marcin32 17.11.04, 00:08 Nigdzie jeszcze nie czytałem takich agresywnych i wulgarnych wypowiedzi jak na forum Poznań. To miasto jest rzeczywiście jakieś pop...ne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LOLO Re: Po...ny Poznań IP: *.icpnet.pl 17.11.04, 00:18 Nie masz racji. Poznań jest świetnym miastem, lecz jak w każdej społeczności zdarzają się tu kretyni, których postawa rzutuje na postrzeganie nas, jak poznaniaków. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Niestety , właśnie jeden zawitał. 17.11.04, 00:26 Niestety , właśnie jeden zawitał. Nazywa się Marcin 32. Inny sie ujawnił, Nazywa się LOLO. Strach się bać co będzie w sobotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO Re: Niestety , właśnie jeden zawitał. IP: *.icpnet.pl 17.11.04, 00:33 Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Niestety , właśnie jeden zawitał. 17.11.04, 00:40 Masz rację. Twoje wypociny są żałosne. Ale takie jest życie. "Mądrych ludzi Pan Bóg stworzył, a głupie osły same porosły" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO Re: Niestety , właśnie jeden zawitał. IP: *.icpnet.pl 17.11.04, 00:41 No widzisz, sam fakt, iż wierzysz ,że to Bóg cie stworzył uzmysławia mi jakim ograniczonym jesteś człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Niestety , właśnie jeden zawitał. 17.11.04, 00:45 I to by było tyle na ten temat. Jesteś zwykłym lewackim oszołomem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO Re: Niestety , właśnie jeden zawitał. IP: *.icpnet.pl 17.11.04, 00:48 Dzięki takim ludziom jak ty wstydze sie swojej polskości, ktora i tak umiera we mnie wprost proporcjonalnie do ilosci tego typu opini. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Niestety , właśnie jeden zawitał. 17.11.04, 00:49 A czy w Tobie kiedyś była Polskość?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO Re: Niestety , właśnie jeden zawitał. IP: *.icpnet.pl 17.11.04, 00:51 ZApewniam cie ze byla. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Niestety , właśnie jeden zawitał. 17.11.04, 00:53 Kiedy, jaka i za ile?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon [...] IP: *.echostar.pl 17.11.04, 09:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Pan.nikt - dlaczego sobie wymyśliłeś taki login? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.11.04, 23:51 Masz jakiś kompleks? Czytuję cię na różnych forach i przyznam, że masz dość kontrowersyjne i ostre wypowiedzi, co w połączeniu z loginem mogłoby świadczyć, że masz jakiś problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majuf Re: Pan.nikt - dlaczego sobie wymyśliłeś taki log IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:21 Ty tez masz problem. Podszywac sie pod psychologa. Niespelnione ambicje? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Pan.nikt - dlaczego sobie wymyśliłeś taki log 18.11.04, 12:54 1. Nie bywam na wielu forach. Na Poznań dość często, na FK czasami, na innych (3,4) sporadycznie. 2. Nie mam problemu, mam trochę czasu. 3. Nick? Nie jestem prezesem, dyrektorem, ministrem, czyli jestem NIKIM WAŻNYM (w sensie decyzji politycznych). 4. A z cibie psycholog, jak ze mnie muzyk. (mam słuch absolutny, słyszę, że grają Życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga Re: Po...ny Poznań IP: *.k.mcnet.pl 17.11.04, 10:13 Masz rację - różnica między tym forum a np. wrocławskim w kulturze wypowiedzi jest ogromna. Tyle zawiści i wulgaryzmów pod adresem innych uczestników forum oraz osób trzecich, w tym publicznych, nie ma na żadnym innym dużym forum regionalnym Gazety. Uważam, że w regulaminie tego forum powinien być zakaz używania słów powszechnie uważanych za wulgarne. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga Re: Po...ny Poznań IP: *.k.mcnet.pl 17.11.04, 10:18 Kapitalny przykład to post neona powyżej. Facet (?) bezkarnie nazywa drugiego człowieka śmieciem i lewackim ścierwem. W wątku o seksie analnym niejaki Giertych nazywa przedmówcę debilem seksualnym. Kasować takie posty i tyle. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon [...] IP: *.echostar.pl 17.11.04, 10:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIBI Dlaczego? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.04, 23:36 Poznaniacy! Dlaczego jesteście tacy niekulturalni? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja a wszystko to przez pedałów i organiz. marszu równ 18.11.04, 16:57 wniosek nasuwa sie sam..jak nie będzie takich parad to i poziom kultury słownej nam sie podniesie..kolejny argument przeciw tym paradom równości Odpowiedz Link Zgłoś