Dodaj do ulubionych

Amanda pod kołderką

30.04.05, 00:47
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgorzata Re: Amanda pod kołderką IP: *.icpnet.pl 30.04.05, 07:20
      Oby Ciebie to nie spotkało , bezduszny czlowieku . Czyzby czlowieku ? Gdzie Ty
      sie chowaleś ? Wstydz się , ale Ty pewno wstydu tez nie masz . Wspołczuje
      Twojej rodzinie , jesli ją juz masz . Biedni są - byc z Tobą razem !!! Zgroza !!
    • Gość: gd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 08:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: XXL Re: Amanda pod kołderką IP: *.idea.pl 30.04.05, 08:47
        Eeee, dajcie spokój. To choroba.
        Rdzeniowy zanik mózgu.

Może by mu też kołderkę ???
    • Gość: Gall Anonim a co z clou sprawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 09:00
      Ja rowniez uwazam, ze to co roxis napisal jest po prostu podle i chamskie, ale mniejsza juz o to.

Zastanawia mnie natomiast co ustalil prokurator i jakie sa kulisy rozwoju tej calej sprawy, bo to jest dla mnie istotne. Moze nie tyle istotne osobiscie, ile istotne dla interesu spolecznego. Dlaczego mimo ze zaplacono za koncentrator tlenowy to Amanda go nie dostala i to przez dziewiec miesiecy? Slyszalem dosyc liczne sygnaly, ze to nie pierwszy taki przypadek (znam osobiscie przypadek osoby, ktora blisko dwa lata czekala na specjalistyczny wozek inwalidzki za ktory zaplacono, az koniec koncow sprezentowala go jakas holenderska fundacja), wiec mnie to bardzo interesuje. Oby sprawa nie "przyschla", co w Polsce jest niestety norma.
    • Gość: asd firrma IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 30.04.05, 15:02
      Opublikujcie nazwe tej gownianej firmy, to sie zrobi z nia porzadek!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka