Dodaj do ulubionych

. . . i po sesji :-)!!!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 22:53
.. czyli to co jak zwykle wydawalo sie nierealne, ponownie stalo sie faktem.
zaczyna do mnie docierac, ze przede mna 3,4 miesiaca wakacji!!! :-)))))))0
Obserwuj wątek
    • Gość: P.B Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 23:25
      Gość portalu: posener napisał(a):

> .. czyli to co jak zwykle wydawalo sie nierealne, ponownie stalo sie faktem.
      > zaczyna do mnie docierac, ze przede mna 3,4 miesiaca wakacji!!! :-)))))))0

Ty to masz fajnie. Ja mam jeszcze 2 egazaminy w poniedziałek i piątek.
      • mantis1 Re: . . . i po sesji :-)!!! 15.06.02, 23:27
        a ja mam juz tylko ten jedyny( a w zasadzie dwa ) czyli inzynierski plus obrona
        w srode...od jutra staruje z pytaniami na inz. koncze studia
        buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(((((((((
        • Gość: P.B Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 23:31
          mantis1 napisał(a):

> a ja mam juz tylko ten jedyny( a w zasadzie dwa ) czyli inzynierski plus obrona
          >
          > w srode...od jutra staruje z pytaniami na inz. koncze studia
          > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(((((((((

Obrony nie liczę, ta mnie czeka w lipcu.

• Gość: ffmarkus Re: . . . i w trakcie sesji :-)!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.06.02, 21:52
            a mnie we wrześniu poprawka:((( i to pewnie nie jedna...
            • misiamisia Re: . . . i w trakcie sesji :-)!!! 18.06.02, 23:03
              Nie martwcie sie. Nie bedzie zle.

:c)

Misia
    • Gość: posener Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 23:40
      generalnie to wiadomo, ze wszyscy dadza rade - jak to mowi moj kumpel - 'mam
      dobry sposob na zdrowie - 2 poprawki w kazdej sesji powoduja, ze pozniej przez
      pol roku nie musisz robic nic"

pzdr
    • Gość: maynard Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.multinet.pl 19.06.02, 10:00

> .. czyli to co jak zwykle wydawalo sie nierealne, ponownie stalo sie faktem.
      > zaczyna do mnie docierac, ze przede mna 3,4 miesiaca wakacji!!! :-)))))))0

Też tak mam ale jak sobie pomyślę że czeka mnie jeszcze tylko jedna sesja w życiu
      a potem koniec studiów, to mi się smutno robi.
      • fxx Re: . . . i po sesji :-)!!! 19.06.02, 10:56
        U mnie sesja trwa, z tą różnica, że jestem "po drugiej stronie barykady". Jeju,
        jakie ludzie czasem rzeczy wypisują... sprawdzanie prac to niezły kierat. A
        jeszcze będą poprawki i egz. wstępne... bu...
        Rok temu sam się męczyłem jako student...
        • misiamisia Re: . . . i po sesji :-)!!! 19.06.02, 12:14
          Wow, Fxx, jesteś doktorantem???
          Mój Brat jest, też czasami nie może się nadziwić, co wiaruchna wypisuje na
          kolach... U niego laczki czasem lecą równo, kluczem, jak gęsi... ;c)))

Pzdr
          Misia
          • fxx Re: . . . i po sesji :-)!!! 19.06.02, 14:13
            Jestem, jestem...
            Ale zamierzam zrezygnować (ni to praca, ni to studia, no i ŻADNYCH ZNIŻEK), po
            wakacjach się okaże...
            A stawianie laczy wcale nie jest przyjemne...
            pzdr
            • Gość: maynard Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.multinet.pl 19.06.02, 14:43
              a ja zawsze myslałem że niektórym musi sprawiać to dużą satysfakcję, tj.
              stawianie "laczy"
              • fxx Re: . . . i po sesji :-)!!! 19.06.02, 14:54
                ...gdybyś tylko zobaczył oczy (or face) takiej osoby...i wiesz, że to przez
                ciebie...masakra... :(
                za "mientki" jestem na takie jazdeczki...
                • Gość: maynard Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.multinet.pl 19.06.02, 14:57
                  możliwe, możliwe. ale się nie dowiem bo nigdy nie będę nauczycielem
                  • fxx Re: . . . i po sesji :-)!!! 19.06.02, 15:00
                    nie polecam, przesrany zawód. Ja też sobie odpuszczę chyba.
    • Gość: Atka Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 15:40
      Ja też od dzisiaj teoretycznie jestem po sesji. Teoretycznie, bo wyniki
      dzisiejszego egzaminu będę miała w przyszły czwartek... Obawiam się jednak, że
      będzie mnie czekała kampania wrzesniowa, ponieważ pytania były problemowe i na
      dodatek - podchwytliwe. Za diabła nie wiem czy utrafiłam w to co chciał
      profesor. Żyję jednak nadzieją, że to już koniec :))) Wtedy zostaną mi już
      tylko dwsie sesje i będę miała trzy dodatkowe literki przed nazwiskiem :)
      • Gość: posener Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 22:46
        czyli jak? prof.dr hab. ma sie rozumiec........?;)))))
        • Gość: poranek Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 22:50
          i po sesji i nie po sesji - jeden paskud z tytulem profesorkim zalatwil mi
          wrzesniowe zabawy - ale nic to - hajda na wakacje..
        • Gość: Atka Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 09:31
          Ależ oczywiście, że prof dr hab ;)
          • Gość: posener Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 22:23
            Gość portalu: Atka napisał(a):

> Ależ oczywiście, że prof dr hab ;)

to ja bardzo serdecznie gratuluje kujonie;)))))

• kotbehemot Re: . . . i po sesji :-)!!! 21.06.02, 22:33
      Fajnie masz. Przede mną jeszcze jeden egzamin na początku lipca. Życzę miłych
      wakacji:D
      pzdr.
      P.S.Ale mi się NIE CHCE uczyć.
      • Gość: posener Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 22:04
        nie chce to mi sie zawsze:-))
        • kotbehemot Re: . . . i po sesji :-)!!! 22.06.02, 22:10

> nie chce to mi sie zawsze:-))

mnie podobnie, ale szczególnie kiedy taka piękna pogoda!
          pzdr:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka