Gość: poznaniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:45 Witajcie, Czy ktoś może jest w stanie podać mi namiary na tą osobę. Pracowała jakiś rok temu w agencji modelek Modelan Plus na Woźnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewcik Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.epsa.pl 07.09.04, 08:28 no mam do niej kontakt, ale nie wiem czy ona by chciała go dać. kim jesteś i dlaczego jej szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 11:21 Witaj, Znamy się z dawnych czasów i usłyszałem o tym, że odeszła z tamtej firmy w dość przykrych okolicznościach. Być może można by coś podziałać jeżeli nadal "lubi" właścicielkę tamtej firmy. Może na łamach tego forum możesz nas skontaktować bez konieczności podawania numerów telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcik Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.epsa.pl 07.09.04, 11:40 Magda będzie na forum później, jak będzie chciała to sie odezwie sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:58 OK. Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mp021079 Re: szukam Magdy Pawlaczyk 07.09.04, 14:01 Czesc!To ja Magda.Podobno mnie szukasz?Kim jestes?Skad sie znamy?O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 16:44 Cześć, Szukam Ciebie- tak. Poznaliśmy się jakieś 6 lat temu na Wildzie- tam chyba mieszkałaś. Kiedy ktoś mi powiedział, że odeszłaś z tamtej firmy to zaczęło mnie zastanawiać dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 11:16 Witam!!Byc moze poznalismy sie na Wildzie bo faktycznie tam mieszkalam, ale nie moge Ciebie wogole skojarzyc.Moze napisz chociaz jak masz na imie i jak sie poznalismy?A moze jakis nr.tel.podaj albo adres mailowy to pogadamy(nie na forum).Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 13:45 Witaj Magdo, Trochę mnie nie było ale podaję mój adres mailowy: zaginiony@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda P. Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 08:41 odczep się ode mnie wreszcie, to jest mój wielbiciel, łazi za mną ciągle, a jak sie zabukowałam w poznaniu to też mi nie daje spojoju:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: szukam Magdy Pawlaczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:11 zaloguj się gościu to może Magda do Ciebie napisze Odpowiedz Link Zgłoś