IP: *.echostar.pl 03.04.05, 23:18
mammpytanie czy zycie bedzie toczyc sie dalej???czy jutro mam isc do pracy?
czy zaklady pracy handel towszystko bedzie normalnie czynne i otwarte?czy w
nastepna sobote moge isc na impreze urodzinowa?czy pwinnam jeszcze w ogole
gdzoes wychodzic za rozrywka?
Obserwuj wątek
    • caprice83 mam dość 04.04.05, 09:29
      nie, słuchaj, masz iść się powiesić:/
      ludzie dajcie już spokój, ja nie mówię, można w jakiś sposób żałowac tego co
      się stało, mi też jest przykro, ale nie przesadzajcie, to był człowiek, a kazdy
      człowiek kiedyś umiera, a robicie z tego szopkę i wielkie zdziwienie:/
      • conena Re: mam dość 04.04.05, 09:45
        i napisała to caprice, która umiera z rozpaczy nad każdym rozdeptanym żuczkiem
        lub nad kiełbachą w supermarkecie, które jest efektem śmierci świnki........

zmilcz kobietko, dobra?
        • caprice83 Re: mam dość 04.04.05, 10:01
          będę mówic co chce, co czuję i co widzę!
          • Gość: edziunia Re: mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 17:42
            my też będziemy mówić co chcemy- wydaje nam się to bardzo infantylne.
      • Gość: ja Re: mam dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 11:29
        masz rację caprice83, szacunek ok, ale to już chyba lekka przesada!
        każda telewizja pokazuje to samo, nie wspomnę o sobotnim wyścigu o to kto
        pierwszy ogłosi śmierć Papieża...
        • caprice83 Re: mam dość 04.04.05, 14:12
          dokładnie, ja byłam zdegustowana gdy przez cały piatek tv emitowała przekrój
          życia papieża, jakby już umarł, no ale niestety chyba się pośpieszyli, bo w
          sobotę nie mieli juz czego pokazywać i puścili normalny program, aż do czasu
          tego tragicznego wydarzenia:(
          są 3 kanały tvp i czy wszystkie muszą pokazywac to samo, tak że nawet o głupią
          prognozę pogody się nie można dowiedzieć...

a poza tym denerwuje mnie hipokryzja ludzi, byłam dzis w ksiegarni po
          podrecznik a przede mna kobieta "prosze o jakas ksiazke papieza". to jest
          własnie to udawanie uczuc, zachowywanie sie wg okreslonego schematu bo tak
          wypada i dokładnie takie same sa takie pytania jakie zadała autorka watku.
          • conena Re: mam dość 04.04.05, 14:21
            no to zdecyduj się w końcu o co ci chodzi - o to, że w tivi przeginają, o to,
            że "to tylko człowiek był" (twoje słowa) czy o ludzką hipokryzję? szukasz
            dziury w całym, temat ci nie odpowiada, czy co?
            • caprice83 Re: mam dość 04.04.05, 14:33
              o wszystko mi chodzi, o całą otoczkę tego, że udajemy wielce wierzących ale
              tylko jak papież przyjeżdżał, że nie intersuje nas nic no ale skoro ktoś umarł
              to wypada mieć 'jakąś' jego książkę, o to że histeryzujemy tak jakbyśmy nie
              wiedzieli że to musi się kiedyś przydarzyć, o to że tysiące ludzi umiera
              codzien na całym swiecie i nikogo nie obchodza i o to ze za najmniejszy cien
              krytyki zachowujecie sie jakbyscie chcieli kogos zlinczowac.
              prosze bardzo mnie to nie obchodzi, ja szanowałam papieza mimo iz nie
              podzielałam jego wiary i pogladów, ale potrafie zachowac sie w tej sytuacji jak
              nalezy, czego nie mozna powiedziec o wiekszosci wypowiadajacych sie na tym
              forum.
              • drhuckenbush Re: mam dość 04.04.05, 14:34
                Ty chyba po prostu nie masz swiadomosci ile ten wielki czlowiek zrobil dla
                Polski i swiata w ogole.
                • Gość: Lena Re: mam dość IP: 217.140.1.* 04.04.05, 14:39
                  Coś się chybakłócicie, hm? A ja mam pytanie o fajny sklep ze sprzętem
                  sportowym, bo chcę sobie kupić rolki.
              • conena Re: mam dość 04.04.05, 14:42
                a caprice udaje wielką outsiderkę i yntelektualystkę, która z pogardą patrzy na
                maluczki naród, ktory się wygłupia.

och, ach, och:|
                • caprice83 Re: mam dość 04.04.05, 20:22
                  przynajmniej nie jestem przysłowiowa głupia krową która łazi za przysłowowym
                  bydłem, a tłumacząc na twoje nie jestem tak jak ty - trendi:/
                  • pan.nikt Re: mam dość 04.04.05, 23:31
                    Czy możesz rozwinąć te swoje mysli??
                    Bo one mi jakoś brzydko pachną.
                    czy to, że dziś poszedłem do koscioła na msze za Papieża, oznacza, żem "głupia
                    krowa"??
                    • caprice83 Re: mam dość 05.04.05, 09:17
                      Gdybyś zrobił to na pokaz, bo wszyscy tak robią to i ja to byłbyś, a jeśli
                      szczerze odczuwałeś taką potrzebe to nie.
                      • conena Re: mam dość 05.04.05, 09:38
                        caprice, ja nie chcę być złośliwa, ale mnie prowokujesz:) podejrzewam, że masz
                        spore problemy z obudzeniem się i stąd ta niejasność wypowiedzi?

postów do mnie nie komentuję, tupnij jeszcze nóżką dla lepszego efektu.
                      • pan.nikt Re: mam dość 05.04.05, 10:25
                        Jaki pokaz??
                        Bylem w kościele parafialnym 0 21.00. Na mszy były tłumy, a przecież nikt nie
                        rejestrował, kto, nikt nie robił listy, ani nie rozdawał kiełbasy. Gdzie tam w
                        kościele widzisz pokaz??
                        Ze co, że spotkałem wielu znajomych?? Przecież wielu, którzy byli zwyczajnie
                        nie wiedziałem. Zresztą nie zauważyłem, żeby ktoś specjalnie się rozglądał po
                        ludziach.

Ludzie nie są święci. To normalne. Wazne, że takie wydarzenia skłaniają ludzi
                        do modlitwy, do swiętości, do zastanowienia nad życiem i śmiercią.

O w sprawie TV?? To nie oglądaj, masz okazję podciągnącć się w nauce.
          • v.i.k.k.a pogoda na dzis....jutro i najblizszych kilka dni 04.04.05, 14:25
            caprice83 napisała:

> są 3 kanały tvp i czy wszystkie muszą pokazywac to samo, tak że nawet o głupią
            > prognozę pogody się nie można dowiedzieć...

pogoda.wp.pl/mid,1201201,mi.html
            • caprice83 Re: pogoda na dzis....jutro i najblizszych kilka 04.04.05, 14:28
              pogoda to był tylko przykład jak można się było domyśleć, choć widze że nie
              każdy zrozumiał:/
              • v.i.k.k.a Re: pogoda na dzis....jutro i najblizszych kilka 04.04.05, 14:30
                jak np nie znasz wyników toto lotka -śmiało pytaj,tez ci pomogę
    • v.i.k.k.a Re: nie wiem 04.04.05, 11:38
      Gość portalu: asia napisał(a):

> mammpytanie czy zycie bedzie toczyc sie dalej???
      ### tak
      > czy jutro mam isc do pracy?
      ### jak jestes "na swoim"-nie musisz,jezeli pracujesz dla kogos to raczzej nie
      masz innej mozliwośći
      > czy zaklady pracy handel towszystko bedzie normalnie czynne i otwarte?
      ### tak
      > czy w
      > nastepna sobote moge isc na impreze urodzinowa?
      ### nie wypada,ja generalnie mam w .... co wypada a co nie,ale tym razem sobie
      odpuszcze
      > czy pwinnam jeszcze w ogole
      > gdzoes wychodzic za rozrywka?
      ### jak tam chcesz
    • Gość: dorota Re: nie wiem IP: 213.17.225.* 04.04.05, 11:43
      nie sądzisz iż powinnas te dylematy rozważyć w sobie??ja np nie mam zamiaru
      wychodzic na jakiekolwiek imprezy w w anjblizszym czasi...ale wczoraj i
      przedwczoraj gdy wracalam z nocnego czuwania widzilam wilu ludzi na ktorych
      smierc Papieza nie zrobila zadnego wrazenia...sama musisz wiedziec czy jestes
      jak oni...czy potrafisz w chwili tak ogromnego bólu tanczyc i pić piwo...
    • drhuckenbush Re: nie wiem 04.04.05, 14:34
      Kazdy sam wie jak nalezy sie zachowac. Jednak "zaloba narodowa" ma swoje
      okreslone zasady, do ktorej chocby jako Polacy powinnismy sie dostosowac.
      • Gość: agnieszka Re: nie wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:51
        drhuckenbush napisał:

> Kazdy sam wie jak nalezy sie zachowac. Jednak "zaloba narodowa" ma swoje
        > okreslone zasady, do ktorej chocby jako Polacy powinnismy sie dostosowac.

Otóż to, żałoba narodowa ma określone zasady, które akceptują zarówno media
        (publiczne i niepubliczne), podmioty państwowe i prywatne, wierzący i
        niewierzący i nie negują sprawy.

P.S.Do autorki wątku i caprice83, proponuję wiecej zrozumienia i przede
        wzsystkim wziąć sobie na wstrzymanie, to naprawdę nie boli.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka