Gość: Dzidka IP: *.datastar.pl 27.05.02, 14:38 He he, teraz ja żartowałam, taki mam dzisiaj dowcipny nastrój :-) Kto się dał nabrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: Męża w dobrym stanie przyjmę IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 27.05.02, 15:02 A nie lepszy byłby kawaler ????? Z żonatymi to zawsze jakieś problemy są ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Męża w dobrym stanie przyjmę IP: *.datastar.pl 27.05.02, 15:06 Fakt, błąd logiczny :-) Zaraz poprawię. Powinno być: AAAAAAAAA Absolutnie NA MĘŻA przyjmę :-)))))))))))))) (kawalerowie i wdowcy mogą być. Muzułmanie i osoby z sekt wykluczone :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Męża w dobrym stanie przyjmę IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 27.05.02, 16:41 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > (kawalerowie i wdowcy mogą być. Muzułmanie i osoby z sekt wykluczone :-) A z sekty wielbicieli Kubusia Puchatka ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Męża w dobrym stanie przyjmę IP: *.datastar.pl 27.05.02, 16:47 > A z sekty wielbicieli Kubusia Puchatka ???? To nie sekta, to stowarzyszenie :-) Tak jak wielbiciele panny Marple i Poirota :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Męża w dobrym stanie przyjmę IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 27.05.02, 16:54 Eeee, stowarzyszenie to musi mieć statut, rejestrację w sądzie, składki, listy obecności, zarząd i księgowość .....fuj, fuj. A wielbiciele tego nie potrzebują, oni WIERZĄ w "mondrośdź" swego guru........... Odpowiedz Link Zgłoś
login18 Re: dzidka - jakiś czub cię przyjmie, nie na żarty 02.06.02, 21:01 Nie myliłem się - głupi wątek mogła wymyślec tylko Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B ty naprawdę masz jakieś kompleksy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 21:44 Laska cię rzuciła czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: P.B.- naprawdę masz jakieś kompleksy 07.06.02, 18:26 po czym to wywnioskowałeś? Z powyższego posta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: P.B.- naprawdę masz jakieś kompleksy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 23:01 czarna_pantera_102 napisał(a): > po czym to wywnioskowałeś? > Z powyższego posta? Tak, bo login18 ma jakiś kompleks antyfeministyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
garrett1 Re: Męża w dobrym stanie przyjmę 07.06.02, 20:19 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > He he, teraz ja żartowałam, taki mam dzisiaj dowcipny nastrój :-) > Kto się dał nabrać? Dzidka a duży masz biust? Odpowiedz Link Zgłoś