Dodaj do ulubionych

mam poważny problem

11.10.13, 15:49
kiedy czytam posty Kazia, a szczególnie GEORKA nóż w kieszeni sam mi się otwiera i kuje mnie w udo..

CO ROBIĆ????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: AAA Re: mam poważny problem IP: *.play-internet.pl 11.10.13, 16:19
      Ładna dziś pogoda....
      • pan.nikt Re: mam poważny problem 11.10.13, 16:34
        U nas pochmurno. Pewnie włączę piec
    • renepoznan Nie karmić trolli. 11.10.13, 16:33
      Rozumiem, że się nudzisz ale po diabła reagujesz na posty obsesjonatów?
      • pan.nikt Re: Nie karmić trolli. 11.10.13, 16:36
        bo nie można gówna zostawić na ulicy.
        • renepoznan Re: Nie karmić trolli. 11.10.13, 16:38
          Czyli co? Należy w nie wdeptywać - jak Ty?
          • pan.nikt Re: Nie karmić trolli. 11.10.13, 16:43
            A może posprzątać???
            • renepoznan Re: Nie karmić trolli. 11.10.13, 16:54
              Ale ty nie sprzątasz. Ty im te obsesje podbijasz i utwierdzasz w przekonaniu iż warto je wywalać na Forum.
              Jeśli Ty się nie wdasz w dyskusję z nimi to gadają sami ze sobą i na 4-6 wpisach się kończy.
              Poza Tobą większość już stwierdziła iż gadanie z obsesją jest jałowe i tylko ją rozwija.
    • bimota Re: mam poważny problem 11.10.13, 16:52
      ZNACZY GEORK JEST SZCZEGOLNA ODMIANA KAZIA ? :)
      • renepoznan Re: mam poważny problem 11.10.13, 16:55
        E nie. Georg przy swojej obsesji jest w jakiś sposób uczciwy. Ten drugi nie.
    • qwardian Re: mam poważny problem 11.10.13, 17:06

Pozostałeś jedynym podbijaczem tych wątków Nikcie. Ja bym sugerował, żeby pozostawić szambonet, szambonurkom...
      • Gość: dr M. Re: mam poważny problem IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.13, 18:31
        przestraszyłeś mnie Panie tego!
        Już myślałem, że coś ci się zrobiło na hofmanie.
    • renepoznan Re: mam poważny problem 12.10.13, 08:44
      Rzeczywiście masz poważny problem. Uzależnienia od podbijania głupich wpisów. Da się to leczyć?
    • Gość: gosc Re: mam poważny problem IP: 148.81.190.* 12.10.13, 09:40
      Po prostu nie czytaj
    • l.george.l Re: mam poważny problem 13.10.13, 00:32
      Widać, co pogoń za pieniędzmi i samotność robi z człowieka na obczyźnie. Dobrze Ci radziłem, znajdź sobie jakąś panią do towarzystwa.
    • Gość: pan.defekt Re: mam poważny problem IP: *.icpnet.pl 13.10.13, 01:12

No, nie da się ukryć :-P
    • lili_marleen Potrzebna terapia nie tylko farmakologiczna 14.10.13, 07:19
      pan.nikt napisał:

> mam poważny problem kiedy czytam posty Kazia, a szczególnie GEORKA nóż w kieszeni sam mi się otwiera ....
      > CO ROBIĆ????????????????

Problem jest. Jak ktoś nie ma normalnego życia, znajomych, przyjaciół i wrogów z krwi i kości tylko żyje internetem, to potem tak jest, że internet tego kogoś wchłania. Nie widzisz już granicy miedzy realem a virtualem. To, podobnie jak uzależnienia, się leczy - psychiatra, psycholog pomogą.

Życzę szybkiego powrotu do równowagi psychicznej!
      • Gość: dr M. Re: Potrzebna terapia nie tylko farmakologiczna IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.13, 11:31
        Idziesz z diagnozą w tę stronę? Zapewne jak zwykle masz rację. Bo ja po przeczytaniu alarmistycznego tytułu w pierwszej chwili pomyślałem, że Panu N. coś się zrobiło niepokojącego na hofmanie.
      • pan.nikt Re: Potrzebna terapia nie tylko farmakologiczna 14.10.13, 15:22
        Lii Twoje przemyślenia mnie rozbawiły.
        • lili_marleen Śmiech to zdrowie !!! 15.10.13, 06:32
          Widzisz! Może jeszcze nie jest tak źle. Masz spore szanse zapanować nad swoim problemem.
          • Gość: dr M. Re: Śmiech to zdrowie !!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.13, 10:47
            No i najważniejsze, że hofmanek w porządku i możesz na niego liczyć w każdej chwili
    • alfalfa Re: mam poważny problem 14.10.13, 23:47
      > CO ROBIĆ????????????????

Wyluzować. Przecież to tylko słowa. Świata nie stworzą;)
      A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka