Gość: vera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 02:40 czy gdzies w centrum znajde taki sklep?tylko prosze mnie nie wysylac do sklepow przyplywalnianych...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vikka nie ma:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:03 i powaznie mowie,bo swego czasu tez szukalam-znalazlam 2 male sklepy: -okolice kupca pzn,kolo Politechniki(na przeciwko LO) -górna wilda(jadac od strony sb,po prawej stronie),jeszcze przed rynkiem wildeckim,wlasciwie od krolowej jadwigi juz mozesz zaczac sie rozgladac:) ale tego co chciałam oczywiscie nie było:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: nie ma:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:43 damn!:( Kiedys na wroclawskiej byl taki fajny sklep speedo i juz go zlikwidowali... a powiedz mi,gdzie dokladnie kolo kupca-ja tam kojarze jakis sklep "gory-lasy" czy cos takiego ze sprzetem turystycznym?to tam? a na gornej wildzie chodzi Ci o sklep dla nurkow?? dzieki za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: nie ma:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:46 koło kupca-ten sam:) na wildzie-równiez:) czasem jakies pierdoły znajdziesz w auchan/tesco,ale bez marki:( Odpowiedz Link Zgłoś