Gość: to ja IP: *.ztpnet.pl 31.10.04, 13:33 Proszę o opinię pacjentki, które korzystały z usług Kliniki Chirurgicznej Hair Clinic. Zamierzam tam sie poddac operacji. Jakie sa Panstwa wrazenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nico Re: Hair clinic w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 31.10.04, 13:38 Generalnie jak najlepsze. Drogo jak na Polske ale wysoka jakosc i doskonale wiesz za co placisz. Myslalem ze obnizyli poziom dla krajowych kiedy zaczeli promowac sie chociazby w Berlinie ale traktuja wszystkich tak samo. Slowem- polecam. Doktor Kolasinski jest znakomity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Hair clinic w Poznaniu IP: *.ztpnet.pl 31.10.04, 15:56 Dziekuje bardzo, to miło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Hair clinic w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 31.10.04, 18:17 co prawda nie korzystałem z usług tej kliniki i nie mogę nic na jej temat powiedzieć ale mogę się bardzo pozytywnie wypowiedzieć na temat profesora AM doktora habilitowanego pana Marka Napiontka który jest tam chirurgiem ortopedą - jest to naprawdę świetny specjalista, fachowiec w tym co robi jest bardzo uczynny sympatyczny i życzliwy dla pacjentów - wiem bo miałem z nim do czynienia wielokrotnie i mogę go szczerze wszystkim polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cate Re: Hair clinic w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 31.10.04, 20:29 polecam./cala moja rodzina tam mila wykonywane jakies zabiegi.Ja mialam usuwane znamiona......wszystko szybko, bezproblemowo....aczkolwieg drogo. dr. kolasinski super....i przystojny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Hair clinic w Poznaniu IP: *.ztpnet.pl 05.11.04, 14:15 Dziekuje za odpowiedzi. Moze jeszcze odezwie sie ktos, kto robil wieksze zabiegi , typu korekta uszu, nosa, czy piersi Bede wdzieczna, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś