ssusann 28.01.05, 14:43 Mieszkam w Pozaniu już od trzech miesięcy i coraz bardziej czuję soię tu " u siebie". Pragne wyjechac na miły weekend gdzieś w okolicach Poznania, moze trochę dalej. Gdzie radzicie jechać? Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vikka Re: mily weekend w okolicach Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:53 mam dokładnie ten sam problem:) ma być do 100km...ale gdzie??nie wiem,właściwie mi to obojętne... Odpowiedz Link Zgłoś
slawwek Re: mily weekend w okolicach Poznania 28.01.05, 21:56 Polecam Puszczę Notecką!! Piękne odludzie, rozległy las, przyroda pełna gębą!! A nie opodal koło międzychodu można zwiedzić poniemieckie bunkry, nie lada przeżycie! a wszystko do zaliczenia w jeden dzień albo weekend! Polecam , szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: mily weekend w okolicach Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:00 no tak...ale co z noclegiem? ogólnie mam plan taki-chce zrobic mały balecik,dlatego najlepiej,żeby było gdzies na odludziu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendrek Re: mily weekend w okolicach Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:18 Polecam pałac w Wąsowie pod Nowym Tomyslem. Piekny park, konie, niecałe 50 km od Poznania . Jeśli z noclegiem w pałacu to uwaga drogo.Ale niekoniecznie trzeba nocować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: mily weekend w okolicach Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 01:24 no właśnie o nocleg najbardziej chodzi;) drogo=ile/os?? Odpowiedz Link Zgłoś