Dodaj do ulubionych

aerobik w wodzie

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.04, 11:15
czy mógłby mi ktoś polecić pływalnię w poznaniu na której odbywa się aerobik
w wodzie? słyszałam że takie gimnastykowanie w wodzie świetnie wpływa na
figurę i też bym chciała spróbować
Obserwuj wątek
    • amused.to.death Re: aerobik w wodzie 27.08.04, 11:34
      Fregata na Wildzie - chodziłam tam pod koniec zeszłego sezonu. Bardzo, bardzo polecam. Znowu zacznę tam chodzić, bo zaczynają od września:)
      Jest jeszcze na basenie AWF-u chyba, ale tam ma wstęp widownia czego ja nie lubię:)
      • 100dentka Re: aerobik w wodzie 27.08.04, 11:40
        amused.to.death napisała:

> Fregata na Wildzie - chodziłam tam pod koniec zeszłego sezonu. Bardzo, bardzo
        p
        > olecam. Znowu zacznę tam chodzić, bo zaczynają od września:)
        > Jest jeszcze na basenie AWF-u chyba, ale tam ma wstęp widownia czego ja nie
        lub
        > ię:)
        >

tez nie lubie widowni/a dokladnie podlotkow,ktorym sie niesamowicie nudzi/
        mam jedno pytanie-gdzie jest FREGATA??

gdzie jest najczystszy basen w Poznaniu/procz tego na Morasku/-gdyz moj
        pecherzyk jest b. delikatny..

z gory dzieki
        Pozdrawiam!
        • amused.to.death Re: aerobik w wodzie 27.08.04, 11:51
          bardzo niedaleko od Multikina, ale gdzieś zgubiłam ulotkę i nie pamiętam dokładnego adresu, ani telefonu. Dzisiaj chyba idę się zapisać na wrzesień więc jak wrócę to wszystko podam:)
        • Gość: nena Re: aerobik w wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:58
          fregata jest obok dyskoteki jama, chyba ul.gorna wilda 82(83?)
    • 100dentka Re: aerobik w wodzie 27.08.04, 11:34
      Tez slyszalam ze jest to podobno swietna zabawa i duzo daje/samopoczucie i
      figurka/
      nie jestem pewna ale podobnow nautiliusie
      ja akurat bede tam sie wybierala na plywanie/tez duzo korzysci :)/ale gdyby tam
      byl wodny aerobik-nie pogardze ;)
      daj znac gdybys cos wiedziala :);)
      • Gość: Nina Re: aerobik w wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:14
        Aerobic w wodzie był na małym basenie na Chwiałka (chodziłam zimą), zajęcia
        wieczorem, grupa około 10, max 12 osób. Można się zmęczyć, ale przyjemnie

podobno na os. Kopernika przy szkole na Newtona tez jest aerobic. Klub Maestro,
        tel. 501 425 404 (nie wiem na ile aktualny numer)
        • lindgren Re: aerobik w wodzie 27.08.04, 20:32
          polecam AWF!

z ta widownia to jest tylko teoretycznie - jak dlugo tam chodze obserwuja mnie
          glownie ratownicy.

polecam aerobik prowadzony przez p. weronike - swietna osoba! i swietne sa tez
          warunki, czysto, nowe szatnie... jedyny bol to cena, bo aerobik w wodzie troche
          kosztuje (jednorazowe wejscie 20zlotych, przy karnecie troche taniej, dokladnie
          nie wiem ile)
    • Gość: george Re: aerobik w wodzie w Swarzędzu IP: *.icpnet.pl 08.09.04, 21:18
      Widziałem takie zajęcia w Swarzędzu. Przeraźliwie chuda instruktorka na brzegu i
      pluskające stado hipopotamic w basenie. Cóż, trudno było się nie uśmiać.
      • amused.to.death Re: aerobik w wodzie w Swarzędzu 08.09.04, 22:12
        hehehe... i właśnie dlatego lepiej bez widowni:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka