Dodaj do ulubionych

Tablica nad Rusałką

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 19:58
Parę dni temu wybrałem się na wycieczkę rowerową w okolice Rusałki i wkurzyła
mnie sprawa może drobna, ale irytująca. Chodzi mi o tablicę reklamową firmy
Kopernik ustawioną na terenie lasu przy szlaku rowerowym do Strzeszynka. Założę
się, że stoi tam ona nielegalnie. Jak tak dalej pójdzie, nie będzie w Poznaniu
skrawka niezaśmieconego lasu!
A tak w ogóle - Kopernik reklamuje jakieś wyprawy do państw skandynawskich itp,
tyle że tam takie zachowania jak nielegalne stawianie reklam raczej nie są
tolerowane. Ale palant, który ustawił tablicę chyba nie zdaje sobie z tego
sprawy...
Obserwuj wątek
    • Gość: lechita2 Re: Tablica nad Rusałką IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 04.05.02, 20:45
      takie postępowanie świadczy o firmie. już wiemy, że jest ona na tyle biedna,
      iż nie stać jej na porządną, legalną reklamę, ciekawe co dalej...
      • Gość: leewy Re: Tablica nad Rusałką IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 21:27
        Słyszałem o wielu wpadkach tej firmy i kompromitujących zachowaniach jej szefa,
        niejakiego Błażejczyka. Byłem na jednej z organizowanych przez Kopernika wypraw
        i więcej nie pojadę. Być może klientów ubywa i na siłę szukani są nowi naiwni...
        • Gość: Jakób Re: Tablica nad Rusałką IP: 150.254.99.* 08.05.02, 14:07
          To skandal, że jakiś palant bezkarnie zaśmieca las. Widziałem jego reklamę -
          jest to właściwie kij z ulotkami powkładanymi do foliowych koszulek i
          wywieszonymi na haku. Oczywiście, w każdej chwili to wszystko może wylądować w
          krzakach czy w rowie.
          A swoją drogą - koleś, który organizuje te reklamowane imprezy cierpi na jakąś
          manię wielkości. Jeśli wierzyć jego ulotkom, patronat nad jego działaniami
          sprawują niemal wszystkie media (może poza "Naszym Dziennikiem" i "Radiem
          Maryja"). Trudno mi w to uwierzyć... Możliwe, że ten palant po prostu
          bezczelnie kłamie.
          • Gość: Jacek Re: Tablica nad Rusałką IP: *.wielkopolska.mw.gov.pl 13.05.02, 12:34
            Z ulotek wynika, że patronat merytoryczny nad imprezami tego całego "Kopernika"
            sprawuje Departament Kultury Fizycznej i Turystyki Urzędu Marszałkowskiego.
            Ciekawe, czy Urząd Marszałkowski wie, w co się wpakował...
            • Gość: Hektor Re: Tablica nad Rusałką IP: 150.254.99.* 15.05.02, 12:59
              Jeszcze trochę i rzeczywiście w nie będzie w Poznaniu czystego kawałka lasu.
              Wszędzie śmieci, papiery, śmieci...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka