Gość: wiola IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.04, 11:15 czy mógłby mi ktoś polecić pływalnię w poznaniu na której odbywa się aerobik w wodzie? słyszałam że takie gimnastykowanie w wodzie świetnie wpływa na figurę i też bym chciała spróbować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amused.to.death Re: aerobik w wodzie 27.08.04, 11:34 Fregata na Wildzie - chodziłam tam pod koniec zeszłego sezonu. Bardzo, bardzo polecam. Znowu zacznę tam chodzić, bo zaczynają od września:) Jest jeszcze na basenie AWF-u chyba, ale tam ma wstęp widownia czego ja nie lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
100dentka Re: aerobik w wodzie 27.08.04, 11:40 amused.to.death napisała: > Fregata na Wildzie - chodziłam tam pod koniec zeszłego sezonu. Bardzo, bardzo p > olecam. Znowu zacznę tam chodzić, bo zaczynają od września:) > Jest jeszcze na basenie AWF-u chyba, ale tam ma wstęp widownia czego ja nie lub > ię:) > tez nie lubie widowni/a dokladnie podlotkow,ktorym sie niesamowicie nudzi/ mam jedno pytanie-gdzie jest FREGATA?? gdzie jest najczystszy basen w Poznaniu/procz tego na Morasku/-gdyz moj pecherzyk jest b. delikatny.. z gory dzieki Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: aerobik w wodzie 27.08.04, 11:51 bardzo niedaleko od Multikina, ale gdzieś zgubiłam ulotkę i nie pamiętam dokładnego adresu, ani telefonu. Dzisiaj chyba idę się zapisać na wrzesień więc jak wrócę to wszystko podam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena Re: aerobik w wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:58 fregata jest obok dyskoteki jama, chyba ul.gorna wilda 82(83?) Odpowiedz Link Zgłoś
100dentka Re: aerobik w wodzie 27.08.04, 11:34 Tez slyszalam ze jest to podobno swietna zabawa i duzo daje/samopoczucie i figurka/ nie jestem pewna ale podobnow nautiliusie ja akurat bede tam sie wybierala na plywanie/tez duzo korzysci :)/ale gdyby tam byl wodny aerobik-nie pogardze ;) daj znac gdybys cos wiedziala :);) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: aerobik w wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:14 Aerobic w wodzie był na małym basenie na Chwiałka (chodziłam zimą), zajęcia wieczorem, grupa około 10, max 12 osób. Można się zmęczyć, ale przyjemnie podobno na os. Kopernika przy szkole na Newtona tez jest aerobic. Klub Maestro, tel. 501 425 404 (nie wiem na ile aktualny numer) Odpowiedz Link Zgłoś
lindgren Re: aerobik w wodzie 27.08.04, 20:32 polecam AWF! z ta widownia to jest tylko teoretycznie - jak dlugo tam chodze obserwuja mnie glownie ratownicy. polecam aerobik prowadzony przez p. weronike - swietna osoba! i swietne sa tez warunki, czysto, nowe szatnie... jedyny bol to cena, bo aerobik w wodzie troche kosztuje (jednorazowe wejscie 20zlotych, przy karnecie troche taniej, dokladnie nie wiem ile) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: aerobik w wodzie w Swarzędzu IP: *.icpnet.pl 08.09.04, 21:18 Widziałem takie zajęcia w Swarzędzu. Przeraźliwie chuda instruktorka na brzegu i pluskające stado hipopotamic w basenie. Cóż, trudno było się nie uśmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: aerobik w wodzie w Swarzędzu 08.09.04, 22:12 hehehe... i właśnie dlatego lepiej bez widowni:) Odpowiedz Link Zgłoś