Gość: lu IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 17:29 :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MM Re: Ulżyli Telefonii Dialog IP: *.ny5030.east.verizon.net 23.12.03, 17:40 1,4 mld dlugu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pioklon Re: Ulżyli Telefonii Dialog IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.12.03, 17:57 MM- nie zakładaj się tak szybko, można przegrać. Ja, klient Dialogu, chciałbym liczyć na tańszy abonament za dostęp do internetu. Pozdrawiam i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Netia zwycięży Pooieram Dialog, nie popieram TP S.A. IP: 193.243.146.* 23.12.03, 18:28 Netia zwycięży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerlat Re: Ulżyli Telefonii Dialog IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.12.03, 23:26 Gość portalu: Pioklon napisał(a): > MM- nie zakładaj się tak szybko, można przegrać. > Ja, klient Dialogu, chciałbym liczyć na tańszy abonament za > dostęp do internetu. > Pozdrawiam i czekam. a ja jako klient Dialogu (co z pewnoscia widac po IP) jestem ze wspomnianego Dialogu baaardzo zadowolony. Dialog jest rowniez zadowolony ze mnie, bo regularnie oddaje krolowi co krolewskie :) i tak zyjemy w symbiozie, tp w postaci handlowco puka czaem do drzwi i sprawdza czy sie na Dialog nie obrazilem i odchodzi z kwitkiem, a raczej bez. tp oczywiscie. a gdyby Dialog obnizyl np. ceny na stalke to chyba stworzylbym strone pochwalna. ale i tak jest dobrze. Wesolych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek51 U nas nie ma Dialogu IP: *.teleton.pl 24.12.03, 06:43 A ja sobie marzę o telefonii stacjonarnej, która za nie wiecej niż 50 zł abonamentu da ISDN, 30 godzin dostępu do internetu i np. 50 rozmów miejscowych. Tego sobie i wszystkim życzę. Wesołych Świąt i konkurencji na rynku telekomunikacyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimi Re: Ulżyli Telefonii Dialog IP: *.multicon.pl / *.MultiCon.PL 24.12.03, 16:06 Polska to bardzo bogaty kraj, jak widać...... Ulżyli Dialogowi to może dowalą emerytom albo znowu podniosą jakieś podatki, bo w jakiś sposób trzeba to wyrównać.... Odpowiedz Link Zgłoś