Dodaj do ulubionych

Na kogo głosujecie w eurowyborach?

IP: *.130.224.180.static.adamcahosting.com 03.05.14, 11:26
Macie może już swoje kandydatury do europarlamentu? Niekoniecznie jedynki, bo niestety to najczęściej spadochroniarze. Ja się jeszcze zastanawiam. Dość mocno zniechęca mnie PiS tym, że wystawił Czarneckiego, bo jakoś kojarzy mi się z krytykowaniem wszystkiego i wszystkich, a sam jakoś nie może się wykazać jakimiś efektami w byciu politykiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Syriusz Re: Na kogo głosujecie w eurowyborach? IP: *.emfme.net 04.05.14, 17:15
      Ja zastanawiałem się nad Markiem Siwcem, ale po pierwsze Twój Ruch to jednak nie moja partia, a po za tym jak sobie przypomniałem te jego żenujące żarty z Jana Pawła II, to wolę głosować na kogoś o poważniejszym zachowaniu.
    • Gość: MichalD Czarnecki? IP: 5.172.252.* 06.05.14, 14:13
      Czy coś jest nie tak z tym Czarneckim? Przecież on był przez ostatnią kadencję w Europarlamencie, więc jednak ma jakieś doświadczenie, prawda?
      • Gość: Mentlik Re: Czarnecki? IP: *.emfme.net 07.05.14, 16:04
        Oto krótka historia Czarneckiego: człowiek z Wrocławia kandydował w ostatnich wyborach do PE z Kujawsko-Pomorskiego, by teraz wystartować właśnie z Wielkopolski. Po za tym był też już w kilku różnych partiach politycznych. Jak więc widać to człowiek, który idzie tam gdzie mu każą albo tam gdzie mu jest wygodniej i może ugrać więcej. Liczę na rozsądek głosujących.
        • Gość: Wersus Nie dla Czarneckiego IP: 46.77.124.* 08.05.14, 19:29
          Dokładnie, ten PiS chyba jest niepoważny, że wystawił Czarneckiego w Wielkopolsce. Trzeba być naprawdę niezorientowanym w polityce, by głosować na tego faceta. Sam nic nie osiągnął, a tylko krytykuje innych. Widać, że w kujawsko-pomorskim go nie chcieli (tam wcześniej kandydował), więc teraz wysłali go do Poznania.
    • Gość: WYBORCA Re: Na kogo głosujecie w eurowyborach? IP: *.icpnet.pl 07.05.14, 00:40
      Zobaczymy jak się zachowają na debacie w Cafe Gazeta o godz.17.00w dniu 8 maja.
      Czy odpowiedzą na pytania OBYWATELI,czy NAS zignorują,czy znają języki obce? it.d.i t.d.
      Bardzo szkoda,że nie ma wśród kandydatów ludzi niezależnych od układów partyjnych.
      Ceniłem pana Lipińskiego za odwagę wypisania z PO,ale dlaczego nie został niezależnym
      kandydatem. Szkoda!!!
      • Gość: Wolin Czarnecki się ni wykazał IP: 5.172.252.* 13.05.14, 21:53
        No niestety Czarnecki nie popisał się podczas spotkania. Zamiast o zasługach swoich to mówił o zasługach innego europosła Konrada Szymańskiego. Całkowicie niepoważne to było.
        • Gość: Kendi Re: Czarnecki się ni wykazał IP: 46.77.124.* 21.05.14, 16:29
          Jak się jest kiepskim europosłem, to czym się można chwalić podczas takich debat? Poza tym Czarnecki nie jest w ogóle związany z Wielkopolską, więc raczej nie ma co tutaj obiecać dla regionu.
    • Gość: Kapica Won ze spadochroniarzem Czarneckim IP: *.127.68.44.static.midphase.com 23.05.14, 08:23
      Ja liczę na to, że wyborcy pokażą PiSowi środkowy palec i największy wazeliniarz PiSu nie dostanie się ponownie do europarlamentu. Czarnecki to po prostu zero kompetencji, a w polityce utrzymuje się tylko dzięki poparciu Kaczyńskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka