pan.nikt 11.10.13, 15:49 kiedy czytam posty Kazia, a szczególnie GEORKA nóż w kieszeni sam mi się otwiera i kuje mnie w udo.. CO ROBIĆ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AAA Re: mam poważny problem IP: *.play-internet.pl 11.10.13, 16:19 Ładna dziś pogoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: mam poważny problem 11.10.13, 16:34 U nas pochmurno. Pewnie włączę piec Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Nie karmić trolli. 11.10.13, 16:33 Rozumiem, że się nudzisz ale po diabła reagujesz na posty obsesjonatów? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Nie karmić trolli. 11.10.13, 16:36 bo nie można gówna zostawić na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Nie karmić trolli. 11.10.13, 16:38 Czyli co? Należy w nie wdeptywać - jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Nie karmić trolli. 11.10.13, 16:54 Ale ty nie sprzątasz. Ty im te obsesje podbijasz i utwierdzasz w przekonaniu iż warto je wywalać na Forum. Jeśli Ty się nie wdasz w dyskusję z nimi to gadają sami ze sobą i na 4-6 wpisach się kończy. Poza Tobą większość już stwierdziła iż gadanie z obsesją jest jałowe i tylko ją rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: mam poważny problem 11.10.13, 16:52 ZNACZY GEORK JEST SZCZEGOLNA ODMIANA KAZIA ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: mam poważny problem 11.10.13, 16:55 E nie. Georg przy swojej obsesji jest w jakiś sposób uczciwy. Ten drugi nie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: mam poważny problem 11.10.13, 17:06 Pozostałeś jedynym podbijaczem tych wątków Nikcie. Ja bym sugerował, żeby pozostawić szambonet, szambonurkom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr M. Re: mam poważny problem IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.13, 18:31 przestraszyłeś mnie Panie tego! Już myślałem, że coś ci się zrobiło na hofmanie. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: mam poważny problem 12.10.13, 08:44 Rzeczywiście masz poważny problem. Uzależnienia od podbijania głupich wpisów. Da się to leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: mam poważny problem IP: 148.81.190.* 12.10.13, 09:40 Po prostu nie czytaj Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: mam poważny problem 13.10.13, 00:32 Widać, co pogoń za pieniędzmi i samotność robi z człowieka na obczyźnie. Dobrze Ci radziłem, znajdź sobie jakąś panią do towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan.defekt Re: mam poważny problem IP: *.icpnet.pl 13.10.13, 01:12 No, nie da się ukryć :-P Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Potrzebna terapia nie tylko farmakologiczna 14.10.13, 07:19 pan.nikt napisał: > mam poważny problem kiedy czytam posty Kazia, a szczególnie GEORKA nóż w kieszeni sam mi się otwiera .... > CO ROBIĆ???????????????? Problem jest. Jak ktoś nie ma normalnego życia, znajomych, przyjaciół i wrogów z krwi i kości tylko żyje internetem, to potem tak jest, że internet tego kogoś wchłania. Nie widzisz już granicy miedzy realem a virtualem. To, podobnie jak uzależnienia, się leczy - psychiatra, psycholog pomogą. Życzę szybkiego powrotu do równowagi psychicznej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr M. Re: Potrzebna terapia nie tylko farmakologiczna IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.13, 11:31 Idziesz z diagnozą w tę stronę? Zapewne jak zwykle masz rację. Bo ja po przeczytaniu alarmistycznego tytułu w pierwszej chwili pomyślałem, że Panu N. coś się zrobiło niepokojącego na hofmanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Potrzebna terapia nie tylko farmakologiczna 14.10.13, 15:22 Lii Twoje przemyślenia mnie rozbawiły. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Śmiech to zdrowie !!! 15.10.13, 06:32 Widzisz! Może jeszcze nie jest tak źle. Masz spore szanse zapanować nad swoim problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr M. Re: Śmiech to zdrowie !!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.13, 10:47 No i najważniejsze, że hofmanek w porządku i możesz na niego liczyć w każdej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: mam poważny problem 14.10.13, 23:47 > CO ROBIĆ???????????????? Wyluzować. Przecież to tylko słowa. Świata nie stworzą;) A. Odpowiedz Link Zgłoś