IP: *.aster.pl 16.12.04, 17:01
Laewatystki wszystkich krajów łączcie się. Powstała nowa religia.
Tą religią jest LEWATYZM (nazwa wymyślona przeze mnie, wszelkie prawa zastrzeżone). Podstawę tej religii stanowi tzw. dogmat O Ofierze. Jest nim przekonanie, że każdy lewus jest ofiarą, i jako ofierze należy mu się boska cześć oraz specjalne traktowanie przez resztę społeczeństwa. Innymi, pochodnymi aksjomatami w tej religii są dogmaty O Przemocy W Rodzinie oraz O Pochodzeniu Wszelkiego Zła Od Mężczyzny Oraz Wszelkiego Dobra Od Kobiety. Religia ta, jak wszystko co najlepsze na tym świecie pochodzi od Judaizmu, a wszczególności od jego odłamu którego podstawą jest z kolei dogmat O Antysemityźmie. Wyznawców LEWATYZM ma w różnych kręgach społecznie wyemancypowanych, a ostatnio najbardziej szerzy się wśród kobiet i kobietopodobnych. Lewatystki (nie mylić z lewatywami) wierzą gorąco, że nigdy nie przyjdzie taki dzień kiedy wreszcie ich cele zostaną zrealizowane, bo gdyby przyszedł, to musiałyby przestać czuć się ofiarami i ich religia poniosłaby całkowitą klęskę. Adeptki LEWATYZMU w kontaktach ze społeczeństwem wyznają, i praktycznie stosują tzw. Zasadę Masturbacji Intelektualnej.
Obserwuj wątek
    • Gość: ojej Re: Lewatyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:13
      To nie nowa religia-przecież to wypisz-wymaluj chrześcijaństwo!!!
    • kattattonia Re: Lewatyzm 16.12.04, 17:35
      widzę, że w końcu cóś dla mnie ;-]
    • Gość: Muchomorek Re: Lewatyzm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:01
      Łomatko boshe. A ja sądząc po temacie postu myślałem że to jakiś fetyszyzm
      związany z lewatywami!!! Ale wtedy to musiałby być lewatywizm... :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka