Dodaj do ulubionych

DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 07:25
Pan DR robi wiele dobrego w ramach fundacji Familijny Poznań. Udowodnił, że
potrafi z głową wydawać w ramach tej fundacji setki tysięcy miejskich
pieniędzy rocznie. Jako radny odważył się nie poprzeć tegorocznego budżetu
razem z radnym Ligi Polskich Rodzin.
Obserwuj wątek
    • Gość: Oczjo Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! IP: *.bg.am.poznan.pl 20.01.05, 15:34
      Jeśli to ten grzybowski od patologii rodziny to napewno powinien wydać wiele
      pieniędzy, aby leczyć swój łeb. Smutas umysłowy !!!! Napewno moze byc
      prezydentem w odpowiednim szpitalu Kościanie.
      • Gość: bejot Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! IP: *.astor.net.pl / *.astor.net.pl 20.02.05, 11:51
        Wylecz swoj pal..cie i nie obrazaj porzadnych ludzi. To wlasnie patologia,
        kiedy do glosu dochodza tacy jak Wasc dupki przasne. Milosnik stanow
        patologicznych. Niemniej pozdrawiam i zycze lepszych dni i godzin w
        zyciu ...patologa. Hirek
      • Gość: Lena Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! IP: *.inter / *.inter-c.pl 12.07.05, 20:36
        każda rodzina rozbita, to rodzina patologiczna. Dr Grzybowski ma rację.
      • fortop Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! 12.07.05, 20:37

• Gość: Sceptyk Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:15
      Ten NARCYZ ? Trudno o bardziej poroniony pomysł!
    • Gość: nie wielbicielka Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 02:28
      Drżyjcie samotne matki,wszystkie was obraził i nie przeprosił
    • Gość: akademik Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 02:33
      sprawdźcie z kim się trzyma i jak ,taki szczery a że ma ciepłą drugą posadkę w
      poznańskiej AM to nie piśnie a sprawdżcie u kogo,następny spryciuszek i tteż w
      tym samym czasie na dwóch etatach.Tacy święci a UAM im płaci wysokie stawki
      mimo ze oni już mają swoje etaty.To jak on jako prezydent się zacznie
      odwdzięczać no to ja to źle widzę i wcale tego pana na prezydenta nie chcę .
      • a.lojewska : DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM -NIE !!!!!!!!! 17.02.05, 11:28
        Nie zetknęłam się jeszcze w życiu z bardziej niekompetentną osobą niż dr
        A.G.!!!!!!!!!!!!!!!!! Karierowicz, fundacja jest dla niego jedynie przykrywką
        dla kreowania własnego nazwiska. Poprosiłam go o pomoc w przyspieszeniu
        przydziłu mieszkania, otrzymałąm odpowiedź na piśmie, w której błagał mnie abym
        zrozumiała sutuację i mieszkała w przytułku dla bezdomnych. W tym samym czasie
        pomógł w uzyskaniu mieszkan moim znajomym,znacznie zamożniejszym.
        2. Rozesłał jako v-ce prezydent pisma do rodzin z 2-3 dzieci, że gdy/ujmując w
        sktócie/ postaraja się o 5 dziecko, to obejmą je ulgi komunikacyjne z budżetu
        miasta.
        Jedynym plusem jego działalności były abolicje dla zadłużonych włąścicieli
        mieszkań komunalnych.
        Panie Doktorze Grzybowski nie posłuchałam Pana. może Pan się oboejrzeć w moim
        speklaklu "Pamiętnik z dekady bezdomności"grtanym w Teatrze Wybrzeże w Gdańsku
        oraz wkrótce przeczyta Pan ksiazke o sobie i swoich "profesjonalnych,
        ludzkich,humanitarnych"metodach pracy. Już Pan czytał o sobie w "Wysokich
        Obcasach" w Wyborczej". Musi!!!!!! Pan zniknąć z pejzażu politycznego i
        społecznego tego umączonego niekompetencją włądzy miasta. Najlepiej do
        przytułku dla bezdomnych!!!Anna Łojewska
        • Gość: bejot Re: : DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM -NIE !!!! IP: *.astor.net.pl / *.astor.net.pl 20.02.05, 11:45
          Pani Aniu. Zloila Pani skóre Panu Grzybowskiemu, ale w tym jest tylko osobista
          gorycz i frustracja. Czy proszac o mieszkanie mozna z gory tylko spelnienia
          oczekiwac, bo jesli nie to jest be... I w tym Pani zawiera cala swoja madrosc i
          prawde. Moze to kto inny zawinil w Pani zyciu i tam skierowac swoje lezki i
          niepocieszenie. Zyczac lepszych dni pozdrawiam. Jan B.
    • Gość: apolinary Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 08.03.05, 18:56
      Dr przed nazwiskiem nie zawsze znaczy dureń.Jak to pisał Boy. Ale w tym
      przypadku ??? Jest to napewno człowiek który wykorzystując miejskie pieniądze
      potrafi wszystko zrobic ,żeby zostać , jak to sam publicznie oświadczył,
      ministrem zdrowia. W osiągnięciu tego celu nie liczą się ofiary.Natomiast
      skutek tego też będzie napewno z dużymi ofiarami w ludziach. Ten człowiek to
      pozer,który wykorzystując kłopoty ludzi i kościół próbuje dojść do stanowisk
      na partrząć na skutki jaki fakt ten spowoduje. Ludzie zastanówciwe sie i
      popatrzcie na tego człowieka z pewnym małym nawet krytycyzmem ! To będzie dla
      Waszego DOBRA !!!
      • Gość: kim Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! IP: *.inter / *.inter-c.pl 12.07.05, 20:34
        Tena Apolinary musi mocno nienawidzieć ludzi skoro tak łatwo wypowiada tak
        ciężkie oskarżenia.
        • Gość: Apolinary Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 17.08.05, 23:46
          Właśnie wróciłem z wakacji i przeczytałem Twoja ocenwe mojej osoby. Mylisz się
          bardzo. Nadewszystko cenię ludzi i staram sie im pomagac nawet poświecając
          swoje dochody i czas jak i wiedzę. Miałem okazję blisko pracować z dr
          Grzybowskim i wiem ,że jak wymuszał na MPGM remont mieszkania i uzyskania
          garażu.Co gorsza tym sie chwali jak on to ich teraz urządzi.A pamietasz
          samotne Matki.A Fundacja jest mu potrzebna dla promocji Jego za miejskie
          pieniądze. Inaczej to ty płacisz na tego wyjątkowego pozoranta i blagiera!
          Wybacz te gorzkie słowa ,ale Grzybowski nie zasługuje na Twoje i Innych
          wsparcie.Dla niego kariera jest nadewszystko i nikt po drodze się nie liczy.
    • Gość: ala Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:58
      JAKO VICE PREZYDET MIASTA NIC.JAK RADNY PRZYCHYLA DO NIEPRAWIDŁOWEGO WYDAWANIA MIESKICH PIENIEDZY NAMAŁO ISTOTNE WYDATKI KOSZTEM ŻDROWA BRAK MANOGRAFI BEZSKIEROWANIA SZCZEPIENIA PRZECIW GRYPIE WIELKI SZUM EFEKTY MIŻERNE.MYŚLI TYLKO O SWJEJ KIESZENI,ALE O OBYWATELACH MIASTA WIEWÓRCZO .
    • Gość: Apolinary Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 26.08.05, 01:26
      Ale jaja! To pisał chyba sam Grzybowski? Pozdrawiam Pana Doktora, ale mam
      nadzieje,że Pan od tego się dystansuje. Bo tylko to może Pana uwiarygodnić.Nic
      więcej.Pana juz chyba z wice prezydenta Poznania wyrzucono? czy to Panu nie
      starczyło?
      • Gość: mushroom Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:21
        ciesze sie ze trafilem na ten topik i pare slow prawdy o tym czlowieku. wiem co
        nieco o dzialalnosci pana doktora i jego fundacji i krew mnie zalewa na samo
        wspomnienie tego co dane bylo mi uslyszec. wystarczy zreszta spytac osob, ktore
        kiedykolwiek pracowaly dla fundacji.
      • Gość: Livia Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! IP: *.inter / *.inter-c.pl 04.11.05, 00:19
        Wyrzucili, bo nie chciał "grać" pod stołem. A jak coś zarzucasz to konkretnie.
        • Gość: jan pawel 52 Re: tylko nie ta prawicowa menda nawi !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 00:46
          tylko nie ta nawiedzona menda koscielna. ten zakichany slugus czarnych.
          • Gość: Miodek Re: tylko nie ta prawicowa menda nawi !!!!!!!!!!! IP: *.inter / *.inter-c.pl 05.11.05, 23:15
            Ty - jan pawel 52, ty jestes chory chłopie. Zdrowy człowiek nie używa takiego
            jezyka.
    • Gość: Profesor x Grobelny i Libicki w poprzedniej kadencji odwolali IP: *.inter / *.inter-c.pl 05.11.05, 23:18
      Grzybowskiego, bo nie chciał "ukladać" się pod stolem.
      Poznan takiego prezydenta potrzebuje!
      • Gość: bialoczerwony A Jacek Tomczak jak słyszy o Nim to doznaje IP: *.inter / *.inter-c.pl 05.11.05, 23:25
        głębokiej epilepsji emocjonalnej, fizycznej, intelektualnej. Filip L.
        wrzeszczy, że Go nienawidzi, a reszta idzie prać gatki. Ot herosy!!!
    • Gość: Max Re: DR ANDRZEJ GRZYBOWSKI PREZYDENTEM !!!!!!!!!!! IP: *.inter / *.inter-c.pl 07.11.05, 11:25
      Super kandydat!
      • Gość: Kaszana Re: Zaniżał poziom Zarządu Miasta!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 09.11.05, 22:12
        Wyrzucili go bo zaniżał mierny poziom miernot rządzacych miastem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka