Gość: posener IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 22:53 .. czyli to co jak zwykle wydawalo sie nierealne, ponownie stalo sie faktem. zaczyna do mnie docierac, ze przede mna 3,4 miesiaca wakacji!!! :-)))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 23:25 Gość portalu: posener napisał(a): > .. czyli to co jak zwykle wydawalo sie nierealne, ponownie stalo sie faktem. > zaczyna do mnie docierac, ze przede mna 3,4 miesiaca wakacji!!! :-)))))))0 Ty to masz fajnie. Ja mam jeszcze 2 egazaminy w poniedziałek i piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: . . . i po sesji :-)!!! 15.06.02, 23:27 a ja mam juz tylko ten jedyny( a w zasadzie dwa ) czyli inzynierski plus obrona w srode...od jutra staruje z pytaniami na inz. koncze studia buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 23:31 mantis1 napisał(a): > a ja mam juz tylko ten jedyny( a w zasadzie dwa ) czyli inzynierski plus obrona > > w srode...od jutra staruje z pytaniami na inz. koncze studia > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:((((((((( Obrony nie liczę, ta mnie czeka w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: . . . i w trakcie sesji :-)!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.06.02, 21:52 a mnie we wrześniu poprawka:((( i to pewnie nie jedna... Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: . . . i w trakcie sesji :-)!!! 18.06.02, 23:03 Nie martwcie sie. Nie bedzie zle. :c) Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posener Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 23:40 generalnie to wiadomo, ze wszyscy dadza rade - jak to mowi moj kumpel - 'mam dobry sposob na zdrowie - 2 poprawki w kazdej sesji powoduja, ze pozniej przez pol roku nie musisz robic nic" pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maynard Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.multinet.pl 19.06.02, 10:00 Gość portalu: posener napisał(a): > .. czyli to co jak zwykle wydawalo sie nierealne, ponownie stalo sie faktem. > zaczyna do mnie docierac, ze przede mna 3,4 miesiaca wakacji!!! :-)))))))0 Też tak mam ale jak sobie pomyślę że czeka mnie jeszcze tylko jedna sesja w życiu a potem koniec studiów, to mi się smutno robi. Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: . . . i po sesji :-)!!! 19.06.02, 10:56 U mnie sesja trwa, z tą różnica, że jestem "po drugiej stronie barykady". Jeju, jakie ludzie czasem rzeczy wypisują... sprawdzanie prac to niezły kierat. A jeszcze będą poprawki i egz. wstępne... bu... Rok temu sam się męczyłem jako student... Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: . . . i po sesji :-)!!! 19.06.02, 12:14 Wow, Fxx, jesteś doktorantem??? Mój Brat jest, też czasami nie może się nadziwić, co wiaruchna wypisuje na kolach... U niego laczki czasem lecą równo, kluczem, jak gęsi... ;c))) Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: . . . i po sesji :-)!!! 19.06.02, 14:13 Jestem, jestem... Ale zamierzam zrezygnować (ni to praca, ni to studia, no i ŻADNYCH ZNIŻEK), po wakacjach się okaże... A stawianie laczy wcale nie jest przyjemne... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maynard Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.multinet.pl 19.06.02, 14:43 a ja zawsze myslałem że niektórym musi sprawiać to dużą satysfakcję, tj. stawianie "laczy" Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: . . . i po sesji :-)!!! 19.06.02, 14:54 ...gdybyś tylko zobaczył oczy (or face) takiej osoby...i wiesz, że to przez ciebie...masakra... :( za "mientki" jestem na takie jazdeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maynard Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.multinet.pl 19.06.02, 14:57 możliwe, możliwe. ale się nie dowiem bo nigdy nie będę nauczycielem Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: . . . i po sesji :-)!!! 19.06.02, 15:00 nie polecam, przesrany zawód. Ja też sobie odpuszczę chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atka Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 15:40 Ja też od dzisiaj teoretycznie jestem po sesji. Teoretycznie, bo wyniki dzisiejszego egzaminu będę miała w przyszły czwartek... Obawiam się jednak, że będzie mnie czekała kampania wrzesniowa, ponieważ pytania były problemowe i na dodatek - podchwytliwe. Za diabła nie wiem czy utrafiłam w to co chciał profesor. Żyję jednak nadzieją, że to już koniec :))) Wtedy zostaną mi już tylko dwsie sesje i będę miała trzy dodatkowe literki przed nazwiskiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posener Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 22:46 czyli jak? prof.dr hab. ma sie rozumiec........?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poranek Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 22:50 i po sesji i nie po sesji - jeden paskud z tytulem profesorkim zalatwil mi wrzesniowe zabawy - ale nic to - hajda na wakacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atka Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 09:31 Ależ oczywiście, że prof dr hab ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posener Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 22:23 Gość portalu: Atka napisał(a): > Ależ oczywiście, że prof dr hab ;) to ja bardzo serdecznie gratuluje kujonie;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot Re: . . . i po sesji :-)!!! 21.06.02, 22:33 Fajnie masz. Przede mną jeszcze jeden egzamin na początku lipca. Życzę miłych wakacji:D pzdr. P.S.Ale mi się NIE CHCE uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posener Re: . . . i po sesji :-)!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 22:04 nie chce to mi sie zawsze:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot Re: . . . i po sesji :-)!!! 22.06.02, 22:10 Gość portalu: posener napisał(a): > nie chce to mi sie zawsze:-)) mnie podobnie, ale szczególnie kiedy taka piękna pogoda! pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś