Dodaj do ulubionych

szukam Magdy Pawlaczyk

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:45
Witajcie,
Czy ktoś może jest w stanie podać mi namiary na tą osobę. Pracowała jakiś rok
temu w agencji modelek Modelan Plus na Woźnej.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewcik Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.epsa.pl 07.09.04, 08:28
      no mam do niej kontakt, ale nie wiem czy ona by chciała go dać. kim jesteś i
      dlaczego jej szukasz?
      • Gość: gość Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 11:21
        Witaj,

Znamy się z dawnych czasów i usłyszałem o tym, że odeszła z tamtej firmy w dość
        przykrych okolicznościach. Być może można by coś podziałać jeżeli nadal "lubi"
        właścicielkę tamtej firmy. Może na łamach tego forum możesz nas skontaktować
        bez konieczności podawania numerów telefonu.
        • Gość: ewcik Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.epsa.pl 07.09.04, 11:40
          Magda będzie na forum później, jak będzie chciała to sie odezwie sama
          • Gość: gość Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:58
            OK. Dzięki i pozdrawiam.
        • mp021079 Re: szukam Magdy Pawlaczyk 07.09.04, 14:01
          Czesc!To ja Magda.Podobno mnie szukasz?Kim jestes?Skad sie znamy?O co chodzi?
          • Gość: poznaniak Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 16:44
            Cześć,

Szukam Ciebie- tak. Poznaliśmy się jakieś 6 lat temu na Wildzie- tam chyba
            mieszkałaś. Kiedy ktoś mi powiedział, że odeszłaś z tamtej firmy to zaczęło
            mnie zastanawiać dlaczego?
            • Gość: Magda Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 11:16
              Witam!!Byc moze poznalismy sie na Wildzie bo faktycznie tam mieszkalam, ale nie
              moge Ciebie wogole skojarzyc.Moze napisz chociaz jak masz na imie i jak sie
              poznalismy?A moze jakis nr.tel.podaj albo adres mailowy to pogadamy(nie na
              forum).Pozdrawiam...
              • Gość: poznaniak Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 13:45
                Witaj Magdo,

Trochę mnie nie było ale podaję mój adres mailowy: zaginiony@gazeta.pl
    • Gość: Magda P. Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 08:41
      odczep się ode mnie wreszcie, to jest mój wielbiciel, łazi za mną ciągle, a jak
      sie zabukowałam w poznaniu to też mi nie daje spojoju:/
      • Gość: ! Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:11
        zaloguj się gościu to może Magda do Ciebie napisze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka