Gość: Dzidka IP: *.datastar.pl 29.05.02, 14:02 Własnie się dowiedziałam, że moja firma już mnie nie chce. Zapowiadają mi się długie wakacje :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: Zwolnili mnie :-/ IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 29.05.02, 14:22 Jestem zaszokowany, nie wiem co powiedzieć. Straciłem humor........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumor Re: Zwolnili mnie :-/ IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 15:10 nic sie nie martw dzidka, napewno znajedziesz lepszą prace, przy okazji mozesz podac namiary swojej firmy to zrobimy male rozeznanie ;) i pamietaj - najwazniejszy jest twoj experience wiec pewnikiem sobie poradzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benoit Re: Zwolnili mnie :-/ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 18:42 Co za przypadek, mnie też dzisiaj zwolnili. Czuję się podle. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: couleur3 Re: Zwolnili mnie :-/ IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.05.02, 19:33 Przykro mi , nie wiem jak mógłbym pomóc ... Ale nie dajcie się wpędzić w jakiś dołek, trzeba sprawiać wrażenie jakby wsystko było o'k , przed ewentualnym pracodawcą oczywiście. Odezwijcie się od czasudo czasu jak idzie z szukaniem pracy, mże ktoś coś będzie wiedział... Dzidka , nie załamuj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamignat Re: Zwolnili mnie :-/ IP: *.esc-clermont.fr 29.05.02, 21:39 codziennie czyta sie o bezrobociu, ale jak trafi na ciebie, to perspektywa jest inna... coz, zycze wam powodzenia w poszukiwaniach innej pracy. no i zeby, dopoki sie znajdzie nowego zatrunienia, jakies resztki optymizmu udalo sie mimo wszystko zachowac. a z doraznych srodkow moge tylko zaproponowac tylko upicie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Zwolnili mnie :-/ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 00:31 Spokojnie. Jak ochłoniesz to dopiero nabierzesz wigoru :) A`propos - chyba nie ma to nic wspólnego z pisaniem na forum z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto wybaczcie... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.05.02, 10:17 ...mi to odrobine banalow, ktore zaraz napisze, ale nie za bardzo wiem co powiedziec:))) a wiec: - nie zalamujcie sie - BADANIA DOWODZA, ZE CZESTO Z PRACY ZWALNIA SIE NAJLEPSZYCH PRACOWNIKOW bo za duzo trzeba im placic!!!:) - rynek pracy w Polsce wcale nie jest taki waski, jak bredza pracodawcy (ktorzy oczekuja od nas, ze w wyniku tego padniemy na kolana i przyjmiemy kazde warunki), takze na pewno cos dla siebie znajdziecie powodzenia w poszukiwaniach:))) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Zwolnili mnie :-/ IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 11:18 Dzidka nić nie mowiła, że się załamuje, a chłopcy już przyjęli taką wersję. ktoś tak ptymistycznie patrzący na świat się nie załamie. ona chyba jeszcze nie zdążyła nawet pomyśleć o nowej pracy. Dzidka nie sluchaj ich!!! (mnie by takie gadanie strasznie zdolowało) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Zwolnili mnie :-/ IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 15:54 Bóg zapłać wszystkim za dobre słowo :-) Nie załamałam się, ale nie ukrywam, że jestem poważnie zaniepokojona, co nie powinno nikogo dziwić zważywszy sytuację... Co prawda zważywszy na miesiąc wypowiedzenia i odprawę, nie jest tragicznie, ale ja nie mogę siedzieć bezczynnie, bo inaczej do reszty zbabieję i spróchnieję. Zresztą kiedyś już to przerabiałam, i co tu dużo gadać, to jedna z najgorszych rzeczy jakie się mogą przytrafić. Póki co, jutro wybieram się do firmy, żeby spojrzeć w twarz szefa, który stchórzył i wyjechał, kwestię wręczenia bumagi pozostawiając komu innemu. Mam po prostu więcej odwagi niż on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: )))))))0 Re: Zwolnili mnie :-/ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 15:25 Czyżby powodem było ciągłe pisywanie na forum w godzinach pracy, zamiast samej pracy? Współczuję, ale tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Zwolnili mnie :-/ IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 19:00 > Czyżby powodem było ciągłe pisywanie na forum w godzinach pracy, zamiast samej > pracy? Tak się składa, że nie to było powodem. A poza tym moja sprawa, kiedy, ile i gdzie pisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
login18 Re: Zwolnili mnie :-/ 01.06.02, 19:06 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > > Czyżby powodem było ciągłe pisywanie na forum w godzinach pracy, zamiast s > amej > > pracy? > > Tak się składa, że nie to było powodem. A poza tym moja sprawa, kiedy, ile i > gdzie pisuję. Tak, i dlatego cię zwolnili Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: Zwolnili mnie :-/ 04.06.02, 09:59 login18 napisał(a): > > Tak się składa, że nie to było powodem. A poza tym moja sprawa, kiedy, ile > i > > gdzie pisuję. > > Tak, i dlatego cię zwolnili Loginku jesteś prostym człekiem - masz do tego prawo, ale daruj sobie komentarze. Mało kogo obchodzą twoje problemy! ps. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu, podobno, uważaj, słuchaj starszych, kobiety cię nie lubią? trudno, onanizm męczy, trzymaj się jeśli jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
.roberto65 DZIDKA !!! JESTEŚ SKOŃCZONA !!!! 04.06.02, 10:04 I nie ma przed Tobą już żadnych perspektyw. Za cienka byłaś na swoją organizację i tyle. Zawsze zostają Ci lepsi. Heheheehhe..... Odpowiedz Link Zgłoś
login18 Re: reeeyo- poczytaj o co tu biega 04.06.02, 14:54 reeeyo napisał(a): > > > > > Tak, i dlatego cię zwolnili > > Loginku jesteś prostym człekiem - masz do tego prawo, > ale daruj sobie komentarze. > > Mało kogo obchodzą twoje problemy! czu tu mowa o moich problemach, kłopoty z koncentracją reeeyo? proponuję poczytanie od początku tego wątku, albo mamusia niech ci poczyta jak teksty są za długie dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: Zwolnili mnie :-/ 04.06.02, 10:58 A ja chyba sam się zwolnię, shitowo mam tutaj. Najgorsze jest to, że nie wiem czy znajdę coś w zamian... Mam nadzieję Dzidka, że nie spotkamy się w "pośredniaku"... pozdro & powodzonka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Zwolnili mnie :-/ IP: *.datastar.pl 04.06.02, 11:57 Najpierw coś znajdź, potem się zwalniaj. :-) Dzięki za dobre słowo. Powazni ludzie rozumieją, ze utrata pracy to naprawdę nieszczęście. Inni tylko głupio dowcipkują, ale przyjdzie kryska na Matyska, to sami zobaczą. Odpowiedz Link Zgłoś