Dodaj do ulubionych

Pusto wokół Kulczyka

06.11.04, 17:55
wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=340&wid=6064891&_err=5&ticket=7982417241337014OhsflfZw8%

-Ludzie juz sie poznali na tym kombinatorze i chwala Bogu
Obserwuj wątek
    • Gość: RAUBER Re: Pusto wokół Kulczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 19:06
      A tam pieprzysz jak potłuczony. Wszyscy na nich wsiedli z jakichs
      niezrozumiałych powodów, to jest po prostu chore. Idą wybory i polityczna hołota
      na nich zbija kapitał wyborczy. Na forum ogólnopolskim gazety ktoś napisał tak:
      jak bida to do żyda, jak po bidzie to won żydzie. I w tym wypadku sie to
      sprawdza. Pracowałem kiedyś u pani Kulczyk, nigdy nic złego z ich strony mnie
      nie spotkało, nie rozumiem dlaczego tak ludzie po nich jadą, bo umieją sobie
      poradzić? Polskie społeczeństwo jest koszmarne.
      • pan.nikt Re: Pusto wokół Kulczyka 06.11.04, 20:16
        1. Pracowałeś u Kulczyków. OK gdzieś trzeba pracować. A co złego miało cię spotkać??
        Ale to, że Ty "żyjesz" (bo nic złego cie nie spotkało) nie znaczy, że Kulczyk jest czysty. Nikt nie oskarza go o bezpośrednie morderstwo (nad posrednim, można się zastanawiac w sensie moralnym), czy molestowanie.
        Oskarża go wielu za coś całkiem innego i doskonale wiesz za co.

2. PUSTO??
        BO POLITYCZNA POPRAWNOŚĆ.

ROK TEMU WYPADAŁO BYĆ. I krzyczeć:
        BYŁEM U KULCZYKA.

DZIŚ WYPADA NIE BYĆ I JESZCZE GŁOSNO KRZYCZEĆ
        "NIE BYŁEM"

Takie już te nasze "SZORSTKIE POLITYCZNO-BIZNESOWE PRZYJAŹNIE"
      • Gość: kirrkorr Re: Pusto wokół Kulczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:17
        A w tym roku kwiaty wysłałeś?
        • Gość: RAUBER Re: Pusto wokół Kulczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 03:33
          nie, we IX 1999 przeszedłem w inne miejsce
          • Gość: kirrkorr Re: Pusto wokół Kulczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 09:20
            Niewdzięczniku! ;)
            • Gość: RAUBER Re: Pusto wokół Kulczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 15:30
              zaraz tam niewdzięcniku ;), ktoś mi zaoferował lepsze pieniądze, w takich
              warunkach nie ma sentymentów hehehehe, niemniej o Kulczykach wypowiadam sie dobrze
    • Gość: łuki poziom forum IP: *.icpnet.pl 07.11.04, 02:11
      Jezu, spojżałem tylko na forum wp.pl pod tym linkiem, który wklejiłeś, tam to
      dopiero element sie zagnieździł, myslałem, ze gorzej niż na onecie nie moze być.
      Ludzie klepią co im ślina na jezyk przyniesie , kompletnie świadomość
      odłączyli.
    • Gość: Rex Re: Pusto wokół Kulczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 22:01
      No coż Rysiu to wazeliniarz, tchórz i ogólne zero - chciał byc przyjacielem
      niech lepiej Kulczyk nie ma takich przyjaciół. Oby to była ostatnia kadencja Rycha!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka