bohaterowi mu jesze ze trzy nagrody medal i powyżkę
    • george1955 "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjant ... 14.06.13, 23:06
      tusk przymyka oko na dzialania sluzb mundurowych bo zalezy mu na psychicznym terroryzowaniu spoleczenstwa,wracaja stare dobre czasy zamordyzmu komunistycznego,pan Sienkiewicz robi pokazowke w Bialymstoku i udaje ze nie widzi bezkarnosci bandytow w policyjnych/milicyjnych mundurach
    • sowa_46 Łobuzeria w mundurach!!! 14.06.13, 23:06
      Taki łobuzów należy się pozbywać przy pierwszej nadarzającej się okazji, to jesy zagrożenie dla społeczeństwa.
      Bandytom w mundurach mówimy N I E !!!!!!!!!!
    • ewitalol "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjant ... 14.06.13, 23:06
      Córunia warta mamuśki ?? :P
      13-letnie dzieciątko naprane i jakie pojętne - wszystko zapamiętało. Najlepiej niewinnego policjanta zamknąć a "niczemu niewinnej małolacie i jej mamuśce" dać wysokie odszkodowanie. Matka powinna być pociągnięta do odpowiedzialności za alkoholizm małolaty
      • Gość: Marcin Re: "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjan IP: *.ntlworld.ie 15.06.13, 00:08
        Jacy rodzice pozwalają 13 letniemu dziecku pić???Sprawa powinna być wytoczona przeciw rodzicom..ostatecznie to ich wina,że dziecko pije i znika z domu...Policja jak zwykle winna
      • Gość: Asia Re: "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjan IP: *.smgr.pl 02.11.14, 19:05
        Masz racje i ciekawi mnie to jak ta nastolatka to zapamiętała wszystko?
    • cehaem "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjant ... 14.06.13, 23:08
      Widac, ze wielu z was wciaz teskni za ZOMO. Fajne demokratyczne panstwo, w ktorym wladza nie musi trzymac sie zasad prawa i praworzadnosci. "Pener" dostal w ryj, kto tam za nim bedzie tesknic. Wazne, ze policjant, zamiast sprawowac swoja funkcje bedzie dalej wyzywal sie na takich plotkach. Ciekawe, czy w spotkaniach z panami, stojacymi za klubami gogo na Starym Rynku tez jest taki stanowczy.
      • alfalfa Re: "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjan 14.06.13, 23:25
        Wiesz co, idź Ty kilka razy na Łazarz tak po 20 i opowiedz jak było. Pamiętasz tego sklepikarza co go Palikot odwiedził?
        A.
        • Gość: Emilia Re: "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjan IP: *.smgr.pl 03.11.14, 15:39
          Sorry ale ta nastolatka mogła to przecież zmyślić żeby tylko 2 raz miał problemy ten Niemiec
    • georgeb "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjant ... 14.06.13, 23:11
      Ponieważ jest zbyt dużo skarg społeczeństwa na postępowanie funkcjonariuszy na komendach czy izbach wytrzeźwień. Proponuję wprowadzenie monitoringu na komendach we wszystkich pomieszczeniach obsługiwanego przez niezależną firmę zewnętrzną. Skoro wydaje się ciężkie miliony na monitoring w miastach i miasteczkach, a nawet wsiach, to dlaczego nie wprowadzic właśnie tam, gdzie sytuacje i doniesienia społeczeństwa budzą największe kontrowersje.
    • 3-kuleczka "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjant ... 14.06.13, 23:12
      i bardzo dobrze, to sa efekty jak rodzice nie dają sobie rady z obszczymurkami i jakze modna mamy metode bezstresowego chowania dziecka
      co sie tak nadymacie w komentarzach/ wiecie co taki smarkol z gimnazjum potrafi zrobić? pijane obrzygane szczeniaki trzeba moze jeszcze po doopie całowac?
      • Gość: wesoły Re: "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjan IP: *.compower.pl 15.06.13, 00:46
        Masz rację ale czy to tłumaczy pałkarza (o ile zeznania są prawdziwe)? NIE! Tak na marginesie sprawy. Po co tyle osób pchało się do pałkarzy w ostatnich latach? Po czuli powołanie czy szybką emeryturę?
    • Gość: fff Re: "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjan IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 23:12
      Ręce opadają jak się czyta większość komentarzy. Ja wam tylko życzę, żebyście po wypiciu powiedzmy czterech piw w pubie albo po wyjściu z imienin u cioci(np. w drodze z mieszkania do taksówki) natknęli się na takich "porządnych gliniarzy", posiedzieli 12 godzin na izbie z szczającymi pod siebie chlorami i jeszcze na dokładkę dostali bęcki i oskarżenie o znieważenie funkcjonariusza. Tak działa policja, gdy przyjmuje się do niej psychopatów oraz gdy daje się gliniarzom "normy" do "wyrobienia". Ja wiem, że w takie historie trudno uwierzyć... ale tylko do pierwszego spotkania z tymi, których zadaniem jest podobno "pomagać i chronić".
      • alfalfa Re: "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjan 14.06.13, 23:27
        Czterech piw w jakim czasie?
        A.
    • mlonx "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjant ... 14.06.13, 23:15
      wykręcili mi kiedyś ręce i bili- owszem. bowiem wysikałem się na barbakan- nie miałem sumienia oddalić się do tojtojki gdyż grał właśnie janerka i musiałem i siusiać i słuchać!

no i podeszed małoletni mundurowy.
      - dowód.
      - moment... skończę. nie mam.
      - halo halo, poproszę posiłki!

nie minęło wiele czasi- bach! trzech kolejnych gołowąsów w mundurach. ja roześmiany i:
      - panowie, no co to jest? wracam na koncerci...

jeb w ryj! na kolana! kajdanki! łapy z tyłu! i do suki!

wlekli mnie wzdłuż muru na którym siedziała moja żona. wrzeszczę:

-tyyyy, choć, bo debile biorą mnie na dołek!

żona za mną, ja już nie na kolanach. wpie...li mnie do suki.

- bije panią? - pyta młody debil w mundurze.
      - a pana pobił? - przytomnie zapytała żona, na samą myśl wku...ona. - bo chyba ktoś powinien...

niestety. policja jest wzywana do ciężkich przypadków i to im robi gó... z mózgów.
      dzięki temu nie są w stanie (ci panowie) odróżnić rzeczy niedobrych od tych bardzo złych.
      bo inteligencji mało (przepraszam wyjątki!), władzy przy tym dużo- więc CO TAM! NAPIERDALAĆ, TĘPE CH...E!

już mi lepiej :D
      • assa5 Re: "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjan 14.06.13, 23:29
        TĘPE CH...E! to ty jesteś! w domu również szczysz gdzie popadnie bo klop zajęty przez żonkę ?
        • Gość: Konkret czytałem wasz gowniany artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 00:33
          w prasie papierowej. Takie samo ścierwo jak i w wersji elektronicznej, tylko na papierze komentów nie widać. Odwalić się od policjantów ćwoki. Chyba, że popieracie zwyrodnialców z maczetami.
          • rozterka47 Re: czytałem wasz gowniany artykuł 15.06.13, 00:49
            Gość portalu: Konkret napisał(a):

> w prasie papierowej. Takie samo ścierwo jak i w wersji elektronicznej, tylko na
            > papierze komentów nie widać. Odwalić się od policjantów ćwoki. Chyba, że popie
            > racie zwyrodnialców z maczetami.

..............................................

Zwyrodnialcy z meczetami ? a ja mysłałam , że arrtykuł dotyczy szarpania i bicia 13-letniej smarkuli , a to o zbira z maczetą chodziło ?
            Chyba inne artykuly czytaliśmy .
    • Gość: tuti Re: "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjan IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.06.13, 23:16
      Ciekawe co z tej dzi...i wyrośnie za kilka lat?
      A Gazeta niech się od....i od Policji.
      Żydokomuna chciała by rządzić polakami.
      Nawet pisać po polsku nie potrafią.
      Nie pisze się "na komendzie" tylko jak już "w komendzie"
      Chodzi tu z pewnością o wnętrze budynku a nie o dach !!!

• j_p_salomonczyk "wykręcili ręce, bili..." - bandyci 14.06.13, 23:19
      Kolejny dowód na to, że bandytów od policjantów różni tylko pracodawca zapewniający im nietykalność? I nikt mnie nie przekona że Policja to nie mafia!
    • chybarekin "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjant ... 14.06.13, 23:19
      POLICJA to chyba jedyna firma której bez końca można bezkarnie pluć w twarz i nic ... Jak długo jeszcze przełożeni będa pozwalać na pomawianie na ogólnopolskim forum poznańskich policjantów ... ???!!!! Kiedy wobec autorów tych wypisywanych sensacyjnych śmieci ktoś wyciągnie konsekwencje ???? Z czasem wyjdzie na jaw kto przekazuje takie wiadomości - ciekawe co wtedy zrobisz ... ? A tak poza konkursem - 13latka 1,6 promila ??? Może zarzuty dla matki ...
      • Gość: wolność słowa Rozumiesz to pojęcie sowiecka gnido? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 00:13
        Policja to formacja utrzymywana z danin publicznych zwanych podatkami.
        Podatnik MA PRAWO krytykować to za co płaci.
        Zadaniem Policji jest POMAGAĆ I CHRONIĆ. Obywatela, podatnika, nie poltyka, nie sprawującego urząd. OBYWATELA.
        Taki napis znajduje się na każdym CZESKIM czy SŁOWACKIM radiowozie.

Nasze służby mundurowe niestety są na pasku polityków i nie służą społeczeństwu tylko dzierżącym władze, co jest charakterystyczne dla krajów TOTALITARNYCH. Takie mają wzorce po prostu, taką tradycję.
        I nie są to "pomówienia" tylko stwierdzanie faktów, prezentowanie poglądów na podstawie własnych obserwacji.

Policja by przestac być milicją na autorytet musi ZAPRACOWAĆ.

PONIAŁ?
    • dddupa Może ich jeszcze nagrodzić? Wtedy czyjeś dziecko 14.06.13, 23:24
      wyru...ą, kogoś połamią, papierosami przypalą, super.... w takim kraju to aż się chce żyć, wiedząc, że tacy ludzie czuwają nad naszym bezpieczeństwem. Mówienie o takich psy to jest obrażanie czworonogów, polska milicja nie ma wstydu.
      • assa5 Re: Może ich jeszcze nagrodzić? Wtedy czyjeś dzie 14.06.13, 23:32
        wypowiedź godna nicka - z dupy wzięta
      • Gość: Dredd Re: Może ich jeszcze nagrodzić? Wtedy czyjeś dzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.13, 23:52
        Nie szwędaj się nawalona po nocy i nie okradaj parkomatów, to Cię kontakt z tymi panami ominie.

• zawszeagnesja "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjant ... 14.06.13, 23:34
      Ciekawe co panienka pamiętała na następny dzień z takimi promilami we krwi. Oj dziwny jest ten świat. Zamiast pijaną dziewczynę zawozić do domu trzeba było od razu pojechać do izby dziecka. Chyba coś jest nie tak...
      • nick4comments Re: "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjan 15.06.13, 00:30
        > Zamiast pijaną dziewczynę zawozić do domu trzeba było od
        > razu pojechać do izby dziecka. Chyba coś jest nie tak...

Policjanci musieli podjąć interwencję i podjęli. Chcieli jednak się pozbyć problemu w sposób bezbolesny, czyli odstawić do domu i niech tam rzyga i leje pod siebie, a nie na komendzie czy na Izbie Dziecka. Panienka niech się cieszy że ją zawinęli, bo jakby pijana zasnęła pod krzakiem to mogłaby się obudzić z bolcem w pipce.
    • agora_do_wora Ewa Wanat przyłapana, GW zabiera się za policję 14.06.13, 23:36
      Spodziewam się dłuższej akcji prania policyjnych brudów przez media Agory. Policja ośmieliła się sponiewierać panią Wanat - zaraz znajdą się tłumy brutalnych i skorumpowanych funkcjonariuszy (co niestety może być prawdą)...
      • Gość: do wanat wanat jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 00:28
        powinna siedzieć w pudle
      • Gość: qaz Re: Ewa Wanat przyłapana, GW zabiera się za polic IP: *.internetia.net.pl 15.06.13, 02:17
        Te tłumy już tam są. Każdy w tym kraju wie, że do policji idą odpady, a 90% policjantów to brutalne bydlaki i zwykłe bandziory. Nie zaklinaj rzeczywistości - policja to dno :)
        • rozterka47 Re: Ewa Wanat przyłapana, GW zabiera się za polic 15.06.13, 02:29
          Gość portalu: qaz napisał(a):

Każdy w tym kraju wie, że do policji idą odpady, a 90% pol
          > icjantów to brutalne bydlaki i zwykłe bandziory. Nie zaklinaj rzeczywistości -
          > policja to dno :)
          ...............................................................................

Powiem brzydko , ale pie...sz.
          • Gość: qaz Re: Ewa Wanat przyłapana, GW zabiera się za polic IP: *.internetia.net.pl 15.06.13, 02:54
            A może masz inną opinię? Jeśli uważasz, że policja jest cacy a policjanci są fajni jesteś w mniejszości. Popytaj wśród znajomych :)
            • rozterka47 Re: Ewa Wanat przyłapana, GW zabiera się za polic 15.06.13, 03:01
              Gość portalu: qaz napisał(a):

> A może masz inną opinię? Jeśli uważasz, że policja jest cacy a policjanci są fa
              > jni jesteś w mniejszości. Popytaj wśród znajomych :)
              ......................................................................................

nie muszę , znam opinię moich znajomych , niewielu z nich miało negatywne doświadczenia z policją
              w kazdym zawodzie znajdują się ludzie nieodpowiedni , nie nalezy jednak generalizowac
    • maddrake Dlaczego GW bezkrytycznie przyjmuje słowa pijaczki 14.06.13, 23:36
      Co za skandal - 13letnie dziecko jak co tydzień nawalone niczym furman na odpuście spacerowało sobie po mieście. A tu niegodziwy "Niemiec" zgarnął je i chciał bezczelnie odwieźć do domu. Matka wychowująca córkę bezstresowo była niestety w tym czasie poza mieszkaniem, więc podły gliniarz odwiózł niewinne maleństwo do izby wytrzeźwień gdzie lądują przecież tylko pijacy. Powinien do przedszkola albo żłobka. Matka nie ma sobie nic do zarzucenia - to policja się nie spisała - pewnie wlała małej w gardło pół litra...
      Co do siedemnastolatka - takie niuniusie latają po moim osiedlu i odcinają sobie ręce i jajca maczetami. Niestety u nas nie ma odważnego policjanta, który zrobiłby z nimi porządek.

Puknij się w łeb redaktorku jakiej sprawy bronisz - ja bym chciał żeby 10 takich Niemców było u mnie na dzielnicy

• kostuchaforreds Re: Dlaczego GW bezkrytycznie przyjmuje słowa pij 15.06.13, 01:32
        maddrake napisał:

> Puknij się w łeb redaktorku jakiej sprawy bronisz - ja bym chciał żeby 10 takic
        > h Niemców było u mnie na dzielnicy
        >
        nadajesz z kancelarii rzeszy poqrwiony szmaciarzu?
      • j_p_salomonczyk Re: Dlaczego GW bezkrytycznie przyjmuje słowa pij 15.06.13, 16:23
        GW nie przyjmuje bezkrytycznie społecznych opini o policjantach. Powszechna jest nienawiść do policji. Bo w powszechnym doświadczeniu jest już zakodowana informacja: " spotkać policjanta to gorzej niż spotkać bandytę". To między innymi sformułowano w powszechnie akceptowanym haśle - "CHWDP". Policja "w pocie czoła" zapracowała na taki komentarz. Przykładów można przytaczać bez liku. Od katowania ludzi w komisariatach czy w ich domach po strzelanie do ludzi tylko dlatego że jadą samochodem takiej samej marki jak ktoś poszukiwany.
    • kozaczek3 To jest skandal!! 14.06.13, 23:38
      Policja powinna poprosić przestępcę o uspokojenie się i zaproponować mu rozmowę towarzyską na neutralnym terenie, w obecności pani Kempy lub pana Romaszewskiego.
      Amen!!
      • rozterka47 Re: To jest skandal!! 14.06.13, 23:58
        kozaczek3 napisał:

> Policja powinna poprosić przestępcę o uspokojenie się i zaproponować mu rozmowę
        > towarzyską na neutralnym terenie, w obecności pani Kempy lub pana Romaszewskie
        > go.
        > Amen--

...........................................

pd kiedy to pijana nastolatka jest przestępcą ?
        • Gość: Longer A od kiedy ktoś cię słucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 00:30
          pajacu?
      • rtoip1 tym policjantom co popierają: zwolnić ! 15.06.13, 01:17
        pomyliło ci się.
        policja ma być neutralna i zawodowa, a nie prowokacyjna i manipulacyjna.
    • maxymus1 "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjant ... 14.06.13, 23:39
      A ja wrącz RZĄDAM, brudnych Harrych, żeby byli, żeby byli w Szczecinie, między godz. 2, a 4 w nocy, kiedy uczciwi ludzie jadą do pracy! Chodzi mi o autobusy nocne! Szczególnie kiedy młodzież wraca z dyskotek w soboty i niedziele. Jest nie do opisania wprost, kiedy normalny człowiek musi się poniżać, że udaje że wszystko jest w porzo! Przed takim zwykłym bydłem! Bezkarnym zwykłym bydłem! Gratuluję dobrego samopoczucia Komendantowi Mjejskiemu!
    • rozterka47 Ale za zabawy z prostytutkami ,będa ukarani 14.06.13, 23:40
      Jak wynika z artykułu "Policjanci zabawiają się z prostytutkami przy drodze nr 10" w tym wypadku wobec policjantów ba wyciągnięte konsekwencje.

ja jako obywatel mimo wszystko wolę aby policjant zabawił się z prostytutką niz znęcał nad dzieciakami
    • pyzz "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjant ... 14.06.13, 23:42
      To jest bardzo proste. Skoro pobici przez policjantów nie mogą się od państwa doprosić sprawiedliwości, to w końcu ludzie zaczną wymierzać sprawiedliwość sami.
      To żadna pochwała z mojej strony, jedynie zrozumienie mechanizmu. Policjanci albo zaczną iść do więzień za nadużywanie władzy, albo zaczną umierać. :(
    • joannabachta "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjant ... 14.06.13, 23:43
      Gó...ara pijana w sztok i jeszcze w jej sprawie ktoś skargi składa?! A co, policjanci mieli ją utulić, sprezentować iPhona (bo to szczyt marzeń nastolatek) i odwieźć do domu?!
      Moim zdaniem policjanci zrobili to, co trzeba było.
      Nawiązując do jednego z komentarzy- byłaby szczęśliwa, gdyby takich "NIEMCÓW" było więcej w mojej okolicy.
    • Gość: kaen 13latka na izbie IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 23:45
      fake, pozdrawiam kogoś, kto zawiózł 13latkę na izbę wytrzeźwień i że ją jeszcze tam przyjęli...
      ah, te media dziejszych czasów... wiem, jak policjanci potrafią wykorzystywać swoją pozycję zawodową i jej nadużywać, ale media w pisaniu artykułów niezgodnych z prawdą tez nieźle sobie radzą... ale grunt to wywołać aferę ;)
    • krawiec6661 Smażowski jednak miał rację 14.06.13, 23:47
      W drogówce dobrze pokazał mentalność polskiego policjanta. Czym oni się różnią od tych, których niby mają ścigać? Jak ktoś mówi jak bandyta, zachowuje się jak bandyta, pachnie jak bandyta i wygląda jak bandyta... to najprawdopodobniej jest to zwykły bandyta.
      • Gość: jasio263 Re: Smażowski jednak miał rację IP: *.CNet.Gawex.PL 24.07.13, 15:44
        Nie to są bandyci z drugiej strony, tacy z legitymacjami i blachami :-)
    • masofrev "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjant ... 14.06.13, 23:49
      "Miała 1,6 promila alkoholu. " - sorry, ale 13-latka pijana w sztok nie wydaje się być specjalnie wiarygodnym świadkiem...
      • Gość: szepi Re: "Wykręcili ręce, bili..." Nagradzany policjan IP: *.prz.edu.pl 17.06.13, 20:29
        Nie wyobrażam sobie, co ona jeszcze mogła powiedzieć przy takich %... To jest patologia, ale sądząc po tłumaczeniach matki, zapewne wyniesiona z domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka