agnes.g 27.12.04, 08:42 kto z Was będzie bawił się w tę szampańską noc w Bogocie? I kto ma już jakieś "doświadczenia" z tego klubu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Re: Sylwester w Bogocie IP: *.icpnet.pl 27.12.04, 13:22 Bardzo fajny klub:)spedzam tam czwartki przy teqili:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Sylwester w Bogocie 27.12.04, 15:22 a jesli chodzi o "densowanie", w środy chyba jest czarna muza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Sylwester w Bogocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:44 klub ciekawy w znaczeniu:wystroj gorzej z towarzystwem:( tzn mi nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Sylwester w Bogocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 17:56 ...za inteligentne (w zamyśle) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Sylwester w Bogocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:50 dla ciebie na pewno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Sylwester w Bogocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 10:33 czy tej vikki tu nikt nie lubi??moze jakis (antyfan)klub zalozyliscie??jak co to mowcie, bo chetnie sie przyłączę;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENERGY 52 Re: Sylwester w Bogocie IP: *.icpnet.pl 28.12.04, 16:12 Zarówno klub jak i towarzystwo uwazam za odpowiednie. Żadnych podpitych gnojków, kulturalne towarzystwo potrafiące się bawić na poziomie. Świetna muzyka i miła obsługa. Bramka niesłychanie na poziomie. Moim zdaniem to jedno z niewielu miejsc w tym mieście, do którego nie wstydziłbym się przyprowadzić znajomków z innego miasta. Droga Vikko,cóż Cię razi w tamtejszym towarzystwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Sylwester w Bogocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 16:45 bylam tam 2 razy przelotem i mi sie nie podobalo towarzystwo z gatunku 'disco'://poza tym wystroj,muzyka,obsluga jak najbardziej na tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENERGY 52 Re: Sylwester w Bogocie IP: *.icpnet.pl 28.12.04, 16:57 Więc o czym my rozmawiamy skoro byłaś tam przelotem. Towarzystwo z gatunku disco? To dobre. Może weszłaś w pierwsze drzwi na lewo od wejścia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Sylwester w Bogocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 17:20 czasem wystarczy minuta,zeby ocenic miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENERGY 52 Re: Sylwester w Bogocie IP: *.icpnet.pl 28.12.04, 17:29 Mając 12 lat, też tak uważałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Sylwester w Bogocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 17:46 a majac 52 jak Ci sie wydaje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENERGY 52 Re: Sylwester w Bogocie IP: *.icpnet.pl 28.12.04, 17:48 Zgoła odmiennie niż Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Sylwester w Bogocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 01:48 pozostane przy mojej wersji jak zawsze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Sylwester w Bogocie IP: *.crowley.pl 29.12.04, 10:57 Jesli mowimy o tej bogocie to jedno jest pewne, nie maja zgody na organizowanie imprez powyzej 100 osob. Prawda jest tez taka ze jesli cos by sie stalo (pozar) to goscie tego lokalu nie beda mieli jak uciekac z tego lokalu bo praktycznie nie ma wyjscia awaryjnego. Zastanawiam sie jak w ogole dostali zgode na otwarcie tego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka1 Re: Sylwester w Bogocie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.01.05, 03:36 Wiec jak tam w efekcie bylo? ok? polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Sylwester w Bogocie IP: *.crowley.pl 04.01.05, 12:23 Nie, nie polecamy, w przypadku pozaru spalisz sie pewnikiem, drogi ewakuacyjnej brak a to piwnica wiec na 100% sie usmazysz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia vikka gdzie indziej IP: *.echostar.pl 29.12.04, 13:32 wejdzicie sobie na forum strony www.positiva.info i zobaczcie co tam wyprawia vikka i jak ja traktuja zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: vikka gdzie indziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 13:37 positiva to moje ulubione forum:)))) ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: vikka gdzie indziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 13:40 a swoja droga,to widze ze dla ciebie jest to duzy wyczyn,ze ktos wypowiada sie na wiecej niz jednym forum dyskusyjnym,ja nie mam z tym problemow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga vikko Re: Sylwester w Bogocie IP: *.echostar.pl 29.12.04, 16:20 nie mowie o wyczynie,tylko o tym jakim musisz byc samotnym dzieckiem wypowiadajac sie na positivie w takiej ilosci postow,widac ze brak zainteresowań jakichkolwiek tylko forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Sylwester w Bogocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 17:21 tak jestem bardzo samotnym 'dzieckiem',rodzice mnie zaniedbuja,nic mnie nie interesuje i caly czas siedze przed komputerem,czasem spie LOL:D jestes beznadziejna...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś