Dodaj do ulubionych

g...no burza

16.05.26, 21:36
Rozlała się po mediach po wtargnięciu policji do prywatnego mieszkania szefa największej opozycyjnej telewizji. Swoje słowa potępienia bestialstwa policji dołączył także Pan Prezydent.
A ja się tylko pytam- co by było, gdyby na wezwanie o pomoc policja nie zareagowała a wezwanie okazałoby się być prawdziwe?
Ja tylko pytam...
Natomiast nie pytam, co robiła obca kobieta w mieszkaniu wzorowego męża i katolika i dlaczego nie chciała się wylegitymować policjantom. To prywatna sprawa między Redaktorem a kobietą NN więc nic mi do tego.
Obserwuj wątek
    • renepoznan Re: g...no burza 16.05.26, 21:40
      I do tego podobno ciężko chora. ;) Może leżała tam w łóżku i chorowała?
      ;)
      • l.george.l Re: g...no burza 16.05.26, 22:06
        I podobno szczupła, delikatna, a psy ją z rękami do tyłu spięły. Mocno się dziwię w związku z tym, że Sakiewka upasiony przez Krala, nie wywołuje u zgrabnych kobiet obrzydzenia.
        • pijatyka Re: podobno szczupła, delikatna 18.05.26, 20:04

No to policja mogła ją faktycznie uratować przed straszną śmiercią - przez przygniecenie cielskiem pisowskiego wieprza...

Skucie przy tym to pikuś.

• kiks4 Re: podobno szczupła, delikatna 19.05.26, 12:05
            porównanie do wieprza- to obraza dla tego pożytecznego zwierzęcia
      • kiks4 cherchez la femme 16.05.26, 22:10

Gdy w jakiejś aferze trudno dopatrzeć się jej źródła, Francuzi mówią po francusku: cherchez la femme !
        Szukaj kobiety! A dokładniej: szukaj kobiecej intrygi, która tę aferę wywołała. Ja stawiałbym na małżonkę Redaktora.
        Trudno o lepsze dowody do sprawy rozwodowej jak policyjne protokoły.
        Oczywiście mogę się mylić, to mogła być np. osoba poproszona o wspólne wieczorne czytanie reportaży redaktora ZZ z USA.
        Liczę, że dowiemy się kiedyś prawdy.
        • kiks4 Re: cherchez la femme 18.05.26, 13:10
          Skąd się bierze u polityków prawicy łatwość porzucania pierwszych, poślubionych kościelnie małżonek i wymiany na nowsze modele. Z powodu braku oficjalnych statystyk przypomnę kilka egzemplarzy z głowy:
          Jacek Kurski, Terlecki (zapomniałem imienia- nieważne), Marcinkiewicz Kazimierz, Łukasz Schreiber, Ludwik Dorna, Adam Bielan, Bolesław Piecha. No i teraz przypomniał o sobie redaktor Sakiewicz.
          Zdaję sobie sprawę ze słabej mojej pamięci, będę wdzięczny za przypomnienie kolejnych.
          Na tym tle szacunek musi budzić stałość uczuć Pana Prezesa. Co prawda nie przestrzega on Biblijnego nakazu z Księgi Rodzaju o obowiązku rozmnażania się ale za to nie narusza nierozerwalności związku małżeńskiego. 1:1
          • m-dyskretna Re: cherchez la femme 18.05.26, 14:46
            Z Dornem przestrzeliłeś. To znaczy on był kilkukrotnie żonaty, ale dopiero przed ślubem z ostatnią żoną przyjął chrzest i przeszedł na katolicyzm. Przedtem był ateistą. Najciekawszym przypadkiem jest Mariusz Kamiński, który będąc ateistą kończył składać ślubowanie sejmowe zwrotem "tak mi dopomóż Bóg".
    • qwardian Re: g...no burza 18.05.26, 18:29
      Policja niezbyt rychliwie reagowała kiedy działaczka Platformy wspólnie z partnerem rżnęła się z własnym dzieckiem i psem, ale nie moja sprawa co się dzieje między prześcieradłem und kołderką..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka