Gość: P.B IP: *.czerwonak.pl / 10.9.8.* 13.05.02, 15:26 Posiada ktoś tatuaż na swoim ciele? Chcielibyście mieć coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fxx Re: Tatuaż 13.05.02, 15:30 Człowiek robi tatuaż po to... by zrobić następny. Mam dwa. Będzie więcej (kwestia kasy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Tatuaż IP: *.czerwonak.pl / 10.9.8.* 13.05.02, 15:31 fxx napisał(a): > Człowiek robi tatuaż po to... by zrobić następny. > Mam dwa. Będzie więcej (kwestia kasy). A ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Tatuaż 13.05.02, 15:44 Ja bym chciala. Jakiegos fajnego skorpionka, na ramieniu albo na plecach. Pzdr Misia-Skorpionisia :c) Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: Tatuaż ze skorpionem? 13.05.02, 16:48 misiamisia napisał(a): > Ja bym chciala. Jakiegos fajnego skorpionka, na ramieniu albo na plecach. > > Pzdr > Misia-Skorpionisia > > :c) Ja jestem spod chińskiego znaku smoka, więc mam dwa dragony na ramionach. A jak jesteś Skorpionica, to temperamencik pewnie masz, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: Tatuaż 13.05.02, 16:45 Gość portalu: P.B napisał(a): > > A ile to kosztuje? Kwestia, gdzie robisz, za lepszy standard i higienę trzeba płacić (ale warto). Średnio skomplikowany motyw o powierzchni paczki ćmików powinien wynieść ok. 100 ale najlepiej pytać bezpośrednio w salonach (naprawdę, różnie to bywa). Część polskich salonów ma strony www. Odradzam amatorów, ryzyko spieprzonego rysunku albo jakiejś choroby jest spore. Go tattoo! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Tatuaż 13.05.02, 19:02 fxx, a co powiesz na temperament = skorpion + swinia (ew. wieprz) wg chinskiego horoskopu??? Mieszanka cokolwiek dziwna... ;c))) Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: Tatuaż 14.05.02, 10:32 misiamisia napisał(a): > fxx, a co powiesz na temperament = skorpion + swinia (ew. wieprz) wg chinskiego > > horoskopu??? > Mieszanka cokolwiek dziwna... > Powiem: wrrr, wrrr... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Tatuaż IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 20:34 Trzeba byc skończonym idiotą aby profanowac swoją skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Tatuaż 13.05.02, 21:34 Profanuje sie cos, co sie uwaza za swietosc. Czy Ty, tur, za takowa uwazasz swoje cialo??? Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto bardzo... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 21:47 ...wywazona odpowiedz chlopcze...hmmm - zaiste z gracja i delikatnoscia tura, czy moze raczej slonia? byc moze wprawie cie teraz w niemale oslupienie, ale: POSIADANIE TATUAZU NIE OZNACZA BYCIA IDIOTA. naprawde. sam nie mam, ale kto wie - moze w niedalekiej przyszlosci jakis sobie zafunduje...tak czy inaczej nie mam zamiaru oceniac poziomu intelektualnego po sposobach przyozdabiania wlasnego ciala. za to MAM ZAMIAR oceniac tenze poziom po jakosci wyglaszanych opinii. a twoj jest... sam wiesz:) myslimy-piszemy a nie piszemy-myslimy. wydrukuj sobie i zawies na kompem. bye. Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: Tatuaż 14.05.02, 10:30 Gość portalu: tur napisał(a): > Trzeba byc skończonym idiotą aby profanowac swoją skórę. Ja tam osobiście się nie obrażę, chociaż mógłbym. Wejdź na www.vanishingtattoo.com/celebrity-tattoos.htm, zobaczysz kto na świecie ma tatuaże, ciekawe ile osób z tamtąd nazwiesz w ten sposób? "Moje ciało, moja sprawa" , znasz to? Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re:poprawka... 14.05.02, 10:35 fxx napisał(a): > Gość portalu: tur napisał(a): > > > Trzeba byc skończonym idiotą aby profanowac swoją skórę. > > Ja tam osobiście się nie obrażę, chociaż mógłbym. Wejdź na > www.vanishingtattoo.com/celebrity-tattoos.htm > www.vanishingtattoo.com/celebrity-tattoos.htm,</a> zobaczysz kto na świecie ma > tatuaże, ciekawe ile osób z tamtąd nazwiesz w ten sposób? > "Moje ciało, moja sprawa" , znasz to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Tatuaż IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 18:30 No widzisz , tatuż chwilowo wśród przygłupów stał się modny. Więc co niektórzy artyści chcąc zwiększyc swoją popularnośc poszli na to, bo to przynosi im pieniądze. A wiesz twoje ciało to też twój wizerunek. Dla mnie osobiście, ktoś z tatuażem jest po prostu zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol PB !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 21:40 Te PB nie bądź głupi i nie daj se zrobić tatuaża. Później będziesz go pumexem zdrapywał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Lol !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 00:32 Gość portalu: lol napisał(a): > > Te PB nie bądź głupi i nie daj se zrobić tatuaża. Później będziesz go pumexem > zdrapywał Broń Boże! Nawet na myśl mi nie przyszło aby robic sobie tatuaż. Tatuaże robiłem sobie jak byłem mały, a były to wodne obrazki. Odpowiedz Link Zgłoś