redakcja 23.12.04, 16:48 W żadnym wypadku nie życzę Wam: - monopolistów dających dostęp do www - wysokiego VAT-u na internet - wciśniętych CAPSLOCKÓW A na Święta... ... wyłączcie na chwilę komputer w imieniu redakcji Błażej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda S. A ja Wam życzę: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:59 Zielonej choinki, szampana dwie skrzynki, karpia (lecz bez ości), z trzy tuziny gości. Uśmiechu szczerego, lenistwa błogiego, pięć i pół prezenta. Niech udadzą się Święta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: Życzenia dla forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:09 Mój komp chodzi 20godz/dobę więc sporo przy nim siedzę, z przyjemnością będę zaglądał na Formum Gazety. Wszystkim Userom i Panu życzę wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i skukcesów, żeby na nasz rynek wszedł Deutsche Telekom i żebyśmy mieli normalny internet. Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: Życzenia dla forumowiczów 23.12.04, 17:26 Komputer wyłączę. Niech też ma święta. :) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Życzenia dla forumowiczów 23.12.04, 19:43 Ile razy Miller sklamał, Ile Kwach obietnic złamał, Ile Beger owsa zjadła, Ile Kalisz nosi sadła, Ile Łapiński wziął na boku ...TYLE SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU ! Zyczy mało orginalnie ale szczerze Krystian10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Życzenia dla forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 19:44 echh Wigilia. Nawet redakcja ludzkim głosem mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Życzenia dla forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 03:40 Uuu, teraz widze ze sie spoznilem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Życzenia dla forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 03:39 Nawet na tydzien wylacze! Za zyczenia dziekuje, ja zloze Redakcji i Forumowiczom rowniez: Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Gapinski wzial na boku ...TYLE SZCZECIA W NOWYM ROKU ! oraz radosnych Swiat Bozego Narodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Życzenia dla forumowiczów 24.12.04, 09:58 Cicho noc świynto noc Toż już klupie Wielko Moc Wiymy ło tym - starzy młodzi Dzisioj dzisioj Bog sie rodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LC Re: Życzenia dla forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 13:35 Wszystkiego najlepszego dla forumowiczów i redakcji na Swięta. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Życzenia dla forumowiczów 24.12.04, 13:50 WESOŁYCH ŚWIONT Z Rudy śla powinszowania Czas opłatka to łomania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Życzenia dla forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 13:50 a ja Wam zycze...wybierzcie sobie: strony.aster.pl/zyczenia/bozonarodzeniowe.htm hehehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es zyczenia dla wszystkich IP: *.telia.com 24.12.04, 14:20 wszystkim na forum - kultury, rzeczowosci i konstruktywnosci. Oraz pogodnych Swiat i Dobrego Nowego Roku. e Odpowiedz Link Zgłoś
festiwalowa Re: Życzenia dla forumowiczów 24.12.04, 15:42 wszystkiego dobrego!!! www.festiwalowa.gazeta.prv.pl/ życzy nasza redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Życzenia dla forumowiczów 25.12.04, 00:10 Jezus sie już nom narodzioł Zowdy bydzie ludzi godzioł Bo w Niym richtig bosko moc Co rozświytli kożdo noc. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Życzenia dla forumowiczów 25.12.04, 09:48 Żłob we stajni przi gowiedzi Tako sie zdarzyło Piyrszy "tron" na kerym "siedzi" Dyć wiela ich było? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Życzenia dla forumowiczów 25.12.04, 14:35 Pastyrze Mu piyrsi prziszli pokłon złożyć Szczyńśliwi że tego łoni mogli dożyć Tako my pastyrka dzisioj łodprowiomy Dzieciontko przi tymu przeca w sercach momy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Życzenia dla forumowiczów 26.12.04, 02:03 Skorzystałem z rady i miałem dwa dni bez kompa. Ale już włączyłem. Dołączam się więc do życzeń. Wesełego DRUGIEGO DNIA SWIĄT. SMACZNEGO ODGRZANEGO KARPIKA, I ŚWIEŻYCH SCHABOWYCH. I oby tych "schabowych", nie zabrakło nigdy w całym 2005 roku. I żeby nie zabrakło przez cały rok dobrego humoru. A niech diabli wezną wszystkie kłopoty i zmartwienia. Odpowiedz Link Zgłoś